-
δε με ξετρελαίνουν, αλλά προσωπικά δε με πειράζουν κιόλας οι διαφημίσεις, αρκεί να είναι διακριτικές κ 'σεμνές'(!), δλδ να μην πετάγονται παράθυρα κάθε φορά που ανοίγει μια σελίδα, γιατί μου σπάνε τα νεύρα τότε μέχρι να κλέισω τα παράθυρα... αν είναι τακτοποιημένες σε μια στήλη ή σε μία γωνία, είμαι οκ!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
περισσοτερο με ενοχλει να μπει καποιος νεος χρηστης και να του τη πει καποιος απο τους ηδη υπαρχοντες (το χω δει αυτο) γιατι εκανε μια ερωτηση ισως απλη και επισης με ενοχλει ενα φαινομενο φουφουτισμου των τελευταιων ημερων...ασχετα σχολια, σχεδον ακυρα, σε θρεντς που πηγαιναν καλα..Αυτο ειχα στο μυαλο μου οταν ανοιξα το θεμα
-
Ο μετρητής για εμένα είναι κατά της ποιότητας των θεμάτων. Μπαίνουμε σε μια λογική που έχει σχέση με το πόσοι είδαν κλπ κλπ. Μου θυμίζει τα νούμερα θεαματικότητας στα κανάλια που τσάκισαν ποιοτικές εκπομπής γιατί δεν έφερναν νούμερα.
-
Αν το υποστηρίζει το υπάρχον σύστημα, θα ήθελα μερικα στατιστικά
Τρέξτε (mods?) μερικά queries στη βάση, και κόψτε τα posts με λιγότερες απο 10 λέξεις
(τα κλασσικά replies με χαχανισματα και λοιπά ανούσια)
Θεωρώ πολύ πιθανό οτι πολλοί θα χάσουν ενα 60%-70% των 'δημοσιεύσεών' τους. -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Αν το υποστηρίζει το υπάρχον σύστημα, θα ήθελα μερικα στατιστικά
Τρέξτε (mods?) μερικά queries στη βάση, και κόψτε τα posts με λιγότερες απο 10 λέξεις
(τα κλασσικά replies με χαχανισματα και λοιπά ανούσια)
Θεωρώ πολύ πιθανό οτι πολλοί θα χάσουν ενα 60%-70% των 'δημοσιεύσεών' τους.Δηλαδή μόνο από 10 λέξεις και άνω θεωρείται σοβαρή δημοσίευση?
Η πιο πάνω απάντησή μου ήταν ακριβώς 10 λέξεις. Αν νομίζεις οτι με τόσες λίγες δεν μπορεί κάποιος να απαντήσει σοβαρά, τότε τι να πω. Δηλαδή, ας πούμε, αν εγώ ρωτήσω το Nass, που είναι τεχνικός έφορος ο άνθρωπος, αν το τάδε εξάρτημα είναι ομολογκέ ή όχι θα πρέπει αναγκαστικά να μου απαντήσει με έκθεση ιδεών?
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
περισσοτερο με ενοχλει να μπει καποιος νεος χρηστης και να του τη πει καποιος απο τους ηδη υπαρχοντες (το χω δει αυτο) γιατι εκανε μια ερωτηση ισως απλη και επισης με ενοχλει ενα φαινομενο φουφουτισμου των τελευταιων ημερων...ασχετα σχολια, σχεδον ακυρα, σε θρεντς που πηγαιναν καλα..
Αυτο ειχα στο μυαλο μου οταν ανοιξα το θεμα
Και τα δυο αυτα φαινόμενα (φουφουτισμος και τα παλιοσείρια-σπανιότερο αυτο-) ισως να αποτρέπουν την έλευση νέου αίματος στό φόρουμ
Γενικά πιστευω οτι,το υπάρχον κλίμα ευνοει την προσέλευση περισσότερο χαβαλετζήδων (και τρόλ) στο φόρουμ,ενω μάλλον αποτρεπει ανθρωπους που εχουν τη δυνατότητα να συνεισφερουν στη 'δεξαμενή' μας.οι δεκα λέξεις σε απάντηση μπορει να ειναι αρκετες οταν εχουν σκοπο να απαντησουν.Πολλές φορες ακομα και με ενα 'ναι' η ενα 'όχι' τελειώνει ενα ολόκληρο θεμα
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Και τα δυο αυτα φαινόμενα (φουφουτισμος και τα παλιοσείρια-σπανιότερο αυτο-) ισως να αποτρέπουν την έλευση νέου αίματος στό φόρουμ
Γενικά πιστευω οτι,το υπάρχον κλίμα ευνοει την προσέλευση περισσότερο χαβαλετζήδων (και τρόλ) στο φόρουμ,ενω μάλλον αποτρεπει ανθρωπους που εχουν τη δυνατότητα να συνεισφερουν στη 'δεξαμενή' μας.To είχα επισημάνει παλιότερα αυτό το ζήτημα στον kouk με αφορμή το θέμα 'Νέα μέλη' όπου η πρώτη επαφή των νέων μελών με το φόρουμ ήταν τα ατελείωτα inside jokes που κάθε άλλο παρα ως καλωσόρισμα λειτουργούσαν
edit: πάντως Αντρέα μετά την αναβάθμιση όχι μόνο διατηρήθηκε το post count, πήραμε και ομολογκασιόν
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
edit: πάντως Αντρέα μετά την αναβάθμιση όχι μόνο διατηρήθηκε το post count, πήραμε και ομολογκασιόνΑλλο παλι και τουτο
Τι σημαινει; -
οσο περισσότερες δημοσιεύσεις κάνεις τόσο πιο πολυ καγκουρεύεις
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
περισσοτερο με ενοχλει να μπει καποιος νεος χρηστης και να του τη πει καποιος απο τους ηδη υπαρχοντες (το χω δει αυτο) γιατι εκανε μια ερωτηση ισως απλη και επισης με ενοχλει ενα φαινομενο φουφουτισμου των τελευταιων ημερων...ασχετα σχολια, σχεδον ακυρα, σε θρεντς που πηγαιναν καλα..
Αυτο ειχα στο μυαλο μου οταν ανοιξα το θεμα
αυτο ομως δε σημαινει οτι δε γραφουμε σοβαρα...δε μπορω εγω για εναν η δυο η τρεις που εχουν ενα δικο τους χιουμοριστικο στυλ (τροπος του λεγειν αυτο) να πω οτι οι υπολοιποι δε γραφουν..
θα λεγα οτι ειναι θεμα μοντς η αντιμετωπιση τετοιων καταστασεων αλλα αυτο ξεκαθαρα πλεον δε μπορει να γινει γιατι προφανως ουτε και τα παιδια εχουν χρονο να ασχολουνται με τον καθενα..
για τον αριθμο των δημοσιευσεων δε νομιζω οτι αμα σβυστουν θα γινει κατι..αλλο αν σβυστουν λογω μιας αναβαθμισης παντως σαν μεσο αντιμετωπισης καταστασεων δε θα κανει τπτ..οσοι γνωριζονται, γνωριζονται ηδη εδω και πολυ καιρο...
να σημειωσω κατι...εχω παρατηρησει οτι μερικοι κανουν ποστ που λιγη διαφορα εχουν με την Ιλιαδα και την Οδυσσεια σε 'σοβαρα' θεματα..οταν ενα ποστ με παραθεσεις κτλ κτλ φτανει τις 1000 λεξεις κανεις δε καθεται να τα διαβασει-->κουραση-->ελλειψη ενδιαφεροντος-->αποχη απο το θεμα-->νεκρο θρεντ...
για να γραψει κατι καποιος σε σοβαρο επιπεδο πρεπει να χει και τον τροπο να ελκυει τον αναγνωστη...ειδικα σε μερικα θρεντς εχω κανει φιλοτιμες προσπαθειες και δε διαβαζονται με καμια παναγια..
προτιμω 2-3 συμμαζεμενες τηλεγραφικες απαντησεις παρα τον ντοστογιεφσκυ..
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
edit: πάντως Αντρέα μετά την αναβάθμιση όχι μόνο διατηρήθηκε το post count, πήραμε και ομολογκασιόν
για τον αριθμο των δημοσιευσεων δε νομιζω οτι αμα σβυστουν θα γινει κατι..αλλο αν σβυστουν λογω μιας αναβαθμισης παντως σαν μεσο αντιμετωπισης καταστασεων δε θα κανει τπτ..οσοι γνωριζονται, γνωριζονται ηδη εδω και πολυ καιρο...
Γίνονται συνεχως κάποια πόστ τα οποία δεν εχουν λόγο υπαρξης* και που με οδηγούν στο συμπέρασμα οτι γίνοναι μόνο για να γραφει το κοντερ.Αυτο κάνει βαρετη μια συζητηση.Δεν εχει να κάνει με το αν γνωριζόμαστε και μπορούμε να επικοινωνούμε με μια πιό άνετη συμπεριφορα (που θα μας κανει να φλυαρούμε αστειευόμενοι αναμεταξυ μας-το δεχομαι αυτο) αλλα με μια τακτικη ολοκληρωτικής φλυαρίας των μικρων πόστ.Δεν μου βγαινει απο το μυαλο οτι ο μετρητης δημοσιευσεων λειτουργει σαν κάποιου ειδους βραβείο.Αν υπήρχε σκέτη φλυαρία,θα την ξοδευαμε πιθανα σε ενα μεγαλο πόστ
-
http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.p ... 664#943664
περι σοβαρότητας
τα περι post counter...νομίζω ότι είναι άκυρα. Ούτε κουλούρι παίρνεις ούτε κερδίζεις τον σεβασμό των άλλων...έλεος!
απλά αυγατίζουν χωρίς να το καταλάβεις. Παίζει ρόλο και πόσο ενεργό μέλος είσαι.
Καταργήστε το. Δεν θα αλλάξει απολύτως τίποτα. -
Η homologation εγινε από εμένα! Πίστευα ότι θα καταργούσε τον αριθμό δημοσιεύσεων, αλλά δεν.....
Ας ελπίσουμε να φτιαχτεί κάποια στιγμή και να μην υπάρχει αριθμός δημοσιεύσεων!!!
-
Mπορει καποιος να μου εξηγησει τι σημαινουν αυτες οι ορολογιες Ελληνικα παρακαλω
-
Κατηγορίες αγωνιστικών αυτοκινήτων είναι. Θα ξαναλλάξουν σε λίγο!
Θα αντικαθιστούσαν τον αριθμό δημοσιεύσεων!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:oops:Η homologation εγινε από εμένα! Πίστευα ότι θα καταργούσε τον αριθμό δημοσιεύσεων, αλλά δεν.....
Ας ελπίσουμε να φτιαχτεί κάποια στιγμή και να μην υπάρχει αριθμός δημοσιεύσεων!!!
Βρε Νίκο μου,για ποιό λόγο να καταργησεις το μετρητη αφου ο διαχωρισμος 'παλιος-νεος' θα εξακολουθει να γίνεται με λέξεις;
και κάτι ακόμα.Εαν προτίθεστε να καταργηθούνε οι μετρητες,πιστευω οτι θα΄πρεπε να εχουνε λόγο σε αυτο όλοι οι φορουμάδες,και όχι μόνο επειδη γκρινιαξα εγω και αλλοι δυο-τρείς.Μια ψηφοφορία πιστευω θα χρειαζοτανε,μην γίνει η διαγραφη του μετρητη και μετα τα βαλουν όλοι μαζι μου.
-
Η μη εμφάνιση του αριθμού δημοσιεύσεων συζητείται εσωτερικά εδω και πολύυυυ καιρό Αντρέα! Και αν αλλάξει, θα αλλάξει.
-
Καμία χρησιμότητα δεν βλέπω στον μετρητή & στον 'χαρακτηρισμό'. Επίσης, δεν βλέπω και κανέναν λόγο να μην υπάρχουν, οπότε αφού μπήκαν, γιατί να βγουν? Έτσι κι αλλιώς δεν νομίζω ότι ποστάρει κανένας για να να ανεβάσει τον counter..
Κατά την γνώμη μου, το ιδεατό θα ήταν ο κάθε 'χαρακτηρισμός' να είναι προσωπικός και διαφορετικός για τον καθένα μας, έτσι ώστε να δωθεί μια πιο ανάλαφρη & χαλαρή νότα.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Κατά την γνώμη μου, το ιδεατό θα ήταν ο κάθε 'χαρακτηρισμός' να είναι προσωπικός και διαφορετικός για τον καθένα μας, έτσι ώστε να δωθεί μια πιο ανάλαφρη & χαλαρή νότα.
κάτι αντίστοιχο υπάρχεισ το thelab.gr ...είναι πολύ πρωτότυπο και διασκεδαστικό.
-
Να καταργηθουν καθε ειδους μετρητες και διαχωρισμοι!
Γιατι εχουμε σταματησει να γραφουμε σοβαρα?