-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
DELL έχουν στην εταιρία που εργάζεται ο πατέρας μου (το κόστος του καθένα όμως είναι της τάξης των 15000 ευρώ). Η DELL έχει κορυφαία υποστήριξη μιας και δεν ασχολείται ιδιαίτερα με τη λιανική, αντίθετα συνεργάζεται κυρίως με επιχειρήσεις. Και τα laptop που έχουμε στο σπίτι είναι DELL και θυμάμαι ότι στο προηγούμενο laptop του πατέρα μου χάλασε το DVD-RW μέσα σε λίγες μέρες από την αγορά και η αντιπροσωπεία της DELL παρήγγειλε από την Αμερική και έστειλε ανταλλακτικό χωρίς καν να ελέγχει αν το παλιό ήταν όντως χαλασμένο ή όχι. Εγώ αυτό το θεωρώ ΚΟΡΥΦΑΙΑ υποστήριξη...
DELL έχουν και τα περισσότερα εργαστήρια στο πανεπιστήμιο και επειδή admin σ' αυτούς ήταν φίλοι μου έχω ακούσει πολύ καλά λόγια...δεν διαφωνουμε σε κατι πανω στην υποστηριξη της Dell
-
γνωριζει κανενα καλοπαιδο ποιο μπορει να ειναι το μεγιστο μηκος ενος καλωδιου vga?
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
γνωριζει κανενα καλοπαιδο ποιο μπορει να ειναι το μεγιστο μηκος ενος καλωδιου vga?Ανάλογα την ανάλυση και τη συχνότητα σάρωσης.
Σε 1024χ768 με 85 Hz έχω 5 μέτρα (με προέκταση) χωρίς πρόβλημα.
Με 5μετρη προέκταση - της προκοπής όμως - συνήθως δουλεύει (σύνολο 7 μέτρα περίπου).
Για πολλά μέτρα έχει και repeaters.
Σε σήμα DVI νομίζω πάει αρκετά παραπάνω χωρίς απώλειες. -
το ζητουμενο ειναι 8 μετρα...
εχεις βαλει προεκταση στην προέκταση ή απλα προέκταση 5μετρη? -
Ο χρήστης gTsiros έγραψε:
έστειλε ανταλλακτικό χωρίς καν να ελέγχει αν το παλιό ήταν όντως χαλασμένο ή όχι. Εγώ αυτό το θεωρώ ΚΟΡΥΦΑΙΑ υποστήριξη...
αυτό κάνουν και οι plextor (μάρτυς μου ο σιγαστήρ, μεταξύ άλλων) και η western digital...
Είχα ποστάρει σχετικά νομίζω.
Όντως το σύστημα αυτό ειναι απίστευτο, και φυσικά γι'αυτό το λόγο έχει η Plextor την φήμη που έχει...
-
σε αυτή την μητρική
http://www.gigabyte.com.tw/Products/Mot ... uctID=1594
θέλω να βάλω αυτή τη ram
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554757γίνεται;;
δεν με ενοχλεί αν μπορεί να τρέξει στα 333 αντι στα 400mhz -
ΘΕΛΩ (θέλε.. )
να βρω σε ένα κλιπ όλα τα γκολ της εθνικής στο euro 2004 και αν είναι δυνατόν και πανηγύρια...υπάρχει κάτι που να μονταρίστηκε από κάποιον μερακλή;
θα ήμουν ΥΠΟΧΡΕΟΣ!
-
Achtung, Achtung...
Μόλις έλαβα αυτό:
Αγαπητέ on- line πελάτη της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Τραπεζικές συναλλαγές μέσω του διαδικτύου δεν θα είναι διαθέσιμες το χρονικό διάστημα από 6 Φεβρουαρίου έως 8 Φεβρουαρίου του 2007 λόγω τεχνικής εξυπηρέτησης του συστήματος.
Υπενθυμίζουμε ότι το τεχνικό τμήμα εκτελεί την αναβάθμιση του λογισμικού με σκοπό την βελτίωση της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιώνσχετικών με τις on-line τραπεζικές συναλλαγές.
Αν δεν έχετε ακόμα επαληθεύσει τα στοιχεία σας για την πραγματοποίηση των on-line τραπεζικών συναλλαγών, κάντε το τώρα.
Όλοι οι πελάτες του On-line τραπεζικού συστήματός μας πρέπει να κάνουν κλικ στο παρακάτω σύνδεσμο για να ξεκινήσει η διαδικασία επαλήθευσης των στοιχείων του χρήστη
https://homebank.nbg.gr/nbgib/Logon.jsp
Αυτές οι οδηγίες έχουν σταλεί σ� όλους τους πελάτες της https://homebank.nbg.gr/nbgib/Logon.jsp ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Παρακαλώ ακολουθήστε τες για την αποφυγή της απενεργοποίησης του συστήματος μετά την ολοκλήρωση της αναβάθμισης του συστήματος.
Σας ζητάμε συγνώμη για όλες τις δυσκολίες και ευχαριστούμε για την συνεργασία.
Ειλικρινά,
Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος
Τμήμα Ελέγχου Λογαριασμώνμε τα σηματάκια της Εθνικής κτλ, από ένα e-mail alert@nbg.gr, αλλά όνομα αποστολέα Garnets H. Snags.
Το ενδιαφέρον είναι ότι εγώ ΔΕΝ είμαι πελάτης της Εθνικής Τράπεζας.
Γνώμες;
Θα την πατήσει κόσμος άραγε;
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Το ενδιαφέρον είναι ότι εγώ ΔΕΝ είμαι πελάτης της Εθνικής Τράπεζας.
Γνώμες;
Θα την πατήσει κόσμος άραγε;
To 'ενδιαφέρον' θα ήταν αν ήσουν πελάτης της, όχι το αντίθετο. Για την ακρίβεια αν ήσουν και δεν ήταν σύμπτωση.
Παλιό είναι, δλδ παρόμοιες 'προσκλησεις επιβεβαίωσης' στοιχειων στέλνονται αρκετά χρόνια τώρα. Τις πρώτες φορές πρέπει να έγινε όντως λίγο χαμός. Ανυποψίαστοι οι χρήστες, ανυποψίαστες και οι τράπεζες. Τώρα πια όταν ανοίγεις λογαριασμό στο γράφουν : Δεν θα σου ζητηθεί ΠΟΤΕ να δώσεις κωδικούς (χωρίς φυσικά να έχεις εκκινήσει ο ίδιος τη διαδικασία).
Ελπίζω τώρα πια να μην την πατάει κόσμος... αν και για να κυκλοφορούν ακόμα τα mail...μάλλον σημαίνει ότι κάποιοι την πατάνε
Νομίζω κάποιους είχαν πιάσει κι όλας πριν λίγα χρόνια.
-
Κλασική προσπάθεια phising. Κάποτε μου ερχόντουσαν πάρα πολλά τέτοια, τώρα μάλλον τα κόβει το φίλτρο του mail. Αναρωτιέμαι αν μπορεί κανείς να επικοινωνήσει με την αστυνομία για αυτό, με την υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος, ίσως;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Κλασική προσπάθεια phising. Κάποτε μου ερχόντουσαν πάρα πολλά τέτοια, τώρα μάλλον τα κόβει το φίλτρο του mail. Αναρωτιέμαι αν μπορεί κανείς να επικοινωνήσει με την αστυνομία για αυτό, με την υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος, ίσως;Φυσικά και μπορεί. ΑΚόμα περισσότερο μπορεί να το προωθήσει στην σχετική τράπεζα. Ούτως ή αλλως νομίζω ότι θα το μαθαίνουν...
-
To ωραιο ειναι οτι το δίκτυο της Εθνικης ειχε πεσει την δευτερα το μεσημερι για καμια ωρα!!Αντε να μην εισαι και πολυ υποψιασμενος και να την πατησεις!!!
-
μπορείτε να μου δείξετε, γιατί ακριβώς είναι απάτη η όλη φάση;
-
το Pc μου δεν εχει floppy. προσφατα εκανα φορματ και οταν σβηνω τον υπολογιστη μου ζηταει το floppy... πως την βγαζω αυτη την επιλογη???
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
το Pc μου δεν εχει floppy. προσφατα εκανα φορματ και οταν σβηνω τον υπολογιστη μου ζηταει το floppy... πως την βγαζω αυτη την επιλογη???απο το ΒΙOS?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
το Pc μου δεν εχει floppy. προσφατα εκανα φορματ και οταν σβηνω τον υπολογιστη μου ζηταει το floppy... πως την βγαζω αυτη την επιλογη???
απο το ΒΙOS?
thanks.
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Achtung, Achtung...Το περίεργο είναι οτι το link που δίνεται είναι όντως της Εθνικής και δε σε πηγαίνει σε κάποιο site-μαϊμού. Οπότε, πώς γίνεται η απάτη;
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Achtung, Achtung...
Το περίεργο είναι οτι το link που δίνεται είναι όντως της Εθνικής και δε σε πηγαίνει σε κάποιο site-μαϊμού. Οπότε, πώς γίνεται η απάτη;
είσαι σίγουρος οτι το σίτε δεν είναι αντιγραφή του layout της εθνικής
- οτι η διεύθυνση είναι παρόμοια??
-
Toν τελευταιο καιρο, καθε φορα που περναει ραδιοταξι κατω απο το σπιτι μου και μιλαει στον 'ασυρματο', τον ακουω απο τα ηχεια του υπολογιστη!
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
είσαι σίγουρος οτι το σίτε δεν είναι αντιγραφή του layout της εθνικής
- οτι η διεύθυνση είναι παρόμοια??
Δεν το πάτησα το Link απλά πέρασα το ποντίκι από πάνω και είδα οτι κάτω αριστερά στην Status bar εμφανίστηκε η κανονική διεύθυνση της Εθνικής
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#9]