Ο χρήστης ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΗΛΙΑΣ έγραψε:
Τα exalto δεν πήγαιναν καλά? γιατί στην XANTIA μου πανε αρκετά καλά, βέβαια κλίσεις δεν έχω με όσα και να μπαίνω στις στροφές.
Μιά χαρά πάνε τα Exalto αλλά κατα τη γνώμη μου είναι πιό πολύ προσανατολισμένα για άνεση παρά για σπόρ οδήγηση. Αν έβγαιναν στη διάσταση 195/40/17 μπορεί και να τα έβαζα.
Ουάου
Μιλάμε για ~7,7% μείωση της διαμέτρου των ελαστικών.
Γιατί το έκανες αυτό αν επιτρέπεται;
Το κοντέρ θα δείχνει άσχετες τιμές, το αμάξι χαμήλωσε ~2,5 πόντους μόνο από τα λάστιχα (58,78 χιλ. διαμ. αντί για 63,68 χιλ διαμ.), όπως είπες θα χτυπάει πολύ περισσότερο και διαφορές στην επιτάχυνση είπες ότι δεν παρατήρησες. Οι διαφορές στη στροφή απ' την άλλη μπορεί να οφείλονται καθαρά και μόνο στην αλλαγή του τύπου των ελαστικών και όχι στην αλλαγή της διάστασης Αλήθεια, οι κλίσεις στις στροφές πώς μειώθηκαν με την αλλαγή των ελαστικών;
Ο λόγος που έκανα τόσο δραστική αλλαγή είναι οτι ήθελα να βελτιώσω το στήσιμο του αυτοκινήτου
Έχω δοκιμάσει τα Pzero Nero σε διάσταση πολύ κοντα στην εργοστασιακή (215/45/17) και δέν είχαν καμία σχέση.
Οι κλίσεις στις στροφές φαντάζομαι οτι μειώθηκαν λόγω του οτι πλέον το πλαινό του ελαστικού συμπιέζεται ελάχιστα.
Αυριο πρωί θα αρχίσω να παίρνω τιμές για σέτ ελατήρια-αμορτισέρ.