-
Αυτά που λες είναι σα να μιλάει εκπρόσωπος εταιρίας σε συνέντευξη τύπου. Δηλαδή καθαρά διπλωματικά. Το τι γίνεται πίσω από τις κάμερες μόνο οι ίδιοι οι εργολάβοι και το κράτος που τους προσλαμβάνει ξέρει! Ρίχνουμε το μπαλάκι στο δημόσιο και όλα οκ δηλαδή;
Τις μίζες ποιος τις παίρνει; Το Δημόσιο ή οι εργολάβοι; Οταν οι δρόμοι δημοπρατούνται για τρεις λωρίδες κυκλοφορίες ανά κατεύθυνση και κατασκευάζονται δύο τα λεφτά αυτά ποιος τα παίρνει (εχει ακουστεί για την Αττική Οδό αυτό); Ποσα εκατομύρια θα φάει ο εργολάβος ή το κράτος ή και οι δυο μαζί αν έστω αντί για μια ολόκληρη λωρίδα κόψει ένα μόνο μέτρο από κάθε μεριά του δρόμου; Κάτι που έχει γίνει αρκετές φορές στους ελληνικούς δρόμους!
Εχω πολλους φίλους μηχανολόγους και ΟΛΟΙ μου λένε ότι έργο στην ελλάδα χωρίς μίζα ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! Και δεν εννοώ μόνο τον τρόπο να πάρει κάποιος εργολάβος το έργο αλλά τον τρόπο που λειτουργεί όλος αυτός ο μηχανισμός και δημιουργούνται αυτά τα παρατράγουδα και οι κακοτεχνίες.
Διάψευσέ το αν μπορείς! -
Υπάρχουν και νεότερα...3000 οι κλήσεις του τηλεφωνικού κέντρου
-
Χα χα χα χα!
Να τα κάνουν 1.000.000!
-
Το βλέπω να γίνεται Hitparade Top 10 και στο τέλος της εβδομάδας να μπαλώνονται οι 10 'δημοφιλέστερες' λακούβες.
Αργότερα ίσως γίνουν και ψηφοφορίες μέσω SMS για το ποια λακούβα θέλετε να αποχωρήσει.
Πιθανώς να μπει και νούμερο 090ΧΧΧΧΧΧ με τρελλή χρέωση και να γεμίσουν οι λακούβες δεκαχίλιαρο (σε μια πρόταση σας θύμισα παλιό νόμισμα και τρόπο κλήσης! )
Πάντως ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ, έστω και με τα αστεία μπαλώματα που περιέγραψα παραπάνω δεν γίνεται οι 3000 λακούβες να κλειστούν μετά από 3 μέρες όπως αρχικά έλεγαν...
-
Χα χα χα χα χα χα χα!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Το βλέπω να γίνεται Hitparade Top 10 και στο τέλος της εβδομάδας να μπαλώνονται οι 10 'δημοφιλέστερες' λακούβες.Αργότερα ίσως γίνουν και ψηφοφορίες μέσω SMS για το ποια λακούβα θέλετε να αποχωρήσει.
Πιθανώς να μπει και νούμερο 090ΧΧΧΧΧΧ με τρελλή χρέωση και να γεμίσουν οι λακούβες δεκαχίλιαρο (σε μια πρόταση σας θύμισα παλιό νόμισμα και τρόπο κλήσης! )
Πάντως ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ, έστω και με τα αστεία μπαλώματα που περιέγραψα παραπάνω δεν γίνεται οι 3000 λακούβες να κλειστούν μετά από 3 μέρες όπως αρχικά έλεγαν...
Για πλάκα τα λες ε? Κι όμως κάπως έτσι είναι. Θα 'αξιολογηθούν' λέει γιατί οι πολίτες καταγγελουν για όλες τις λακούβες, ενώ θα έπρεπε να δηλώνουν μόνο τις μεγάλες.
Τι να πεις , το αφήνω ασχολίαστο.
-
Καλά λένε!! Μα και εμείς βαλθήκαμε να το κάνουμε χώρα αυτό το ρημάδι!!
Αν η λακούβα είναι μεγαλύτερη από τον κάλο που έχουν στο κεφάλι, τότε ναι, δηλώστε την. Αν είναι μικρότερη, τότε είναι μικρή!!
Ακούς εκεί να παίρνουν για μικρές!!! ΔΩΣΑΜΕ ΚΥΡΙΟΙ!!! Λακούβες που γίνονται δεκτές είναι από Πλακεντίας και πάνω!!!
-
Ερώτηση εύλογη, για να ξέρουμε τι λέμε. Μεγάλη λακκούβα θεωρείται αυτή:
http://www.autopress.gr/dnews/show.asp?ID=2540
ή μεγάλη λακκούβα θεωρείται αυτή:
http://www.autopress.gr/dnews/show.asp?ID=2509
Μπορεί κάποιος να μας απαντήσει; Δεν μπορούμε να πάρουμε τις λακκούβες και να παμε να τις δείξουμε στο 1521. Τι να κάνουμε...
-
Μπα, όχι, μικρές είναι...
Αν κοιτάξεις προσεκτικά το φεγγάρι θα δεις κρατήρες.Ε, λοιπόν, αν δεις κάτι τέτοιο στο δρόμο τους κάνεις ένα τηλέφωνο , και μετά, ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ, ΙΣΩΣ να το ΜΠΑΛΩΣΟΥΝ.
-
Ήρεμα ρε παιδιά.
Ξέρω οτι όλοι ταλαιπωρούμαστε με τις κάθε είδους κακοτεχνίες και άλλα τριτοκοσμικά των ελληνικών δρόμων και κατ'επέκταση από τους κάθε είδους αρμόδιους , αλλά προτείνω να δούμε πρώτα αν θα γίνει κάτι και μετά να τους στείλουμε στα Τάρταρα. Σαν προσπάθεια είναι καλή, ας δούμε αν υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα.
Πάντως, οφείλω να ομολογήσω οτι δεν είμαι και ιδιαίτερα αισιόδοξος για την έκβαση του όλου θέματος, διότι όπως ακούω το ΥΠΕΧΩΔΕ, οι δήμοι και οι κοινότητες άρχισαν ήδη να επιρρίπτουν ευθύνες ο ένας στον άλλο για το ποιός τελικά πρέπει να επισκευάσει τους δρόμους.Υ.Γ Αυτά θα πρέπει να τα θυμόμαστε όλοι όταν πάμε να ψηφίσουμε στις προσεχείς εκλογές. Γιατί με την ψήφο μας εκλέγονται.
-
Τι λες τώρα! Τι λες τώρα! Το 1521 το βάλανε για να πάρουν μερικά φράγκα παραπάνω. Αν ήθελαν να φτιάξουν τους κατσικόδρομους στους οποίους μας αναγκάζουν, παρόλο που τους πληρώνουμε σα ΖΩΑ, θα το'χαν κάνει ήδη.
-
Ρίχνουμε το μπαλάκι στο δημόσιο και όλα οκ δηλαδή;
Εστω και εάν δεν σου αρέσει το γεγονός είναι ότι γιά να παραλάβει το Δημόσιο ένα έργο κάποιος ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ υπογράφει και αυτός φέρει την ευθύνη γιά ότι παρέλαβε. >Τις μίζες ποιος τις παίρνει; Το Δημόσιο ή οι εργολάβοι;
Αυτό γίνεται γιά να πάρει κάποιος ένα έργο η προμήθεια του Δημοσίου, δεν σημαίνει όμως οτι θα πρέπει να μην το κάνει και σωστό!!!!!. Σε όλο τον κόσμο δίδονται μίζες για το ότι δήποτε, αλλά η δουλειά μετά πρέπει να γίνει και σωστή!!!!. Εάν ένα έργο γίνει διαφορετικό απο΄εκείνο που προέβλεπε η αρχική διακήρυξη του έργου τότε και το κόστος είναι διαφορετικό. Πιστέυω ότι έχεις γίνει φερέφωνο των ΜΜΕ σε κάποιο βαθμό. Τα πράγματα δεν ειναι ακριβώς έτσι όπως τα παρουσιάζουν τα ΜΜΕ και οι άσχετοι δημοσιογράφοι, με το αντικείμενο των εργολαβιών. Εγώ ξέρω, μιά και αυτό είναι η δουλειά μου, ότι μεγάλη ευθύνη φέρει το δημόσιο στο να προγραμματίσει τι θέλει, και πόσα θέλει να πληρώσει.
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Ρίχνουμε το μπαλάκι στο δημόσιο και όλα οκ δηλαδή;
Εστω και εάν δεν σου αρέσει το γεγονός είναι ότι γιά να παραλάβει το Δημόσιο ένα έργο κάποιος ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ υπογράφει και αυτός φέρει την ευθύνη γιά ότι παρέλαβε. >Τις μίζες ποιος τις παίρνει; Το Δημόσιο ή οι εργολάβοι;
Αυτό γίνεται γιά να πάρει κάποιος ένα έργο η προμήθεια του Δημοσίου, δεν σημαίνει όμως οτι θα πρέπει να μην το κάνει και σωστό!!!!!. Σε όλο τον κόσμο δίδονται μίζες για το ότι δήποτε, αλλά η δουλειά μετά πρέπει να γίνει και σωστή!!!!. Εάν ένα έργο γίνει διαφορετικό απο΄εκείνο που προέβλεπε η αρχική διακήρυξη του έργου τότε και το κόστος είναι διαφορετικό. Πιστέυω ότι έχεις γίνει φερέφωνο των ΜΜΕ σε κάποιο βαθμό. Τα πράγματα δεν ειναι ακριβώς έτσι όπως τα παρουσιάζουν τα ΜΜΕ και οι άσχετοι δημοσιογράφοι, με το αντικείμενο των εργολαβιών. Εγώ ξέρω, μιά και αυτό είναι η δουλειά μου, ότι μεγάλη ευθύνη φέρει το δημόσιο στο να προγραμματίσει τι θέλει, και πόσα θέλει να πληρώσει.
Κατ'αρχήν φίλε Θρασύβουλε,
συγχαρητήρια για το θάρρος σου να βάλεις όλο σου το όνομα κάτω από το nickname σου.
Συμφωνώ με την άποψή σου ότι το Δημόσιο φταίει εν πολλοίς για το συγκεκριμένο - αλλά και άλλα - θέμα. Όπως βέβαια όλοι γνωρίζουμε, το Δημόσιο δεν είναι κάποια αυθυπόστατη οντότητα αλλά απαρτίζεται από πολλούς σαν κι εμάς. Επομένως το πρόβλημα είναι πολλαπλό. Έχοντας ζήσει στο εξωτερικό για αρκετά χρόνια (και έχοντας κατανοήσει τις εξαίσιες δυνατότητες και προοπτικές των Ελλήνων) έχω καταλάβει ότι βασικά ένα πράγμα μας λείπει. Μας λείπει η πίστη για το κοινό καλό. Δεν πιστεύουμε σε αυτό κι όταν το κάνουμε έχουν φτάσει τα πράγματα στο απροχώρητο. Εκτός αυτού έχουμε την κακή τύχη να ψηφίζουμε - και να αναδεικνύουμε γενικότερα - τους λάθους ανθρώπους (ανεξαρτήτως κόμματος).
Όντας καχύποπτοι από την φύση μας προτιμούμε να επιλέγουμε άβουλους και ατάλαντους ανθρώπους γιατί είναι γνωστό ότι αυτού του τύπου οι άνθρωποι (οι χωρίς δυνατότητες) δεν μπορούν - έστω άμεσα - να μας βλάψουν, δεν μπορούν όμως και να 'παράξουν'. Προτιμάμε λοιπόν να αναδεικνύουμε 'μαριονέτες' για να τους κουνάμε εμείς όπως θέλουμε. Ξεχνάμε απλά ότι οι μαριονέτες παράγουν πάντα έργο κακό, ελλειπές και κατευθυνόμενο από τους εκάστοτε μαριονετοπαίχτες (ψάχτε τους στα εκάστοτε μεγάλα συμφέροντα)!
Υ.Γ. Δεν είμαι απόλυτος στις απόψεις μου και γι΄αυτό τονίζω ότι ΥΠΑΡΧΟΥΝ σωστοί πολιτικοί, σωστοί Δημόσιοι λειτουργοί αλλά και παραγωγικά - για όλους - μεγάλα συμφέροντα. Σε όλους αυτούς πιστεύουμε και όλοι αυτοί - οι ΠΑΝΤΑ ΛΙΓΟΙ - βγάζουν το φίδι από την τρύπα.
Φιλικά,
-
Οδός Αριστοτέλους στην Αθήνα
Λακκούβα που έχει βάθος το 1/3 της διαμέτρου της ρόδας.
Κάθε λεπτό χτυπάνε σίγουρα 10 αυτοκίνηταΑπάντηση υπαλλήλου αφού την ρώτησα γιατί δεν έγινε τίποτα ενώ έχω πάρει τηλ πριν 15 μέρες?
-Μα 15 μέρες είναι πάρα πολύ λίγες. Πως κάνετε έτσι?
-
pantws osoi menete sto kentro isws proseksate oti eftiaksan thn odo Xeyden (pou paei apo mayromatewn sthn plateia biktwrias... Katheti sthn pathsiwn)
h opoia htan APARADEKTH san bombardismenh... eime periergos GIATI tous phre TOSO kairo... den egine teleia apla mporeis na pernas enw prin... -
Στην πανεπιστημιούπολη οι μισές λακκούβες έχουν ανοίξει πάλι...
Ντροπή! -
Βάλανε μέχρι και μεγάλα χαρτόνια μέσα στην λακκούβα για να φαίνεται και να μην πέφτουν και ακόμα δεν την έχουν φτιάξει!!!!
Θα την φωτογραφίσω για να δείτε για τι μιλάμε!!
-
Ορίστε!
1 μήνα την βλέπω....
Οι δρόμοι της λακκούβας: Επιτέλους ασχλούνται...