-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
3-4 κιλα?εγω αυτα τα βαζω σε ενα γευμα παντως αμα λαχει..
Στα ΧΕΡΙΑ ειπε, οχι στους 'κοιλιακους'.
Για τα χερια παντως με λιγη παραπανω προπονηση , γινεσαι (ξερω εγω απο αυτα).
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
3-4 κιλα?εγω αυτα τα βαζω σε ενα γευμα παντως αμα λαχει..
Αν ετρωγες οπως εγω θα ησουν 400 κιλα τωρα!
Δεν βαζω με τπτ.. μια ζωη στα 72 θα μεινω.. -
Είστε όλοι οφφ-τοπικ με την αρωγή του γνωστού mod για άλλη μια φορά!
Τα περιττά κιλά είναι το λιγότερο που με απασχολεί στην παραλία, καθώς:
- Δεν βλέπω, μύωψ γαρ.
- Καίγομαι πιιο εύκολα και από φητό ξεχασμένο στους 250 για πολλές ώρες.
- Λόγω ευαίσθητου δέρματος (ωχου το) με ταλαιπωρεί και η αλμύρα.
- Λόγω των παραπάνω εγώ θέλω να κολυμπάω κάνα μισάωρο και μετά να φεύγω. Αλλά είμαι ο μόνος, καθώς όλοι οι άλλοι την βρίσκουν με το να κάθονται κάτω απ' τον καρκίνο...ε ήλιο με τις ώρες.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Πλάκα έκανε ρε συ.
Εννοείται.
Παίρνω πίσω την αντίδρασή μου.
Αν και το σχόλιο μετά εξακολουθώ να το πιστεύω.Η Νουτέλα είναι πιο σοκολατένια και η Μερέντα πιο φουντουκένια, οπότε
είναι (έτσι κι αλλιώς) θέμα προτίμησης. Εμένα που μου αρέσει πιο πολύ η
Μερέντα, ενθουσιάστηκα όταν ανακάλυψα αυτό που ανέφερα πριν στην
έκδοση χωρίς σοκολάτα. Τρομερή γεύση και τρομερή ενέργεια! Έχω κατεβάσει
ήδη τέσσερα βάζα, χωρίς επίπτωση στο βάρος λόγω άσκησης.Για να μην αναφέρω το alter ego της Μερέντας, τον φουντουκένιο (δηλαδή
χωρίς ταχίνι, μόνο πάστα φουντουκιού) Μακεδονικό Χαλβά με επικάλυψη
σοκολάτα γάλακτος. Κόλαση...Για να βάλει κανείς κιλά στα χέρια, προφανώς πρέπει να τρώει αρκετές
τροφές με πρωτεΐνες, καλούς υδατάνθρακες και καλά λιπαρά, και να
αθλείται. Άλλο τρόπο δεν ξέρω. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πλάκα-ξεπλάκα, πλάκα-πλάκα η Nutella είναι καλύτερη.
Σε ποιο thread είπαμε ότι είμαστε;
Αυτό είναι απολύτως διασταυρωμένο!!!
Στο σωστό thread είμαστε, μην ανησυχείς!!!
Αφού είμαστε στο σωστό θέμα τότε ΜΕRENTA ΡΕ μάθετε επιτέλους.
Τι θελεις να βαλεις και που, εσυ?
Ε καμια 3-4 κιλακια γενικα αλλα πιο πολυ στα χερια θελω..
Φυσικά και είσαι ο μόνος. Άκου εκεί 3-4 κιλάκια. Εδώ μιλάμε για 10+.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Απίστευτο!
Πρώτη φορά βλέπω τόσους άσχετους μαζεμένους σε ένα τόπικ.ΠΟΙΑ ΝΟΥΤΕΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;
ΜΕΡΕΝΤΑ RULESΠες τα άνθρωπέ μου!!!
-
Αντρας με κοιλίτσα
Γλυκός σαν καραμελίτσα -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
`Οποια θέλει άτριχο να πάει αγγλία μεριάΉ σε κανα παιδικό σταθμό
Καλά δε λέω οι πολλές τρύχες δεν λένε και πολύ
-
+1 στην Μερέντα
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
+1 στην ΜερένταΒλέπω το βράδυ να ανοίγει θέμα Nutella vs. Merenda κάνας Omikrone3
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
+1 στην Μερέντα
Βλέπω το βράδυ να ανοίγει θέμα Nutella vs. Merenda κάνας Omikrone3
Aυτο σκεφτόμουνα κι'εγω νωρίτερα.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
+1 στην Μερέντα
Βλέπω το βράδυ να ανοίγει θέμα Nutella vs. Merenda κάνας Omikrone3
Aυτο σκεφτόμουνα κι'εγω νωρίτερα.
Να ανοιξεις τετοιο θεμα?
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Εγω που θελω να βαλω παιζει να ειμαι ο μοναδικος στο φορουμ ε?γυμναστηριο-βαρη , φαγητο και θα τα παρεις.
-
Εγώ φοράω παρεό.
Οταν σηκωθώ απο την ξαπλώστρα - όπου έχω απλώσει το άχρηστο κορμί μου επί δύο ώρες διαβάζοντας Espresso/μιλώντας στο κινητό/καρφώνοντας άλλους - τρέχω στην θάλασσα και τελευταία χτιγμή πετάω παρεό φροντίζοντας να προσγειωθεί στρατηγικά δίπλα στις σαγιονάρες μου.
Βγαίνω σε ανύποπτο χρόνο, έρποντας σε βάθος 5 πόντων, αρπάζω το παρεό, και το φοράω σε μία μαγική κίνηση φωνάζοντας 'αχ, τι κρύο βρε παιδί μου!'. Επιστρέφω στην ξαπλώστρα για άλλες δύο ώρες.
Just kidding, αλλά μόλις περιέγραψα την στρατηγική του 75% των Ελληνίδων άνω των 18. Ελπίζω να μην αρχίσω να βλέπω και άντρες έτσι!
Τεσπά, κόψτε τα κοψίδια και θα είστε ΟΚ .
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Εγώ φοράω παρεό.Οταν σηκωθώ απο την ξαπλώστρα - όπου έχω απλώσει το άχρηστο κορμί μου επί δύο ώρες διαβάζοντας Espresso/μιλώντας στο κινητό/καρφώνοντας άλλους - τρέχω στην θάλασσα και τελευταία χτιγμή πετάω παρεό φροντίζοντας να προσγειωθεί στρατηγικά δίπλα στις σαγιονάρες μου.
Βγαίνω σε ανύποπτο χρόνο, έρποντας σε βάθος 5 πόντων, αρπάζω το παρεό, και το φοράω σε μία μαγική κίνηση φωνάζοντας 'αχ, τι κρύο βρε παιδί μου!'. Επιστρέφω στην ξαπλώστρα για άλλες δύο ώρες.
Just kidding, αλλά μόλις περιέγραψα την στρατηγική του 75% των Ελληνίδων άνω των 18. Ελπίζω να μην αρχίσω να βλέπω και άντρες έτσι!
Τεσπά, κόψτε τα **κοψίδια **και θα είστε ΟΚ .
ε πως τι?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Εγώ φοράω παρεό.
Οταν σηκωθώ απο την ξαπλώστρα - όπου έχω απλώσει το άχρηστο κορμί μου επί δύο ώρες διαβάζοντας Espresso/μιλώντας στο κινητό/καρφώνοντας άλλους - τρέχω στην θάλασσα και τελευταία χτιγμή πετάω παρεό φροντίζοντας να προσγειωθεί στρατηγικά δίπλα στις σαγιονάρες μου.
Τεσπά, κόψτε τα **κοψίδια **και θα είστε ΟΚ .
ε πως τι?
OK, κόψτε τα παγωτά ....κόψτε κάτι τέλος πάντων...
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Αντρας με κοιλίτσα
Γλυκός σαν καραμελίτσαΧχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχααχχααχαχαχχα... ΕΛΙΩΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
OK, κόψτε τα παγωτά ....κόψτε κάτι τέλος πάντων...
Σε παρακαλώ, πρόσεχε πώς εκφράζεσαι!
Όχι και να κόψουμε κάτι για να βγούμε στις παραλίες... Μήπως να κυκλοφορήσουμε και με το παρεό μετά;
-
-
Κιλά και παραλίες....