-
ειδα αυτην εδω http://www.cine.gr/film.asp?id=706510&page=4
καταπληκτικη ταινιες με συμμοριες αλλα τερμα καλτ οχι κλασσικες βλακειες βιας κ περιπετειας..ουτε οι παπαριες των 90'ς με τους μπρατσωμενους κ τη δηθεν συμπεριφορα....εχει δει κανεις το idiogracy?
-
ειδα σπαιντερμαν..πολλες ταινιες μαζι και δεν αξιζε τον κοπο για σινεμα..
-
οκ καλτ ταινια της χρονιας απο τωρα!
προσεξτε πως ξεκοιλιαζει ο.......
http://s3.amazonaws.com/aintitcool.com/ ... RAMBO2.mov
-
Eίδα το Άρωμα του δολοφόνου (ή κάπως έτσι - Perfume: The story of a murderer). Καλά το πήγαινε, αλλά το τέλος είναι απίστευτη . Απίστευτη όμως!
-
ειδα το last legion...μεταφορα του βιβλιου του βαλεριου τρεχα γυρευε τεσπα βιβλιου που βρισκεις ανετα σε καθε αεροδρομιο..
για το μπατζετ της η ταινια αρκετα καλη...
-
'Epic Movie': κωμωδια. Πιο πολυ θα γελουσα με κανα καλο ανεκδοτο...
'The Good Shepherd': πολυ βαρεμαρα.
-
Eεπιδή τις τελευταίες μέρες είδα να κυκλοφορεί στα torrent DVDrip του 88 minutes θα σας πρότεινα να μην ασχοληθείτε καθόλου με τη ταινία αυτή.
Ίσως η χειρότερη του Pacino. -
Ο χρήστης zastava έγραψε:
εχει δει κανεις το idiogracy?
μην τη δεις αυτη την ταινια. Ειναι η απιστευτη βλακεια. ΧΑΖΟΜΑΡΑ. Εχασα 1,5 ωρα απ τη ζωη μου με την παπαρια
-
Deja Vu...
πήρα την νέα LCD, έβαλα ποπκορνάκι, κοκα κόλα, χαλάρωσα στο καναπέ έτοιμος και χαρούμενος να δώ καλό εργάκι..
Major Flop 3/10
Aπογοητεύτηκα, Αμερικανια βλακεία, το έχουν παρακάνει με το terrorism, σενάριο 1/10, ο Danzel δεν τραβάει (κρίμα και τον συμπαθούσα)Πήρα και το Last King of Scotland αλλά θα κάτσω να το δώ χαλαρά μέσα στο ΣΚ.
-
Παω αυριο να δω τους Πειρατες
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Eίδα το Άρωμα του δολοφόνου (ή κάπως έτσι - Perfume: The story of a murderer). Καλά το πήγαινε, αλλά το τέλος είναι απίστευτη . Απίστευτη όμως!Το τέλος διχάσε κοινό και κριτικούς.
Εγώ το βρήκα αναπόφευκτο σύμφωνα με τους κανόνες που θέτει το σενάριο.
Σίγουρα απο μόνο του το τέλος ειναι εντελώς over the top, όμως μη ξεχνάμε πως ολόκληρη η υπόθεση του έργου έχει κάτι το εξωπραγματικό...
Η σκηνή της εκτέλεσης στην πλατεία και το πως τελικά εξελίσσεται μου άρεσε πολύ.
Ειμαι διεστραμμένος γιατρέ μου???
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Η σκηνή της εκτέλεσης στην πλατεία και το πως τελικά εξελίσσεται μου άρεσε πολύ.
Ειμαι διεστραμμένος γιατρέ μου???
Εμένα πάλι μου φάνηκε σκηνή από βιντεοταινία του 80, με μεγαλύτερο budget. (υπερβάλλω)
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Εγώ το βρήκα αναπόφευκτο σύμφωνα με τους κανόνες που θέτει το σενάριο.
Και το βιβλίο..
Νομίζω αποδόθηκε αρκετά καλά.
Στην ταινία πάντως έδωσαν περισσότερη σημασία στην κοπέλα στο τέλος (που στο βιβλίο δεν το κάνει ο συγγραφέας), ενώ και στην περίοδο του Γκρενούιγ στη σπηλιά, που είναι σημαντική για τη συνέχεια της ιστορίας, δεν αφιερώνεται τόσος χρόνος...
-
Καλο ηταν αυτο με τους πειρατες:)
Αρκετο γελιο! -
Χτες είδα το Pursuit of Happyness...καταπληκτική ταινία.
Δεν το περίμενα τόσο καλό τον Will Smith.
-
Ρε παιδια καλοι ήταν οι Πειρατες, γιατι το μεγαλυτερο μερος το έχασα γιατι κοιμόμουνα..;;;;
-
Ποτέ δεν μου άρεσαν οι Πειρατές της Καραιβικής...
Απορώ πώς έχει τέτοια επιτυχία ώστε να βγουν 3 'επεισόδια'... -
Moλις γυρισα απο τους πειρατες...
Ελεος 168 λεπτα ταινια για το τιποτα,ουτε γελασα καν...
Τραβηγμενο οσο δεν παει.Προσωπικα δε μου αρεσε καθολου,βαρεθηκα πολυ...
Κριμα τα δυο προηγουμενα μου αρεσαν. -
Ό Ντεπ, υπέγραψε προχθές το συμβόλαιο για το τέταρτο μέρος.
Το κυνήγι της ευτυχίας, καταπληκτική ταινία (και ας την είδα όρθιος).
Έχει στιγμές που μπορεί να δακρύσεις.Déjà vu, Καλή ταινιούλα, με κούρασε στα πολλά εμπρός πίσω στον χρόνο.
Δεν είναι από τις ταινίες που θα την ξαναέβλεπα. Πάντως στο μαγαζί δεν έχω μία ούτε για δείγμα… και κρατήσεις για τουλάχιστον μια εβδομάδα ακόμα. -
Eμένα οι πειρατές μου άρεσαν πάρα πολύ. 3 ώρες άνετα τις πέρασα.
I ought to get a life.
Κινηματογράφος - Ταινίες [#3]