-
Δυστυχώς την 158 δεν μπορώ μάλλον να την περιμένω...το Α4 TQ είναι πολύ ακριβό για τα οικονομικά μου δεδομένα. To Mondeo όσο καλό κι αν είναι (γιατί είναι σίγουρα) δεν με εμπνέει. Το Mazda 6 επίσης...Μερικά SUVοειδή τα συζητάω. Πρέπει να κοιτάξω και την περίπτωση να δώσω το μικρό/παλιό Clio και να κρατήσω ΚΑΙ την 147.... για 2ο.....
-
δε μας ειπες οτι παιζει και αυτο το ενδεχομενο...
παντως η 156 στεισον ειναι χαλαρα απο τα ομορφοτερα στην κατηγορια...
βεβαια αμα μεχρι του χρονου εισαι πολυτεκνος, μην ξαναρωτησεις... -
Πως τα φερνει η μοιρα ε? Χθες μου δανεισε ενας φιλος την 156 station για να μεταφερω κατι και παιδια εχω να πω το εξης: περισσοτερους χωρους ειχε το Nissan Sunny που ειχα παλια παρα η 156. Κατα τα αλλα βεβαια δεν το συζηταμε, ικανοποιητικο γκαζι (1,8 ) , πολυ καλο τιμονι, δεν καταλαβαινες καθολου το μεγεθος της κλπ, κλπ. cmarin αν εχεις πραγματικα αναγκη απο χωρο ισως θα επρεπε να κοιταξεις και κατι αλλο! Εγω θα κοιταγα προς Mazda 6 κατα την αποψη μου πολυ ωραιο αμαξι
-
Ο χρήστης ekvus έγραψε:
Πως τα φερνει η μοιρα ε? Χθες μου δανεισε ενας φιλος την 156 station για να μεταφερω κατι και παιδια εχω να πω το εξης: περισσοτερους χωρους ειχε το Nissan Sunny που ειχα παλια παρα η 156. Κατα τα αλλα βεβαια δεν το συζηταμε, ικανοποιητικο γκαζι (1,8 ) , πολυ καλο τιμονι, δεν καταλαβαινες καθολου το μεγεθος της κλπ, κλπ. cmarin αν εχεις πραγματικα αναγκη απο χωρο ισως θα επρεπε να κοιταξεις και κατι αλλο! Εγω θα κοιταγα προς Mazda 6 κατα την αποψη μου πολυ ωραιο αμαξιΈχεις δίκιο, ψάχνοντας είδα ότι ο χώρος είναι 360 λίτρα. Για station είναι ελάχιστος...
-
Exw na pw oti to 147 1.6 me to air con na douleuei synexws den paei mono 8orybo kanei. Pantws to air douleuei kala.
-
Ωραία! Πες μας εσύ λοιπόν ποιο αυτοκίνητο (αντίστοιχο της 147) δεν σέρνεται με το air-condition στο on
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Δυστυχώς την 158 δεν μπορώ μάλλον να την περιμένω...το Α4 TQ είναι πολύ ακριβό για τα οικονομικά μου δεδομένα. To Mondeo όσο καλό κι αν είναι (γιατί είναι σίγουρα) δεν με εμπνέει. Το Mazda 6 επίσης...Μερικά SUVοειδή τα συζητάω. Πρέπει να κοιτάξω και την περίπτωση να δώσω το μικρό/παλιό Clio και να κρατήσω ΚΑΙ την 147.... για 2ο.....Αν υπάρχει αυτή η επιλογή, γιατί δεν κοιτάζεις για κανένα μεταχειρισμένο στέϊσον; Εξάλλου αν πρόκειται απλώς να εκτελεί καθήκοντα οικογενειακού λεωφορείου, δεν είναι ανάγκη να είναι και... RS4!
-
Ο χρήστης aleng έγραψε:
Ωραία! Πες μας εσύ λοιπόν ποιο αυτοκίνητο (αντίστοιχο της 147) δεν σέρνεται με το air-condition στο onxwris na to exw odigisei isws ena Mini Cooper S?
a nai kai ena Octavia 1.8t den sernetai sigoura....
-
Νομίζω ότι υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε υπερτροφοδοτούμενα και αμιγώς ατμοσφαιρικά (σαν την 147)...Επίσης σου μίλησα για αυτοκίνητα με την ίδια φιλοσοφία π.χ:Αstra, Golf, A3 κοκ.
-
ALFA ROMEO 147 GTA
-
Η 156 Sportwagon είναι κούκλα, αλλά δεν έχει και πολύ μεγάλους χώρους. Οπότε φτάνουμε στα:
- Skoda Octavia Turbo (απλό, RS, 4x4)
- Opel Zafira OPC
- Subaru Legacy
Αλλά οι τιμές ξεφεύγουν...
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
a nai kai ena Octavia 1.8t den sernetai sigoura....
Tα παιδιά που γράφανε για τα Octavia(αλήθεια που πήγαν αυτοί και το topic) γράφανε πως το βάρος(όταν είναι φορτομένο) γονάτιζε τις επιδόσεις και ήταν αισθητά αργότερο(και δεν θυμάμαι αν το a/c ήταν on, οπότε φαντάσου να μην ήταν.
Να τονίσω πως υπάρχουν αρκετά sw στην αγορά τα οποία έχουν λιγότερη ή ίδια χωριτηκότητα από τις sedan εκδόσεις,απλά τα sw είναι πιο πρακτικά στη φόρτωση ειδικά για ογκώδη αντικείμενα.
-
Ο χρήστης aleng έγραψε:
Νομίζω ότι υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε υπερτροφοδοτούμενα και αμιγώς ατμοσφαιρικά (σαν την 147)...Επίσης σου μίλησα για αυτοκίνητα με την ίδια φιλοσοφία π.χ:Αstra, Golf, A3 κοκ.kali kai h filosofia alla times sygkrinw.
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Exw na pw oti to 147 1.6 me to air con na douleuei synexws den paei mono 8orybo kanei. Pantws to air douleuei kala.Ναι, το ξέρω ότι δεν είμαι αντικειμενικός, αλλά μήπως είναι η δημοσίευσή σου ελαφρώς εριστική και ολίγον άσχετη με το θέμα; (δεν είναι ψέμα αυτό που λες αλλά ισχύει μόνο για τιw χαμηλές στροφές. Δηλ. μέχρι τις 3500-4000rpm)
-
Ο χρήστης stefanos147 έγραψε:
Exw na pw oti to 147 1.6 me to air con na douleuei synexws den paei mono 8orybo kanei. Pantws to air douleuei kala.
Ναι, το ξέρω ότι δεν είμαι αντικειμενικός, αλλά μήπως είναι η δημοσίευσή σου ελαφρώς εριστική και ολίγον άσχετη με το θέμα; (δεν είναι ψέμα αυτό που λες αλλά ισχύει μόνο για τιw χαμηλές στροφές. Δηλ. μέχρι τις 3500-4000rpm)
giati eristiki kai asxeti? to 147 thread then einai auto? aplws grafw tin paratirisi mou, kai pros8etw oti to air douleuei kala akoma kai stous 40 C. Afou symfwneis giati to briskeis eristiko?
Episis an to douleueis sto full throttle tote to air bgainei off (opote den exeis air otan 8eleis epidoseis).
-
Σημερινό ανέκδοτο:
Πάω την 147 το πρωί στο service για αλλάγη του μπροστινού φρυδιού (2η φορά). Μαζί με αυτό δείχνω στο υπεύθυνο και ένα παξιμάδι βίδας που το βρήκα πριν 3 μέρες στο πάτωμα του συνοδηγού χωρίς να βρω από που έφυγε.
Η απαντηση του ήταν:- Τέτοια χρυσά παξιμάδια δεν έχει το αυτοκίνητο. Μάλλον πρέπει να έφυγε από το ρομποτ συναρμολόγησης ( )
Σε ερώτηση μου πως βρέθηκε μετά από 15 μήνες και όχι πιο πριν, δεν απάντησε. Μου είπε πάντως ότι θα το κοιτάξει....
- Τέτοια χρυσά παξιμάδια δεν έχει το αυτοκίνητο. Μάλλον πρέπει να έφυγε από το ρομποτ συναρμολόγησης ( )
-
Τελικα πιστευω πως πρεπει να φτιαξουμε ενα ανθολογιο με ολες τις παπαριες που εχουμε ακουσει στα συνεργεια (ιδιαιτερα στα εξουσιοδοτημενα), κατι αναλογο με το topic με τα φιδια. Το πιο εκνευριστικο απο ολα ειναι οταν σου λενε οτι ο ταδε θορυβος που ακους δεν ειναι τιποτα, ειναι φυσιολογικη φθορα στο ταδε εξαρτημα και δεν χρειαζεται να κανουμε κατι. Γιατι ρε παπαρα ειναι φυσιολογικη φθορα μονο στο δικο μου αμαξι, τα υπολοιπα αλλο ρομποτ τα εφτιαξε!!
Κατι που ειχα ξαναρωτησει και δεν πηρα απαντηση: αν το αμαξι ειναι στην εγγυηση, η αλλαγη δισκου καλυπτεται ή πληρωνεις? -
Ο χρήστης ekvus έγραψε:
Κατι που ειχα ξαναρωτησει και δεν πηρα απαντηση: αν το αμαξι ειναι στην εγγυηση, η αλλαγη δισκου καλυπτεται ή πληρωνεις?
kata 99% oxi giati syni8ws ofeiletai sto 3eskisma...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Σημερινό ανέκδοτο:
Πάω την 147 το πρωί στο service για αλλάγη του μπροστινού φρυδιού (2η φορά). Μαζί με αυτό δείχνω στο υπεύθυνο και ένα παξιμάδι βίδας που το βρήκα πριν 3 μέρες στο πάτωμα του συνοδηγού χωρίς να βρω από που έφυγε.
Η απαντηση του ήταν:- Τέτοια χρυσά παξιμάδια δεν έχει το αυτοκίνητο. Μάλλον πρέπει να έφυγε από το ρομποτ συναρμολόγησης ( )
Σε ερώτηση μου πως βρέθηκε μετά από 15 μήνες και όχι πιο πριν, δεν απάντησε. Μου είπε πάντως ότι θα το κοιτάξει....
Τώρα την πήρα από το service, το παξιμάδι δεν βρέθηκε από που έφυγε...
- Τέτοια χρυσά παξιμάδια δεν έχει το αυτοκίνητο. Μάλλον πρέπει να έφυγε από το ρομποτ συναρμολόγησης ( )
-
Σιγά μην βρισκόταν...
Alfa 147 forum