-
Ο χρήστης Tobajara έγραψε:
Εδω ειναι που ταιριαζει το τραγουδι 'γκρεκο μασκαρα'.Μια φορα πηγε να το κανει ενας τυπος με αστυνομικο τροχαιο στο φαναρι να ρυθμιζει την κινηση ο οποιος του εκανε νοημα τσαντισμενος να φυγει (και εφυγε).Την πατησε ο τυπος!Και σε φαναρι με τροχονομο το εχω κανει...ειχε την απαιτηση να κλεισω μια ακομη λωριδα της ΕΟ για να τηρησω την νομιμοτητα , του εξηγησα ευγενικα οτι αυτο δεν ειναι και πολυ εξυπνο και το καταλαβε.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Εδω ειναι που ταιριαζει το τραγουδι 'γκρεκο μασκαρα'.Μια φορα πηγε να το κανει ενας τυπος με αστυνομικο τροχαιο στο φαναρι να ρυθμιζει την κινηση ο οποιος του εκανε νοημα τσαντισμενος να φυγει (και εφυγε).Την πατησε ο τυπος!
Και σε φαναρι με τροχονομο το εχω κανει...ειχε την απαιτηση να κλεισω μια ακομη λωριδα της ΕΟ για να τηρησω την νομιμοτητα , του εξηγησα ευγενικα οτι αυτο δεν ειναι και πολυ εξυπνο και το καταλαβε.
Αρκετά με αυτήν την εξυπνάδα που επαναλαμβάνεται κατά βούληση.
Αν περάσεις μπροστά από ουρά σε φανάρι έχεις ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ ΕΡΥΘΡΟ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗ (με ό,τι αυτό σημαίνει με βάση τον καινούριο ΚΟΚ).
Αν έχει γεμίσει η λωρίδα εξόδου και σταματήσεις ΠΙΣΩ από την ουρά (ουσιαστικά στην αριστερή λωρίδα) δεν είσαι παράνομος, αλλά ενδεχομένως επικίνδυνος.
Τυπικά, είτε θα πρέπει είτε να πας στο επόμενο ελεύθερο φανάρι, είτε να βγεις δεξιά και να κάνεις το γνωστό Π για να βρεθείς σε φανάρι που τέμνει κάθετα την οδό που κινείσαι (ώστε να περάσεις απέναντι).Σε κάθε περίπτωση, αν περνάς μπροστά από την ουρά είσαι και μ@λ@κας και γάιδαρος (με το ίδιο ακριβώς ύφος που θα απαντούσες σε εμένα που περιμένω ΠΑΝΤΑ στην ουρά)!
-
Αχ, αυτη η πουτ@ν@ η ελληνικη νοοτροπια ..μερικοι εχουν και το θρασος να την επιδεικνυουν!
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Εδω ειναι που ταιριαζει το τραγουδι 'γκρεκο μασκαρα'.Μια φορα πηγε να το κανει ενας τυπος με αστυνομικο τροχαιο στο φαναρι να ρυθμιζει την κινηση ο οποιος του εκανε νοημα τσαντισμενος να φυγει (και εφυγε).Την πατησε ο τυπος!
Και σε φαναρι με τροχονομο το εχω κανει...ειχε την απαιτηση να κλεισω μια ακομη λωριδα της ΕΟ για να τηρησω την νομιμοτητα , του εξηγησα ευγενικα οτι αυτο δεν ειναι και πολυ εξυπνο και το καταλαβε.
Σε κεντρική αρτηρία (λεωφόρο) όμως μη περιμένεις να σε αφήσει. Το έχω δει άπειρες φορές το έργο να τους διώχνει και να τους αναγκάζει να πάνε σε πολύ μεταγενέστερο φανάρι παρακάτω για να στρίψουν μην επιτρέποντάς τους να το κάνουν στο συγκεκριμένο. Απόλαυση η αντίδραση του παρανομούντα οδηγού όταν δεν περνάει το δικό του και τελικά λόγω της ανοησίας του αναγκάζεται να σπαταλήσει διπλάσιο χρόνο...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Σε κεντρική αρτηρία (λεωφόρο) όμως μη περιμένεις να σε αφήσει. Το έχω δει άπειρες φορές το έργο να τους διώχνει και να τους αναγκάζει να πάνε σε πολύ μεταγενέστερο φανάρι παρακάτω για να στρίψουν μην επιτρέποντάς τους να το κάνουν στο συγκεκριμένο. Απόλαυση η αντίδραση του παρανομούντα οδηγού όταν δεν περνάει το δικό του και τελικά λόγω της ανοησίας του αναγκάζεται να σπαταλήσει διπλάσιο χρόνο...
Ακριβως,στη λεωφορο Βασιλεως Κωνσταντινου ηταν, μετα το Καλλιμαρμαρο στο φαναρι που στριβεις αριστερα για να βγεις Ρηγιλλης.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Κλασικός Έλληνας.
πρωταγωνιστης θεατρου σκιων....
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Εγω παντως οταν βλεπω ουρα χιλιομετρων σε φαναρι για στροφή που την ξερω, εννοειται οτι μπαινω μπροστα α)χωρις να εμποδιζω κανεναν,και β)ξεκινωντας νωριτερα απο ολους.
Και αν κανενας μου κανει σχολιο 'εμεις τι ειμαστε,μ@λακες;' θα εισπραξει καταφατικη απαντηση.Ωραίος! Ελπίζω να μη συναντηθούμε έτσι ποτέ και με πεις και μαλάκα από πάνω. Μου ανάβει άσχημα τα λαμπάκια αυτή η λέξη όταν την ακούω από αγνώστους. Ειδικά όταν έχουν κάνει το καφριλίκι τους πρώτα.
Και γω!
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Αρκετά με αυτήν την εξυπνάδα που επαναλαμβάνεται κατά βούληση.
Αν περάσεις μπροστά από ουρά σε φανάρι έχεις ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ ΕΡΥΘΡΟ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗ (με ό,τι αυτό σημαίνει με βάση τον καινούριο ΚΟΚ).
Αν έχει γεμίσει η λωρίδα εξόδου και σταματήσεις ΠΙΣΩ από την ουρά (ουσιαστικά στην αριστερή λωρίδα) δεν είσαι παράνομος, αλλά ενδεχομένως επικίνδυνος.
Τυπικά, είτε θα πρέπει είτε να πας στο επόμενο ελεύθερο φανάρι, είτε να βγεις δεξιά και να κάνεις το γνωστό Π για να βρεθείς σε φανάρι που τέμνει κάθετα την οδό που κινείσαι (ώστε να περάσεις απέναντι).Σε κάθε περίπτωση, αν περνάς μπροστά από την ουρά είσαι και μ@λ@κας και γάιδαρος (με το ίδιο ακριβώς ύφος που θα απαντούσες σε εμένα που περιμένω ΠΑΝΤΑ στην ουρά)!
Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο με το παραπάνω...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Εγω παντως οταν βλεπω ουρα χιλιομετρων σε φαναρι για στροφή που την ξερω, εννοειται οτι μπαινω μπροστα α)χωρις να εμποδιζω κανεναν,και β)ξεκινωντας νωριτερα απο ολους.
Και αν κανενας μου κανει σχολιο 'εμεις τι ειμαστε,μ@λακες;' θα εισπραξει καταφατικη απαντηση.Ωραίος! Ελπίζω να μη συναντηθούμε έτσι ποτέ και με πεις και μαλάκα από πάνω. Μου ανάβει άσχημα τα λαμπάκια αυτή η λέξη όταν την ακούω από αγνώστους. Ειδικά όταν έχουν κάνει το καφριλίκι τους πρώτα.
Και γω!
Κρίμα...
Ο ίδιος τρόμπας που κόβει ουρές στην τράπεζα, στα σουπερμαρκετ, παντού.
-
πλακα κανει ασφαλως ο ανθρωπος...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Και γω!
Εγώ μπορεί και να σου σφυρίξω με τη σφυρίχτρα.
+1000000000 -
Σημερα το πρωι φευγοντας απο το σπιτι,με τα ποδια, βλεπω ενα αμαξι με κλαταρισμενο λαστιχο.Μολις στριβω στην γωνια βλεπω και αλλο που ειχε και τα δυο αριστερα πλάκα!Στο στενακι λιγο πιο κατω δυο ανθρωποι ειχαν σηκωσει τα αμαξια τους για να αλλαξουν λαστιχα!!!Τρεξιμο πισω στο σπιτι να δω τι κανει η μπαρκετα !!!Ευτυχως ειναι και τα 4 λαστιχα ενταξει!!!Καποια τσογλανια την νυχτα επαιζαν με κατσαβιδια τρυπωντας τα λαστιχα του κοσμου.Η γειτονια εχει βασιμες υποψιες ποια ηταν και θα πεσει πολυ ξυλο
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Και αν κανενας μου κανει σχολιο 'εμεις τι ειμαστε,μ@λακες;' θα εισπραξει καταφατικη απαντηση.αυτο το σκηνικο μου συνεβη 2 φορες στη θεσσαλονικη.
δηλαδη εσυ εισαι ο μαγκας και κανεις οτι γουσταρεις για να κερδισεις 2 λεπτα,
και οι αλλοι ειναι οι μαλακες.
αν καναν πολλοι οτι γουσταρουν στο δρομο,θα ειχαμε τη κατασταση που επικρατει στο καιρο,στην αιγυπτο.
ενα απερατο χαος.
παντως εγω θα κοιταζα να φυγω πρωτος και να μην σε αφησω να μπεις,και να φας τις κορνες και τα βρισιδια απο εμας τους μαλακες.
ειδικα αν ειμαι με το renault,καρφι και ελα πεσε πανω μου να ριξω το γελιο της αρκουδας.
καμμια φορα η υπομονη εχει και ορια. -
Σήμερα στο Μαρούσι, λίγη ώρα αφότου σταμάτησε η δυνατή βροχή....
Το συγκεκριμένο στενό είναι το αμέσως επόμενο από το Ιατρικό Κέντρο (το πίσω μέρος αυτού). Αρχικά το βλέπω λίγο πηγμένο. Δεν άργησα να δω την αιτία... Θαυμάστε χάλια!
Πόσο ΗΛΙΘΙΟΣ και ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ μπορεί να είναι κάποιος (ή κάποια) δηλαδή? Κοιτάξτε παρκάρισμα. Ούτε αλαρμ ούτε τίποτα. Αν παρατηρήσετε από αριστερά που διακρίνονται φύλλα, έχει δέντρο και χαμηλό τοιχάκι από υπαίθριο πάρκινγκ. Πέρασα οριακά με αρκετή προσπάθεια μην ακουμπήσω πουθενά, και να ακούω όλους τους αισθητήρες να βαράνε σαν τρελοί και με παρατεταμένο ήχο (δείγμα του πόσο κοντά υπήρχε εμπόδιο στο αυτοκίνητο).
Αν το είχε παρκάρει παράλληλα με τους κάδους, δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα (όχι ότι αυτό είναι πάλι σωστό, αλλά τουλάχιστον δεν θα εμπόδιζε τη διέλευση άλλων οχημάτων). Να σημειώσω ότι από το στενό αυτό περνάνε και ασθενοφόρα ακριβώς επειδή είναι το πίσω μέρος του Ιατρικού Κέντρου.
Πάντως αμφιβάλλω αν χώρεσε μετά από εμένα να περάσει όχημα μεγαλυτέρων διαστάσεων (μεγάλο SUV ή φορτηγό)...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Και αν κανενας μου κανει σχολιο 'εμεις τι ειμαστε,μ@λακες;' θα εισπραξει καταφατικη απαντηση.απλα απαραδεκτος...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Και αν κανενας μου κανει σχολιο 'εμεις τι ειμαστε,μ@λακες;' θα εισπραξει καταφατικη απαντηση.αν το κανεις οταν η ουρα εχει ξεπερασει την λωριδα για την στροφη = εχεις ξεμεινει στην αριστερη, τοτε ΨΙΛΟδικαιολογεισαι. Κανονικα πας στο επομενο φαναρι αλλα τεσπα.
αν το κανεις επειδη απλα δεν περιμενεις στην ουρα, σε εχω στειλει στο κρασπεδο.
Και στις δυο περιπτωσεις, αμα μου πεις οτι ειμαι μαλακας που περιμενω στην ουρα, το μονο σιγουρο ειναι οτι σε εχω κυνηγησει, εχω καταφερει να σε σταματησω και εχω καταφερει να σου σαπισω τα μουτρα. Και γραψε οτι θες εδω μεσα, αλλα προσεξε μην σε πετυχω εκει εξω...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Και αν κανενας μου κανει σχολιο 'εμεις τι ειμαστε,μ@λακες;' θα εισπραξει καταφατικη απαντηση.αν το κανεις οταν η ουρα εχει ξεπερασει την λωριδα για την στροφη = εχεις ξεμεινει στην αριστερη, τοτε ΨΙΛΟδικαιολογεισαι. Κανονικα πας στο επομενο φαναρι αλλα τεσπα.
αν το κανεις επειδη απλα δεν περιμενεις στην ουρα, σε εχω στειλει στο κρασπεδο.
Και στις δυο περιπτωσεις, αμα μου πεις οτι ειμαι μαλακας που περιμενω στην ουρα, το μονο σιγουρο ειναι οτι σε εχω κυνηγησει, εχω καταφερει να σε σταματησω και εχω καταφερει να σου σαπισω τα μουτρα. Και γραψε οτι θες εδω μεσα, αλλα προσεξε μην σε πετυχω εκει εξω...
δεν εχεις και αδικο.
το θεμα ειναι αν αξιζει να χαλασεις τη μερα σου για εναν τετοιο μαλακα.
και αν σου σαπισει ο αλλος τα μουτρα;
το εχω δει στην ιταλια. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Καλά ρε παιδιά, δεν φοβάστε μήπως έρχεται κανά Hummer και σας περάσει από πάνω?Προσωπικά, είτε έχω στοπ είτε όχι, σταματάω για να ελέγξω.. Με νοιάζει πολύ περισσότερο να μην ρισκάρω την υγεία μου για μερικούς εγωισμούς και την βλακεία του καθενός..
Αν εχει Χαμερ...καλα θα κανει να προσεχει αυτος....
Δεν ειναι πολυ ανθεκτικα αυτα τα 'ελαφρια φωρτιγα' -
Χθες.
Πηγα να δω τον Χανιμπαλ στο Καρτοδρομο.
Απο Α.Παρασκευη προς Πεντελη κτλ κτλ.Διασταυρωση με φαναρη, ενα Φοκους μπροστα.
Πρασινο.
Ξεκιναει, Περναει την διασταυρωση και σταματαει ακρηβως μετα τη διασταυρωση για ν παρκαρει....
Μενουμε 3 αυτοκινητα μεσα στη διασταυρωση....
Κορνεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες
Και να μουρχεται απο την μια περιπολικο... απο την αλλη μηχανη....
Τες πα....
Περασαμε χωρις πολυνεκρο.
Οι μπατσοι πρεπει να τον σκισανε....
Βγηκαν κατευθειαν με 2 μπλοκακια....
Στο ιδιο τετραγωνο, ποιο κατω, πριν απο φαναρι, μια σειρα απο αυτους που περιμενουν το πρασινο να πανε αριστερα καιγια ευθεια πρασινο.
Αδεια η λωριδα και 10 μετρα πριν την διασταυρωση 4 σταματημενα χωρις αλαρμ.
Λεω μεσα μου 'Κοιτα πως παρκαραν οι μαλα...ες'
Και την στιγμη που βγαζω φλας να μπω στο κενο αναμεσα στου σταματημενους και τους σταθμευμενους, ο πρωτος μαλα...ας.... ξεκιναει!!!!!
Απεφυγα το μπαμ, και ο πισω το ιδιο....
Και μετα οταν σταματησε στο περιπτερο.... παρανομα και σε διπλη σειρα.... το ξεχε...με....Σημερα....
Απο ερχομαι απο Μεσογειων και φτανω στον κομβο με την Λ.Αλεξανδρας, οπου εχω πρασινο και παω να πιασω την τερμα δεξια λωριδα.
Ελα που ο παπα...ας με το σκουτερ που ερχοταν απο Αλεξανδρας δεν ειδε οτι εχει 'παλομενο' και τεραστιο αναποδο τριγωνο που τον υποχρεωνει να παραχωρησει πρωταιρεοτιτα.... Και αποφασησε να μπει κατευθειαν στην τριτη λωριδα.....Πολλα γαλλικα στο φαναρι....
-
ερώτηση:
αν η ουρά απο το φανάρι ξεπερνάει την λωρίδα επιβράδυνσης κ φτάνει μέχρι το προηγούμενο φανάρι κ το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι:1.μπαίνεις δεύτερη σειρά για στροφή (όχι τέρμα μπροστά)
2.πας στο επόμενο φανάρι κ κάνεις αναστροφή (το μεθεπόμενο φανάρι ξεφεύγει πάρα πολύ)τι απο τα 2 θα διαλέγατε;;
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#6]