-
Μας μάμησες....
-
Ας επιστρέψουμε στην Αντριάνα....
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μας μάμησες....έπαθες ζημιά, εε;;
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Ας επιστρέψουμε στην Αντριάνα....Άντε ρε Μάσταααανγκ!!!!!!!!!
-
αμα περιποιηθει λιγακι μια χαρα κοπελιτσα ειναι
αυτο ειναι αλωστε και το κονσεπτ της σειρας (καποια στιγμη θα γινει ομορφη)
-
Μέχρι τότε όλη η Ελλάδα βλέπει σαπουνόπερα στις 9 ρε πούστη μου
-
Ο χρήστης gianniskid έγραψε:
αμα περιποιηθει λιγακι μια χαρα κοπελιτσα ειναιαυτο ειναι αλωστε και το κονσεπτ της σειρας (καποια στιγμη θα γινει ομορφη)
Το λιγακι..... πως ακριβως το οριζεις;;;;;;;;;;;;;;
ετσι-> .
η
ετσι-> . -
H 'μαρία η άσχημη' είναι μια αρκετά όμορφη και χαριτωμένη που της έχουνε κολήσει πλήρως αναστρέψιμα αξεσουάρ 'ασχήμιας'.
Αν ήτανε καμια χοντροκόλα με τη μύτη του κατσαντώνη και αλλοίθωρη δε θα παλευότανε και θα ήτανε αδιέξοδο για το 'σηριαλ'
Τώρα της βγάζουνε το -ψεύτικο- φρύδι και τα υπόλοιπα παρελκόμενα (σιδεράκια κλπ) και με ένα ξέκωλο makeover θα είναι οκ.
H ασχημιά είναι πολύ επιπολαια δοσμένη
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
H 'μαρία η άσχημη' είναι μια αρκετά όμορφη και χαριτωμένη που της έχουνε κολήσει πλήρως αναστρέψιμα αξεσουάρ 'ασχήμιας'.Αν ήτανε καμια χοντροκόλα με τη μύτη του κατσαντώνη και αλλοίθωρη δε θα παλευότανε και θα ήτανε αδιέξοδο για το 'σηριαλ'
Τώρα της βγάζουνε το -ψεύτικο- φρύδι και τα υπόλοιπα παρελκόμενα (σιδεράκια κλπ) και με ένα ξέκωλο makeover θα είναι οκ.
H ασχημιά είναι πολύ επιπολαια δοσμένη
Ναι....
Το 'Μαρια, η δεν βλεπεται' θα ταν ποιο ταιριαστο!Καμια φωτο θα βαλουμε;;;;;;;;;;
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
H 'μαρία η άσχημη' είναι μια αρκετά όμορφη και χαριτωμένη που της έχουνε κολήσει πλήρως αναστρέψιμα αξεσουάρ 'ασχήμιας'.
Αν ήτανε καμια χοντροκόλα με τη **μύτη του κατσαντώνη **και αλλοίθωρη δε θα παλευότανε και θα ήτανε αδιέξοδο για το 'σηριαλ'
Καμια φωτο θα βαλουμε;;;;;;;;;;
Η μύτη του Κατσαντώνη:
-
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
ρε σεις!το πμ μου γρηγορα..................
(να ξερω +εγω γιατι μιλαμε δλδ)
Καλα, τελικα δεν λεει και πολλα!
-
ακριβως οπως τα ειπε ο ΙΚΕ ειναι. ομορφη κοπελα ειναι που τις βαλανε φρυδια και σιδερακια.
φαινεται οτι ειναι ομορφη. απο οτι μου ειπαν αλλωστε καπου κυκλοφορουν φωτογραφιες της και ειναι πολυ ομορφη χωρις τα παρελκομενα που της βαλανε
τωρα βαλτε καμια καλη φωτο
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Καλά δε το συζητάμε οτι την προτιμώ από κάτι ξενέρωτες Paris , Keeley κτλ...
(για να ανεβούν τα αίματα!! ) -
-
-
-
-
-
Κατάθεση ψυχής!
Καλλονές τραγουδίστριες/ηθοποιοί/celebrities [#2]