-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Το Panda 100 μου αρέσει πολύ αλλά νομίζω ότι το ESP δεν απενεργοποιείταιΔεν έχει ESP καν το Panda. Μόνο σαν εξτρά
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το Panda 100 μου αρέσει πολύ αλλά νομίζω ότι το ESP δεν απενεργοποιείται
Δεν έχει ESP καν το Panda. Μόνο σαν εξτρά
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Το Panda 100 μου αρέσει πολύ αλλά νομίζω ότι το ESP δεν απενεργοποιείται
Δεν έχει ESP καν το Panda. Μόνο σαν εξτρά
Eδώ είναι που χτυπά η αθάνατη ιταλική μ@λ@κί@.
Αν το βάλεις σαν έξτρα, είναι μη απενεργοποιήσιμο. Ή όλα ή τίποτα! -
Κλιο και κουπερ ες παίζουν μαζί για μένα για τους δικούς τους λόγους έκαστο,αλλά ψηφίζω την Κλειώ μιας και είναι πιο οριτζιναλ εργαλείο,δεν μπορείς να το ψωνίσεις μόνο επειδή ταιριάζει με το καινούριο σου Cav(a)lli...
-
CLIO RS
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Cooper S .... (υπάρχει και μπλοκέ στη λίστα εξοπλισμού)Το Clio RS δεν μου αρέσει εμφανισικά και χάνει σε δύναμη σε σχέση με τα τουρμπάτα. Μπορεί να είναι το πιο 'αγνό' αλλά σε αυτά τα ακριβά GTi η δύναμη παίζει το ρόλο της.
Το Cupra , δεν μου αρέσει αλλά είναι πολύ καλή αγοράΤο Panda είναι όμως η βάση των GTi και υπεραρκετό να ευχαριστηθείς μια διαδρομή.
Eπιτέλους!!...κατάφερα να διαφωνήσω με το Βασίλη!!
Το Clio RS και εμφανισιακά μου αρέσει πολύ,αλλά και αντικειμενικά επαρκές το βρίσκω για να σε βοηθήσει να χαμογελάσεις στα βουνά...
Το Leon ου αρέσει πολύ ως σειρά,οπότε με το Cupra φτιάχνομαι και το θεωρώ αμαξάρα γενικώς,και πέρα από τιμές...Το Panda Sport το οδήγησα ,και θα το αγόραζα χθες αν δεν είχα αγοράει αυτοκίνητο
Μεταξύ των τριών,ειλικρινά,είμαι σε μεγάλο δίλημμα,αν και μάλλον προς Cupra μεριά θα ρίξω,γιατί τα έχει και τα κάνει όλα,συμφέρει και πορώνει με το που θα καθήσεις μέσα....
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Cooper S .... (υπάρχει και μπλοκέ στη λίστα εξοπλισμού)Το Clio RS δεν μου αρέσει εμφανισικά και χάνει σε δύναμη σε σχέση με τα τουρμπάτα. Μπορεί να είναι το πιο 'αγνό' αλλά σε αυτά τα ακριβά GTi η δύναμη παίζει το ρόλο της.
Το Cupra , δεν μου αρέσει αλλά είναι πολύ καλή αγοράΤο Panda είναι όμως η βάση των GTi και υπεραρκετό να ευχαριστηθείς μια διαδρομή.
Eπιτέλους!!...κατάφερα να διαφωνήσω με το Βασίλη!!
Το Clio RS και εμφανισιακά μου αρέσει πολύ,αλλά και αντικειμενικά επαρκές το βρίσκω για να σε βοηθήσει να χαμογελάσεις στα βουνά...
Το Leon ου αρέσει πολύ ως σειρά,οπότε με το Cupra φτιάχνομαι και το θεωρώ αμαξάρα γενικώς,και πέρα από τιμές...Το Panda Sport το οδήγησα ,και θα το αγόραζα χθες αν δεν είχα αγοράει αυτοκίνητο
Μεταξύ των τριών,ειλικρινά,είμαι σε μεγάλο δίλημμα,αν και μάλλον προς Cupra μεριά θα ρίξω,γιατί τα έχει και τα κάνει όλα,συμφέρει και πορώνει με το που θα καθήσεις μέσα....
-
Clio RS γιατί μιλάμε για έρωτα...
-
Το cooper μου αρέσει, αλλά νομίζω οτι το clio θα βγει...
(δεν είναι λίγο βαρύ όμως, σε σχέση με τα παλιότερα; ) -
Καλησπέρα.
Clio RS για μένα.....
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Το Panda Sport το οδήγησα ,και θα το αγόραζα χθες αν δεν είχα αγοράει αυτοκίνητο
ειναι τρομερα ευχαριστο αυτ/το αλλα ισως θα ηθελε 15-20 αλογακια παραπανω. Και εγω θα το αγοραζα αν επρεπε να διαλεξω ενα καινουριο μεχρι 14.000
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
[
Το Leon ου αρέσει πολύ ως σειρά,οπότε με το Cupra φτιάχνομαι και το θεωρώ αμαξάρα γενικώς,και πέρα από τιμές...Μεταξύ των τριών,ειλικρινά,είμαι σε μεγάλο δίλημμα,αν και **μάλλον προς Cupra μεριά θα ρίξω,**γιατί τα έχει και τα κάνει όλα,συμφέρει και πορώνει με το που θα καθήσεις μέσα....
Kαι πολύ καλά θα κάνεις συνονόματε, γιατί όταν τελειώσουν τα χαμόγελα στα βουνά και θες να ταξιδέψεις πίσω στο κλεινόν άστυ, καλόν είναι η 6η σου να μη δίνει μόνο 30χλμω ανά 1000σαλ
-
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
Το Panda Sport το οδήγησα ,και θα το αγόραζα χθες αν δεν είχα αγοράει αυτοκίνητο
ειναι τρομερα ευχαριστο αυτ/το αλλα ισως θα ηθελε 15-20 αλογακια παραπανω. Και εγω θα το αγοραζα αν επρεπε να διαλεξω ενα καινουριο μεχρι 14.000
Μα αυτό είναι το νόημα. Το αμαξάκι δεν είναι καθόλυ αργό με αντικειμενικά κριτήρια, απλά αν θες να πας πραγματικά γρήγορα πρέπει να το οδηγήσεις και όχι να βασιστείς στο γκάζι του και μόνο.
-
Mini Cooper S.
Το Clio αποκλείεται μόνο και μόνο εξαιτίας του τιμονιού του.
-
Clio κ απο μενα αν κ νομιζω οτι πρεπει να βγει οπωσδηποτε σε εκδοση trophy!1260 κιλα ειναι παρα πολλα...!!!
-
Clio Rs και Mini CooperS ειναι τα φαβορι νομιζω....
-
ο καθενας μας μαλλον κατανοει διαφορετικα τον ορο GTi. Kαταρχην δεν υπαρχουν φθηνα γρηγορα αυτοκινητα στη λιστα! Ναι το Παντα και το swift ειναι σχετικα φθηνα, αλλα για μενα, δεν εχουν τις επιδοσεις που θα επρεπε να εχει ενα GTi, χωρις να σημαινει οτι δεν κινουνται αξιοπρεπως.
κορυφαια θεωρω τα cooper, RS, cupra. Kανενα απο αυτα βεβαια δεν ειναι φθηνα!
Το cupra ειναι αυτο που εχει τις καλυτερες επιδοσεις, ενω ταυτοχρονα με ελαχιστες παραχωρησεις μπορει να αποτελεσει και το ρολο 'οικογενειακου' αν ειναι το μοναδικο αυτοκινητο στην οικογενεια. Κριμα να μην εχει μια πιο αποδεκτη εμφανιση.για 'προσωπικη' χρηση θα προτιμουσα το cooper. Εχει στυλ, επιδοσεις, οδικη συμπεριφορα. Eιναι ομως πολυ ακριβο, και με χωρους πρακτικα για 2. Το RS καταπληκτικο επισης, αλλα τιμονι και το πολυ κοντο σασμαν με αποθαρρυνουν. Πως να κανεις ταξιδι με το στροφομετρο συνεχως πανω απο τις 5500?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
(...)και με χωρους πρακτικα για 2.Aυτό δεν ισχύει Σπύρο.
Είμαι 1.82 και με ρυθμισμένο το εμπρός κάθισμα στα μέτρα μου, όταν δοκίμασα να καθίσω πίσω, χώρεσα. Οριακά μεν, αλλά χώρεσα.
Οπότε κάποιος με ύψος -
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
(...)και με χωρους πρακτικα για 2.
Aυτό δεν ισχύει Σπύρο.
Είμαι 1.82 και με ρυθμισμένο το εμπρός κάθισμα στα μέτρα μου, όταν δοκίμασα να καθίσω πίσω, χώρεσα. Οριακά μεν, αλλά χώρεσα.
Οπότε κάποιος με ύψος -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
(...)και με χωρους πρακτικα για 2.
Aυτό δεν ισχύει Σπύρο.
Οπότε κάποιος με ύψοςεχει δλδ περισσοτερους χωρους απο το προηγουμενο? Το παιρνω πισω τοτε!
Δεν έχω μπει στο προηγούμενο.
Σίγουρα, το νυν, δεν είναι 'πρακτικά 2θέσιο'. Οι πίσω θέσεις δεν είναι διακοσμητικές σε καμία περίπτωση, όπως στο ΤΤ π.χ.
Να πεις ότι είναι οριακοί για 4 ανθρώπους μέσου σωματότυπου-αναστήματος, ναι. Όταν λέω 'οριακοί' εννοώ, ότι απλώς βολεύονται, χωρίς να ακουμπάνε πόδια στο κάθισμα και κεφάλι στην οροφή.
GTi της χρονιάς - Μέγαρα 22/04/2007