-
Στο Ring είναι συγκεκριμένος ο οδηγός του γερανού, και είναι Γερμανός.
-
Φτου,τωρα πρέπει να δώσουμε τα διπλά
-
Παιδιά τα φώτα σας..
Θέλει να αλλάξει ο πατέρας μου τα αμορτισέρ στην μπέμπα του, Ε46 2003.
Είναι αρκετά συμβατικός οδηγός, δεν κάνει ούτε trackdays ούτε το στρίβει κτλ, μόνο εγώ καμια φορά όταν τυχαίνει να το οδηγώ.Του είπαν Sachs απλά με κανά 300αρι ή Bilstein κίτρινα με καμιά 500άρα.
Τι προτείνετε? To θέλει ψιλοάνετο, μην είναι κουτσουρό.. -
-
Χαίρεται,
Να ρωτήσω κ γω κάτι...
Γνωρίζετε αν η 320Si, έχει LSD? -
Ο χρήστης ntamp έγραψε:
Χαίρεται,
Να ρωτήσω κ γω κάτι...
Γνωρίζετε αν η 320Si, έχει LSD?Οχι δεν έχει, μόνο οι Μ έχουν
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
Παιδιά τα φώτα σας..Θέλει να αλλάξει ο πατέρας μου τα αμορτισέρ στην μπέμπα του, Ε46 2003.
Είναι αρκετά συμβατικός οδηγός, δεν κάνει ούτε trackdays ούτε το στρίβει κτλ, μόνο εγώ καμια φορά όταν τυχαίνει να το οδηγώ.Του είπαν Sachs απλά με κανά 300αρι ή Bilstein κίτρινα με καμιά 500άρα.
Τι προτείνετε? To θέλει ψιλοάνετο, μην είναι κουτσουρό..Tα Sachs δεν είναι κακή λύση,ενώ για τα Bilstein σου έδωσαν ακριβή τιμή....κοίταξε και τα πολύ φθηνά και καλά στα λεφτά τους ALKO Top Road Gas
-
Ο χρήστης ntamp έγραψε:
Χαίρεται,
Να ρωτήσω κ γω κάτι...
Γνωρίζετε αν η 320Si, έχει LSD?Καλώς ήρθες στον ρατσιστικό κόσμο της bmw φίλε μου...
Δυστηχώς μόνο στα ///Μ βάζουνε..
Ρώτα όμως και το Βασίλη!!!Έβαλε μόνος του! -
Thanks tsili,
Αρά του χτυπάω μια Sachs αύριο -
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Ο μωβ BMWδακιας είπε οτι το άσπρο δεν είναι χρώμα.....!!!
Φυσικά το άσπρο δεν είναι χρώμα, αλλα τρόπος ζωής!
.
Ε τοτε να στ αφιερωσω...[/url]http://www.carclassic.com/stock.asp?Ref=DV03&Lang=en
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Ο μωβ BMWδακιας είπε οτι το άσπρο δεν είναι χρώμα.....!!!
Φυσικά το άσπρο δεν είναι χρώμα, αλλα τρόπος ζωής!
Άλλοι το έχουν στο αμάξι τους, άλλοι στα ρούχα τους, άλλοι στο σπίτι τους και άλλοι στην μύτη τους...
Εγώ προτημώ το πρώτο. -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Συμπλήρωσαν δε ότι το αμάξι 'είναι για πολύ λίγους'
Κι εγώ λίγος είμαι, αλλά δεν το κάνω θέμα.Δηλαδή πόσο πρέπει να την έχεις για να το πάρεις?
Ο αντίλογος λέει ότι ακριβώς επειδή σκέπτεσαι να δώσεις ένα σκασμό λεφτά, δικαιούσαι με το παραπάνω να δοκιμάσεις περί τίνος πρόκειται, πριν τα σκάσεις...
Ακριβώς αυτό. Πωλητές και marketing σου λέει μετά.
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Τι εννοούν 'για λίγους'???Προφανως δεν εχουν δει ποσα 335 κυκλοφορουν.Μαλλον για τους αρκετους ειναι το συγκεκριμενο Η νεα Μ3 δηλαδη για ποιους θα ειναι, για τον κανενα(που ελεγε και ο Οδυσσεας!)?
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Τι εννοούν 'για λίγους'???
Εννοούν ότι η αμαξάρα τους δεν έχει ανάγκη να δοκιμασθεί από κανέναν και ότι παραείναι ακριβή για να έχουν διαθέσιμα αρκετά από δαύτα, να τα δίνουν σε λιγούρια σαν εμάς.
Ο αντίλογος λέει ότι ακριβώς επειδή σκέπτεσαι να δώσεις ένα σκασμό λεφτά, δικαιούσαι με το παραπάνω να δοκιμάσεις περί τίνος πρόκειται, πριν τα σκάσεις...
Σε εμένα ήταν πιο ευγενικοί. Μου είπαν ότι δεν υπάρχει 'διαθέσιμο' αυτή την στιγμή. Βέβαια, μόλις τους είχα πει ότι σκέφτομαι να αλλάξω το **Nissan **μου για κάτι 'πιο πρακτικό'.
Χα-χα-χα-χα!
-
Mωρέ και σε μένα ευγενέστατοι ήταν, κατά τα άλλα.
Πέραν από το παρεμπίπτον ατυχές σχολιάκι περί 'ολίγων', πάντως, η ουσία παραμένει ότι δεν έχουν αμάξι διαθέσιμο για δοκιμή καταναλωτού, και ότι όλα σχεδόν τα αμάξια που δίνουν στον ειδικό Τύπο για δοκιμές είναι αυτόματα, μη τυχόν και χρειαστεί να αλλάξουν κανα συμπλέκτη και φαληρίσουν.
Δεν ξέρω αν είναι θέμα της εδώ αντιπροσωπείας ή του εργοστασίου. -
Νίκο έπρεπε να είσαι μαζί μου όταν πήγα σε αντιπροσωπεία της Skoda να ρωτήσω για το 5 RS. Ο πωλητής είχε μεγάλη έμπνευση...
-
Δεν έχει ανάγκη να δοκιμασθεί η αμαξάρα τους απο το τους υποψήφιους αγοραστές!!!!!.......τα κουσούρια όμως συνεχίζονται και τα ανταλακτικά δεν έιναι διαθέσιμα........
Νίκο η 335 που θα οδηγούσες ....πολύ απλά δεν παίρνει μπρος..... ....και είναι ακινιτοποιημένη στο δικό μου γκαράζ αυτή την στιγμή.....
επανέρχομαι σε πέντε λεπτά... -
opoiow dosei thlfona epitopou(pou na apantane)tha voithisei para polu...
edit:tora den mporoume na mpoume sto aftokinito...help -
Παντελή, δοκιμάσατε τη BMW Mobile Assistance?
210 - 9406333
-
Τι έγεινε ρε συ;!
BMW FORUM