-
Μικρή υπενθύμιση.
Η τεχνολογία TSI & TFSI ενώ η υλοποίηση της είναι κάτι το νέο τα τμήματα που την αποτελούν υπάρχουν στην αγορά εδώ και καμιά 20αριά χρόνια.
Για τον TSI που είναι περίπου 2 χρόνια στην αγορά θα έχουμε και τα πρώτα αποτελέσματα. Για τον TFSI ίσως να χρειαστεί να περιμένουμε λίγο αλλά το γεγονός ότι η βάση του κινητήρα παρουσιάσε κάποια μεμονομένα προβλήματα δεν σημαίνει ότι αυτά δεν έχουν λυθεί και δεν έχουν αντιμετωπιστεί.
Μέχρι σήμερα έχω ακούσει για κάποιες μεμονομένες περιπτώσεις προβλημάτων στους TSI που δεν έχουν τη συχνότητα του FSI που αυτό καταδεικνύει ότι η VW το αντιμετώπισε το θέμα. Από εκεί και πέρα καλύτερα να σου βγεί το μάτι παρά το όνομα αλλά δεν είναι λόγος αυτός να στέλνουμε στην πυρά το κάθετι νέο μίας εταιρείας.
-
Το πιο ωραίο στην ιστορία του Oceanborn, είναι πως αυτοί που έχει βάλει στους '15' (Oceanborn's 15, το νέο sequel του Ocean's 11 ) δεν έχουν και VW-Audi λογικά!
Ουυυυ να μου χαθείτε, κλικαδόροι όλου του κόσμου ενωθείτε!
-
(τι ειδους ευχαριστηση βρίσκετε στο να κοροιδευετε επί μονιμου βασεως δεν μπορώ να καταλαβω)
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Μικρή υπενθύμιση.Η τεχνολογία TSI & TFSI ενώ η υλοποίηση της είναι κάτι το νέο τα τμήματα που την αποτελούν υπάρχουν στην αγορά εδώ και καμιά 20αριά χρόνια.
Για τον TSI που είναι περίπου 2 χρόνια στην αγορά θα έχουμε και τα πρώτα αποτελέσματα. Για τον TFSI ίσως να χρειαστεί να περιμένουμε λίγο αλλά το γεγονός ότι η βάση του κινητήρα παρουσιάσε κάποια μεμονομένα προβλήματα δεν σημαίνει ότι αυτά δεν έχουν λυθεί και δεν έχουν αντιμετωπιστεί.
Μέχρι σήμερα έχω ακούσει για κάποιες μεμονομένες περιπτώσεις προβλημάτων στους TSI που δεν έχουν τη συχνότητα του FSI που αυτό καταδεικνύει ότι η VW το αντιμετώπισε το θέμα. Από εκεί και πέρα καλύτερα να σου βγεί το μάτι παρά το όνομα αλλά δεν είναι λόγος αυτός να στέλνουμε στην πυρά το κάθετι νέο μίας εταιρείας.
Ο TFSi 1.8 δεν πρόκειται (λογικά πάντα) να αντιμετωπίσει προβλήματα νεότητας ή να βγει αναξιόπιστος αφού πρόκειται για έναν δίλιτρο TFSi που απλά έχει υποκυβιστεί.
Επίσης, Oceanborn, αν διαβάσεις το θέμα με το Κασκάι θα δεις ότι έχουνε γίνει σχόλια για τον τίτλο & έχει ζητηθεί να αλλάξει. Καλό είναι να μπορείς να δικαιολογήσεις αυτά που λες και να μην πετάς πυροτεχνήματα. Πες μας ότι προτιμάς το Civic και τελείωνε, πολύ το τραβάς το θέμα.
-
Ο χρήστης Da Silva έγραψε:
(τι ειδους ευχαριστηση βρίσκετε στο να κοροιδευετε επί μονιμου βασεως δεν μπορώ να καταλαβω)(αν περιμενεις απαντηση, καλο θα ηταν να απευθυνεις την ερωτηση συγκεκριμενα)
-
Ο χρήστης oceanborn έγραψε:
Πάρα πολύ ωραία. Αυτό τι σημαίνει οτι θα πρέπει να χλευάζονται άλλα μέλη του φόρουμ? Και ποιος κρίνει ποιος ξέρει η δεν ξέρει την τύφλα του, οι ξερόλες η οι πάπες της Ρώμης?
oceanborn, κοίτα τον τίτλο του τόπικ... και κοίτα και τα δεδομένα σου...
Και αν δεν χλευάσεις εσύ πρώτος τον εαυτό σου, δεν φταίνε ούτε οι 15, ούτε οι 115...
Η 'αμφιλεγόμενη' (εαν και εφόσον τη δεχθούμε ως τέτοια) με το 'πάπαλα' όσον αφορά στην αξιοπιστία... έχουν τεράστια διαφορά!
Εκτός και αν δεν τα πας καλά με τα Ελληνικά οπότε... no hard feelings.Εχω δώσει όλες τις απαντήσεις παραπάνω δε θα επαναλαμβανόμαστε. Σας διαφευγει το μόνο και κύριο, ο καθένας έχει δικαίωμα και είναι ελεύθερος να εκφράζει την άποψη του όποια και εαν είναι αυτή συμφωνούμε η όχι, κανένας όμως δεν έχει δικαίωμα να προσβάλει χαρακτηρίζει και να επιτίθεται προσωπικά σε κανέναν και για κανένα λόγο και ειδικά επειδή έχει άλλη άποψη. Διαβάστε τους κανόνες του φόρουμ.
Εάν το «παπαλα» πειράζει καποιους επειδή θεωρούν το αυτοκίνητο «προέκταση» του εαυτού τους τότε στον ψυχίατρο για service…
Αλλος έχει βάλει τίτλο νήματος 'Πανω στην τρελα μου πανω στην αλητεια μου..(ΜΙΝΙ COOPER S)' άλλος 'Κοροιδια με Nissan Qashqai' και 100αδες άλλα νήματα με 'περίεργους' τίτλους. SO WHAT?Δε θα επανέλθω στο θέμα γιατι καταντά κουραστικό. Οποιος θέλει να καταλάβει τους κανόνες του δημοκρατικού διαλόγου ας τους καταλάβει, οι υπόλοιποι ας ακολουθήσουν τους 15 καουμπόιδες στην άγρια δύση...
Ρε αδερφε παριστάνεις τον χαζό? Διαβαζεις σε ένα περιοδικό αμφιλεγόμενη αξιοπιστία (καριβως όπως και το περιοδικό το ίδιο έχει πραγματικά αμφιλεγόμενη αξιοπιστία) και έρχεσε και γράφεις ΠΑΠΑΛΑ το tfsi κλπ, ε δεν καταλαβαίνεις ότι είναι λογικό να σε κράξουν.
Να το διάβαζες σε κανα R&D πάει στο διάολο, μην τρελαθούμε τώρα.
-
εσυ τωρα απαντας επειδη θιχτηκες που δεν ειπε να ακολουθησουν οι υπολοιπου τους 15 καουμποϊδες και τον σκυλο?
-
Ε ναι ρε συ....ο σκύλος τι φταίει?
-
Ο χρήστης Da Silva έγραψε:
(τι ειδους ευχαριστηση βρίσκετε στο να κοροιδευετε επί μονιμου βασεως δεν μπορώ να καταλαβω)Είναι σαν την ευχαρίστηση που πηγάζει από
-
ανάλογα με το πού καταληγει το ζυμαρι...
-
-
εισαι εκτος θεματος!
αυτο δεν ηταν TFSI -
Ο χρήστης oceanborn έγραψε:
15 τυποι έχουν μετατρέψει το φορουμ σε παιδική χαρά ψευτομαγκιάς. Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους οι διαχειριστές και ας μη φέρονται μεροληπτικά γιατί και αυτό είναι διαπιστωμένο. Άλλο ανοχή στο διάλογο και άλλο μεροληψία στην τιμωρία και την ανοχή.Κάτσε να δεις ποιον μου θυμίζουν αυτά που έγραψες...
Όπως και να 'χει, δεν γίνονται δεκτά. Ούτε μεροληπτούμε, ούτε τα παίρνουμε, ούτε τίποτα. Αν έτσι νομίζεις ΕΣΥ, υπάρχει κι άλλο μέρος: όξω! Οικοιοθελώς ή μη. Άντε, γιατί παρατράβηξε το αστείο.
A! και μην απαντήσεις, δεν πρόκειται να κάνουμε και διάλογο. Ό,τι αντιρρήσεις έχεις, pm.
[mod]
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
εισαι εκτος θεματος!
αυτο δεν ηταν TFSIαφού καίγεται το σπίτι του γείτονα κάποτε θα καεί και το δικό σου
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
εισαι εκτος θεματος!
αυτο δεν ηταν TFSIαφού καίγεται το σπίτι του γείτονα κάποτε θα καεί και το δικό σου
ο γειτονας το σπιτι του το ειχε κανει απο αχυρα και επαιζε με σπιρτα!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
εισαι εκτος θεματος!
ο γειτονας το σπιτι του το ειχε κανει απο αχυρα και επαιζε με σπιρτα!
εγώ φταίω που μένετε δίπλα στο ...Νέρωνα;;;
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
15 τυποι έχουν μετατρέψει το φορουμ σε παιδική χαρά ψευτομαγκιάς. Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους οι διαχειριστές και ας μη φέρονται μεροληπτικά γιατί και αυτό είναι διαπιστωμένο. Άλλο ανοχή στο διάλογο και άλλο μεροληψία στην τιμωρία και την ανοχή.
Κάτσε να δεις ποιον μου θυμίζουν αυτά που έγραψες...
Όπως και να 'χει, δεν γίνονται δεκτά. Ούτε μεροληπτούμε, ούτε τα παίρνουμε, ούτε τίποτα. Αν έτσι νομίζεις ΕΣΥ, υπάρχει κι άλλο μέρος: όξω! Οικοιοθελώς ή μη. Άντε, γιατί παρατράβηξε το αστείο.
A! και μην απαντήσεις, δεν πρόκειται να κάνουμε και διάλογο. Ό,τι αντιρρήσεις έχεις, pm.
[mod]
Kύριε ΚΡΟΘΕΝΣΤΕΡΝ είστε κι εσείς στους 15?
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
...
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
...
-
Krusenstern, να σε ρωτήσω κάτι? (απευθύνομαι και προς τους άλλους mods βασικά)
Μετά από 13 σελίδες δεν έχεις πειστεί ότι το topic πρέπει να κλειδωθεί?
Ο.Κ., δε λέω...γέλασα πολύ με τα διάφορα posts που γράφτηκαν ανά τις σελίδες, με έβαλαν σε θετικούς προβληματισμούς κάποια άλλα, αλλά εκτός ίσως από τις 2-3 αρχικές σελίδες, όλο το άλλο τοπικ είναιΚι αν δε θες να το κλειδώσεις, ας αλλάξει ο τίτλος τουλάχιστον για να μην παραπλανά κι τους ανυποψίαστους (όπως ο γράφων) που μπήκαν να δουν μήπως υπήρξε όντως κάποια ιστορία με τον 1.8TFSI και μετά από 2 σελίδες, κατέληξε κους-κους και βρισίδια από τον Χ χρήστη στον Υ και ο Ζ χαρακτηρίζει τις σεξουαλικές προτιμήσεις και επαφές του Ω κ.ο.κ.
(προσωπική άποψη πάντα.)ΥΓ:G60, εγώ πάντως είμαι ένας από τους 15. Βλέπεις έχω και Golf (->VW) στο avatar μου...Τι άλλο θες για να πειστείς?
TFSI αξιοπιστία πάπαλα....