-
είμαι συνδρομητής στον Φοινιξ εδω και καποια χρονια...
πληρωνω τουλαχιστον 100 ευρω παραπανω για να απολαμβανω υπηρεσιες τους σε σχεση με αλλους...
και να το περιστατικο....
-
πρεπει να παω επειγόντως στο νοσοκομειο, συγγενης, με προβλημα
-
πανω στο αγχος ξεκιναω και στο δορμο στην ανηφορα σβηνει η μηχανη...
-
μαλλον ειναι κ απο βενζινη
-
τους περνω τηλ και λενε οτι αυτο δεν καλυπτεται κ πρπει να πληρωσω 45 ευρω...
-
τεσπα παω βαζω βενζιννη ας και ειμαι σταματημενος
α) στο χειροτερο σημειο της ανηφορας
β) κινδυνευω να προκαλεσω ατυχημα
γ) καιγομαι να παω νοσοκομειο
δ) είναι βραδυ μετα τις 11
ε) ειμαι στη μεση του πουθενα -
βαζω βενζινη και παλι τιποτα
-
τους παρακαλαω να μιλησω με καποιον τεχνικο
μετα απο μια ωρα καποιος σταματα και μου το βαζει μπορστα -
μετα απο 1μιση με δυο ωρες φτανω νοσοκομειο
τους περνω τηλ και απλ θελω να καταλαβουν οτι οταν υπαρχει αναγκη πρπει να εξυπηρετουν και λιγο το κοσμο ανεξαρτητα απο το τι συνεβη ....αλλα τιποτα η εταιρεια μας και η εταιρεια μας...
δηλ . μια κατανοηση ηθελα απο μερους τους κ τιποτε αλλο αλλα ουτε και αυτη βρε παιδια..!
φυσικα θα παω με 100 ευρω λιγοτερα σε αλλη εταιρεια,
τα σχολια δικα σας....
-
-
πληρωνω τουλαχιστον 100 ευρω παραπανω για να απολαμβανω υπηρεσιες τους σε σχεση με αλλους...
-
-
-
-
-
-
τους περνω τηλ και απλ θελω να καταλαβουν οτι οταν υπαρχει αναγκη πρπει να εξυπηρετουν και λιγο το κοσμο ανεξαρτητα απο το τι συνεβη ....αλλα τιποτα η εταιρεια μας και η εταιρεια μας...
δηλ . μια κατανοηση ηθελα απο μερους τους κ τιποτε αλλο αλλα ουτε και αυτη βρε παιδια..!
τα σχολια δικα σας....
-
-
-
-
-
-
-
-
τα σχολια δικα σας....
-
-
Οι οροι του Φοινικα νομιζω πως σου γνωστοποιηθηκαν. Απο την στιγμη που τους αποδεχτηκες δεν εχεις δικαιωμα να διαμαρτυρεσε, εφοσον τις υπηρεσιες για τις οποιες πληρωνεις και τις οποιες υποσχεθηκαν, τις λαμβανεις.
Και σε αλλη εταιρια να πας... θα σε καλυψουν συμφωνα με τους ορους των συμβολαιων.
-
+1
Καλώς ή κακώς δε μπορεί η κάθε οδική βοήθεια να σκέφτεται αν ο εκάστοτε πελάτης της χρίζει ειδικής μεταχείρισης επειδή υπάρχει 'ανάγκη'. Υπάρχουν οι όροι του συμβολαίου και αυτοί είναι που πρέπει να τηρούνται.
Καμία οδική βοήθεια δε παρέχει τις υπηρεσίες της σε περίπτωση έλλειψης βενζίνης με το αζημίωτο (επιπλέον της εξαμηνιαίας/ετήσιας συνδρομής) και γι' αυτό είναι από τα πρώτα πράγματα που ρωτάνε όταν τους πάρεις τηλέφωνο, έτσι ώστε να μην έρχονται αδίκως.Προσωπικά αν έπρεπε να πάω τόσο επειγόντως στο νοσοκομείο είτε θα παράταγα το αυτοκίνητο στην άκρη και θα έπαιρνα ταξί, είτε θα το έπαιρνα απόφαση και θα τους έδινα τα 45
-
ok ολα αυτα δεκτα,
καλα κανουν και δε καλυπτουν τετοια, γιαυτο και γω τωρα που θα παω στην άλλη ασφαλιστικη θα έχω περιθώριο να μεινω 4 φορες απο βενζινη το χρονο με τα 200 ευρω που θα εξοικονομηθουν ετησιως.
στην επαρχια η οδικη βοηθεια λειτουργει αλλιως και προσεχει τους πελατες, που ειναι και η πηγη εσοδων τους και εχω αρκετες μαρτυριες γιαυτο.
δεν τους νοιαζει αυτους, δεν τους νοιαζει και μενα λοιπον...
αυτο που τους ζητησα παντως ειναι λιγη τεχνικη βοηθεια για να συνεχισω.
σημειωση τα βενζιναδικα μολις ειχαν κλεισει.
-
Εκανες ενα μεγαλο λαθος, στο τηλεφωνο έπρεπε να το παιξεις μαλ@κας....δεν ξερω τι έπαθε, καντε κατι γρηγορα γιατι πρέπει να παω σε νοσοκομειο. Θα σου στελνανε καποιον, θα έβλεπε οτι ειναι βενζινη και μετα έβλεπες τι θα έκανες....θα ειχες εκει εκπροσωπο της εταιριας ομως....ο οποιος ειναι ανθρωπος...και σε εχει φατσα δεν σου μιλαει απο το τηλεφωνο.
Εμενα η εξπρες σερβις αν θυμαμαι καλα μου είχε φέρει βενζίνη, της πληρωσα φυσικά την αξια της βενζινης!
-
Συμφωνω με τους προηγουμενους!
Μην το παρεις στραβα αλλα και εσυ λιγο ανοργανωτος για να μεινεις απο βενζινη...
Κοιταμε που και που το λαμπακι του ρεζερβουαρ , δεν χρειαζεται να αρχισει να κλωσταει το αυτοκινητο για να αποφασισουμε να παμε στο βενζιναδικο.
Για κατι τετοιες στιγμες χρειαζεται η προνοητικοτητα... -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Εκανες ενα μεγαλο λαθος, στο τηλεφωνο έπρεπε να το παιξεις μαλ@κας....
δεν ξερω τι έπαθε, καντε κατι γρηγορα γιατι πρέπει να παω σε νοσοκομειο.
Θα σου στελνανε καποιον, θα έβλεπε οτι ειναι βενζινη και μετα έβλεπες τι
θα έκανες....θα ειχες εκει εκπροσωπο της εταιριας ομως....ο οποιος ειναι
ανθρωπος...και σε εχει φατσα δεν σου μιλαει απο το τηλεφωνο.Εμενα η εξπρες σερβις αν θυμαμαι καλα μου είχε φέρει βενζίνη,
της πληρωσα φυσικά την αξια της βενζινης!+1
-
Εκανες ενα μεγαλο λαθος, στο τηλεφωνο έπρεπε να το παιξεις μαλ@κας....δεν ξερω τι έπαθε, καντε κατι γρηγορα γιατι πρέπει να παω σε νοσοκομειο. Θα σου στελνανε καποιον, θα έβλεπε οτι ειναι βενζινη και μετα έβλεπες τι θα έκανες....θα ειχες εκει εκπροσωπο της εταιριας ομως....ο οποιος ειναι ανθρωπος...και σε εχει φατσα δεν σου μιλαει απο το τηλεφωνο.Εμενα η εξπρες σερβις αν θυμαμαι καλα μου είχε φέρει βενζίνη, της πληρωσα φυσικά την αξια της βενζινης!
πραγματι εκανες βλακεια, εμενα οποτε χρεισατηκε να μου το μεταφερουν με οδικη τους ειπα οτι εμεινε απο ηλεκτρικα ή απο τρομπα και ουτε που ασχοληθηκαν ,απλα μου το φορτωσαν και με πηγαν οπου ηθελα.και ολοι εσεις που λετε για ορους κτλ ...εφοσον τους εχουμε πληρωσει , οφειλουν να ερθουν και να μην ρωτανε απο το τηλεφωνο απο τι μειναμε.και επιπλεον οφειλουν να ειναι στην ωρα τους και οχι να ξεροσταλιαζω στο δρομο για καμια ωρα...
-
και την ασφαλεια του αυτοκινητου σου την πληρωνεις,αλλα και αυτη εχει ορους στο συμβολαιο...και δεν μπορεις να τους παραβεις τουλαχιστον αν θα το κανεις,δεν πρεπει να το ξερουν,αν το μαθουν εχουν δικαιωμα να μην σε καλυψουν.καπως ετσι ειναι και με την οδικη,με μικροτερη βαρυτητα βεβαια.
-
Ο χρήστης fotis-84 έγραψε:
Εκανες ενα μεγαλο λαθος, στο τηλεφωνο έπρεπε να το παιξεις μαλ@κας....δεν ξερω τι έπαθε, καντε κατι γρηγορα γιατι πρέπει να παω σε νοσοκομειο. Θα σου στελνανε καποιον, θα έβλεπε οτι ειναι βενζινη και μετα έβλεπες τι θα έκανες....θα ειχες εκει εκπροσωπο της εταιριας ομως....ο οποιος ειναι ανθρωπος...και σε εχει φατσα δεν σου μιλαει απο το τηλεφωνο.
Εμενα η εξπρες σερβις αν θυμαμαι καλα μου είχε φέρει βενζίνη, της πληρωσα φυσικά την αξια της βενζινης!
πραγματι εκανες βλακεια, εμενα οποτε χρεισατηκε να μου το μεταφερουν με οδικη τους ειπα οτι εμεινε απο ηλεκτρικα ή απο τρομπα και ουτε που ασχοληθηκαν ,απλα μου το φορτωσαν και με πηγαν οπου ηθελα.και ολοι εσεις που λετε για ορους κτλ ...εφοσον τους εχουμε πληρωσει , οφειλουν να ερθουν και να μην ρωτανε απο το τηλεφωνο απο τι μειναμε.και επιπλεον οφειλουν να ειναι στην ωρα τους και οχι να ξεροσταλιαζω στο δρομο για καμια ωρα...
Έτσι είναι. Αν έχει και άλλο πρόβλημα (πάσης φύσεως) το αυτοκίνητο το οποίο είναι ικανό να το θέσει σε ακινησία, δεν αναφέρεις το θέμα βενζίνης. Οι περισσότεροι έρχονται, σου λένε άνοιξε καπώ και αν δουν ότι δεν παίρνει μπροστά στο φορτώνουν και τέλος. Επίσης σου λένε εσύ να βάλεις μπροστά οπότε δεν βλέπουν καν αν είσαι με λαμπάκι ή όχι.
fotis84 το από τι έχεις μείνει το ρωτάνε για να ξέρουν τι όχημα να στείλουν. Π.χ. αν είναι σοβαρή βλάβη και δεν επισκευάζεται θα πρέπει να ειδοποιήσουν κάποια πλατφόρμα τους να έρθει εκεί. Διαφορετικά για κάτι επισκευάσιμο (πχ ρεύμα στη μπαταρία), μπορούν να στείλουν ένα μικρότερο όχημα ή μοτοσυκλέτα. Ανάλογα στέλνουν το όχημα που βρίσκεται πλησιέστερα στο σημείο που έχεις μείνει.
Πάντως με το θέμα βενζίνης πιστεύω ότι έχουν δίκιο οι εταιρίες οδικής βοήθειας. Φαντάζεστε να έσπευδαν να ρυμουλκήσουν ή να βοηθήσουν κάθε αυτοκίνητο που ήταν με οριακή ή καθόλου βενζίνη στο ρεζερβουάρ? Οπότε θεωρώ λογικό το να ζητάνε χρήματα, και αυτό στους όρους του συμβολαίου της οδικής βοήθειας αναγράφεται με τρόπο ξεκάθαρο και σαφή. Ότι απαλλάσονται από περιπτώσεις που ο πελάτης έμεινε λόγω βενζίνης.
-
Το θεμα ειναι όμως ότι όταν πας στον ασφαλιστη σου λέει οδικη βοηθεια θες? Θελω του λες, δεν σου λεει ότι ΔΕΝ καλύπτει την διαδικασια να σου φερει βενζινη....αφου κανεις την αγορα της ασφαλειας (μαζι με την οδικη) δεν νομιζω να διαβασουν πολλοι τους ορους...τωρα που το σκεφτομαι δεν ξερω καν αν σου στελνουν τους ορους της οδικης.
-
Το θεμα ειναι όμως ότι όταν πας στον ασφαλιστη σου λέει οδικη βοηθεια θες? Θελω του λες, δεν σου λεει ότι ΔΕΝ καλύπτει την διαδικασια να σου φερει βενζινη....αφου κανεις την αγορα της ασφαλειας (μαζι με την οδικη) δεν νομιζω να διαβασουν πολλοι τους ορους...τωρα που το σκεφτομαι δεν ξερω καν αν σου στελνουν τους ορους της οδικης.Πάντα όταν έχεις επιλέξει ΚΑΙ οδική βοήθεια, σου έρχεται μαζί με το ασφαλιστήριο συμβόλαιο του αυτοκινήτου ως συνημμένη μια σελίδα όπου είναι το συμβόλαιο της οδικής βοήθειας με συγκεκριμένο αριθμό σύμβασης στο πάνω μέρος αυτής, το ονοματεπώνυμο του ιδιοκτήτη και τη πινακίδα του οχήματος και από κάτω αναφέρονται αναλυτικά οι όροι και οι καλύψεις (όπως και οι εξαιρέσεις).
-
Τι μου κάνεις τώρα ειμα ικαι απο μετακομιση...πάω να ψάξω τις χαρτούρες του Φοινικα! Οχι τπτ άλλο να δω τι καλύπτει.....χτες παραλιγο θα τους φώναζα.....αν τους έλεγα θελω να με ρυμουλκησετε μέχρι το βουλκανιζατερ γιατι δεν έχω ρεζερβα, λετε να μου έλεγαν....ας είχες?
-
Τι μου κάνεις τώρα ειμα ικαι απο μετακομιση...πάω να ψάξω τις χαρτούρες του Φοινικα! Οχι τπτ άλλο να δω τι καλύπτει.....χτες παραλιγο θα τους φώναζα.....αν τους έλεγα θελω να με ρυμουλκησετε μέχρι το βουλκανιζατερ γιατι δεν έχω ρεζερβα, λετε να μου έλεγαν....ας είχες?Θα σου έλεγαν....να φωνάξεις τους φίλους σου τους όμοιούς σου (που και αυτοί δεν έχουν ρεζέρβα ) να σε μαζέψουν
Πω...και εγώ απ'τις Σέρρες έχω να βάλω τη ρεζέρβα πάνω -
Τι μου κάνεις τώρα ειμα ικαι απο μετακομιση...πάω να ψάξω τις χαρτούρες του Φοινικα! Οχι τπτ άλλο να δω τι καλύπτει.....χτες παραλιγο θα τους φώναζα.....αν τους έλεγα θελω να με ρυμουλκησετε μέχρι το βουλκανιζατερ γιατι δεν έχω ρεζερβα, λετε να μου έλεγαν....ας είχες?Όντως στους όρους που περιγράφει τις καλύψεις αναφέρεται: 'Στην επιτόπια επισκευή περιλαμβάνεται η αλλαγή χαλασμένου ελαστικού με την υπάρχουσα ρεζέρβα του οχήματος'.
Έπρεπε να τους καλέσεις και όταν θα ερχόταν, παίζεις λίγο θέατρο το πόσο γκαντεμιά σε έχει πιάσει με τα λάστιχα. Ότι αυτό ειναι το 2ο που σε πιάνει μέσα σε 2 ημέρες και για αυτό δεν είχες ρεζέρβα...
Απλά θα ήταν καθαρά στην κρίση του οδηγού που θα ερχόταν αν θα σε βοηθούσε ή όχι. Συνήθως οι περισσότεροι είναι φιλικοί και πρόθυμοι να σε βοηθήσουν (ειδικά σε χαλαρές περιόδους που δεν έχουν πολλά συμβάντα να σπεύσουν). Αρκεί να μη πέσεις σε λαμόγιο που βαριέται τη ζωή του.
-
Ειστε σιγουροι οτι δεν καλυπτει σκασμενο ελαστικο χωρις ρεζερβα??
Αφου τωρα τα περισσοτερα σπορ βγαινουν χωρις ρεζερβα (αλλα με κιτ επιδιορθωσης) με το επιχειρημα οτι ειναι αχρηστη αφου αν τυχει να σκασει λαστιχο σε καλυπτει η οδικη!! -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Όντως στους όρους που περιγράφει τις καλύψεις αναφέρεται: 'Στην επιτόπια επισκευή περιλαμβάνεται η αλλαγή χαλασμένου ελαστικού με την υπάρχουσα ρεζέρβα του οχήματος'.πράγματι αυτό γράφει, τι έγινε όλοι στο Φοίνικα είναι εδώ μέσα
Έπρεπε να τους καλέσεις και όταν θα ερχόταν, παίζεις λίγο θέατρο το πόσο γκαντεμιά σε έχει πιάσει με τα λάστιχα. Ότι αυτό ειναι το 2ο που σε πιάνει μέσα σε 2 ημέρες και για αυτό δεν είχες ρεζέρβα...
Καλά αν έπεφτε στο ratanplan θα του έλεγε : σας ξέρω εγώ εσάς με τα ραλλιά σας που πετάτε τις ρεζέρβες για να ελαφρώσουν. Αφού είναι έτσι πάρτε το στην πλάτη σας και χαθείτε από μπροστά μου
καλά έχω λαλήσει παρασκευή τέτοια ώρα στο γραφείο -
Ο χρήστης kostserb έγραψε:
Αφου τωρα τα περισσοτερα σπορ βγαινουν χωρις ρεζερβα (αλλα με κιτ επιδιορθωσης) **με το επιχειρημα **οτι ειναι αχρηστη αφου αν τυχει να σκασει λαστιχο σε καλυπτει η οδικη!!Δεν είναι αυτό το επιχείρημα.
Το θέμα είναι για τον χώρο βλ.mini, smart που δεν βάζουν ρεζέρβα.Πιστεύω πως αν οι εταιρίες οδ.βοήθ. αντιληφθούν πως οι κλήσεις για λάστιχα είναι πλέον πολλές θα το εξαιρέσουν ή θα βάλουν τον όρο που έχει η eurosos(σσ.του Φοίνικα) ή θα κοστολογήσουν παραπάνω το συνολικό ασφάλιστρο
οδική βοήθεια, ασφάλειες & κουραφεξαλα !!