-
Ένα διήγημα του Hawthorne μου έδωσε την ιδέα.
Φανταστείτε τη σκηνή...Έχουμε μπροστά μας μια τεράστια και φοβερή πυρά, φλόγες ατελείωτες.
Μπορούμε να ρίξουμε μέσα της για να καταστραφεί ως όνειδος και αίσχος για τον πολιτισμό μας ένα μόνο αυτοκίνητο. Θα το καταστρέψουμε και θα το ευχαριστηθούμε κιόλας γιατί δεν ανταποκρίνεται σε αυτά που ένα αυτοκίνητο πρέπει να αντιπροσωπεύει και κηλιδώνει το όνομα της αυτοκίνησης (είτε είναι πανάσχημο, είτε τόσο χάλια από δυναμικά χαρακτηριστικά, είτε απλά δεν το πάμε). Άκομψη η διατύπωση, αλλά καταλαβαίνετε το νόημα, έτσι;
Ποιό αυτοκίνητο θα διαλέγαμε για κάψιμο στη πυρά; Διαλέγουμε και αυτοκίνητα που δεν παράγονται πλέον.
Α, και δικαιολογούμε κιόλας. Χούμορ απαραίτητο, έτσι;
Jacob
-
Φανταστείτε τη σκηνή...Έχουμε μπροστά μας μια τεράστια και φοβερή πυρά, φλόγες ατελείωτες.
Μπορούμε να ρίξουμε μέσα της για να καταστραφεί ως όνειδος και αίσχος για τον πολιτισμό μας ένα μόνο αυτοκίνητο. Θα το καταστρέψουμε και θα το ευχαριστηθούμε κιόλας γιατί δεν ανταποκρίνεται σε αυτά που ένα αυτοκίνητο πρέπει να αντιπροσωπεύει και κηλιδώνει το όνομα της αυτοκίνησης (είτε είναι πανάσχημο, είτε τόσο χάλια από δυναμικά χαρακτηριστικά, είτε απλά δεν το πάμε). Άκομψη η διατύπωση, αλλά καταλαβαίνετε το νόημα, έτσι;
Ποιό αυτοκίνητο θα διαλέγαμε για κάψιμο στη πυρά; Διαλέγουμε και αυτοκίνητα που δεν παράγονται πλέον.
Jacob
-
Jacob
-
[list:17ncdjdx]Πασης φυσεως Αγγλικο και κατα δευτερη μοιρα...........Γαλλικο [/list:u:17ncdjdx][list:17ncdjdx]Λεβιεδες στο ταμπλω(R4),φρενα με.........κουμπι(Citroen GSA), (παλια ρενω) η μηχανη κολημενη στα πεταλια και το σαζμαν εμπρος σε κοινη θεα λες θα το αλλαξεις......μπουζι, οδικη συμπεριφορα.........ποινγκ ποινγκ, ο μηχανικος για να τα δουλεψει θελει πτυχιο αστρολογου, και τα αγγλικα εεεεεεεεε δεν εχουν ουτε μια βιδα που να αξιζει.Ακομα και η ταπαλαδιων ειναι σιχαμα![/list:u:17ncdjdx][list:17ncdjdx]Στην πυρα βρε τα καρβουνα [/list:u:17ncdjdx]
-
Έχω ακούσει ότι σε δυναμική συμπεριφορά το Datsun Y120 ήταν όνειδος. Ήταν μια βάρκα που είχε ρόδες, έλεγε ο Κ.Κ. κάποτε. Οπότε αυτό πρώτα στην πυρρά. Θα σκεφτώ όμως κι άλλα.
-
Ειδικά αφιερωμένο στο φίλο G60...
Στην πυρά το Golf III, γιατί εξαιτίας του έχει πάρει την κάτω βόλτα η καθημερινή αυτοκίνηση, με τα δεκάδες wannabe Golf!!!!!!!
-
με τα δεκάδες wannabe Golf!!!!!!!
[list:1w38blep]Με τα.......εκατομυρια θες να πεις [/list:u:1w38blep][list:1w38blep]Τριαντα χρονια στο μμμικροσκοπιο το επεξεργαζεστε και ακομα δεν εχετε βρει αντιδοτο [/list:u:1w38blep]
-
Renault Twingo - Burn baby burn!!
-
Smart
-
Όλα τα Golf από σειρά ΙΙΙ και μετά.
Όλα τα αμερικάνικα, με την εξαίρεση των προπολεμικών Cord και Packard.
Mercedes A-Klass.
Kia Sephia.
Daewoo Nubira.
Smart Crossblade.
-
Σκαραβαίος
Φοβερός κινητήρας, εκπληκτική οδική συμπεριφορά κλπ κλπ
-
Καλύτερα θα ήταν να βάζαμε την φωτιά στο εργοστάσιο της HONDA να τελειώνουμε μια και καλή με αυτούς και αν ήμασταν και τόσο τυχεροί να έπιανε παραδίπλα και αυτό της MITSUBISHI , TOYOTA .
Σκέψου να το δεί ο κολλητός μου με το TYPE -R τι θα μου κάνει, λέτε να με πάει ατελείωτες βόλτες σε ανηφορικά στροφιλίκια;
Μιχαλάκη στάχτη και μπούρμπερη μ΄ακούς;
-
Ένα Mitsu Evo οποιασδήποτε γενιάς γιατί με έχει κάνει να χάσω τον ύπνο μου .
Jacob
-
τα νεα φιεστα,μπιτλ,μινι, τα γκολφ 3 και 4, κατι μερσεντες του 90, το νεο πολο, τα αλμερα τα προηγουμενα, τη λαγκουνα τη προηγουμενη, αυτα τα αγγλικα που κυκλοφορουνε, και αρκετα απο τα κορεατικα...
-
Μια Cadillac Eldorado
-
Ôá ÁìåñéêÜíéêá (ðëïßá)
.....................................................................................
-
Ο χρήστης gskarmou έγραψε:
Τα Αμερικάνικα (πλοία).....................................................................................
ευτυχως που τετοια πλοια δεν περνανε τον ωκεανο
-
Ενα Hyundai EXCEL!!!Τό θυμάται κανείς;
-
Ενα Hyundai EXCEL!!!Τό θυμάται κανείς;
[list:2ihgkg62]Γιατι, το atos ρε Ανδρεα παει πισω? [/list:u:2ihgkg62][list:2ihgkg62]Στο πορτ παγκαζ του exel και στο ποταμι να τα φανε τα..............κουνουπια [/list:u:2ihgkg62]
-
το PT Cruiser...στο πυρ το εξώτερον
κι'ας ισχυρίζεται ο σχεδιαστής του (Bryan Nesbitt) πως: Chrysler PT Cruiser is a celebration of automotive heritage coupled with innovation, efficiency and a twist of rebellion
Αυτοκίνητα στην πυρά...