-
Ξέρει κανείς τι είναι το μεταλλικό χρώμα mica και τι διαφέρει/προσφέρει παραπάνω από τα απλά μεταλλικά χρώματα;
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Την απόδειξη πληρωμής πρέπει να την έχουμε μαζί μας για να μπορούν να ελέγχουν αν έχουμε όντως πληρώσει. Αν δεν την έχουμε δεν μας γλυτώνει το σήμα.Αυτό πρώτη φορά τ' ακούω...
Αν είναι κολλημένο το σήμα γιατί πρέπει να έχουμε και την απόδειξη μαζί μας;
Πού αναγράφεται επίσημα αυτό; -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Την απόδειξη πληρωμής πρέπει να την έχουμε μαζί μας για να μπορούν να ελέγχουν αν έχουμε όντως πληρώσει. Αν δεν την έχουμε δεν μας γλυτώνει το σήμα.
Αυτό πρώτη φορά τ' ακούω...
Αν είναι κολλημένο το σήμα γιατί πρέπει να έχουμε και την απόδειξη μαζί μας;
Πού αναγράφεται επίσημα αυτό;Αν δε κάνω λάθος, πάνω στην ίδια την απόδειξη.
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Το 307 μου είναι τρίπορτο και τα τζάμια έχουν μεμβράνες.
Σήματα ασφάλειας και τελών κυκλοφορίας τα κολλάω με Scotch Magic Tape (κάτι σαν σελοτέηπ που δεν αφήνει κόλλα όταν το βγάζεις) στο πίσω αριστερό παράθυρο, στο πάνω αριστερό του μέρος. Δεν με ενοχλεί στο οπτικό μου πεδίο, και δεν μου είπαν ποτέ ότι πρέπει να είναι στο παρμπρίζ ( και με έχουν σταματήσει πάρα πολλές φορές για έλεγχο σε διάφορα σημεία της Ελλάδας).Λίγο καθυστερημένη απάντηση, αλλά δεν είναι υποχρεωτικό να έχεις κολλημένο το ασφαλειόχαρτο κάπου, αρκεί να το έχεις μέσα στο αυτοκίνητο διαθέσιμο αν στο ζητήσουν. Στάνταρ αυτό.
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Ξέρει κανείς τι είναι το μεταλλικό χρώμα mica και τι διαφέρει/προσφέρει παραπάνω από τα απλά μεταλλικά χρώματα;Νομίζω έτσι το ονομάζει μια εταιρεία μόνο στη λίστα με τα εξτρά, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ ποια
Για τι αμάξι μιλάμε?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ξέρει κανείς τι είναι το μεταλλικό χρώμα mica και τι διαφέρει/προσφέρει παραπάνω από τα απλά μεταλλικά χρώματα;
Νομίζω έτσι το ονομάζει μια εταιρεία μόνο στη λίστα με τα εξτρά, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ ποια
Για τι αμάξι μιλάμε?
H toyota/lexus και η mazda, με ένα γρήγορα ψάξιμο.
-
Σιγά μη σου δώσουν κόκκινο αμάξι χωρίς να πληρώσεις τα ίδια λεφτά με το μεταλλικό.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Σιγά μη σου δώσουν κόκκινο αμάξι χωρίς να πληρώσεις τα ίδια λεφτά με το μεταλλικό.Κάτι ξέρω εγώ που διαλέγω άσπρα!
-
Νομίζω έτσι το ονομάζει μια εταιρεία μόνο στη λίστα με τα εξτρά, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ ποια
Για τι αμάξι μιλάμε?
Mica Blue είναι το αγωνιστικό μπλε της Subaru
-
Για τι αμάξι μιλάμε?
Για το Mazda 6. Εδώ http://www.mazda.gr/models/mazda6/prices/index.htm, η Mazda διαφοροποιεί σαφώς το 'μεταλλικό' από το 'μεταλλικό (mica)', αν και τα δύο τα χρεώνει με το ίδιο ποσό επιπλέον (600 ευρώ).
-
Ξέρει κανείς να μου πει ποιό είναι το κόμικ του λινκ;
http://www.youtube.com/watch?v=DR7PrEmLJFc
Πόσο μπροστά είναι οι Ιάπωνες ρε παιδί μου όμως;!;!;!
Μαθήματα drift για παιδιά από ένα κόμικς;;; -
Αν και κανονικά έπρεπε να πάει κάπου στα τεχνικά (δεν ξέρω που) :
Η ενεργοποίηση του abs σε φρεναρίσματα που παλιότερα δεν έμπαινε (με αρκετουτσικα χιλιόμετρα κιόλας) σημαίνει μαλάκωμα των αμορτισέρ, σωστά; Μπορεί να δείχνει κάτι και για την κατάσταση των τακακιων;
Τα λάστιχα είναι ίδιου τύπου και μάλιστα πιο καινούρια απ' ότι παλιότερα, άρα δεν οφείλεται εκεί.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Αν και κανονικά έπρεπε να πάει κάπου στα τεχνικά (δεν ξέρω που) :Η ενεργοποίηση του abs σε φρεναρίσματα που παλιότερα δεν έμπαινε (με αρκετουτσικα χιλιόμετρα κιόλας) σημαίνει μαλάκωμα των αμορτισέρ, σωστά; Μπορεί να δείχνει κάτι και για την κατάσταση των τακακιων;
Τα λάστιχα είναι ίδιου τύπου και μάλιστα πιο καινούρια απ' ότι παλιότερα, άρα δεν οφείλεται εκεί.
Στον ίδιο ακριβώς δρόμο;;;;
Εννοώ ίδιας ποιότητας άσφαλτο;;; -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Αν και κανονικά έπρεπε να πάει κάπου στα τεχνικά (δεν ξέρω που) :
Η ενεργοποίηση του abs σε φρεναρίσματα που παλιότερα δεν έμπαινε (με αρκετουτσικα χιλιόμετρα κιόλας) σημαίνει μαλάκωμα των αμορτισέρ, σωστά; Μπορεί να δείχνει κάτι και για την κατάσταση των τακακιων;
Στον ίδιο ακριβώς δρόμο;;;;
Εννοώ ίδιας ποιότητας άσφαλτο;;;Ναι, ακριβώς στα ίδια σημεία μάλιστα.
-
Ο χρήστης Kosa έγραψε:
Ξέρει κανείς να μου πει ποιό είναι το κόμικ του λινκ;
http://www.youtube.com/watch?v=DR7PrEmLJFc
Πόσο μπροστά είναι οι Ιάπωνες ρε παιδί μου όμως;!;!;!
Μαθήματα drift για παιδιά από ένα κόμικς;;;Initial D
-
thnx dog
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Αν και κανονικά έπρεπε να πάει κάπου στα τεχνικά (δεν ξέρω που) :Η ενεργοποίηση του abs σε φρεναρίσματα που παλιότερα δεν έμπαινε (με αρκετουτσικα χιλιόμετρα κιόλας) σημαίνει μαλάκωμα των αμορτισέρ, σωστά; Μπορεί να δείχνει κάτι και για την κατάσταση των τακακιων;
Μόνο αν είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι φρενάρεις το ίδιο έντονα. Αν φρενάρεις πιο απότομα θα ενεργοποιείται περισσότερο το abs.
Πάντως το φρενάρισμα είναι καλός δείκτης για τη κατάσταση των αμορτισέρ (ιδίως σε 'κατσαρή' άσφαλτο οι διαφορές είναι τεράστιες).
Άλλος τρόπος είναι να βάλεις 4 καλοταϊσμένους επιβάτες στο αμάξι και να δεις αν τερματίζει εύκολα η ανάρτηση σε ανωμαλίες.
-
Μην ξεχνάμε ότι ακόμα και το οδόστρωμα μπορει να εξομαλύνεται με τον καιρο και να ελλατωνετε ο συντελεστης τριβής του.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μην ξεχνάμε ότι ακόμα και το οδόστρωμα μπορει να εξομαλύνεται με τον καιρο και να ελλατωνετε ο συντελεστης τριβής του.Σιγά μην εξομαλύνθηκε μέσα σε 2-3 μήνες!
Η βασική απορία μου ήταν αν παίζει ρόλο η κατάσταση των τακακιων. Προφανώς όχι, άρα δεν χρειάζομαι τακάκια (ακόμα).
-
Ειναι αληθεια οτι η bugatti veyron διαθετει οργανο ιπποδυναμης?Δηλαδη αυτοδυναμομετρηται ποσους ιππους αποδιδει?
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο