-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Τo Mac 24' είναι όντως πολύ προκλητικό. Αλλά ένα hi-spec απ'το Πλαίσιο είναι 1000 ευρά φθηνότερο.Μεγειά το Mac.
-
Firewall; Ποιο χρησιμοποιείτε αυτή τη στιγμή και είστε ικανοποιημένοι;
(το νέο Outpost δημιουργεί σοβαρά προβλήματα σε κάποιους χρήστες, το Κ.Ι.S. κλειδώνει, το Windows Firewall είναι ανεπαρκέστατο) -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Firewall; Ποιο χρησιμοποιείτε αυτή τη στιγμή και είστε ικανοποιημένοι;Αυτό του router.
-
Εμποδίζει εγκατεστημένες εφαρμογές να επικοινωνήσουν με άλλους υπολογιστές;
Τελικά έβαλα το Outpost 4 και ευτυχώς δείχνει ΟΚ. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
SOS --- HELP
έβγαλα το office 2003 για να βάλω το 2007. Επειδή η έκδοση 2007 για κάποιο λόγο δεν δούλεψε ...έκανα restore το 2003 και το γύρισα πίσω για να μην ξανακάνω εγκατάσταση. Τώρα προσπαθώ να ανοίξω ένα doc και όλο μου λέει Prepare to install...και δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ.
Πάω να του κάνω απεγκατάσταση (πάντα για το 2003 μιλάω) από το Control Panel και μου βγάζει αυτό:
πώς το απεγκαθιστώ τώρα;
τώρα έχω και το 2007 το οποίο δουλεύει μια χαρά πλέον και το 2003 το οποίο δεν απεγκαθίσταται.
Με αυτή τη σειρά:
- απεγκατέστησε το Office 2007
- εγκατεστησε (ξανά) το Office2003
- απεγκατέστησε το Office2003
- εγκατέστησε (ξανά) το Office2007
Ο μόνος σίγουρος τρόπος πιστεύω, έτσι όπως... τα κατάφερες
για να δούμε...
edit: φρύδια!
τι διάολο έπαθε ...γαμώ το restore μου...
edit2: λύθηκε με μεταγενέστερο restore. Eπιτέλους!
To restore έχει εγγυημένα αποτελέσματα μόνο αν πριν το κάνεις απεγκαταστήσεις πώτα όσα προγράμματα είχες εγκαταστήσει από τη στιγμή που κράτησες restore-point και μετά. Αλλιώς δεν είναι εγγυημένα τα αποτελέσματά του.
-
προτείνετε καμιά φτηνή και ποιοτική τσάντα για notebook
για 17αρι laptopo brother έριξε μια ιδέα για αυτήν:
http://www.plaisio.gr/product.aspx?cata ... uct=790915 -
Ποσα θες να δωσεις. Μου εφεραν δωρο μια samsonite και την εχω καταευχαριστηθει. Σκληρη εκει που πρεπει, μπαινει και στην πλατη, απειρες θηκες για ποντικια, τροφοδοσια, βιβλια και αλλα πολλά και ταυτοχρονα αρκετα ελαφρια.
100% αδιαβροχη (και δε μιλαμε μονο για βροχή - εφαγε καρέκλες 20 λεπτά πάνω στο ποδηλατο και δεν πήρε νερά μεσα, ούτε από τα φερμουάρ)...
-
μέχρι 30-40
-
Στο πισί έχω μια webcam. Ως τώρα, χρησιμοποιούσα το ενσωματωμένο μικρόφωνό της για μικρόφωνο. Αγόρασα όμως ένα μικρόφωνο χθες, αλλά όλα τα προγράμματα επιμένουν να βλέπουν το μικρόφωνο της κάμερας. skype, msn, winamp. Τι μπορώ να κάνω;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Στο πισί έχω μια webcam. Ως τώρα, χρησιμοποιούσα το ενσωματωμένο μικρόφωνό της για μικρόφωνο. Αγόρασα όμως ένα μικρόφωνο χθες, αλλά όλα τα προγράμματα επιμένουν να βλέπουν το μικρόφωνο της κάμερας. skype, msn, winamp. Τι μπορώ να κάνω;από τις ρυθμίσεις της κάρτας ήχου (control panel -> sounds and audio device) να διαλέξεις διαφορετικό default device στο recording ;
Αν το μικρόφωνο το βάζεις στο Mic της κάρτας ήχου (δεν είναι δλδ τπτ USB) τότε για recording device διαλέγεις την κάρτα ήχου.
-
Δν παίζει αυτό ρε γμτ... μάλλον έχει μπερδευτεί το σύμπαν.
-
ανοίγεις την cam, κόβεις καλώδια μικροφώνου.
Κόβεις το βύσμα του μικροφώνου.Ενώνεις καλώδια !
Νομίζω είναι μια ωραία και κομψή λύση
-
Kάτι τέτοιο σκεφτόμουν και εγώ.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
(το νέο Outpost δημιουργεί σοβαρά προβλήματα σε κάποιους χρήστες, το Κ.Ι.S. κλειδώνει, το Windows Firewall είναι ανεπαρκέστατο) -
Ο χρήστης avel έγραψε:
Αυτό του router.
+1 και μαζί και αυτό των Xp.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
έχω isdn γραμμή και ondsl. Θέλω να τη γυρίσω σε pstn, τι χρέη θα υποστώ και θα χρειαστεί απενεργοποίηση και επανεργοποίηση της dsl? (δλδ 10+ μέρες) ? Θα πληρώσω και μετατροπή για την dsl στον ΟΤΕ ή Otenet ?με επαναφέρω
και μιας και μιλάμε για webcam, τι λέει αυτή ? Αποδίδει καλά για τα χρήματά της και πώς γράφει σε χαμηλό φωτισμό?
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
προτείνετε καμιά φτηνή και ποιοτική τσάντα για notebook
για 17αρι laptopo brother έριξε μια ιδέα για αυτήν:
http://www.plaisio.gr/product.aspx?cata ... uct=790915http://www.megamarket.gr/am17-p-26405.html
http://www.megamarket.gr/targuscn317not ... 40540.html
http://www.megamarket.gr/am17-p-26400.html -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
έχω isdn γραμμή και ondsl. Θέλω να τη γυρίσω σε pstn, τι χρέη θα υποστώ και θα χρειαστεί απενεργοποίηση και επανεργοποίηση της dsl? (δλδ 10+ μέρες) ? Θα πληρώσω και μετατροπή για την dsl στον ΟΤΕ ή Otenet ?
με επαναφέρω
και μιας και μιλάμε για webcam, τι λέει αυτή ? Αποδίδει καλά για τα χρήματά της και πώς γράφει σε χαμηλό φωτισμό?
δεν περνας μια βολτα απο mediamarkt? στα ιδια χρηματα πηρα μια της microsoft που κανει μια χαρα τη δουλεια της?
-
Με αφορμή τη νείλα που έπαθα πρόσφατα στο desktop pc και το διαφαινόμενο format, μου μπήκανε ιδέες για μια ψιλοαναβάθμιση του συστήματος. Πιθανές λύσεις 2: 1) Αγορά φτηνής mobo Asrock που διαθέτει υποδοχές για PCI express και AGP αλλά και δέχεται και μνήμες DDR (αυτές που φορά η τωρινή μου Albatron PX865PEPRO v2 με PIV@2.8GHz-Northwood) και χρήση της τωρινής κάρτας γραφικών (MSI με nVidia GeForce 6800 κι 128Mb VRAM) καθώς και της τωρινής μνήμης μου συνδυασμένα με νέο επεξεργαστή είτε Intel CoreDuo 4300 είτε τον 6300 ή και τον 6400. Συνολικό κόστος λύσης στα 240-300 ευρώ. 2) λύση, αγορά μόνο επεξεργαστή παλιάς κοπής, ήτοι τον PIV@3,4GHz (Prescot) με κόστος αγοράς στα 180 ευρώ (ως καινούριος). Δεδομένου ότι η πιο απαιτητική εφαρμογή που με ενδιαφέρει είναι το Flight Simulator X της Microsoft, αλλά και το ότι σε περίπτωση που κάνω κάποια από τις αναβαθμίσεις θέλω να κρατήσω το υπάρχον desktop το οποίο αν και σχετικά παλιό πλέον είναι αξιοπρεπές και ως έχει, τουλάχιστον για άλλα 2 έτη, τι θα μου προτείνατε από τις 2 λύσεις που προανέφερα;Το σύστημα έχει 1 Gb RAM, δίσκο ΑΤΑΡΙ 120Gb, εξωτερικό δίσκο σε USB 250 Gb, κάρτα γραφικών που προανέφερα, και κάρτα ήχου Soundblaster Audigy 2ZS...Ακούω γνώμες παίδες
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Πως θα κανω ενα αρχειο mp4 ===> avi ???
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#9]