-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Εχω την εντυπωση οτι ο εγκεφαλος καταγραφει τη βλαβη παντα,δε τη σβηνει ετσι ωστε να φανει στον ηλεκτρονικο ελεγχο.Ειχα παρομοια περιπτωση(οχι Mercedes) αλλα εντελως διαφορετικο προβλημα,αναβε το λαμπακι του κινητηρα,εκανα στην ακρη εσβηνα και ξαναναβα τη μηχανη και το λαμπακι εσβηνε.Παρολα αυτα η βλαβη ειχε καταγραφει στον εγκεφαλο και το εδειχνε στο μηχανημα στο συνεργειο.
Μακαρυ να ηταν ετσι....
Ξερεις ποσες φορες εφερνα μετα απο βλαβη+ακινητοποιηση, το Ε200Κ στην Εκκα και με κοιταζαν σαν μαλακα επιδει δεν υπηρχε τιποτα στον εκεφαλο;;;;;;;Μου κάνει εντύπωση αυτό που λες γιατί:
για πλάκα έβαλα led φωτάκι (λευκό) στην πινακίδα του πατέρα μου για να δω πώς φωτίζει και έβγαλε σφάλμα καμένης λάμπας στην πινακίδα μέσα στον πίνακα οργάνων.Περιττώ να πω εκεί ότι πραγματικά άρχισα να αναρωτιέμαι πώς γίνεται και κάποιοι με mercedes κυκλοφορούν μέρες με καμμένα φως των στοπ. Τέσπα. Αλλάζω τη λάμπα και βάζω τη 'σωστή' (αυτή που είχε από το εργοστάσιο δηλαδή) και ανάβω-σβήνω το injection για να σβήσω τη βλάβη και όντως 'χάνεται' το φακελάκι που σηματοδοτεί τη βλάβη.Στο επόμενο σέρβις που πήγε ο πατέρας μου (μετά από 3 μήνες), βρήκαν καταγεγραμμένη την βλάβη που είχε βγάλει τότε.Συγκεκριμένα, ρώτησε ο πατέρας μου το μηχανικό που έβαλε το διαγνωστικό, αν είχε τίποτα καταγράψει ο εγκέφαλος ως σφάλμα χωρίς να τον προϊδεάσει για κάτι, ρωτώντας βασικά αδιάφορα:
-έβγαλε τίποτα?
-τίποτα.το μόνο που βλέπω ότι είχε καεί λάμπα πίσω, στον φωτισμό της πινακίδας. την αλλάξατε? γιατί δέιχνει εδώ ότι δεν ξαναεμφανίστηκε αυτή η 'βλάβη'. -
Ας αλλάξει κάποιος mod το όνομα του thread... Το βλέπω κάθε μέρα και όλο λέω να το πω. 'Mercedes' σκέτο είναι ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο, 'Mercedes-Benz' λέγεται η εταιρία και αυτό από το 1926.
Φαντάζεστε να θέλατε να αναφερθείτε στην Austin Healey και να γράφατε απλά Austin;
done! [Krus]
Tnx!!(σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε έχουμε βύσμα-moderator μερσεντόβιο! )
-
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Εχω την εντυπωση οτι ο εγκεφαλος καταγραφει τη βλαβη παντα,δε τη σβηνει ετσι ωστε να φανει στον ηλεκτρονικο ελεγχο.Ειχα παρομοια περιπτωση(οχι Mercedes) αλλα εντελως διαφορετικο προβλημα,αναβε το λαμπακι του κινητηρα,εκανα στην ακρη εσβηνα και ξαναναβα τη μηχανη και το λαμπακι εσβηνε.Παρολα αυτα η βλαβη ειχε καταγραφει στον εγκεφαλο και το εδειχνε στο μηχανημα στο συνεργειο.
Μακαρυ να ηταν ετσι....
Ξερεις ποσες φορες εφερνα μετα απο βλαβη+ακινητοποιηση, το Ε200Κ στην Εκκα και με κοιταζαν σαν μαλακα επιδει δεν υπηρχε τιποτα στον εκεφαλο;;;;;;;Μου κάνει εντύπωση αυτό που λες γιατί:
για πλάκα έβαλα led φωτάκι (λευκό) στην πινακίδα του πατέρα μου για να δω πώς φωτίζει και έβγαλε σφάλμα καμένης λάμπας στην πινακίδα μέσα στον πίνακα οργάνων.Περιττώ να πω εκεί ότι πραγματικά άρχισα να αναρωτιέμαι πώς γίνεται και κάποιοι με mercedes κυκλοφορούν μέρες με καμμένα φως των στοπ. Τέσπα. Αλλάζω τη λάμπα και βάζω τη 'σωστή' (αυτή που είχε από το εργοστάσιο δηλαδή) και ανάβω-σβήνω το injection για να σβήσω τη βλάβη και όντως 'χάνεται' το φακελάκι που σηματοδοτεί τη βλάβη.Στο επόμενο σέρβις που πήγε ο πατέρας μου (μετά από 3 μήνες), βρήκαν καταγεγραμμένη την βλάβη που είχε βγάλει τότε.Συγκεκριμένα, ρώτησε ο πατέρας μου το μηχανικό που έβαλε το διαγνωστικό, αν είχε τίποτα καταγράψει ο εγκέφαλος ως σφάλμα χωρίς να τον προϊδεάσει για κάτι, ρωτώντας βασικά αδιάφορα:
-έβγαλε τίποτα?
-τίποτα.το μόνο που βλέπω ότι είχε καεί λάμπα πίσω, στον φωτισμό της πινακίδας. την αλλάξατε? γιατί δέιχνει εδώ ότι δεν ξαναεμφανίστηκε αυτή η 'βλάβη'.Μηπως εχουν επιλεκτικη μνυμη;;;;
Εγω αν δεν εφερνα το αμαξι ΜΕ ΤΗΝ ΒΛΑΒΗ, να ρεταρει μεσα στο συνεργειο...
Δεν με πιστευαν.... -
Άβυσσος η ψυχή των Benz!
Iσως να εξαρτάται απο το είδος του σφάλματος..
-
Σε κάποιο άλλο forum έγραψε ένας χρήστης:
παιδες κι αλλο προβλημα για την clk 200 (προηγουμενη) του φίλου μου...
στα καλα καθούμενα σε ευθεια καμμια φορα και καλη προσφυση, του κανει κατι απότομα ο κωλος δεξια αριστερα και μετα συνέρχεται!
στο τιμονι δεν νιωθει κάτι, ουτε φρενάρει μόνο του...
τι λετε?
Τι λέτε να συμβαίνει...?
-
Ο χρήστης ntamp έγραψε:
Σε κάποιο άλλο forum έγραψε ένας χρήστης:παιδες κι αλλο προβλημα για την clk 200 (προηγουμενη) του φίλου μου...
στα καλα καθούμενα σε ευθεια καμμια φορα και καλη προσφυση, του κανει κατι απότομα ο κωλος δεξια αριστερα και μετα συνέρχεται!
στο τιμονι δεν νιωθει κάτι, ουτε φρενάρει μόνο του...τι λετε?
Τι λέτε να συμβαίνει...?
Τιποτα που να μπορει να εξηγηθει απο εμας πιστεύω...
Πρεπει να μπει σε διαγνωστικα και μετα να το ψαχνουν για αρκετο καιρο... -
Ο χρήστης ntamp έγραψε:
Σε κάποιο άλλο forum έγραψε ένας χρήστης:παιδες κι αλλο προβλημα για την clk 200 (προηγουμενη) του φίλου μου...
τι λετε?
Τι λέτε να συμβαίνει...?
Να κοιταξουν:
Διαφορικο
ABS ESP
Το κυκλωμα του ποδο-χειροφρενουΑν ειχαμε καλυτερη περιγραφη -ισως και τα αλλα προβληματα που εβγαλε- θα μπορουσαμε να εχουμε και καλυτερη αποψη.
-
Ο χρήστης ntamp έγραψε:
τι λετε?
Τι λέτε να συμβαίνει...?
Φανταστείτε να παρουσιάσει το πρόβλημα σε στροφή!
-
Προβλέψεις για την καινούργια SC
Δυστυχώς μόνο στο F/L περιορίζονται οι αλλαγές και δεν αναβαθμίζεται ουσιαστικά σε 204...
Εμφανισιακά όμως, σε σχέση με την προηγούμενη κιόλας είναι -
Η μια και μοναδική Janis Joplin σε μοντέρνο remix.
http://www.youtube.com/watch?v=PecJh0_mCNg
Δεν μας τιμά και πολύ, βέβαια, αλλά αυτό είναι epic stuff που λέει και ο Jeremy.
N'joy! -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Προβλέψεις για την καινούργια SC
Δυστυχώς μόνο στο F/L περιορίζονται οι αλλαγές και δεν αναβαθμίζεται ουσιαστικά σε 204...
Εμφανισιακά όμως, σε σχέση με την προηγούμενη κιόλας είναιΚαλοοοοοοοοο
-
Το αυτόματο-σειριακό κιβώτιο αξίζει?
Το σκέφτομαι για την sportcoupe αλλά προβληματίζομαι...
Είναι σαν τα κλασσικά αυτόματα μόνο φρένο και γκάζι?
Το σειριακό τι είναι??? -
Καλημερα, με λενε Παναγιωτη, εχω μια SLK R171 2005 και ειμαι admin στο http://www.mbclub.gr ενα φορουμ με εραστες της Mercedes-Benz.
Απο οτι διαβασα στα τελευταια μηνυματα σας.
1)Αν απενεργοποιηθει το ESP τοτε φρεναρει αναλογα το βαρος και την προσφυση (κατεχακη 4 καραφλα 18αρια στα 170χιλ/ωρα)
2)Το αυτοματο ειναι απολυτη ξεκουραση για διαδρομες που δεν θελεις σπορ οδηγηση (στροφιλικια), αλλιως πηγαινε για χειροκινητο αν του πινεις το αιμα.
3)Τα bmw ειναι σπορ????? χαχαχαχα... Οποτε θελει ΟΠΟΙΟΣ κατοχος bmw στον Υμηττο ή στον διονυσο ή οπου αλλου (μεγαρα πχ) θελει ας τα παει με μια SLK R171 για να δουμε τις διαφορες.
Ελπιζω να μην σας κουρασα.
Παναγιωτης -
Ο χρήστης PGP737 έγραψε:
Καλημερα, με λενε Παναγιωτη, .....Καλημέρα, Παναγιώτη! Καλωσήρθες στο 4TF και στο μερσεντοthread μας ειδικότερα.
..3)Τα bmw ειναι σπορ????? χαχαχαχα... Οποτε θελει ΟΠΟΙΟΣ κατοχος bmw στον Υμηττο ή στον διονυσο ή οπου αλλου (μεγαρα πχ) θελει ας τα παει με μια SLK R171 για να δουμε τις διαφορες
Τα BMW δεν ξέρω αν είναι σπορ αλλά τα ΜΒ σίγουρα δεν είναι. Με ελάχιστες εξαιρέσεις τα περισσότερα είναι γρήγορα, σπορτίφ μερικά ίσως αλλά σπορ με τίποτα. Βλέπεις, η εννοια του σπορ αυτοκινητου είναι άμεσα εξαρτώμενη από την ανάδραση στον οδηγό και εκεί, δυστυχώς ή ευτυχώς, η αγαπητή μας ΜΒ έχει επιλέξει μια πιο συντηρητική πολιτική με σαφή προσανατολισμό στην άνεση.
Χωρίς αυτό να σημαίνει απολύτως τίποτα κακό, απλώς ας μην μπλέκουμε τους ρόλους του καθενός!
Σκέψου το εξής: αν ήθελες πραγματικά σπορ αυτοκίνητο δε θα αγόραζες το 171 αλλά ένα elise, το γεγονός, όμως, ότι προτίμησες το ΜΒ σημαίνει οτι εκτίμησες και κάποιες άλλες αρετές αυτής της κατασκευής πέρα από τις απόλυτες επιδόσεις στην πίστα.
Αυτά! -
Τα BMW δεν ειναι σπορ!
Ποσο σπορ μπορει να ειναι ενα 316 116 520 κτλ;;;
Μπορει να εχει λιγο καλυτερο τιμονι... Αλλα σπορ δεν ειναι!Ασχετο.....
Μια και η Mercedes ειναι Diamler Chrysler....
Δειτε τι βγαζουν τα Αμερικανακια!6.1-liter HEMI V8
Dodge Viper-based chassis
0-100 in 4,5'.... -
Ο χρήστης PGP737 έγραψε:
ΠαναγιωτηςKάθε άλλο!
Tο διασκεδάσαμε μέχρι τελικής πτώσεως... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Τα BMW δεν ειναι σπορ!
Μπορει να εχει λιγο καλυτερο τιμονι... Αλλα σπορ δεν ειναι! -
Ο χρήστης theoM5 έγραψε:
ΠαναγιωτηςKάθε άλλο!
Tο διασκεδάσαμε μέχρι τελικής πτώσεως...+1
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Τα BMW δεν ειναι σπορ!
Μπορει να εχει λιγο καλυτερο τιμονι... Αλλα σπορ δεν ειναι!Για τα ψωφια μοντελα μιλαω....
Κατα τα αλλα τα 3λιτρα και Μ... Ειναι ποιο σπορ απο τα αντιστοιχα 3λιτρα AMG
MERCEDES-BENZ FORUM