-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Φυσικά ο οδηγός συνέχισε αμέριμνος την πορεία του.Απόψεις;
Καλά έκανες.-
Εγώ πιθανόν να προσπαθούσα να τον σταματήσω κιόλας
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Και το κορυφαίο διαφημιστικό...(το είδα πάνω στο παρμπίζ μιας καινούριας ML, και τρελάθηκα.Στην αρχή νόμιζα ότι κάποιος κάτοικος είχε 'χτυπήσει', μιας και τη θέση είναι 'προσωπική' για τον τυπά που έχει τη μονοκατοικία ακριβώς δίπλα. )
(κι από πίσω έλεγε: 'ιδρώτα για να χάσεις κιλά?Έλα σε μας...'κτλ )
Ασχολίαστος ο τυπάς που το σκέφτηκε αυτό... -
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Και ρωτάω τώρα: έκανα καλά που σταμάτησα κι άφησα την κάρτα μου με τα στοιχεία του οχήματός του και την περιγραφή του τι συνέβη;Απόψεις;
Πολυ καλα εκανες!
(το εχω κανει +εγω. Αν το εκαναν οι περισσοτεροι, δεν θα εφευγαν οι 'εξυπνοι')
-
Θέλει και ρώτημα; Πάρα πολύ καλά έκανες.
-
Σε κατι τετοιες περιπτωσεις προσπαθεις να πεταξεις το σημειωμα ΜΕΣΑ στο αυτοκινητο μιας και υπαρχουν πολλα ματια και χερια.Π.χ. ο τυπας να ξανακανει μια βολτα και να δει το χαρτακι σου, η ενας τριτος απλα περιεργος να διαβασει το χαρτι και μετα να το πεταξει.
Οσον αφορα το πηγαινελα με την Ιταλια ξεκαθαρισε τη θεση σου με τους παθοντας. -
Ο χρήστης Sardanapalos έγραψε:
Eίχε γίνει ένας μικροστούκος εκεί. Την ώρα που πέρασα , ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε μία κυρία , μόλις είχε κοπανήσει μία SLR στη δεξιά πλευρά ( η κυρία πέρασε αέρα το STOP ). Ο πιτσιρίκος , οδηγός της SLR με γερμανικές πινακίδες , ευχόταν σε άπταιστα Ελληνικά να πάθει αυτή και όλη της η οικογένεια καρκίνο , επειδή τον τράκαρε ( έχω την πεποίθηση ότι του είπε και κάτι αλλά και πάλι δεν δικαιολογείται ). Αμέσως μετά τον στούκο , ήρθαν δύο παρατρεχάμενοι του νεαρού ( o ένας με Mercedes E ) και παρ' όλο που τον άκουγαν να βρίζει σκαιότατα δεν του έλεγαν τίποτα.
Εάν είσαι εδώ νεαρέ : Είσαι μεγάλο ζώο.
Οχι φιλε μου μεγαλο ζωω ειναι η κυρια που περασε το stop.Γιατι αν δεν ηταν η mercedes και ηταν καποια μηχανη στην καλυτερη θα ηταν στο νοσοκομειο και στην χειροτερη στο χωμα.Καλα εκανε και τις τα ελεγε ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ.
Μην σπαζομαστε εαν ο αλλος ειναι πιτσιρικας και εχει mercedes και εμας ο μπαμπας μας εαν ειχε φραγκα mercedes και porsche και διαφορα αλλα θα οδηγουσαμε. ΖΩΩ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΟΛΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ.Παιδια μη τρελαθούμε κι΄ όλας. Εντάξει η γυναίκα προκάλεσε ένα ατύχημα από τα πολλά που γίνονται κάθε μέρα με υλικές ζημιές. Θα πληρώσει η ασφάλεια και τελείωσε. Το σωστότερο απ΄ όλα είναι να την βάλεις κάτω και να της εξηγήσεις το λάθος της ήρεμα και με επιχειρήματα ώστε να μάθει αυτό που δεν έμαθε μέχρι τώρα και να μη το ξανακάνει. Υστερικές αντιδράσεις και κατάρες θυμίζουν σε μένα γυναικούλες που τσακώνονται και σε καμία περίπτωση δεν αποτρέπουν το γεγονός.>
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Εγω θα της ελεγα 'μακαρι την επομενη φορα που θα περασεις ΣΤΟΠ να βρεθεις κατω απο νταλικα και να καεις ζωντανη'. Τωρα που αφηνω την οικογενειας της απ'εξω ειμαι οκ? Γιατι καλυτερα αυτη και οσο το δυνατον συντομοτερα, απο το να παρει καποιον αλλο στο λαιμο της.
ΥΓ Αν ηταν αντρας, θα του ελεγα για τις σεξουαλικες προτιμησεις του πατερα του. Για να μην λεει κανεις οτι τα κανουμε μονο στις κυρατσες.
Δεν είπα ότι επειδή την έβρισε είναι ζώο. Αλλά επειδή έβαλε μέσα και την οικογένειά της. Το ίδιο πιθανόν να της ευχόμουν και εγώ ( για την νταλίκα ). Εσύ όταν τσακώνεσαι αρχίζεις και βρίζεις τα παιδάκια του καθένα ;
-
dinosm
κατσε ρε συ, να κατσεις να της εξηγησεις (και με 'επιχειρηματα κιολας ) οτι δεν πρεπει να περναει ΣΤΟΠ? Οχι. Μακαρι να ξαναπερασει ΣΤΟΠ αλλα να περναει νταλικα την επομενη φορα.
Κατ'αρχας ναι, ενταξει προξενησε ενα ατυχημα με υλικες ζημιες και θα πληρωσει η ασφαλεια. Αμα ομως ηταν μηχανη? Δεν την βριζουμε επειδη προξενησε υλικες ζημιες, την βριζουμε και της ευχομαστε να πεθανει (στεγνα και χωρις καμμια αναστολη) επειδη εκανε την συγκεκριμενη παραβαση.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
dinosmκατσε ρε συ, να κατσεις να της εξηγησεις (και με 'επιχειρηματα κιολας ) οτι δεν πρεπει να περναει ΣΤΟΠ? Οχι. Μακαρι να ξαναπερασει ΣΤΟΠ αλλα να περναει νταλικα την επομενη φορα.
Κατ'αρχας ναι, ενταξει προξενησε ενα ατυχημα με υλικες ζημιες και θα πληρωσει η ασφαλεια. Αμα ομως ηταν μηχανη? Δεν την βριζουμε επειδη προξενησε υλικες ζημιες, την βριζουμε και της ευχομαστε να πεθανει (στεγνα και χωρις καμμια αναστολη) επειδη εκανε την συγκεκριμενη παραβαση.
Αναφέρομαι στο συγκεκριμένο ατύχημα όπως αυτό παρουσιάζεται (μικροατύχημα).
Αυτό ακριβώς πρέπει να της εξηγήσεις ότι δηλαδή θα μπορούσε να χτυπήσει μηχανή, πεζό νταλίκα κλπ.
Τώρα αν εσύ νομίζεις ότι με τις κατάρες θα λογικευτεί εγώ από την άλλη πιστεύω πώς όχι.
-
Ο χρήστης dinosm έγραψε:
Eίχε γίνει ένας μικροστούκος εκεί. Την ώρα που πέρασα , ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε μία κυρία , μόλις είχε κοπανήσει μία SLR στη δεξιά πλευρά ( η κυρία πέρασε αέρα το STOP ). Ο πιτσιρίκος , οδηγός της SLR με γερμανικές πινακίδες , ευχόταν σε άπταιστα Ελληνικά να πάθει αυτή και όλη της η οικογένεια καρκίνο , επειδή τον τράκαρε ( έχω την πεποίθηση ότι του είπε και κάτι αλλά και πάλι δεν δικαιολογείται ). Αμέσως μετά τον στούκο , ήρθαν δύο παρατρεχάμενοι του νεαρού ( o ένας με Mercedes E ) και παρ' όλο που τον άκουγαν να βρίζει σκαιότατα δεν του έλεγαν τίποτα.
Οχι φιλε μου μεγαλο ζωω ειναι η κυρια που περασε το stop.Γιατι αν δεν ηταν η mercedes και ηταν καποια μηχανη στην καλυτερη θα ηταν στο νοσοκομειο και στην χειροτερη στο χωμα.Καλα εκανε και τις τα ελεγε ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ.
Μην σπαζομαστε εαν ο αλλος ειναι πιτσιρικας και εχει mercedes και εμας ο μπαμπας μας εαν ειχε φραγκα mercedes και porsche και διαφορα αλλα θα οδηγουσαμε. ΖΩΩ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΟΛΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑ.Παιδια μη τρελαθούμε κι΄ όλας. Εντάξει η γυναίκα προκάλεσε ένα ατύχημα από τα πολλά που γίνονται κάθε μέρα με υλικές ζημιές. Θα πληρώσει η ασφάλεια και τελείωσε. Το σωστότερο απ΄ όλα είναι να την βάλεις κάτω και να της εξηγήσεις το λάθος της ήρεμα και με επιχειρήματα ώστε να μάθει αυτό που δεν έμαθε μέχρι τώρα και να μη το ξανακάνει. Υστερικές αντιδράσεις και κατάρες θυμίζουν σε μένα γυναικούλες που τσακώνονται και σε καμία περίπτωση δεν αποτρέπουν το γεγονός.>
+1000000 ....
Επιπλέον σε αρκετά STOP της Αθήνας (10% των οποίων είναι αντίθετα για να εξυπηρετούν δημάρχους κλπ κλπ) η ορατότητα δεν είναι ικανοποιητική απο παρκαρισμένα κάδους κλαδιά κλπ κλπ, κάνoντας το πέρασμα πιο δύσκολο. Η κατάσταση αυτη επιβαρύνεται από κάποια ΖΩΑ που θεωρούν ότι μπορούν να κινούνται με 100χλμ επειδή έχουν προτεραιότητα, χωρίς να καταλαβαίνουν ότι είναι και πρακτικά αδυνάτο να τους δει αυτός που βγαίνει από το STOP -
Τρακάρισμα με SLR θα στοιχίζει καλα λεφτα για την ασφάλεια, αμα ειναι καμια τυπου Εγνατία θα κλείσει αύριο
-
Ο χρήστης dinosm έγραψε:
Παραβλέπετε όμως το γεγονός ότι πολλές φορές αυτές οι κυριούλες, κατεβαίνουν από το αυτοκίνητο, ανοίγουν το στοματάκι τους και πετάνε ατάκες του στυλ 'σιγά και τι έγινε' , ή 'ας μην έτρεχες' ή να στην λένε και από πάνω, χώρια που πολλές αρχίζουν και βρίζουν και ας φταίνε.
Εκείνο που θέλω να πω είναι ότι δεν ξέρουμε ακριβώς πως αντέδρασαν οι 2 οδηγοί και τι ειπώθηκε πιο πριν (ή πως συμπεριφέρθηκαν τέλος πάντων) ώστε να φτάσει ο ένας εκ των 2 να εκφράζεται έτσι και να δίνει τέτοιες κατάρες. Σίγουρα δεν τον τιμάει, αλλά πάνω στα νεύρα, ειδικά αν σε κεντρίσει λίγο ο άλλος, λες πολλά πράγματα που υπό άλλες συνθήκες δεν θα έλεγες ποτέ και ούτε φυσικά θα τα εννοούσες.
Και dinosm πίστεψε με όσο και να κάνεις κατήχηση σε κάποιες σαν και αυτές που περιγράφω, από το ένα αυτί θα μπουν από το άλλο θα βγουν. Αν σε κεντρική διασταύρωση δεν σταματάει σε ΣΤΟΠ (που και στοπ να μην έχεις πάντα πας επιφυλακτικά), φαντάσου στα μικρά στενά πόσο προσέχει...
-
ΌΣΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ και να είμαι κάποια στιγμή μπορεί να κάνω ένα ατύχημα .... (όλα στο παιχνίδι είναι)... θα βγώ και θα πώ ότι έγινε - έγινε ... πάρε την ασφάλεια μου να τα βρείτε είτε έχεις Yugo είτε έχεις Ferrari!!!!
Αν ακούσω όμως κατάρες, τσαμπουκάδες... κλπ κλπ και στραβώσω αλλάζει η κατάσταση ..... και επειδή δεν τσακώνομαι και δεν βρίζω ανθρώπους που δεν ξέρω θα πω καλά ΟΚ και θα τον αφήσω να πάρει δικαστικά την αποζημίωση για να του τη σπάσω!!!! Εκει θα εξαντλήσω όλα τα περιθώρια για να δω αν μπορώ να του ρίξω συνυπευθυνότητα!!!!! Πχ σε αυτοκίνητο με ξένες πινακίδες θα εξέταζα αν κυκλοφορούσε νόμιμα στην Ελλάδα από τον οδηγό που προβλέπεται και θα εβαζα το δικηγόρο μου να ασχοληθεί.... εκεί να δεις πως ηρεμούν οι τσαμπουκάδες!!!! -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Θεωρώ πιθανό να του την είπε κι από πάνω η κυρία. Έχω δει το έργο ξανά, να βγαίνει δηλαδή κάποιος/-α από ΣΤΟΠ, να προκαλεί ατύχημα και να ισχυρίζεται ότι ο άλλος ήταν απρόσεκτος, ότι έτρεχε ή διάφορες άλλες κουταμάρες. Η αντίδραση ήταν χοντρή, αλλά πάνω στην οργή σου μπορείς να πεις πολλά και βαριά - προτιμότερο από το ν' αρχίσεις τις κλωτσιές.Καλα....
Κ αν δεν οδηγουσε ο πιτσιρικας το SLR αλλα ο πατερας του και στη θεα 700.000ευρω.... στραπατσαρησμενων.... παθαινε εγκαφαλικο/καρδιακο/προστατη η οτι αλλο θες.... Κ εμενε στο τοπο;;;
Τες πα....
Οι ευχες δεν ειναι τιποτα.
Απλη ενδειξη θυμου.Το οτι η καριολα περασε αερα πατερα το στοπ την καθηστα ΖΩΟ.
Κ επικινδυνο μαληστα. -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Παραβλέπετε όμως το γεγονός ότι πολλές φορές αυτές οι κυριούλες, κατεβαίνουν από το αυτοκίνητο, ανοίγουν το στοματάκι τους και πετάνε ατάκες του στυλ 'σιγά και τι έγινε' , ή 'ας μην έτρεχες' ή να στην λένε και από πάνω, χώρια που πολλές αρχίζουν και βρίζουν και ας φταίνε.
Εκείνο που θέλω να πω είναι ότι δεν ξέρουμε ακριβώς πως αντέδρασαν οι 2 οδηγοί και τι ειπώθηκε πιο πριν (ή πως συμπεριφέρθηκαν τέλος πάντων) ώστε να φτάσει ο ένας εκ των 2 να εκφράζεται έτσι και να δίνει τέτοιες κατάρες. Σίγουρα δεν τον τιμάει, αλλά πάνω στα νεύρα, ειδικά αν σε κεντρίσει λίγο ο άλλος, λες πολλά πράγματα που υπό άλλες συνθήκες δεν θα έλεγες ποτέ και ούτε φυσικά θα τα εννοούσες.
Και dinosm πίστεψε με όσο και να κάνεις κατήχηση σε κάποιες σαν και αυτές που περιγράφω, από το ένα αυτί θα μπουν από το άλλο θα βγουν. Αν σε κεντρική διασταύρωση δεν σταματάει σε ΣΤΟΠ (που και στοπ να μην έχεις πάντα πας επιφυλακτικά), φαντάσου στα μικρά στενά πόσο προσέχει...
Γυναίκες σαν αυτές που περιγράφεις μου έχουν τύχει πάρα πολλές φορές. Επίσης πιστεύω ότι το χειρότερο στόμα το έχουν οι γυναίκες και ειδικά όταν οδηγούν.
Εγώ προσωπικά αντιδρώ με χαμόγελο σε αυτές τις περιπτώσεις και τις αφήνω να ξεφτιλίζονται από μόνες τους ευχαριστώντας παράλληλα το Θεό που δεν τυχαίνει κάποια από αυτές να είναι γυναίκα μου.Επί πλέων με το να απαντήσεις σε «κυρία» εν΄ώρα δράσης – άσε που δεν θα βγάλεις άκρη – θα είναι σαν να αποδέχεσαι αυτόματα το επίπεδό της και θα χάσεις και το δίκαιο σου («πώς μιλάς έτσι στη γυναίκα δε ντρέπεσαι?»)
Σίγουρα σε πολλές από το ένα αυτί θα μπούν και από το άλλο θα βγούν. Όμως έστω και μία αν πείσεις θα είναι κέρδος.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Καλα....
Κ αν δεν οδηγουσε ο πιτσιρικας το SLR αλλα ο πατερας του και στη θεα 700.000ευρω.... στραπατσαρησμενων.... παθαινε εγκαφαλικο/καρδιακο/προστατη η οτι αλλο θες.... Κ εμενε στο τοπο;;;
Τες πα....
Κ επικινδυνο μαληστα.Όταν κυκλοφορείς στο δρόμο είτε με Fiat είτε με SLR κάποια στιγμή το απρόοπτο δυστυχώς δεν θα το αποφύγεις. Αν κινδυνεύεις όμως να πάθεις εγκεφαλικό στη θέα μιάς στραπατσαρισμένης λαμαρίνας τότε καλύτερα είναι να έχεις το αυτοκίνητο στο γκαράζ και να κυκλοφορείς με taxi.
Στο ότι είναι ζώο δεν διαφώνησε κανείς.
-
Ο χρήστης dinosm έγραψε:
Καλα....
Τες πα....
Κ επικινδυνο μαληστα.Όταν κυκλοφορείς στο δρόμο είτε με Fiat είτε με SLR κάποια στιγμή το απρόοπτο δυστυχώς δεν θα το αποφύγεις. Αν κινδυνεύεις όμως να πάθεις εγκεφαλικό στη θέα μιάς στραπατσαρισμένης λαμαρίνας τότε καλύτερα είναι να έχεις το αυτοκίνητο στο γκαράζ και να κυκλοφορείς με taxi.
Κοιτα...
Εγω θυμαμαι τον πατερα μου, το πρωινο της 20 Αυγουστου του 2005.... Οταν εκλεψαν το δικο μου αμαξι....
Οταν αγοραζεις ενα αυτοκινητο, αποδεχεσαι το γεγονος οτι καποτε, κατι μπορει να παει στραβα.
Οταν φτασει αυτο το καποτε και παει κατι στραβα... Δεν ξερεις πως θα αντιδρασεις.
Κατα τα αλλα, διαφωνησα μονο στο χαρακτηρισμο που αποδοθηκε στον 'πιτσιρικα' -
Κοιτα...
Εγω θυμαμαι τον πατερα μου, το πρωινο της 20 Αυγουστου του 2005.... Οταν εκλεψαν το δικο μου αμαξι....
Οταν αγοραζεις ενα αυτοκινητο, αποδεχεσαι το γεγονος οτι καποτε, κατι μπορει να παει στραβα.
Οταν φτασει αυτο το καποτε και παει κατι στραβα... Δεν ξερεις πως θα αντιδρασεις.
Κατα τα αλλα, διαφωνησα μονο στο χαρακτηρισμο που αποδοθηκε στον 'πιτσιρικα'Δεν διαφωνώ σε αυτά που γράφεις. Εγώ το μόνο που λέω είναι ότι δεν αξίζει να φθείρουμε την υγεία μας για λαμαρίνες.
-
Καλα....
Τες πα....
Κοιτα...
Κατα τα αλλα, διαφωνησα μονο στο χαρακτηρισμο που αποδοθηκε στον 'πιτσιρικα'Ήταν πιτσιρικά. Το πολύ 25. Και όντως η κυρία έκανε μεγάλη μ@λ@κία και όντως του είπε κάτι στο γνωστό στύλ ( το αναφέρω και πιο πάνω , του είπε 'Δεν με είδες ' ή κάτι τέτοιο ). Την ώρα που του το είπε΄ήδη είχε προλάβει και είχαν έρθει δύο παρατρεχάμενοι του νεαρού και κάποιος για την κυρία που σημαίνει ότι είχαν περάσει περίπου 10 λεπτά ( τουλάχιστον ) από το ατύχημα. Την ώρα που την έβριζε άσχημα ( κα...όλα , που...να , γαμ...σε κτλ ) γι' αυτό που του είπε ( εγώ ήμουν μπλεγμένος άσχημα στην κίνηση και δεν μπορούσα να διασχίσω το δρόμο για περίπου 5 με 7 λεπτά ) κανείς δεν γύρισε ούτε καν να τον κοιτάξει ( αποδεχόμενοι ίσως τον εκνευρισμο του ). Από τη στιγμή που άρχισε να βρίζει οικογένειες , παιδιά κτλ τουλάχιστον εγώ έδειξα την απέχθειά μου και σίγουρα , εάν ήμουν στη θέση της ή η γυναίκα μου ήταν στη θέση της θα είχαμε άσχημα ξεμπερδέματα.
-
Καλα....
Τες πα....
Κοιτα...
Κατα τα αλλα, διαφωνησα μονο στο χαρακτηρισμο που αποδοθηκε στον 'πιτσιρικα'Ήταν πιτσιρικάς. Το πολύ 25. Και όντως η κυρία έκανε μεγάλη μ@λ@κία και όντως του είπε κάτι στο γνωστό στύλ ( το αναφέρω και πιο πάνω , του είπε 'Δεν με είδες ' ή κάτι τέτοιο ). Την ώρα που του το είπε΄ήδη είχε προλάβει και είχαν έρθει δύο παρατρεχάμενοι του νεαρού και κάποιος για την κυρία που σημαίνει ότι είχαν περάσει περίπου 10 λεπτά ( τουλάχιστον ) από το ατύχημα. Την ώρα που την έβριζε άσχημα ( κα...όλα , που...να , γαμ...σε κτλ ) γι' αυτό που του είπε ( εγώ ήμουν μπλεγμένος άσχημα στην κίνηση και δεν μπορούσα να διασχίσω το δρόμο για περίπου 5 με 7 λεπτά ) κανείς δεν γύρισε ούτε καν να τον κοιτάξει ( αποδεχόμενοι ίσως τον εκνευρισμο του ). Από τη στιγμή που άρχισε να βρίζει οικογένειες , παιδιά κτλ τουλάχιστον εγώ έδειξα την απέχθειά μου και σίγουρα , εάν ήμουν στη θέση της ή η γυναίκα μου ήταν στη θέση της θα είχαμε άσχημα ξεμπερδέματα.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#6]