-
παντως το οκταβια ειναι πολυ καλυτερο απο το αβενσις αυτο θα παρουμε και εμεις
-
-
Είμαι (πριν από λίγο) στην πλατεία της Τερψιθέας στο κέντρο του Πειραιά πεζός μέσα στο λιοπύρι και περιμένω ν' ανάψει πράσινο για να περάσω απέναντι την Ηρώων Πολυτεχνείου. Μόλις ανάβει, ξεκινάω και βλέπω έναν ταρίφα με το 'κλασσικό' Octavia, με αριθμό ΤΑΑ 693*, να σιγοκυλάει ΜΕΤΑ τη γραμμή της διάβασης, χωρίς να μ' έχει δει και σταματάει ένα μέτρο πριν το φανάρι, κλείνοντας κατά το ήμισυ και τη 'διάβαση' ατόμων Μ.Ε.Α. 'Τί κάνεις', του γνέφω; Ανοίγει το παράθυρο τον ρωτάω γιατί θέλει να πέσει πάνω μου και τί μου λέει ρε παιδιά: 'Η διάβαση, ρε φίλε τελειώνει μετά το φανάρι, εσύ είσαι παράνομος, που κρατάς κινητό, αν σε δει τροχονόμος θα σε γράψει' !!! Λίγο πριν κλείσει δικαιωμένος για το ευφυολόγημά του το παράθυρο, πρόλαβα μόνο να του πω, πως έχει πολύ θράσος. Να τους χαίρεστε, κύριοι του Συνδέσμου 'Αυτοκινητιστών' και περαστικά σε όλους μας, διότι πολλοί, πάρα πολλοί, που το 'παίζουν' επαγγελματίες, αγνοούν βασικά στοιχεία και κανόνες οδικής και οδηγικής συμπεριφοράς (κι ας φοράνε, για τα μάτια της τροχαίας, ζώνη από τις αρχές του μήνα).
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Είμαι (πριν από λίγο) στην πλατεία της Τερψιθέας στο κέντρο του Πειραιά πεζός μέσα στο λιοπύρι και περιμένω ν' ανάψει πράσινο για να περάσω απέναντι την Ηρώων Πολυτεχνείου. Μόλις ανάβει, ξεκινάω και βλέπω έναν ταρίφα με το 'κλασσικό' Octavia, με αριθμό ΤΑΑ 693*, να σιγοκυλάει ΜΕΤΑ τη γραμμή της διάβασης, χωρίς να μ' έχει δει και σταματάει ένα μέτρο πριν το φανάρι, κλείνοντας κατά το ήμισυ και τη 'διάβαση' ατόμων Μ.Ε.Α. 'Τί κάνεις', του γνέφω; Ανοίγει το παράθυρο τον ρωτάω γιατί θέλει να πέσει πάνω μου και τί μου λέει ρε παιδιά: 'Η διάβαση, ρε φίλε τελειώνει μετά το φανάρι, εσύ είσαι παράνομος, που κρατάς κινητό, αν σε δει τροχονόμος θα σε γράψει' !!! Λίγο πριν κλείσει δικαιωμένος για το ευφυολόγημά του το παράθυρο, πρόλαβα μόνο να του πω, πως έχει πολύ θράσος. Να τους χαίρεστε, κύριοι του Συνδέσμου 'Αυτοκινητιστών' και περαστικά σε όλους μας, διότι πολλοί, πάρα πολλοί, που το 'παίζουν' επαγγελματίες, αγνοούν βασικά στοιχεία και κανόνες οδικής και οδηγικής συμπεριφοράς (κι ας φοράνε, για τα μάτια της τροχαίας, ζώνη από τις αρχές του μήνα).Παίρνεις φόρα και περνάς περπατώντας (και χοροπηδώντας αν γουστάρεις ) πάνω από το καπό του
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Παίρνεις φόρα και περνάς περπατώντας (και χοροπηδώντας αν γουστάρεις ) πάνω από το καπό του
Kαι σε 15'' θα έχουν μαζευτεί καμιά 50 ταρίφες να σε κυνηγάνε όλοι μαζί.
Είναι απίστευτη η αλληλεγγύη που έχει αυτή η φάρα μεταξύ της σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις (και όπου θίγονται τα συμφέροντα τους).
(Μιλάω από πείρα...) -
Είμαι (πριν από λίγο) στην πλατεία της Τερψιθέας στο κέντρο του Πειραιά πεζός μέσα στο λιοπύρι και περιμένω ν' ανάψει πράσινο για να περάσω απέναντι την Ηρώων Πολυτεχνείου. Μόλις ανάβει, ξεκινάω και βλέπω έναν ταρίφα με το 'κλασσικό' Octavia, με αριθμό ΤΑΑ 693*, να σιγοκυλάει ΜΕΤΑ τη γραμμή της διάβασης, χωρίς να μ' έχει δει και σταματάει ένα μέτρο πριν το φανάρι, κλείνοντας κατά το ήμισυ και τη 'διάβαση' ατόμων Μ.Ε.Α. 'Τί κάνεις', του γνέφω; Ανοίγει το παράθυρο τον ρωτάω γιατί θέλει να πέσει πάνω μου και τί μου λέει ρε παιδιά: 'Η διάβαση, ρε φίλε τελειώνει μετά το φανάρι, εσύ είσαι παράνομος, που κρατάς κινητό, αν σε δει τροχονόμος θα σε γράψει' !!! Λίγο πριν κλείσει δικαιωμένος για το ευφυολόγημά του το παράθυρο, πρόλαβα μόνο να του πω, πως έχει πολύ θράσος. Να τους χαίρεστε, κύριοι του Συνδέσμου 'Αυτοκινητιστών' και περαστικά σε όλους μας, διότι πολλοί, πάρα πολλοί, που το 'παίζουν' επαγγελματίες, αγνοούν βασικά στοιχεία και κανόνες οδικής και οδηγικής συμπεριφοράς (κι ας φοράνε, για τα μάτια της τροχαίας, ζώνη από τις αρχές του μήνα).
Παίρνεις φόρα και περνάς περπατώντας (και χοροπηδώντας αν γουστάρεις ) πάνω από το καπό του
Πόσα αστέρια έχει το Οκτάβια στην 'πεζόστουκα'. Μην βγάλω και κανένα γόνατο, (σχεδόν) 100 κιλά άνθρωπος !!...
-
Ο χρήστης dinosm έγραψε:
Είναι απίστευτη η αλληλεγγύη που έχει αυτή η φάρα μεταξύ της σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις (και όπου θίγονται τα συμφέροντα τους).
(Μιλάω από πείρα...)Αυτο ισχυει για τους Ραδιοταριφες! ΠΟΤΕ...ΠΟΟΤΕΕΕΕΕ μην τσακωθητει με ρδιοταριφα ΟΤΙ και να γινει, σε 2-3 λεπτα...και πολυ ισως να λεω, θα πλακωσουν απο παντου ραδιοταριφες!
-
Εξαρτάται για τον λόγο...Εγώ που πλακώθηκα για μια παρολίγο άρνηση μίσθωσης έξω απο νοσοκομείο...δεν είδα να κάνει καμια κίνηση, που και να έκανε δλδ θα τον βρίζανε οι άλλοι και εγώ θα έκανα κίνηση με το κινητό για το 100
-
Να ξέρετε ότι εμφανίζονται ταξιτζήδες μετά το συμβάν και δηλώνουν αυτόπτες (ψευδο)μάρτυρες. Όπως θέλουν περιγράφουν τα πράγματα.
-
Τι προσπαθειτε να βγαλατε ακρη με την ''κιτρινη φυλη''?
Οι ανθρωποι(?) ειναι σε αλλη διασταση
Παντα εχουν δικιο και οι δρομοι ειναι τσιφλικι τους
Ειναι τοσο μα τοσο $#^#$^ δυσκολο να αναψουν τα αλαρμ οταν σταματανε
Οταν παλι δεν βιαζονται, πηγαινουν με 20 και δημιουργουνε ουρα εκατονταδων μετρων πισω τους
Αν τρακαρεις μαζι τους, δεν υπαρχει περιπτωση να σου κανουν δηλωση
(ο δικος μου που με εριξε θα φτυσει αιμα, τον περιμενω στο δικαστηριο)Ολη η κινηση δημιουργειτε απο αυτους
Προσεξτε οτι σε απεργια τους, δεν εχει κινησηΗ δικαιολογια για διπλοταριφα ειναι ''να μην κατεβαινουν 2 ταξι στο κεντρο''
....μπουυυυυυχαχαχαχαχαχαχ!!!!Υπαρχουν φυσικα και καλοι ανθρωποι, αλλα λυπαμαι guys, ειστε πολυ λιγοι μπροστα στην στρατια του Μπαντουρακη
Δεν ξερω αν σε κανει το επαγγελμα ετσι, ή αν ειναι συνεννοημενα ολα τα αποβρασματα του κοσμου να κανουν αυτο το επαγγελμα
Αν ειναι το δευτερο, τοτε υπαρχει παγκοσμια συνωμοσιαΠροσοχη παιδια, οσο τον δυνατον πιο μακρια απο σας
Σαν ο διαολος το λιβανι
(τωρα ποιος ειναι ο διαολος και ποιος το λιβανι.... ) -
Ο χρήστης dinosm έγραψε:
(Μιλάω από πείρα...)Τι μου θυμησες τωρα.Φανταρος στην Ροδο και ειχα νοικιασει ενοικιαστικο να δουμε την Λινδο με κατι παιδια.Για οσους δεν ξερουν,πρεπει να κατεβεις ενα στενο δρομο για να κατεβεις σε μια μικρη πλατεια οπου ξεκινανε τα στενα σοκακια την Λινδου.Εκει εχει μια μικρη πιατσα taxi ισα-ισα που χωραει 4-5 αυτοκινητα.Για αυτο τον λογο φτιαξανε 100 μετρα πιο πανω ενα μικρο ανοιγμα για δευτερη πιατσα.Αλλα δεν εχει σημανση.Μπορει ο καθενας να αφησει αυτοκινητο εκει.Πιατσα-μαιμου δηλαδη.Πιο πολυ για parking το ειχανε.Επειδη λοιπον δεν εβρισκα να παρκαρω και στην δευτερη πιατσα δεν υπηρχε ανθρωπος,λεω δεν γαμιεται θα το αφησω εκει.Ενω κανω οπισθεν να το βαλω ακρη-ακρη(μην ενοχλω κιολας)κατεβαινε τον δρομο ταριφας και μου λεει φιλε απαγορευεται το παρκαρισμα.Λες λεω να απαγορευεται και να φαω και καμια κληση.Δεν λει.Και κανω να φυγω.Ρε παιδια δεν περασαν 2 λεπτα,και σκασανε μυτη καμια 10 ταριφες και γεμισανε τον χωρο σε χρονο dt.Λες και βαρεσε συναγερμος ενα πραγμα.Για να μην τους φανε τον χωρο.Αυτο και αν ειναι αλληλοκαλυψη!!!!
-
Ο χρήστης dinosm έγραψε:
(Μιλάω από πείρα...)Του... γρήγορου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ
-
(Μιλάω από πείρα...)Του... γρήγορου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ
-
Ρε τον onyx...
-
Eχθές παίζει να έπεσα στον καλύτερο ταξιτζή παγκοσμίως!
Μπαίνω μέσα, μαλλούρα, μούσια και ο red να παίζει στο ραδιόφωνο. Με το που μπαίνω μέσα μου λέει ευγενικότατα 'Θέλετε να βάλετε ζώνη;'. Μετά από μερικά μέτρα με ρωτάει αν καπνίζω. Του λέω όχι και με ρωτάει αν με ενοχλεί να καπνίσει. Του ξαναλέω όχι και εκεί αρχίζει ένας τεράστιος κύκλος διαπραγματεύσεων ( ) με αυτόν να με ρωτάει αν όντως θα με πείραζε και εμένα να του λέω όχι.
Τελικά, συζητώντας, μου είπε ότι ένω δουλεύει τις άπειρες ώρες ταξί δεν παίρνει ΠΟΤΕ 2πλή κούρσα και δεν επιλέγει ποτέ διαδρομή.
Μακάρι όλοι οι ταξιτζήδες να ήταν σαν τον χθεσινό! Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο Σ
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Eχθές παίζει να έπεσα στον καλύτερο ταξιτζή παγκοσμίως!Μπαίνω μέσα, μαλλούρα, μούσια και ο red να παίζει στο ραδιόφωνο. Με το που μπαίνω μέσα μου λέει ευγενικότατα 'Θέλετε να βάλετε ζώνη;'. Μετά από μερικά μέτρα με ρωτάει αν καπνίζω. Του λέω όχι και με ρωτάει αν με ενοχλεί να καπνίσει. Του ξαναλέω όχι και εκεί αρχίζει ένας τεράστιος κύκλος διαπραγματεύσεων ( ) με αυτόν να με ρωτάει αν όντως θα με πείραζε και εμένα να του λέω όχι.
Τελικά, συζητώντας, μου είπε ότι ένω δουλεύει τις άπειρες ώρες ταξί δεν παίρνει ΠΟΤΕ 2πλή κούρσα και δεν επιλέγει ποτέ διαδρομή.
Φτάσαμε να θεωρούμε ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ το να κάνει κάποιος σωστά τη δουλειά του... Υπάρχουν αρκετοί τέτοιοι πάντως, σαν αυτόν που περιγράφεις. Η καλή κατάσταση του αυτοκινήτου δίνει μια καλή πιθανότητα να το ξέρεις πριν μπεις μέσα. Δυστυχώς, τέτοιοι σωστοί ταξιτζήδες είναι η θλιβερή μειοψηφία μέσα σε μια φάρα που παρασιτεί εις βάρος της κοινωνίας
-
Eχθές παίζει να έπεσα στον καλύτερο ταξιτζή παγκοσμίως!Μπαίνω μέσα, μαλλούρα, μούσια και ο red να παίζει στο ραδιόφωνο. Με το που μπαίνω μέσα μου λέει ευγενικότατα 'Θέλετε να βάλετε ζώνη;'. Μετά από μερικά μέτρα με ρωτάει αν καπνίζω. Του λέω όχι και με ρωτάει αν με ενοχλεί να καπνίσει. Του ξαναλέω όχι και εκεί αρχίζει ένας τεράστιος κύκλος διαπραγματεύσεων ( ) με αυτόν να με ρωτάει αν όντως θα με πείραζε και εμένα να του λέω όχι.
Μήπως ήταν με ένα Octavia με ζάντες και δερμάτινο μαύρο σαλόνι?
-
Από το κέντρο των Ιωαννίνων, υπάρχουνε δύο δρόμοι για να πάει κανείς στο σπίτι μου, είτε μέσα από την πόλη, είτε από την εθνική. Η διαφορά είναι αμελητέα και εξαρτάται από την κίνηση που θα έχει η πόλη.
Εχθές βράδυ (καλές 2.30) μπαίνω σε ομάρ ταρίφ, να πάω σπίτι μου αφού πρώτα κάνουμε μία μικρή στάση για να αφήσουμε μία κοπέλα σπίτι της και μετά θα συνεχίζαμε για να πάμε σπίτι μου από εθνική. Ο ομάρ ήθελε να μας χρεώσει 2 κούρσες και όταν του είπα 'δηλαδή αν είχα ξεχάσει τα κλειδιά μου και έπρεπε να πάω να τα πάρω από εκεί θα με χρεώνατε 2 κούρσες?' και απάντησε 'Ναι'. ΦΥΣΙΚΑ, βγήκαμε από το ταξί.
-
Το σπανιο ειδος ταριφας-ταριφας
-
Kid Στα Γιάννενα υπάρχει η πράσινη φυλή (προϊόν μετάλλαξης από την παλαιότερη γκρι φυλή) και παρουσιάζει τα ίδια χαρακτηριστικά με την πολυπληθέστερη κίτρινη...
TΑΧΙ και συμπεριφορά οδηγών - Εμπειρίες