-
-
Κοριτσοπαρέα σε άξεντ κόντεψε να με σκοτώσει στην πόντου.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κοριτσοπαρέα σε άξεντ κόντεψε να με σκοτώσει στην πόντου.Και δεν τις γ@μησες?
-
Πρέπει να ταν τύφλα στο μεθύσι. Το μόνο που πρόλαβα να κάνω ήταν να φρενάρω και γλιτωσα στο μισό μέτρο. Μετά αλάρμ, δεξιά, και κανένα μισάωρο μέχρι να ηρεμήσω.
-
http://www.liveleak.com/player.swf?autostart=false&token=784973c15e
Είδωλο... Υπομονή μέχρι το 2'40'
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
http://www.liveleak.com/player.swf?autostart=false&token=784973c15eΕίδωλο... Υπομονή μέχρι το 2'40'
Αν είναι δυνατόν! τούμπαρε με 0 χιλιόμετρα!
-
Τι στο καλό, καμιά ράμπα είχε στην γωνία;
-
http://www.liveleak.com/player.swf?autostart=false&token=784973c15eΕίδωλο... Υπομονή μέχρι το 2'40'
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τι στο καλό, καμιά ράμπα είχε στην γωνία;Mία ρόμπα στο τιμόνι.
-
Skoda είναι, τί περιμένεις?
Πέρα απο την πλάκα, κάποιο πρόβλημα πρέπει να έχει το αυτοκίνητο. Δείτε πώς χοροπηδάει το πίσω μέρος στο φρενάρισμα.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Πέρα απο την πλάκα, κάποιο πρόβλημα πρέπει να έχει το αυτοκίνητο. Δείτε πώς χοροπηδάει το πίσω μέρος στο φρενάρισμα.Για μλκ με τον συμπλέκτη μου κάνει αυτός ο λόξυγκας.. Τεσπα.
Πάντως τουμπάρει γιατί (μάλλον) στραβώνει το κολωνάκι που χτυπάει & ανεβαίνει πάνω του..
-
Ακριβώς... Πέφτει με στριμμένο το τιμόνι και πατώντας ακόμα γκάζι στο πλάι που έχει ένα κολωνάκι, το στραβώνει και το σκαρφαλώνει... Respect πάντως! Με λίγη εκπαίδευση πάει για stunt driver στο Hollywood!
-
Ο τύπος με το αμάξι που σκάει μύτη μετά και φεύγει, τι να σκέφτηκε άραγε;
'πάμε πάμε να φύγουμε εδώ βρέχει αμάξια'
'αν δεν κάνουμε κάτι με το φαινόμενο του θερμοκηπίου θα βλέπουμε όλο και πιο συχνά τέτοια πράματα'
ΤΙ?
-
Ο χρήστης Kosa έγραψε:
Να σου πω την αλήθεια όταν είμαι με το Πασάτ του πατέρα μου, χαίρομαι όταν μου το κάνουν αυτό που λες γιατί μου δίνεται η ευκαιρία να τους δείξω (στους περισσότερους βλ. άξεντς οι πιο συνηθισμένοι αλλά και πολλά άλλα) και δεύτερη φορά πόσο Μ@Λ είναι. Και ξέρεις μετά... το πιο συνηθισμένο είναι που προσπαθύν να σε κυνηγήσουν κιόλας. Αλλά είναι, το λιγότερο ανόητο, να 'παίζεις' με τον κάθε ηλίθιο, που αν μη τί άλλο είναι πολλοί.Εγώ να δεις πόσο χαίρομαι όταν είμαι με το Uno (Garrett T28 rulez ), οπου τα μοναδικά που δεν μπορώ να περάσω (από φυσιολογικά αυτοκίνητα ) είναι κάτι AMG πολλών κυβικών, και ορισμένα Porsche . Και μάλιστα έχει πλάκα όταν το κάνω σε κάτι κομπλεξάρες με BMW 330 ή παρεμφερή αυτοκίνητα, οπού πάω δίπλα τους απο δεξιά κόβω τους κοιτάω κουνόντας το κεφάλι και συνεχίζω τη προσπέραση λες και είναι σταματημένοι . Ειλικρινά πρέπει να δεις τις φάτσες τους που ενώ πατάνε τέρμα συνεχίζει το ιταλικό κουβαδάκι και τους περνάει
Στο θέμα μας τώρα. Σαββατο μεσημέρι ανεβαίνω την Αλεξάνδρας και στο φανάρι για τη ΓΑΔΑ θείος με άσπρο Peugeot 404 ενώ έχει μπεί στην λωρίδα για να στρίψει αριστερά και ξεκινάει να στρίβει αριστερά ξαφνικά κόβει το τιμόνι δεξιά και μπαίνει διαγώνια μπροστά μου στην αριστερή σε απόσταση ~10 μέτρων ενώ πηγαίνω με καμια 60αριά. Φρένα, μπλοκάρισμα σβησιμό του μότερ και μένω ξεκρεμαστος στην αριστερή ενώ ένα 147 παραλίγο να με αγοράσει. Ο θείος έφυγε χωρίς να καταλάβει τίποτα
-
Ευτυχώς που δεν είχε κανένα παιδάκι μέσα στο αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ή ένα μικρό παίξιμο των προβολέων συνήθως αρκεί.Αχα! Εσυ μου παιζες τα φωτα την Παρασκευη το μεσημερι, αμεσως μετα τα τελευταια διοδια στην ΕΟ Αθ.-Λαμ. στο ρευμα προς Αθηνα, με νεα Corolla test-drive με σηματακια 4auto!
Που να κανω ακρη βρε χριστιανε, γινοτανε της μουρλης δεξια!Τη δοκιμαζατε? Καλο το αμαξακι?
-
-
Ο χρήστης MichalisCorsa έγραψε:
Να σου πω την αλήθεια όταν είμαι με το Πασάτ του πατέρα μου, χαίρομαι όταν μου το κάνουν αυτό που λες γιατί μου δίνεται η ευκαιρία να τους δείξω (στους περισσότερους βλ. άξεντς οι πιο συνηθισμένοι αλλά και πολλά άλλα) και δεύτερη φορά πόσο Μ@Λ είναι. Και ξέρεις μετά... το πιο συνηθισμένο είναι που προσπαθύν να σε κυνηγήσουν κιόλας. Αλλά είναι, το λιγότερο ανόητο, να 'παίζεις' με τον κάθε ηλίθιο, που αν μη τί άλλο είναι πολλοί.
Εγώ να δεις πόσο χαίρομαι όταν είμαι με το Uno (Garrett T28 rulez ), οπου τα μοναδικά που δεν μπορώ να περάσω (από φυσιολογικά αυτοκίνητα ) είναι κάτι AMG πολλών κυβικών, και ορισμένα Porsche . Και μάλιστα έχει πλάκα όταν το κάνω σε κάτι κομπλεξάρες με BMW 330 ή παρεμφερή αυτοκίνητα, οπού πάω δίπλα τους απο δεξιά κόβω τους κοιτάω κουνόντας το κεφάλι και συνεχίζω τη προσπέραση λες και είναι σταματημένοι . Ειλικρινά πρέπει να δεις τις φάτσες τους που ενώ πατάνε τέρμα συνεχίζει το ιταλικό κουβαδάκι και τους περνάει
Όχι ρε μεγάλε... τους κάνεις μεγάλη ζημιά μιλάμε!!!!! Δηλαδή, όποιος έχει 330 είναι κομπλέξας???? και πρέπει να πάει κόντρα με ότι κινείται???? εσύ αν είχες το παραδάκι τι??? δεν θα έπερνες ένα EVO μια 335 ????
-
Ο χρήστης gTsiros έγραψε:
θα σας ρωτήσω κάτι...έστω, λέμε τώρα... ότι έβγαινε απόφαση που έλεγε 'αν πατήσεις πεζό έξω από διάβαση ΔΕΝ ευθύνεσαι'...
και συνέβαινε αυτό που περιγράψατε...
...τί θα άλλαζε στα μετέπειτα σχόλιά σας;
Τι πιθανοτιτες να επιβιωσει εχει καποιος που περπαταει αμεριμνος σε πεδιο βολης του Ελληνικου Στρατου;;;;;;;;;
Τις ιδιες με καποιον που περναει εκτος διαβασης κοιτοντας αλλου!
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Τι πιθανοτιτες να επιβιωσει εχει καποιος που περπαταει αμεριμνος σε πεδιο βολης του Ελληνικου Στρατου;;;;;;;;;
Τις ιδιες με καποιον που περναει εκτος διαβασης κοιτοντας αλλου!
Μπα, μάλλον περισσότερες πιθανότητες έχει αυτός στο πεδίο βολής.
Αν και, σε σοβαρό τόνο, υπήρξε ένα τέτοιο κρούσμα στη σειρά μου...
Ζώα ζώα ζώα [#4]