Σήμερα στο Μαρούσι, λίγη ώρα αφότου σταμάτησε η δυνατή βροχή....

Το συγκεκριμένο στενό είναι το αμέσως επόμενο από το Ιατρικό Κέντρο (το πίσω μέρος αυτού). Αρχικά το βλέπω λίγο πηγμένο. Δεν άργησα να δω την αιτία... Θαυμάστε χάλια!
Πόσο ΗΛΙΘΙΟΣ και ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ μπορεί να είναι κάποιος (ή κάποια) δηλαδή? Κοιτάξτε παρκάρισμα. Ούτε αλαρμ ούτε τίποτα. Αν παρατηρήσετε από αριστερά που διακρίνονται φύλλα, έχει δέντρο και χαμηλό τοιχάκι από υπαίθριο πάρκινγκ. Πέρασα οριακά με αρκετή προσπάθεια μην ακουμπήσω πουθενά, και να ακούω όλους τους αισθητήρες να βαράνε σαν τρελοί και με παρατεταμένο ήχο (δείγμα του πόσο κοντά υπήρχε εμπόδιο στο αυτοκίνητο).
Αν το είχε παρκάρει παράλληλα με τους κάδους, δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα (όχι ότι αυτό είναι πάλι σωστό, αλλά τουλάχιστον δεν θα εμπόδιζε τη διέλευση άλλων οχημάτων). Να σημειώσω ότι από το στενό αυτό περνάνε και ασθενοφόρα ακριβώς επειδή είναι το πίσω μέρος του Ιατρικού Κέντρου.
Πάντως αμφιβάλλω αν χώρεσε μετά από εμένα να περάσει όχημα μεγαλυτέρων διαστάσεων (μεγάλο SUV ή φορτηγό)...