-
Αν μιλήσω για το πως οδηγούνε μερικές γυναίκες θα γίνω κακός. Ελπίζω φίλε μου kostaki η κοπέλα να σταματήσει εδώ και να μην έχει άλλο τρακάρισμα στο ενεργητικό της!!
-
http://www.dpgr.gr/usergalleries/albums ... resize.JPG
http://www.dpgr.gr/usergalleries/albums ... resize.JPG
http://www.dpgr.gr/usergalleries/albums ... resize.JPG -
Το αγαπώ!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Το αγαπώ!ουυυρτττ... εσυ να παρεις το Mx5.... προδοτη
-
Το αγαπώ!Λες και θα το πάρεις ποτέ..
corsair σαφέστατα και να πάρει το μιατάκι.. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
corsair σαφέστατα και να πάρει το μιατάκι..
Μα ειναι Cabrio... τι δε καταλαβαινετε?
-
Ο χρήστης kostakis έγραψε:
Όντως η γυναίκα δε χαλάει. Είναι εφτάψυχες..........
Δεύτερη φορά με Ούνο
Την πρώτη γλύτωσε με ένα σπασμένο πόδι
Κοινώς ξόδεψε τις δύο απο τις εφτά ζωέςΆντε ρε Κώστα, πως έγινε αυτό πάλι. Είσαι και συ γκαντέμης. Κόκκινο το πήρες πάλι; το προηγούμενο όντως σκυλί και το πρόσεχες πολύ. Το άλλο το χρέπι έπρεπε να δώσεις. Περαστικά
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Εχουμε κανενα προβλημα με τα καμπριο;
-
Το αγαπώ!Μαλλον θα μονομαχησουμε για το ποιος θα το 'παρει'
Θα περναω εξω απο την Fiat και θα βαζω καψουροτραγουδα -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
μα δεν ειπα οτι εξαιρουνται τα Cabrio της Fiat?
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
μα δεν ειπα οτι εξαιρουνται τα Cabrio της Fiat?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το αγαπώ!
Λες και θα το πάρεις ποτέ..
corsair σαφέστατα και να πάρει το μιατάκι..Καλά τα λέει το kid!
-
Πολύ ομορφο το νεο bravo στην Εκθεση... Και πολύ αξιόλογο σε πολλούς τομεις...
Η μονη παραφωνια που βρηκα ειναι στο μηχανοστασιο... Κακή εικονα...και ελλειψη ποδιας.. -
Ο χρήστης vaglan έγραψε:
Όντως η γυναίκα δε χαλάει. Είναι εφτάψυχες..........
Δεύτερη φορά με Ούνο
Την πρώτη γλύτωσε με ένα σπασμένο πόδι
Κοινώς ξόδεψε τις δύο απο τις εφτά ζωέςΆντε ρε Κώστα, πως έγινε αυτό πάλι. Είσαι και συ γκαντέμης. Κόκκινο το πήρες πάλι; το προηγούμενο όντως σκυλί και το πρόσεχες πολύ. Το άλλο το χρέπι έπρεπε να δώσεις. Περαστικά
EYXAΡΙΣΤΩ!!
Το χρέπι έφυγε απο τα τέλη του 2005.
Το περιστατικό έλαβε χώραν στο τελείωμα της νέας χάραξης στο αεροδρόμιο σ΄εκείνη την παρανοική αριστερή στροφή με κατεύθυνση Θεσσαλονίκη και τις 7000 προειδοποιήσεις (μερικές πινακίδες, μικρά σαμαράκια κλπ)
Το πρόσωπο μπήκε με 100 και βγήκε με...... 0!
Κι΄όσο σκέφτομαι ότι είναι απο τις στροφές που μ΄αρέσουν... -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Πολύ ομορφο το νεο bravo στην Εκθεση... Και πολύ αξιόλογο σε πολλούς τομεις...
Η μονη παραφωνια που βρηκα ειναι στο μηχανοστασιο... Κακή εικονα...και ελλειψη ποδιας..Θα σθμφωνήσω ότι οπτικά δεν είναι ερωτεύσιμο το μοτέρ αλλά το θέμα δεν είναι τα όμορφα καπάκια και πλαστικά από πάνω αλλά group VW ή οι γυαλισμένοι αυλοί εισαγωγής του παλιού Alfa V6 Busso, αλλά η αξιοπιστία και η εύκολη πρόσβαση για τη συντήρηση.
Άσχετο, τα μόνα αυτοκίνητα που ήθελα να δω και κατέβηκα στην Αθήνα από τα Γρεβενά ήταν η 8C Competizione και το Bravo. Από την πρώτη απογοητεύτηκα γιατί ήταν το spider που είναι πρωτότυπο ακόμα, ενώ ήθελα να δω το coupe που είναι το κανονικό μονυτέλο παραγωγής. Το Bravo πράγματι εντυπωσιακό και το αδικούν οι φωτογραφίες από κοντά είναι πάρα πολύ ισορροπημένο και όμορφο. Μεταξύ μας, πως έχει γράψει ο ειδικός τύπος διθυράμβους για το Auris, επειδή μόνο και μόνο είναι toyota? Σαν ένα φουσκωμένο hatch είναι που θέλει να γίνει πολυμορφικό και μέσα είναι καγκούρικο. ( είμαι κάτοχος μιας AE80 μοντέλο 1984 του πατ'ερα μου και μιας Alfa 156 μιας και από τις αρχές του 90 ερωτεύτηκα τη φίρμα γιατί ένας θε'ιος μου είχε αγοράσει μια 75άρα μαύρη, είμαι γεννημένος το 19820 -
Ο χρήστης grtarifas έγραψε:
είμαι γεννημένος το 19820Ουαου... Επιστροφη στο μελλον;
Συμφωνω οτι σημασια εχει η αξιοπιστια του μοτερ και οχι η εικονα,όμως:Καποιος που θα παει να το δει και δεν εχει πολλές γνωσεις στο αυτοκινητο,θα δει το μοτερ,θα συνδυασει τα όσα πιθανον ακουει για τα Φιατ (κακως βεβαια) και στο τελος θα βγαλει το συμπερασμα οτι δεν ειναι και πολύ προσεγμενο το αυτοκινητο.Ισωσ επρεπε να το προσεξει παραπανω αυτο η εταιρια εφοσον θελει να περασει μια καινουρια εικονα..
-
Γειά χαρά σε όλους! Μέσα στην εβδομάδα περιμένω το PANDA 1.2 EMOTION. Έχετε ακούσει για προβλήματα;
-
Ο χρήστης SIMDION έγραψε:
Γειά χαρά σε όλους! Μέσα στην εβδομάδα περιμένω το PANDA 1.2 EMOTION. Έχετε ακούσει για προβλήματα;Τα Panda έχουν βγεί πολύ καλά και αξιόπιστα, μην ανυσηχείς.
Τι χρώμα το πήρες ? Εξτρα ?
-
Το πήρα γαλάζιο με γκρί/γαλάζια ταπετσαρία. Έχει radiocd/mp3, αυτόματο κλιματισμό, ηλεκτρικούς καθρέπτες, τηλεχειρισμό για τις πόρτες και τον χώρο αποσκευών, ζάντες αλουμινίου, προβολείς ομίχλης και μπάρες οροφής. Ίσως να το έχω την Παρασκευή.
-
Παρατηρησα οτι το πενταλ του συμπλεκτη,οταν τον αφηνω, δεν επανερχεται στην κανονικη του θεση, αλλα μενει λιγο πιο κατω. (σαν να 'βρισκει' καπου,περιπου λιγο πιο πανω απο τη μεση της κανονικης του διαδρομης). Αυτο δεν συμβαινει συνεχεια, αλλα κυριως μεσα σε κινηση κτλ.
Παρ'ολα αυτα, ο συμπλεκτης λειτουργει κανονικα, εχει κανονικη αισθηση, δεν πατιναρει κτλ.
Επισης, λιπανα το εμβολο (πομπα) που βρισκεται μεσα στη καμπινα, καθως και το αντιστοιχο μερος που βγαινει στη μηχανη, με λιγο γρασσο λιθιου...Καπως βελτιωθηκε...Το αμαξι εχει 82000χλμ, λετε να ετοιμαζομαι για αλλαγη δισκου-πλατω?
FIAT FORUM