-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Το θέμα είναι πως κάποιοι όλο αυτό που βλέπετε το χαρακτήρισαν αλήτικο, κοντράδικο,
Αυτος εδω ειναι ενας χαρακτηρισμός που σας αρεσει να τον δίνετε οι ίδιοι σας στον εαυτό σας φίλε Βασίλη (; )
Το ακούμε απο εσας να το χρησιμοποιείτε κατ εξακολούθηση για τους ίδιους σας τους εαυτούς,και προσωπικά εμενα δεν μου το βγάζεις απο το μυαλό οτι το απολαμβάνετε τρομερα αυτο που κάνετε.Σας βλέπω να καμαρωνετε αυτον τον χαρακτηρισμο,σαν να ειναι τίτλος τιμής,και να κατηγορειτε συνεχως τους 'κακούς' που ταχα μου σας λένε αλήτες και κοντράκηδες.Ειναι κι'αυτος ενας παραγοντας που μου αφηνει τη γεύση οτι ξεσκίζεστε για να επιδειχτητε πάση θυσεία,και το συγκαταλέγω στην προσπάθεια διαφήμησής σας.
Διαφημηζετε την 'παρανομη φύση' σας (κοντρακηδες κι'αλήτηδες,επί μερικές χιλιάδες φορες) αποσκοπώντας στην επίδειξη της 'επαναστατικής' σας δύναμης.
Αλλη απόδειξη της επιθυμίας της προβολής της επαναστικής σας φυσης,ήτανε εκεινο το αστειο βιντεο-κλίπ.(ελπίζω να μη μου κρατησετε κακια που τολμώ να μιλάω εξω απ'τα δόντια,ειλικρινα θα ήθελα να ακούσετε τις απόψεις όλων μας που να σας δωθούνε με αυτον τον τρόπο.Δεν εχουμε τίποτα μα τίποτα να χωρίσουμε.Οι παρατηρήσεις μας μπορει να ακούγονται σκληρες,αλλά κακό σκοπό ΔΕΝ εχουν)
Λάθος φίλε μου. Αυτοί ειναι χαρακτηρισμοί κάποιων δημοσιογραφίσκων της κακιάς ώρας (βλέπε Star) που έχουν προσάψει σε οποιονδήποτε λάτρη της γρήγορης οδήγησης. Και δυστυχώς επικράτησε να τσουβαλιάζονται όλοι κάτω από αυτό το ταμπελάκι πλέον.
Από το φωτογραφικό υλικό που παρέθεσα, προκύπτει αυτό το συμπέρασμα? Αν τα είχες βιώσει και εσύ εκ των έσω τα πράγματα θα έβλεπες πως η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική...
Συμφωνώ με την τελευταία παράγραφό σου και χαίρομαι να διαβάζω ποστ ατόμων σαν εσένα που πραγματικά ενδιαφέρονται να γίνει γόνιμη και εποικοδομητική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων σε φιλικό επίπεδο.
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
To tagari kollaei sto oti i toses fores soy grapsane ta paidia ti paizei kai ton logo yparkshs toy topi) kai esy to paizeis oti den katalabaineis.... Afoy les oti sta @@ kai sta @@ soy klp malakies gia agrioys kai afoy den exeis kan tn oreksh na katseis na syzhthseis ena 8ema hrema kai wraia giati mpaineis kai to diabazeis? Giati apantas kiolas me eirwnmies poy sthn synexia ginontai ybrhs.
To tagari se enoxlhse? Poy na se ebriza xeirotera kiolas...Αμάν πια: @@ -->@@ , μ' αυτήν την ιστορία γι' ...αγρίους!
τωρα αν η ενημερωση και η αληθεια ενοχλει στα @@@ μου
Μάλλον προτιμάς την 'ενημέρωση' και την 'αλήθεια' του φίλου σου...
Το ταγάρι δεν κολλάει πουθενά, αν θέλεις την άποψή μου. Συμφωνείς ή διαφωνείς με κάποιον, δεν τον χαρακτηρίζεις. Τέλος, οι ειρωνείες δεν γίνονται απαραίτητα ύβρεις και ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΟΣ, πως δεν θα βρεις ύβρεις από μένα εδώ... Ψάξε αλλού.
Pio poion na ma8eis kai na katalabeis mesa apo ena forum? Poy 8a milhseis esy gia to poion... Me ksereis? Oxi... Me exeis synantisei pote h moy exeis milhsei apo konta? Oxi.... Traba loipon na paikseis me kana koybadaki se kammia parallia (oso xrwnon kai na eisai sthn taytothta den moy leei kati h akoma kai to epaggelma poy kaneis...) kai ase aytoys poy prospa8oyn na anatalaksoyn apopseis politismena pleon kai mhn petas mia blakeia gia na anapsoyn ta aimata. Me thn idia logikh, thn dikia soy, kai ton ypoloipwn poy se exoyn 8eopoihsei, epeidh eisai giatros (an eisai den to gnwrizw apla epeidh to egrapse kapoios to lew) na se balw sto tsoybali mazi me ola ta alla ta ka8ikia poy onomazonte giatroi alla pernoyn fakelakia gia na se boh8hsoyn...
Pisteyw loipon oti kalytera na afhseis tis eirwneies klp klp kai na katseis na diabaseis kati poy prospa8oyme na poyme kai an se endiaferei na apanthseis arnitika h 8etika alla me epixeirhmata kai xwris eirwnies....Δεν προσπάθησα να μάθω κανέναν, ούτε απαραίτητα θα επιδιώξω, ειδικά αν δεν έχω λόγους. Επίσης, δεν σε προσέβαλα σε καμία περίπτωση, οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί ακριβώς ενοχλείσαι.
Πρέπει να παρατηρήσω πάντως πως μας μπερδεύεις, ο tsilis, o charmak κι εγώ είμαστε διαφορετικά πρόσωπα και εγώ τουλάχιστον δεν είμαι γιατρός! Κανένας δεν με θεοποίησε επίσης, μάλλον είμαι πολύ μικρός εδώ μέσα σε προσφορά σε σχέση με άλλους για να αξίζω τέτοιας τιμής.
Διαβάζω προσεκτικά το τοπικ, ΑΚΡΙΒΩΣ για να ξεχωρίσω τα επιχειρήματα και τι ακριβώς προσπαθείτε να πείτε. Οι ειρωνείες, είναι μια μορφή απάντησης, όπου χρειάζεται και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος. Πχ εμένα το βρισίδι του άλλου, δεν μου πάει, αν με βρίσει, θα του απαντήσω με τον τρόπο μου. Αν ο τρόπος μου είναι λάθος, οι mods ξέρουν την δουλειά τους, δεν χρειάζονται υποδείξεις.Τέλος, όλοι εδώ μέσα, προσπαθούμε να καταλάβουμε κάποια πράγματα, γι' αυτό και παρακολουθούμε το τοπικ. Η ειρωνεία λοιπόν δεν είναι αυτοσκοπός, τουλάχιστον όχι για μένα. Ούτε προσωπικά έχω με κανέναν, ούτε μίση , ούτε αλληλοσπαραγμούς. Απλά με κάποια σχόλιά μου, προσπάθησα να καυτηριάσω μια ΔΙΑΡΚΗ και ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ συμπεριφορά από κάποιους, που για μένα τουλάχιστον είναι ΑΜΕΤΡΟΕΠΗΣ.
Τα παραπάνω στα λέω εντελώς φιλικά και αν τόσο σου αρέσει, σου επιτρέπω και το ταγάρι, χωρίς φόβο και πάθος. -
δεν μπορω να καταλαβω που αποσκοπουν τοσα off topic???
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Tα πράγματα με τα Μέγαρα είναι γενικώς μπερδεμένα. Εδώ στους 'Ελληνικούς αγώνες' δεν μπορούν να βγάλουν άκρη. Μάλιστα δεν μπορεί να συνεχιστεί το πρωταθλημα ταχύτητας, λόγω διακοπής της άδειας της πίστας (ή κάτι τέτοιο), για την οποία δεν έχω καταλάβει αν είναι υπεύθυνος ο ιδιοκτήτης ή η διαχειρίστρια εταιρία. Τέσπα, γίνεται ένα μεγάλο μπέρδεμα...
Με το γενικότερο χάλι των αγώνων και την φαγωμάρα που επικρατεί, δε νομίζω να υπήρχε πλεκτάνη ειδικά κατά του tfrc. Μάλλον οποιοσδήποτε στην ίδια θέση, την ίδια τύχη θα χε.
(άποψή μου, όντως απ' έξω)
Ποιος φταιει για το χαλι που επικρατει στα αγωνηστικα δρωμενα;;;
Οι 4Τ;;; ...οχι
Το TF;;; ...ουτε
Ο Παγκαλος;;; ...οχι
Η θεια μου;;; ...αυτη δεν ξερει πως να ανοιξει την πορτα στο αυτοκινητοΦταινε αυτοι που τσιμπησαν την πιτα κ την εχουν τοσα χρονια.
Αλεξ, η πρεμούρα υποστήριξης των θέσεών σας, δείχνει στους περισσότερους, οτι αυτή η 'πίτα' είναι τελικά το ζητούμενο!!!
Μπορεί να είναι παρεξήγηση, αλλά μιλάμε για λεφτά!....
@MAX: Κωνσταντίνε, κάποτε πρέπει να ξαναέρθεις σε μια μπριζολοσυνάντηση! Μην το κάνεις σαν τον Αλεξ που μας παράτησε και όλο κάτι βρίσκει για να μην έρχεται!!!
Α...Το Σάββατο θα είμαστε στα Μέγαρα (μετά από 6 μήνες προσπάθειας εύρεσης ημερομηνίας!!!!). Γιατί δεν έρχεσαι μια βόλτα? Η συζήτηση, το ξέρεις, ότι πάντα βγάζει καλό αποτέλεσμα!!
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Το θέμα είναι πως κάποιοι όλο αυτό που βλέπετε το χαρακτήρισαν αλήτικο, κοντράδικο,
Αυτος εδω ειναι ενας χαρακτηρισμός που σας αρεσει να τον δίνετε οι ίδιοι σας στον εαυτό σας φίλε Βασίλη (; )
Το ακούμε απο εσας να το χρησιμοποιείτε κατ εξακολούθηση για τους ίδιους σας τους εαυτούς,και προσωπικά εμενα δεν μου το βγάζεις απο το μυαλό οτι το απολαμβάνετε τρομερα αυτο που κάνετε.Σας βλέπω να καμαρωνετε αυτον τον χαρακτηρισμο,σαν να ειναι τίτλος τιμής,και να κατηγορειτε συνεχως τους 'κακούς' που ταχα μου σας λένε αλήτες και κοντράκηδες.Ειναι κι'αυτος ενας παραγοντας που μου αφηνει τη γεύση οτι ξεσκίζεστε για να επιδειχτητε πάση θυσεία,και το συγκαταλέγω στην προσπάθεια διαφήμησής σας.
Διαφημηζετε την 'παρανομη φύση' σας (κοντρακηδες κι'αλήτηδες,επί μερικές χιλιάδες φορες) αποσκοπώντας στην επίδειξη της 'επαναστατικής' σας δύναμης.
Αλλη απόδειξη της επιθυμίας της προβολής της επαναστικής σας φυσης,ήτανε εκεινο το αστειο βιντεο-κλίπ.(ελπίζω να μη μου κρατησετε κακια που τολμώ να μιλάω εξω απ'τα δόντια,ειλικρινα θα ήθελα να ακούσετε τις απόψεις όλων μας που να σας δωθούνε με αυτον τον τρόπο.Δεν εχουμε τίποτα μα τίποτα να χωρίσουμε.Οι παρατηρήσεις μας μπορει να ακούγονται σκληρες,αλλά κακό σκοπό ΔΕΝ εχουν)
Λάθος φίλε μου. Αυτοί ειναι χαρακτηρισμοί κάποιων δημοσιογραφίσκων της κακιάς ώρας (βλέπε Star) που έχουν προσάψει σε οποιονδήποτε λάτρη της γρήγορης οδήγησης. Και δυστυχώς επικράτησε να τσουβαλιάζονται όλοι κάτω από αυτό το ταμπελάκι πλέον.
Από το φωτογραφικό υλικό που παρέθεσα, προκύπτει αυτό το συμπέρασμα? Αν τα είχες βιώσει και εσύ εκ των έσω τα πράγματα θα έβλεπες πως η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική...
Συμφωνώ με την τελευταία παράγραφό σου και χαίρομαι να διαβάζω ποστ ατόμων σαν εσένα που πραγματικά ενδιαφέρονται να γίνει γόνιμη και εποικοδομητική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων σε φιλικό επίπεδο.
Μιλοντας για το κωλοχανειο ονοματι Star...
Το καναλι που πριν απο μερικα χρονια εδειχνε μια BMW να σβουρηζει -donuts- σ ενα παρκιγκ και ο δημοσιογραφος -του κωλου- ωρυοταν οτι κανει κοντρες το BMW....
2-3 χρονια μετα....
Ο ιδιος αυτος δημοσιογραφος....
Εκανε ρεπορταζ για τις βελτιωσεις στα αυτοκινητα, αφου πρωτα ειδες τις πρωετοιμασειες των Playmate, τα κωλαρακια στη Μυκονο και τι εκανε η Μπεζαντακου στη μπαρα του μπαρ...
Κ ειχε παει σε γνωστο παλιο κοντρακια να του εξηγισει για τα πλεονεκτηματα του Νιτρο.... αφου εκανε μερικες επιτοπιες κοντρες.... σορρυ μερικα donuts...
Μετα για τα ηχοσυστηματα....
Μετα για τις στυλιστικες επεμβασεις εντος κ εκτος....
Με λιγα λογια... Αυτοι που ηταν αλυτες κοντρακιδες πριν απο μερικα χρονια εγιναν στα καλα καθουμενα 'πελατες'...
Επειδη καποιος εσκασε φραγκα στο κωλοχανειο για να προβληθει η πραματια του.Μηπως δεν ειναι μονο το σταρ που εκανε τετοιο τσουβαλιασμα;;;
Μηπως δεν ειναι τοσο 'αλυτες κοντρακιδες' οσοι ασχολουντε με τα αυτοκινητα;
Μηπως συμφαιρει το κρατος και τους εισπρακτορες του αυτος ο χαρακτηρισμος;;; -
Tα πράγματα με τα Μέγαρα είναι γενικώς μπερδεμένα. Εδώ στους 'Ελληνικούς αγώνες' δεν μπορούν να βγάλουν άκρη. Μάλιστα δεν μπορεί να συνεχιστεί το πρωταθλημα ταχύτητας, λόγω διακοπής της άδειας της πίστας (ή κάτι τέτοιο), για την οποία δεν έχω καταλάβει αν είναι υπεύθυνος ο ιδιοκτήτης ή η διαχειρίστρια εταιρία. Τέσπα, γίνεται ένα μεγάλο μπέρδεμα...
Με το γενικότερο χάλι των αγώνων και την φαγωμάρα που επικρατεί, δε νομίζω να υπήρχε πλεκτάνη ειδικά κατά του tfrc. Μάλλον οποιοσδήποτε στην ίδια θέση, την ίδια τύχη θα χε.
Οι 4Τ;;; ...οχι
Το TF;;; ...ουτε
Ο Παγκαλος;;; ...οχι
Η θεια μου;;; ...αυτη δεν ξερει πως να ανοιξει την πορτα στο αυτοκινητοΦταινε αυτοι που τσιμπησαν την πιτα κ την εχουν τοσα χρονια.
Αλεξ, η πρεμούρα υποστήριξης των θέσεών σας, δείχνει στους περισσότερους, οτι αυτή η 'πίτα' είναι τελικά το ζητούμενο!!!
Μπορεί να είναι παρεξήγηση, αλλά μιλάμε για λεφτά!....
@MAX: Κωνσταντίνε, κάποτε πρέπει να ξαναέρθεις σε μια μπριζολοσυνάντηση! Μην το κάνεις σαν τον Αλεξ που μας παράτησε και όλο κάτι βρίσκει για να μην έρχεται!!!
Α...Το Σάββατο θα είμαστε στα Μέγαρα (μετά από 6 μήνες προσπάθειας εύρεσης ημερομηνίας!!!!). Γιατί δεν έρχεσαι μια βόλτα? Η συζήτηση, το ξέρεις, ότι πάντα βγάζει καλό αποτέλεσμα!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
βασικα το σαββατο παντρευεται ενας φιλος μου απο το crew (ΤFRC)
και ειμαστε ολοι καλεσμενοιακομα και γαμος να μην υπηρχε στην πιστα με τετοιες συν8ηκες δεν 8α το εβαζα το αυτοκινητο...μπορει ομως να ερχομουνα για καφε και κουβεντα
ειπαμε ομως στην παρουσα φαση δεν μπορω να αφησω τον γαμο και να παω για πουρναρια
ΥΓ περι συζητησης και αποτελεσματων νομιζω οτι εγω αλλα και αλλα παιδια το αποδειξαμε εμπρακτα....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αλεξ, η πρεμούρα υποστήριξης των θέσεών σας, δείχνει στους περισσότερους, οτι αυτή η 'πίτα' είναι τελικά το ζητούμενο!!!Μπορεί να είναι παρεξήγηση, αλλά μιλάμε για λεφτά!....
Αυτό δεν το δέχομαι kouk... Δε νομίζω πως αυτοί οι άνθρωποι είχαν άλλο κίνητρο από απλή αγάπη για την αυτοκίνηση σε εθελοντική βάση. Οπως ισχύει και για πάρα πολλές άλλες περιπτώσεις, πχ. στελέχη αγώνων, moderators σε αυτοκινητιστικά Forums κτλ.
Απλά πολλές φορές η αγάπη για κάτι σε κάνει να το βλέπεις ρομαντικά και άρα και απόλυτα ίσως. Και να κάνεις και λάθη ενδεχομένως, όπως το να μπεις στο μάτι της ΕΛΠΑ ή της οποιασδήποτε αρχής που, καλά κάνει, διαφυλάττει τα συμφέροντά της.
-
Η επιχειρηματολογία μου αναλύθηκε παραπάνω,και ο wagner την αντέκρουσε με ορθό τρόπο,πλην όμως με λάθη στο σκεπτικό,πιστεύω...
Δεν πειράζει,τα περαιτέρω θα τα εξηγήσουμε αλλήλοις σε τραπέζι!!
Προς Μαντ Μαξ....ο μάγκας του πληκτρολογίου σε αποκάλεσε όπως μάς έχεις επανειλημμένως αποκαλέσει και απαξιώσει....
Σε ενόχλησε?
Είσαι αξιοπρεπέστερος από ότι άλλοι χρήστες?
Ποιο είναι το αξιοπρεπειόμετρο που θα πρέπει να μας επιβάλλει άλλο τρόπο ομιλίας απέναντί σου,από αυτόν που εσύ χρησιμοποιείς,έστω και εν βρασμώ?Δεν χρειάζεται απάντηση...τα λέμε και με εσένα στις μπριζόλες!!
Προς Χάνιμπαλ: O pantognwsths σου λέγει ότι δεν ξέρεις (λογικό είναι...) την οργανοδομή και τον τρόπο λήψης αποφάσεων της διοίκησης της πίστας..
Επί του παρόντος σου λέω ότι οι 4τροχοί θα έπρεπε να έχουν ουσιαστικότερο λόγο τότε (πλέον δεν έχουν κανένα λόγο)...τα περισσότερα και με εσένα σε τραπέζι!Για το θέμα...Εγώ πιστεύω ότι Πάγκαλος-Κερατέα είναι διάφορο της ΕΛΠΑ-ΕΘΕΑ,εσείς πάλι όχι
Από ότι φαίνεται, είναι θέμα διαφορετικών κέντρων περιστροφής του κόσμου,αλλά και συνολικής αξιολόγησης του πολιτικού κόσμου... -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Εγω δεν εχω παρακολουθησει το τι έχει ειπωθει για εσας στο σταρ.παρακολουθω όμως το τι λέτε εσείς οι ίδιοι για τους εαυτούς σας,και επειμένω σε αυτα που έγραψα.
Το σταρ (και καθε σταρ),απο τη στιγμη που θα το 'τροφοδωτησεις' εσυ ο ίδιος δίνοντας του το δικαίωμα να σου αλλάξει τον αδόξαστο προσφέροντάς σου μια στιγμη δημοσιότητας,καλά να σε κάνει.
Οι εποχες του ρομαντισμου τελείωσαν.Εαν θα δεχτεις να 'στησεις κώλο' να εισαι σίγουρος οτι κάποιος θα επωφεληθει της ευκαιρίας
Τα εχουμε δει σε πάμπολλα ρεπορταζ του σταρ (και άλλων) που γινανε ακομα και σε εκδηλώσεις ΜΕΣΑ στην πίστα,το πώς καταλήξανε οταν φτασανε στο γυαλι
Η ευθύνη ειναι ομως ΔΙΚΗ ΜΑΣ.Την επόμενη φορα που θα θελήσετε δημοσιότητα (γιατι αυτη η πουτανα η δημοσιότητα εχει ξεφτυλίσει πολύ κόσμο) κάντε το μπροστα σε ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ κάμερες κάποιας εκπομπής ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.
Θυμάμαι μια τρομερη εκπομπή του Θεοφραστου για τους 'κοντρακιδες' και πόσο διαφορετικα αντιμετωπισε το θεμα.Αυτος πρεπει να καλύπτει τα δρωμενα,και οχι κάποιος τυχοδιώκτηςΑν πάς και κάνεις ντόνατς για να χαρεις που σε εδειξε η τηλεόραση,ε,σκάβεις το λάκο σου και μπαίνεις μεσα.Ποιός σου φταίει;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οι 4Τ;;; ...οχι
Το TF;;; ...ουτε
Ο Παγκαλος;;; ...οχι
Δεν μας ενδιεφερε η πιτα.
Εμεις καναμε τις εκδηλωσεις μας, προσκαλουσαμε φιλους.
Το προβλημα ειναι οτι με 50ευ προσφεραμε οσο οι εχοντες την πιτα, δεν ειχαν σκεφτει να προσφερουν. Αρα φοβηθηκαν μη την χασουν.Μπορεί να είναι παρεξήγηση, αλλά μιλάμε για λεφτά!....
Ναι μεν μιλαμε για λεφτα, αλλα για λεφτα που φοβηθηκαν καποιοι να χασουν. Εκει ειναι το προβλημα. Οτι δεν μπορεσαν να προσφερουν κατι ποιο 'ανταγωνηστικο' ε...και καψαν το μαγαζι!
Δεν βρισκω τα τοπικ στα οποια κανονηζετε τις μπριζολοσυναντησεις....
**Σαββατο δεν παιζει με καμια δυναμη!
Το πρωι θα τρεχω και το βραδυ εχουμε 'τελετη μυϊσης' νεου μελους.... Σε μια εκκλησεια... Με παπα και με κουμπαρο... ** -
Το προβλημα ειναι οτι με 50ευ προσφεραμε οσο οι εχοντες την πιτα, δεν ειχαν σκεφτει να προσφερουν. Αρα φοβηθηκαν μη την χασουν.Εγραψα ότι έτσι μοιάζει στους απέξω!! Σε εμάς! Δεν έγραψα (nass) οτι το έκαναν για τα λεφτά...
Στις ανακοινώσεις ρε συ! Το τελευταίο είναι το Κισσός ΧΙΧ!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Εγω δεν εχω παρακολουθησει το τι έχει ειπωθει για εσας στο σταρ.παρακολουθω όμως το τι λέτε εσείς οι ίδιοι για τους εαυτούς σας,και επειμένω σε αυτα που έγραψα.
Το σταρ (και καθε σταρ),απο τη στιγμη που θα το 'τροφοδωτησεις' εσυ ο ίδιος δίνοντας του το δικαίωμα να σου αλλάξει τον αδόξαστο προσφέροντάς σου μια στιγμη δημοσιότητας,καλά να σε κάνει.
Οι εποχες του ρομαντισμου τελείωσαν.Εαν θα δεχτεις να 'στησεις κώλο' να εισαι σίγουρος οτι κάποιος θα επωφεληθει της ευκαιρίας
Τα εχουμε δει σε πάμπολλα ρεπορταζ του σταρ (και άλλων) που γινανε ακομα και σε εκδηλώσεις ΜΕΣΑ στην πίστα,το πώς καταλήξανε οταν φτασανε στο γυαλι
Η ευθύνη ειναι ομως ΔΙΚΗ ΜΑΣ.Την επόμενη φορα που θα θελήσετε δημοσιότητα (γιατι αυτη η πουτανα η δημοσιότητα εχει ξεφτυλίσει πολύ κόσμο) κάντε το μπροστα σε ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ κάμερες κάποιας εκπομπής ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.
Θυμάμαι μια τρομερη εκπομπή του Θεοφραστου για τους 'κοντρακιδες' και πόσο διαφορετικα αντιμετωπισε το θεμα.Αυτος πρεπει να καλύπτει τα δρωμενα,και οχι κάποιος τυχοδιώκτηςΑν πάς και κάνεις ντόνατς για να χαρεις που σε εδειξε η τηλεόραση,ε,σκάβεις το λάκο σου και μπαίνεις μεσα.Ποιός σου φταίει;
Οταν πας σβουρηζεις και μετα στα καλα καθουμενα βλεπεις την φατσα σου στο σταρ... τι κανεις;;;;
Ετυχε σε μενα....
Μπικα διπλωμενος με Σσμαρτ 4-2 στο παρκιγκ του λουνα παρκ της Βαρκηζας και την επομενη με ειδα στο καντρικο δελτιο... Παλι καλα που το 4-2 ηταν με φιμε.... -
HUNTER ποτέ δεν έχω κάνει κάτι στο δρόμο χάριν επίδειξης και εντυπωσιασμού. Όσοι με ξέρουν μπορούν να στο επιβεβαιώσουν. Επίσης γνωρίζω πλήθος ατόμων με πολύ δυνατά αυτοκίνητα , οι οποίοι επίσης ποτέ δεν έχουν κάνει τέτοιες ενέργειες show off. Δεν λέω πως πάω πάντα με τα όρια (μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας), ή ότι όταν έχω το SLK δεν το αφήνω να γλιστράει , αλλά ποτέ δεν έκανα κάτι για να με δουν οι άλλοι (και ούτε πρόκειται).
Αντίθετα αρκετά περιοδικά είχαν ακολουθήσει σε meeting, διαδρομές που κάναμε τότε σαν club και μετά συζητώντας μαζί τους μόνο θετικά σχόλια είχαν να πουν.
Το ίδιο και οι 4Τ όταν είχαν έρθει σε βραδυνό meeting καθημερινής και τους είχε κάνει εντύπωση ο αριθμός των αυτοκινήτων που συγκεντρώθηκε για τη φωτογράφηση, όπου πάλι δεν ακούστηκε κανένα αρνητικό σχόλιο.
http://burzum.fotopic.net/p12468086.html
http://burzum.fotopic.net/p12468087.html -
Το προβλημα ειναι οτι με 50ευ προσφεραμε οσο οι εχοντες την πιτα, δεν ειχαν σκεφτει να προσφερουν. Αρα φοβηθηκαν μη την χασουν.Τι να χάσουν ρε συ ?
Θα σταματούσαν να πηγαίνουν στους αγώνες (είτε κανονικούς είτε GP/drift show κτλ.) επειδή πήγαιναν στα TD του TFRC ? Δε νομίζω...
Βασικά φαντάζομαι εννοείς πως 'χαλάγατε την πιάτσα' και πως, γιατί να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, κάνατε αγώνες στυλ σημερινών 'GP' με 50 ευρώ αντί 100 που είναι σήμερα η ταρίφα.
Μα αυτός είναι ο λόγος που βρήκατε μπροστά σας την ΕΛΠΑ. Τι περιμένατε δηλ., να σας πουν και 'μπράβο' που 'βγάλατε τους κοντράκηδες (sic) από το δρόμο' (*) αλλά με τίμημα ενδεχομένως την παραβίαση του δικού της 'ζωτικού χώρου' ? Μα είναι πολύ ρομαντικό να πιστεύεις πως θα αντιδρούσε διαφορετικά.
(*) προσωπικά πιστεύω πως αυτό συνέβη για μικρό μόνο ποσοστό των συμμετεχόντων, και τότε συνεχίζονταν οι κόντρες παρά τη δραστηριότητα του TFRC και τώρα τα ίδια, μερικοί άνθρωποι απλά έτσι γουστάρουν)
Ναι μεν μιλαμε για λεφτα, αλλα για λεφτα που φοβηθηκαν καποιοι να χασουν. Εκει ειναι το προβλημα. Οτι δεν μπορεσαν να προσφερουν κατι ποιο 'ανταγωνηστικο' ε...και καψαν το μαγαζι!
Υπενθυμίζω όμως πως αν σήμερα δίνεις 100 ευρώ για να πας σε ένα GP, με τη διαφορά των 50 ευρώ αγοράζεις επιπλέον:
ο Ασφάλιση αστικής ευθύνης (δεν μπαίνω στο 'πόσο καλή' ασφάλιση, αλλά από το ολότελα...)
ο Επισημότητα του γεγονότος, δηλ. όχι ρίσκο πως θα μπει μέσα η Αστυνομία και θα σας μπουζουριάσει όλους (που, από το Νόμο, είχε το δικαίωμα).(πρόσεξε, δε λέω 'οργάνωση' κτλ. διότι δέχομαι πως και η δική σας οργάνωση ήταν άριστη)
Στις 'Ανακοινώσεις του Forum' υπάρχουν καμιά δεκαριά topic 'Κισσός ΧΧΙΧ', 'Καλύβια Evo XVI', 'Για ψαράκι στο Τουρκολίμανο' αποκλείεται να τα χάσεις, απλά θέλει να τα τσεκάρεις που και που...
-
Τα μέλη πως γίνονται μέλη? Τι άλλο χρειάζεται πέρα από μία απλή εγγραφή στο φόρουμ?
Με την εγγραφη απλα μπαινει στο φουμ.
Το TF δεν ειναι φορουμ.
Ειναι η παρεα.
Αν τον δεχτει η παρεα ειναι TF.
Κανουμε μια ψηφοφορια μεταξυ μας και αν παρει μια αρνιτικη ψηφο...
Ξανα μανα δοκιμος.Και μετα περνατε στις στοες με τα μαχαιρια, ε?
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
..........Οτι και να προσπαθεις να πεις, οταν δεν εχεις τον τροπο, δεν καταφερνεις τπτ. Μαλλον τα αντιθετα συναισθηματα προκαλεις σε οσους διαβαζουν.
(αντιθετα οι βαγκνερ +κεισυ εχουν εγκλιματιστει στον τροπο γραφης εδω μεσα και διεκδικουν το δικιο τους με τροπο)
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Υπενθυμίζω όμως πως αν σήμερα δίνεις 100 ευρώ για να πας σε ένα GP, με τη διαφορά των 50 ευρώ αγοράζεις επιπλέον:
ο Ασφάλιση αστικής ευθύνης (δεν μπαίνω στο 'πόσο καλή' ασφάλιση, αλλά από το ολότελα...)
ο Επισημότητα του γεγονότος, δηλ. όχι ρίσκο πως θα μπει μέσα η Αστυνομία και θα σας μπουζουριάσει όλους (που, από το Νόμο, είχε το δικαίωμα).(πρόσεξε, δε λέω 'οργάνωση' κτλ. διότι δέχομαι πως και η δική σας οργάνωση ήταν άριστη)
Οι τοπικοί φορείς ενημερωνόντουσαν πάντα. Ειδικά στις φιλανθρωπικές εκδηλώσεις υπήρχε πάντα επίσημη πρόσκληση να παραστούν.
Η αστυνομία ήταν ενήμερη για τα event, όπως και το ασθενοφόρο που πάντα υπήρχε στην πίστα και η πυροσβεστική και γερανός.
-
Αρα Βασίλη, η ΕΛΠΑ (και οι λέσχες) σας θεώρησαν ευθέως ανταγωνιστές!
Όπως λέει και ο nass, είναι ουτοπικό να μην είχατε υπολογίσει την αντίδραση!!!
-
επισης 50 ευρω ηταν το κοστος συμμετοχης για 4TD....και οχι για 1
παρακληση...μπορειτε παρακαλω να μην ασχολειστε με το ατομο μου αλλα με το θεμα μας? (εδω και 10 σελιδες επαναλαμβανεται τα ιδια και τα ιδια και πολυ υπομονετικα τα διαβαζω και δεν απαντω - δεν δινω συνεχεια οπως με συμβουλεψε ο νασος)
το ειπατε 1
το ειπατε 2
το ειπατε 3πειτε μου ειλικρινα τι θελετε? (ρητορικη ερωτηση)
το αρχικο 8εμα ειναι η πιεση της πολιτειας που δεχτηκαμε απο τη μια
και η υποστηριξη του dustball 4000 απο την αλληαυτο θα επρεπε να μας προβληματιζει και οχι τα κατινιασματα...
ΕΛΠΑ, ΕΘΕΕΑ, Διαπλοκη, Παραπληροφορηση και TFRC....