-
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
Σιελ Gtc (3θυρο) ήταν; Αν ναι παίζει να είναι και γνωστός που ταιριάζει στο μέρος, στη μέρα και στον τρόπο οδήγησης...Νομίζω ότι ήταν άσπρο...
vrax, θα διαφωνήσω σε πολλά από αυτά που γράφεις. Το ρίσκο είναι πολύ μεγάλο έστω και για μία φορά, ειδικά όταν αναφερόμαστε σε παιδιά. Ως οδηγός δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο. Εδώ το σκέφτομαι και μετανιώνω που έβαλα 6ο άτομο (όλοι ενήλικοι και με τη συναίνεση τους φυσικά!) στην Corolla για να αποφύγω να ξανακάνω μια διαδρομή περίπου 20 λεπτών πέρα-δώθε. Για 20 ψωρολεπτά κινδύνεψε (δυνητικά) κάποιος με ηθική και νομική ευθύνη δική μου...
Όσο για τον τύπο με το Astra, δεν φαινόταν να βιάζεται για κάποια έκτακτη ανάγκη. Αν βιαζόταν για κάτι σοβαρό, θα είχε βγάλει τα alarm και θα κορνάριζε, προσπαθώντας να περάσει από αριστερά, ενώ αυτός το μόνο που έκανε είναι να κολλάει προφυλακτήρες και να μετακινείται αριστερά-δεξιά στην λωρίδα του. Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις...
-
Ο χρήστης vrax έγραψε:
κατα τα αλλα τα παιδια στο αυτοκινητο δεν εχουν κατσει ποτε χωρις ζωνη στα ρεψαρο καρεκλακια τους και αλλα σχετικα.
Κλασικό παράδειγμα . . . Αρκεί μια φορά να κάνεις το λάθος για να γίνει η μ@λ@κι@ φίλε μου. Δυστυχώς . . . .
Και όπως λέει και ο λαός ο 'διάολος έχει πολλά ποδάρια . . .'Sorry, αλλα αν δεν παρανόησα κάτι από το Post σου, συνεχίζω να συμφωνώ 100% με τον Lokatzi και να θεωρώ μεγάλο ατόπημα την όλη σου πράξη και το σκεπτικό σου . . .[/quote]
+1.000....000
-
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
Χτες στο ανέβασμα της Κλεισθένους, πηγαίναμε όλοι με μια λογική ταχύτητα για το συγκεκριμένο δρόμο (50+) και ο μπροστινός μου είχε φαγωθεί να περάσει τον αμέσως μπροστινό του. Του κόλλαγε στον προφυλακτήρα, πήγαινε αριστερά-δεξιά μέσα στη λωρίδα του σαν να θέλει να βγεί να προσπεράσει και γενικώς ήταν πολύ νευρικός και ολίγον επικίνδυνος. Σε κάποιο σημείο που πλαταίνει λίγο ο δρόμος, ανοίξεται δεξιά, πατάει τέρμα γκάζι και περνάει ξυστά στους καθρέθτες του μπροστινού του και ενός παρκαρισμένου. Και τότε βλέπω ότι τον καθρέφτη του παρκαρισμένου τον πέτυχε με τον δικό του, ο οποίος και έχασε όλο το πλαστικό, ενώ του παρκαρισμένου δεν έπαθε τίποτα!Το ζώο ούτε κατάλαβε τι έγινε, και πέρασε ένα ακόμα αυτοκίνητο στο επόμενο φανάρι, καβαλώντας πεζοδρόμιο με τις 2 ρόδες. Το ευχαριστήθηκα που την πλήρωσε το ζώο με τον καθρέφτη του και όχι ο άσχετος παρκαρισμένος... Να δούμε πόσο θα χρεώνουν το πλαστικό του καθρέφτη σε Astra τελευταίας γενιάς στην Opel!
50-60eu
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Κακομαθημένο κωλόπαιδο με την Χ5 του μπαμπά χθες στην Δροσιά.
Βγήκε από κατάστημα ψιλικών με την κάρτα ανανέωσης χρόνου για το κινητό (Χ5 ναι αλλά κινητό με σύνδεση όχι) του και φυσικά πέταξε κάτω τη ζελατίνα από αυτή.
Όταν του κορνάρισα και του έδειξα το σκουπίδι που πέταξε και ρωτώντας τον ποιος θα το μαζέψει, έκανε τον αδιάφορο κι έφυγε κοιτώντας αλλού.
Τα συχαρίκια μου στους γονείς που τον μεγαλώνουν.δεν το μεγαλώνουν οι γονείς αλλά οι Φιλιππινέζες...να ήταν μόνο αυτός...
Δε νομίζω να υπήρχε Φιλιππινέζα στη μέση. Χ5 και καρτοκινητό μάλλον δείχνουν ότι ο 'μπαμπάς' μέχρι να εξοφλήσει τις 999 δόσεις θα είναι λίγο 'σφιχτός'.
Εγώ όταν κατεβαίνω στις τράπεζες ψάχνω ένα τέταρτο μες στο νερό να παρκάρω, και συνήθως το αφήνω μακριά.
Υπάρχουν βέβαια και τα ζώα που προσπαθούν να βγουν πρώτοι στη σειρά γιατί έχουν παρκάρει παράνομα και 'συγγνώμη μη μου το πάρει γερανός' και 'έχω κλείσει πάρκινγκ' (χαμός από κορναρίσματα απ'έξω)...
Πόσο λογικό είναι να σου πάρει τη θέση κάποιος στο ταμείο που σαν το ζώο πέταξε το αμάξι του όπου έλαχε (συνήθως γυναίκες το κάνουν αυτό) και να περιμένεις εσύ που σαν τον μαλάκα έψαχνες τόση ώρα να παρκάρεις και περπάτησες κιόλας;
Καθόλου. Γι αυτό υψώνεις όσο χρειάζεται τη φωνή σου, ίσα να ακουστεί και λες απευθυνόμενος προς τους ταμίες. 'Αν εξυπηρετηθεί πριν έλθει η σειρά της θα γίνουμε θέαμα στις ειδήσεις'.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Αυτέ της μέρες έχω τα 'τυχερά' μου.
Βρίσκομαι σε στενό με στοπ και περιμένω να βρεθεί κενό για να βγω.
Σταθερή ροή της κίνησης με μικρή ταχύτητα (στα 50 μέτρα από το στενό υπάρχει φανάρι) και κοντά μεταξύ τους τα αυτοκίνητα. Κάποια στιγμή βλέπω (ανάμεσα στο punto που πέρασε μπροστά μου και στο Renault 19 που ερχόταν) ένα κενό περίπου 15+ μέτρων και κάνω να βγω μιας και το 19 ερχόταν πολύ αργά (υπέθεσα λόγω του ότι το φανάρι είχε γίνει κόκκινο).
Με το που πάω να βγω επιταχύνει κορνάροντας και κάνοντας σινιάλο ταυτόχρονα για να μη βγω. Σταματώ και περνάει από μπροστά μου με αρκετή ταχύτητα χειρονομώντας.Αποτέλεσμα το punto που είχε σταματήσει κανονικά στο φανάρι να γίνει seicento.
Έσκασε πάνω του ο μαλάκας με το 19.Η αποθέωση, κατεβαίνει κι αντί να δει τη ζημιά που έκανε έρχεται προς εμένα φωνάζοντας μου ότι πήγα να βγω και τον τρόμαξα.
Το παιδί με το punto έχει μείνει και κοιτάει τη ζημιά και προσπαθεί να μιλήσει με τον οδηγό του 19. Αυτός όμως το χαβά του, τα χώνει σε εμένα.Τελικά τη λύση την έδωσε ο οδηγός του πίσω από το 19 αυτοκινήτου που τον έπιασε και τον ταρακούνησε (κυριολεκτικά) λέγοντάς του να σκάσει και ότι το ίδιο έκανε και πριν λίγη ώρα σε προηγούμενη διασταύρωση.
Ελπίζω να μην προσπαθήσει να αποφύγει την ευθύνη του και να κάνει δήλωση στο παιδί με το punto.
Η αστυνομία πάντως κατέγραψε το συμβάν και λογικά θα του δίνει την ευθύνη για το ατύχημα.Τελικά είναι πολύ πιο επικίνδυνοι απ΄ότι μοιάζουν και κυκλοφορούν ανάμεσά μας.
Νεότερα από το μέτωπο.
Μου τηλεφώνησε σήμερα το παιδί με το punto και μου είπε ότι δεν έχει κάνει δήλωση ακόμα ο '19' και όταν του τηλεφώνησε να του πει να προχωρήσει και να κάνει την δήλωση στην ασφαλιστική πέραν του άσχημου τρόπου που του μίλησε, του είπε ότι δε φταίει αυτός (ο 19) αλλά εγώ που τον τρόμαξα και ο ίδιος (ο punto) γιατί λέει σταμάτησε απότομα στο φανάρι.
Θα έχει 'πλάκα' η υπόθεση. Πάντως ο οδηγός του punto που μίλησε με τον ασφαλιστή του του είπε να μην ανησυχεί, είναι 'εύκολη υπόθεση' και θα πάρει τα χρήματά του.Το ερώτημα είναι, πότε;
-
Το ερώτημα είναι πότε θα σταματήσεις να τρομάζεις τον κόσμο...
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Το ερώτημα είναι πότε θα σταματήσεις να τρομάζεις τον κόσμο...Εντάξει είμαι λίγο αλλά δε φταίω εγώ κύριε πρόεδρε.
Εμείς μπορεί να το βλέπουμε ελαφριά αλλά το παλικάρι με το punto σήμερα που τον άκουσα ήταν, απολύτως δικαιολογημένα, σκέτη πίκρα.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Κακομαθημένο κωλόπαιδο με την Χ5 του μπαμπά χθες στην Δροσιά.
Βγήκε από κατάστημα ψιλικών με την κάρτα ανανέωσης χρόνου για το κινητό (Χ5 ναι αλλά κινητό με σύνδεση όχι) του και φυσικά πέταξε κάτω τη ζελατίνα από αυτή.
Όταν του κορνάρισα και του έδειξα το σκουπίδι που πέταξε και ρωτώντας τον ποιος θα το μαζέψει, έκανε τον αδιάφορο κι έφυγε κοιτώντας αλλού.
Τα συχαρίκια μου στους γονείς που τον μεγαλώνουν.δεν το μεγαλώνουν οι γονείς αλλά οι Φιλιππινέζες...να ήταν μόνο αυτός...
Δε νομίζω να υπήρχε Φιλιππινέζα στη μέση. Χ5 και καρτοκινητό μάλλον δείχνουν ότι ο 'μπαμπάς' μέχρι να εξοφλήσει τις 999 δόσεις θα είναι λίγο 'σφιχτός'.
Ή ότι ο γιος γαμάει το κινητό όποτε έχει σύνδεση και του την κόψανε, ή ότι σπουδάζει στο εξωτερικό και για 3 μήνες δεν έχει νόημα να έχει σύνδεση, ή ότι μπλα μπλα μπλα. Δεν νομίζω ότι η σύνδεση/κάρτα έχει σχέση με το X5.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ή ότι ο γιος γαμάει το κινητό όποτε έχει σύνδεση και του την κόψανε, ή ότι σπουδάζει στο εξωτερικό και για 3 μήνες δεν έχει νόημα να έχει σύνδεση, ή ότι μπλα μπλα μπλα. Δεν νομίζω ότι η σύνδεση/κάρτα έχει σχέση με το X5.
Συμφωνώ και επαυξάνω.
Ξέρω δύο παραδείγματα γνωστών μου των οποίων οι οικογένειες έχουν ιδιαίτερα αυξημένο οικονομικό επίπεδο και οι ίδιοι χρησιμοποιούν καρτοκινητό. Και οι δύο έκαναν στο παρελθόν λογαριασμούς κινητού της τάξης των 200+ κάθε μήνα (ο ένας είχε κάνει και λογαριασμό 400 ευρώ μέσα σε ένα μήνα) και ύστερα από πολλές συστάσεις τους το έκοψαν. Πλέον συνεχίζουν να δίνουν σχεδόν τα ίδια αλλά σε κάρτες... Όπως καταλαβαίνετε τους έκοψαν μεν τη σύνδεση, η 'χρηματοδότηση' όμως δεν κόπηκε. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Αυτέ της μέρες έχω τα 'τυχερά' μου.
Βρίσκομαι σε στενό με στοπ και περιμένω να βρεθεί κενό για να βγω.
Σταθερή ροή της κίνησης με μικρή ταχύτητα (στα 50 μέτρα από το στενό υπάρχει φανάρι) και κοντά μεταξύ τους τα αυτοκίνητα. Κάποια στιγμή βλέπω (ανάμεσα στο punto που πέρασε μπροστά μου και στο Renault 19 που ερχόταν) ένα κενό περίπου 15+ μέτρων και κάνω να βγω μιας και το 19 ερχόταν πολύ αργά (υπέθεσα λόγω του ότι το φανάρι είχε γίνει κόκκινο).
Με το που πάω να βγω επιταχύνει κορνάροντας και κάνοντας σινιάλο ταυτόχρονα για να μη βγω. Σταματώ και περνάει από μπροστά μου με αρκετή ταχύτητα χειρονομώντας.Αποτέλεσμα το punto που είχε σταματήσει κανονικά στο φανάρι να γίνει seicento.
Έσκασε πάνω του ο μαλάκας με το 19.Η αποθέωση, κατεβαίνει κι αντί να δει τη ζημιά που έκανε έρχεται προς εμένα φωνάζοντας μου ότι πήγα να βγω και τον τρόμαξα.
Το παιδί με το punto έχει μείνει και κοιτάει τη ζημιά και προσπαθεί να μιλήσει με τον οδηγό του 19. Αυτός όμως το χαβά του, τα χώνει σε εμένα.Τελικά τη λύση την έδωσε ο οδηγός του πίσω από το 19 αυτοκινήτου που τον έπιασε και τον ταρακούνησε (κυριολεκτικά) λέγοντάς του να σκάσει και ότι το ίδιο έκανε και πριν λίγη ώρα σε προηγούμενη διασταύρωση.
Ελπίζω να μην προσπαθήσει να αποφύγει την ευθύνη του και να κάνει δήλωση στο παιδί με το punto.
Η αστυνομία πάντως κατέγραψε το συμβάν και λογικά θα του δίνει την ευθύνη για το ατύχημα.Τελικά είναι πολύ πιο επικίνδυνοι απ΄ότι μοιάζουν και κυκλοφορούν ανάμεσά μας.
Νεότερα από το μέτωπο.
Μου τηλεφώνησε σήμερα το παιδί με το punto και μου είπε ότι δεν έχει κάνει δήλωση ακόμα ο '19' και όταν του τηλεφώνησε να του πει να προχωρήσει και να κάνει την δήλωση στην ασφαλιστική πέραν του άσχημου τρόπου που του μίλησε, του είπε ότι δε φταίει αυτός (ο 19) αλλά εγώ που τον τρόμαξα και ο ίδιος (ο punto) γιατί λέει σταμάτησε απότομα στο φανάρι.
Θα έχει 'πλάκα' η υπόθεση. Πάντως ο οδηγός του punto που μίλησε με τον ασφαλιστή του του είπε να μην ανησυχεί, είναι 'εύκολη υπόθεση' και θα πάρει τα χρήματά του.Το ερώτημα είναι, πότε;
Το θέμα είναι να τον πιέσει να κάνει δήλωση. Και μάλλον αυτό εννοούσε ο ασφαλιστής του, ο οποίος θα βρεί τον τρόπο να τον πείσει...
Αυτό που λέει για σένα δεν ισχύει. Από τη στιγμή που δεν υπήρξε επαφή όλα τα άλλα είναι άκυρα. Δεν έχει καμία δικαιολογία... Έκανε μλκια 100%.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Αυτό που λέει για σένα δεν ισχύει. Από τη στιγμή που δεν υπήρξε επαφή όλα τα άλλα είναι άκυρα. Δεν έχει καμία δικαιολογία... Έκανε μλκια 100%.Αυτό που γράφεις δεν ισχύει απόλυτα. Δλδ η επαφή δεν είναι κριτήριο.
Σε μια υποθετική περίπτωση που κάποιος μου πεταχτεί (και όχι 'τρομάξει' και βλακίες) κι εγώ προκειμένου να τον αποφύγω πέσω σε κάποιον τρίτο, τότε για τις ζημιές που θα προκαλέσω και στον βαθμό που είναι αντίστοιχες αυτών που θα πάθαινα, ευθύνεται εξ ολοκλήρου αυτός που μου πετάχτηκε και όχι εγώ.
Βέβαια η περίπτωση που αναφέρθηκε είναι διαφορετική γιατί απ' ό,τι καταλαβαίνω δεν τράκαρε τον Punto για να αποφύγει τον tazio, βασικά ούτε καν άλλαξε την πορεία του για να αποφύγει τον tazio, αλλά απλώς και μόνο αφαιρέθηκε προκειμένου να του κορνάρει και έπεσε στον μπροστινό.
Κυρίως το γεγονός ότι δεν άλλαξε την πορεία του είναι το επιβαρυτικό για τον 19. Αν άλλαζε λωρίδα επειδή 'τρόμαξε' από τον tazio και έπεφτε στον σταματημένο δίπλα, τότε υπάρχει πολύ σοβαρή πιθανότητα να επιδικαζόταν έως και εξ ολοκλήρου υπαιτιότητα στον tazio (αν το 'τρόμαξα' γινόταν 'μπήκε μπροστά μου' κ.ο.κ.)
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Αυτό που λέει για σένα δεν ισχύει. Από τη στιγμή που δεν υπήρξε επαφή όλα τα άλλα είναι άκυρα. Δεν έχει καμία δικαιολογία... Έκανε μλκια 100%.
Ωπα μαστορα....
Οτι ειπε ο απο πανω. Αμα εσυ βγεις αερα πατερα απο stop η περασεις με κοκκινο η πας να αλλαξεις λωριδα πανω μου, και εγω για να σε αποφυγω και μην σε σκοτωσω καταληξω πανω σε καποιον αλλο, εσυ μπορει να λες 'δεν σε ακουμπησα αρα δεν σου προκαλεσα ζημια' αλλα οποιοδηποτε δικαστηριο με στοιχειωδη λογικη θα πει κατι διαφορετικο.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ωπα μαστορα....
Οτι ειπε ο απο πανω. Αμα εσυ βγεις αερα πατερα απο stop η περασεις με κοκκινο η πας να αλλαξεις λωριδα πανω μου, και εγω για να σε αποφυγω και μην σε σκοτωσω καταληξω πανω σε καποιον αλλο, εσυ μπορει να λες 'δεν σε ακουμπησα αρα δεν σου προκαλεσα ζημια' αλλα οποιοδηποτε δικαστηριο με στοιχειωδη λογικη θα πει κατι διαφορετικο.
+1
Εμενα μου πεταχτυκε απο ΣΤΟΠ στην Αγ.Ιωαννου ενα κοτετσι με κρατικες πινακιδες κοκαλοσα και με τις 8 πιστονες αγκυρες της Μερκας δεν τον κοπανησα....
Ελα που εσκασε πανω μου ενα παλικαρακι που με ειδε στα καλα καθουμενα σταματημενο.....Αφουηρθε ο φραπεδοφορος μπατσος...μετα απο 3 ωρες.... και χαιρετησε τον συναδελφο του, με το κοτετσι....
αρχισαν τις μπαρουφες με τις επαφες....Το θεμα ελειξε πολυ απλα.
Ο Συναδελφος βγηκε κατα το ημιση απο τη διασταυρωση που ειχε ΣΤΟΠ.
Εκλεισε ολη την λωριδα καθοδου της Αγ.Ιωαννου.
Με αποτελεσμα να φρεναρο και να ακινιτοποιησω το αυτοκινητο μου.
Λογο της ολισθιροτητας του οδοστροματος το τριτο οχημα επεσε πανω μου.Η γραφεις αυτα που σου ειπα, μαζι με τα ορθογραφικα μου λαθη, η ξεκιναω να παιρνω τηλεφωνα μεχρι να φτασεις στα Ιμια να κοβεις κλησεις στους γλαρους.
Προτιμησε την κουρτινα 1.....
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ωπα μαστορα....
+1
Εμενα μου πεταχτυκε απο ΣΤΟΠ στην Αγ.Ιωαννου ενα κοτετσι με κρατικες πινακιδες κοκαλοσα και με τις 8 πιστονες αγκυρες της Μερκας δεν τον κοπανησα....
Ελα που εσκασε πανω μου ενα παλικαρακι που με ειδε στα καλα καθουμενα σταματημενο.....Αφουηρθε ο φραπεδοφορος μπατσος...μετα απο 3 ωρες.... και χαιρετησε τον συναδελφο του, με το κοτετσι....
Λογο της ολισθιροτητας του οδοστροματος το τριτο οχημα επεσε πανω μου.Η γραφεις αυτα που σου ειπα, μαζι με τα ορθογραφικα μου λαθη, η ξεκιναω να παιρνω τηλεφωνα μεχρι να φτασεις στα Ιμια να κοβεις κλησεις στους γλαρους.
ολα αυτα ενω τον σημαδευες με κανα περιστροφο???
-
Ρε Αλέξανδρε, πόσα 'συμβάντα' έχεις κάθε βδομάδα; Πρέπει να έχεις σπάσει κάθε ρεκόρ.
-
Ο χρήστης medos έγραψε:
Ωπα μαστορα....
+1
ολα αυτα ενω τον σημαδευες με κανα περιστροφο???
Α...οχι....
Ηταν πριν ξεκινησω να δουλευω στην εταιρεια που ειμαι τωρα. -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ρε Αλέξανδρε, πόσα 'συμβάντα' έχεις κάθε βδομάδα; Πρέπει να έχεις σπάσει κάθε ρεκόρ.Δεν φταιω εγω.....
Αυτη η Α.Παρασκευη ειναι ενα μπο....λο και μισο!!!
Παρκαρουν οπου να ναι, οπως να ναι.....
Βγαινουν οπως να ναι απ οπου να ναι..... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Α...οχι....
Ηταν πριν ξεκινησω να δουλευω στην εταιρεια που ειμαι τωρα. -
Ο χρήστης medos έγραψε:
Α...οχι....
Ηταν πριν ξεκινησω να δουλευω στην εταιρεια που ειμαι τωρα.τι;;;;
-
Ο χρήστης medos έγραψε:
ολα αυτα ενω τον σημαδευες με κανα περιστροφο???Α...οχι....
Ηταν πριν ξεκινησω να δουλευω στην εταιρεια που ειμαι τωρα.τι;;;;
ετσι οπως το εγραψες αφηνεις να εννοηθει...οτι τωρα κυκλοφορεις με περιστροφο???????????
Ζώα ζώα ζώα [#4]