-
Έχω μία απορία: Τυχαίνει να βλέπω συχνά, εδώ & 1 χρόνο περίπου, στην περιοχή όπου εργάζομαι ένα BMW 3 Coupe, μοντέλο του 1992-1998 (Ε36 δεν τα λένε αυτής της σειράς;), ψιλοκαγκουρεμένο, με πινακίδες ΥΑΡ-****, δηλ χρονολογίας 1987-88... Το αυτοκίνητο δε φαίνεται εγκαταλελειμμένο, το έχω δει & εν κινήσει. Τι παίζει με κάτι τέτοιες περιπτώσεις; Κλεμμένο λέτε να είναι;
-
το παραξενο που ειναι;
-
Μα πώς είναι δυνατόν ένα αυτοκίνητο μοντέλο του 1992+ να έχει πινακίδες του 1987; Πότε ταξινομήθηκε, δλδ; Κανονικά ήθελα να το βάλω στο τόπικ 'Διάφορες Απορίες', αλλά έκανα λάθος.
-
καταρχην εισαι σιγουρος οτι ειναι μοντελο του 1992 και οτι οι πινακιδες ειναι της δεκαετιας του 80;
αν ειναι ετσι δεν στεκει.
πανε ρωτα τον καλυτερα -
Έχουμε μια BMW 316 αρχαία (ή Mercedes 220 ή Corolla ή ... ή ... γενικά ένα αυτοκίνητο που να έχει συνέχεια το όνομα του μοντέλου) τη πάμε βόλτα σε ένα γκρεμό αλλά κρατάμε άδεια και πινακίδες.
'Βρίσκουμε' μια 316 όχι αρχαία κάνουμε κάποια μαγικά και έτοιμη η συνταγή.
Όλα γίνονται όταν υπάρχει θέληση. -
Ο χρήστης Αλέφαντος έγραψε:
Έχω μία απορία: Τυχαίνει να βλέπω συχνά, εδώ & 1 χρόνο περίπου, στην περιοχή όπου εργάζομαι ένα BMW 3 Coupe, μοντέλο του 1992-1998 (Ε36 δεν τα λένε αυτής της σειράς;), ψιλοκαγκουρεμένο, με πινακίδες ΥΑΡ-****, δηλ χρονολογίας 1987-88... Το αυτοκίνητο δε φαίνεται εγκαταλελειμμένο, το έχω δει & εν κινήσει. Τι παίζει με κάτι τέτοιες περιπτώσεις; Κλεμμένο λέτε να είναι;Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να έχει επιστραφεί ο αριθμός της πινακίδας (πχ λόγω παράδοσής των πινακίδων στις αρχές) και όταν έκανε αίτηση να πάρει αριθμό κυκλοφορίας, να του έδωσαν αυτόν τον αριθμό?
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Έχω μία απορία: Τυχαίνει να βλέπω συχνά, εδώ & 1 χρόνο περίπου, στην περιοχή όπου εργάζομαι ένα BMW 3 Coupe, μοντέλο του 1992-1998 (Ε36 δεν τα λένε αυτής της σειράς;), ψιλοκαγκουρεμένο, με πινακίδες ΥΑΡ-****, δηλ χρονολογίας 1987-88... Το αυτοκίνητο δε φαίνεται εγκαταλελειμμένο, το έχω δει & εν κινήσει. Τι παίζει με κάτι τέτοιες περιπτώσεις; Κλεμμένο λέτε να είναι;
Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να έχει επιστραφεί ο αριθμός της πινακίδας (πχ λόγω παράδοσής των πινακίδων στις αρχές) και όταν έκανε αίτηση να πάρει αριθμό κυκλοφορίας, να του έδωσαν αυτόν τον αριθμό?
Standar αυτό έγινε που αναφέρει ο συνφορουμίτης..
-
Δεν νομίζω ότι ξαναδίνουν στην κυκλοφορία νούμερα που είχαν παραδοθεί στο παρελθόν...
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Δεν νομίζω ότι ξαναδίνουν στην κυκλοφορία νούμερα που είχαν παραδοθεί στο παρελθόν...Θα σου πώ τι ακριβώς πιστεύω πως γίνεται..
Αμα παραδόσεις τις πινακίδες για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα,
και δεν τις πάρεις αυτοί τις καταστρέφουν.Αμα πάς και ζητήσεις πινακίδες μετά απο αυτό το χρονικό διάστημα μάλλον σου δίνουν καινούργιες.
Αυτό που λές εσύ ισχύει στην περίπτωση που παραδόσεις πινακίδες οριστικά δηλαδή διαγραφή. -
Τι να πω, όλες οι απόψεις είναι πιθανές.
-
-
Θυμαμαι οτι οταν ηταν οι πινακιδες με τα δυο γραμματα, υπηρχαν οι πινακιδες με το ΕΕ που εδιδοντο σε καποιες ορισμενες κατηγοριες ιδιοκτητων.
Μηπως συμβαινει το ιδιο και με αυτον τον συνδυασμο γραμματων οποτε λογω χαμηλης ζητησης υπαρχει (υπηρχε το 1992-98 ) ακομη στοκ; -
Μια απορια μου (ισως και εαν να απαντηθει απο μονη της στο προσεχες μελλον).
Οταν βγουν στη κυκλοφορια πινακιδες με συνδυασμο γραμματων ΚΚΕ και χρειαστει να παρει νεο αυτοκινητο ο Καρατζαφερης,τι θα κανει;:lol:
-
-
ΥΡΥ-107* σε Doblo, ΙΗΜ-805*, ΙΗΥ-642* έτοιμο να παραδοθεί, ΙΒΥ-820*,
ΖΧΕ-252*.Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
... Είμαι σίγουρος ότι στην επόμενη παρτίδα τα υπόλοιπα ΧΤΚ θα δοθούν στην Κεντρική Αθήνα. Αν και τελικά μπορεί να χρειαστεί να «δανείσουν» και τα πρώτα ΧΤΚ εκεί αφού η Δυτική Αθήνα προχωράει πιο αργά από τις άλλες Διευθύνσεις της Νομαρχίας Αθηνών. Ίδωμεν...
Πολύ πιθανό αν δεν προκύψει νέα παρτίδα: είδα ήδη ΧΡΚ 3**.
...και σήμερα έτοιμο να παραδοθεί στη Μιχαλακοπούλου ΧΡΜ 65*. Το απόθεμα
(ΧΡΝ,ΧΡΟ,ΧΡΡ,ΧΡΤ,ΧΡΥ) πρέπει να φτάνει ως Σεπτέμβρη/Οκτώβρη το πολύ. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Μια απορια μου (ισως και εαν να απαντηθει απο μονη της στο προσεχες μελλον).Οταν βγουν στη κυκλοφορια πινακιδες με συνδυασμο γραμματων ΚΚΕ και χρειαστει να παρει νεο αυτοκινητο ο Καρατζαφερης,τι θα κανει;:lol:
Το ίδιο πρόβλημα θα έχει κι ο Πάγκαλος
Ο συνδυασμός ΚΚΕ θα δοθεί (όπως και όλη η σειρά ΚΚ*) εκτός απροόπτου στο νομό Ροδόπης. Πάντως στα δίτροχα δόθηκε πέρσι (όπως και μερικά άλλα... Κομμουνιστικά Κόμματα) «δανεικός» στην Αθήνα (λόγω ελλείψεως, τότε, πινακίδων), οπότε ας αγοράζουν άφοβα μοτοσυκλέτες! Πάντως το ΚΚΕ στα αυτοκίνητα θα αργήσει πολύ (η Ροδόπη είναι στο ΚΟΚ κι έχει δρόμο ακόμα).
-
Ούτε συνεννοημένοι να ήμαστε με τον guru!
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Μια απορια μου (ισως και εαν να απαντηθει απο μονη της στο προσεχες μελλον).Οταν βγουν στη κυκλοφορια πινακιδες με συνδυασμο γραμματων ΚΚΕ και χρειαστει να παρει νεο αυτοκινητο ο Καρατζαφερης,τι θα κανει;:lol:
Το ερώτημα είναι κάπως θεωρητικό γιατί με τους σημερινούς ρυθμούς η
Κομοτηνή δε θα δει ΚΚΕ πριν το 2038... Αντίθετα στις μηχανές το ΚΚΕ δόθηκε
και μάλιστα στην Αθήνα (που είχε έλλειψη τότε) αλλά δε γνωρίζουμε τα
πολιτικά φρονήματα των ιδιοκτητών. Και για όσους πιστούς, εκτός από το
ΚΚΕ θα υπάρξουν στο μέλλον και ΚΚΙ, ΚΚΚ, ΚΚΡ... -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Ούτε συνεννοημένοι να ήμαστε με τον guru!Πραγματικά! Πρώτα αναφέρουμε μαζί ΥΡΥ και ΧΡΜ, μετά αναλύουμε τα περί... κομμουνιστικών πινακίδων. Απλά έτυχε να μπούμε ταυτόχρονα στο φόρουμ.
Ξέχασα πριν να γράψω ότι παρόμοια προβλήματα πολιτικής - ιδεολογικής φύσεως θα αντιμετώπισαν και στην Πιερία (πρωτεύουσα η Κατερίνη) όταν δίνονταν πινακίδες... ΚΝΕ.
-
ΖΧΕ 33
-
ΕΕΜ-811* στην Έδεσσα σε Colt CZ3 σήμερα
Πινακίδες κυκλοφορίας 2007