-
Για ξαναδιάβασε τι γράφει.
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Καβουρα με το συμπάθιο,αλλά στις 2 τελευταίες παραγράφους κάνεις ακριβώς αυτό που ισχυρίζεσαι οτι δεν κανεις.
Για ξαναδιάβασε τι γράφει.
+1
Το λες σε κάποιον του οποίου η μητέρα διέθετε για Golf V λεφτά που αγόραζαν GTi και της συνέστησε να αγοράσει Golf V 1.6 στην τιμή του GTi (λόγω πολλών εξτρά) απλά για να μην προκαλεί-δείχνει την αξία του
-
Μάλλον φίλε offset διάβασες λίγο απρόσεκτα το ποστ μου.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Το λες σε κάποιον του οποίου η μητέρα διέθετε για Golf V λεφτά που αγόραζαν GTi και της συνέστησε να αγοράσει Golf V 1.6 στην τιμή του GTi (λόγω πολλών εξτρά) απλά για να μην προκαλεί-δείχνει την αξία τουΜήπως κι επειδή δεν της χρειαζόταν κάτι τέτοιο;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Το λες σε κάποιον του οποίου η μητέρα διέθετε για Golf V λεφτά που αγόραζαν GTi και της συνέστησε να αγοράσει Golf V 1.6 στην τιμή του GTi (λόγω πολλών εξτρά) απλά για να μην προκαλεί-δείχνει την αξία του
Μήπως κι επειδή δεν της χρειαζόταν κάτι τέτοιο;
Μην το λες...Θα χρειαζόταν σε μένα...
Ένα αμάξι με 200 άτια στην οικογένεια δεν θα πήγαινε χαμένο.Πίστεψέ με...
Απλά τυχαίνει η μητέρα μου είναι υψηλό στέλεχος σε εταιρία και με ένα αρκετά μεγάλο μισθό και δε θέλει να τη σχολιάζουν αρνητικά και να τη λένε νεόπλουτη.Μετά από συζήτηση καταλήξαμε από κοινού σε αυτό το αμάξι.Καταλήξαμε στο 1.6 γιατί ήταν κάποιο αμάξι που δεν φαίνεται και δεν προκαλεί καθόλου αλλά να κάνει και άνετα ταξίδια εκτός Αθήνας.(Γι'αυτό και απορρίφθηκε το 1.4).Μας ενδιέφερε (και μας ενδιαφέρει) να περνάει απαρατήρητο ότι κοστίζει 27-28.000 -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Μήπως κι επειδή δεν της χρειαζόταν κάτι τέτοιο;
Μην το λες...Θα χρειαζόταν σε μένα...
Ένα αμάξι με 200 άτια στην οικογένεια δεν θα πήγαινε χαμένο.Πίστεψέ με...και εγώ σίγουρα θα το χρησιμοποιούσα ή και ίσως 'χανόταν'( ) απο τα χέρια της και εμφανιζόταν ένα απλό και τιποτένιο ibiza.
-
(2ο ποστ)
-
Ο χρήστης ante_gia έγραψε:
και εγώ σίγουρα θα το χρησιμοποιούσα ή και ίσως 'χανόταν'( ) απο τα χέρια της και εμφανιζόταν ένα απλό και τιποτένιο ibiza.Μάλλον θα είχε παραμείνει με το IV...
Το GTi θα το είχε άλλος πριν προλάβεις να το...τουμπάρεις... -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
και εγώ σίγουρα θα το χρησιμοποιούσα ή και ίσως 'χανόταν'( ) απο τα χέρια της και εμφανιζόταν ένα απλό και τιποτένιο ibiza.
Μάλλον θα είχε παραμείνει με το IV...
Το GTi θα το είχε άλλος πριν προλάβεις να το...τουμπάρεις...μπα,χωρίς πινακίδες θα το κυκλοφορούσα το αυτοκίνητο,αφού θα το είχα πάρει κατ'ευθείαν απο την αντιπροσωπεία...!!!
-
(2ο ποστ)
-
Ο χρήστης ante_gia έγραψε:
μπα,**χωρίς πινακίδες θα το κυκλοφορούσα **το αυτοκίνητο,αφού θα το είχα πάρει κατ'ευθείαν απο την αντιπροσωπεία...!!![Κακός mode ON]
Μάλλον γιατί θα τις είχες παραδώσει λόγω κλήσεων με υπερβολικές...
[Κακός mode OFF] -
Με αυτό δε πουλάς μούρη, αλλά άνετα πουλάς πατάτες.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
ΠΟΥΛ-ΜΟΥΡ μόνο με
...Ουάου... τι σήμα είναι αυτό;
Φαντάσου να πέσει η συγκεκριμένη RollsRoyce σε κανένα πεζό Θα... πονέσει -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
ΠΟΥΛ-ΜΟΥΡ μόνο με
Φαντάσου να πέσει η συγκεκριμένη RollsRoyce σε κανένα πεζό Θα... πονέσειΔε νομίζω ο sv2 να υπονοεί μόνο το σήμα για πουλ-μουρ...
Αν και είναι πραγματικά εντυπωσιακό... -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
ΠΟΥΛ-ΜΟΥΡ μόνο με
Φαντάσου να πέσει η συγκεκριμένη RollsRoyce σε κανένα πεζό Θα... πονέσειΤι παραπάνω έχει η συγκεκριμένη; Όλες οι Rolls αυτό το σήμα έχουν.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
ΠΟΥΛ-ΜΟΥΡ μόνο με
Φαντάσου να πέσει η συγκεκριμένη RollsRoyce σε κανένα πεζό Θα... πονέσειΌχι βρε, οι επιστήμονες της Ρολς το έχουν μελετήσει το θέμα!
Δεν βλέπεις την κοπελίτσα πως σκύβει;; Είναι για να γλυτώσει τον πεζό!
Αχχ δεν προσέχεις, δεν παρατηρείς...
-
Το σηματάκι της Rolls Royce αν δεν κάνω λάθος είναι σχεδιασμένο να υποχωρεί μέσα σε ειδική εσοχή πάνω από το ψυγείο σε περίπτωση ατυχήματος.
-
Κυκλοφορούν τόσες πολλές που σας έχει πιάσει φόβος;;;
-
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Όχι βρε, οι επιστήμονες της Ρολς το έχουν μελετήσει το θέμα!Δεν βλέπεις την κοπελίτσα πως σκύβει;; Είναι για να γλυτώσει τον πεζό!
Αχχ δεν προσέχεις, δεν παρατηρείς...
Με συγχωρείς... μου ξέφυγε
Κυκλοφορούν τόσες πολλές που σας έχει πιάσει φόβος;;;
Φαντάσου λοιπόν τι γκαντεμιά θα είναι να πας από RR
Με ποιο αυτοκινητο θα πουλουσατε μουρη??