-
Ο χρήστης epicouros έγραψε:
ΖΩΑ! Αυτοί που ανάβουν alarm και σταματάνε όπου τους βολεύει, χθες μέσα σε μια ώρα συνάντησα 2-3 τέτοια ζώα μάλιστα τα δυο σταμάτησαν ακριβώς μετά από φανάρι και ανάβοντας alarm 2 δευτερόλεπτα πριν σταματήσουν, αφού ετοιμάζεσαι για να κάνεις μαλακία τουλάχιστον άναψε τα νωρίτερα για να σε αποφύγουμε.Μπα και πως θα έχει ενδιαφέρον η μέρα σου;
Πως θα εξασκήσεις τα αντανακλαστικά σου;Μα είσαι απαράδεκτος.
-
αυτό που κάνουν τα προαναφερθέντα ζώα ουσιαστικά καταστρέφουν την έννοια του αλάρμ (το οποίο να υπενθυμίσω, είναι για έκτακτη ανάγκη αποκλειστικά.) και τελικά έχουμε καταλήξει να βλέπουμε μπροστά μας τον άλλον να ανάβει το αλάρμ και να λέμε 'το μαλάκα, κοίτα που πάει να παρκάρει' αντί να φρενάρουμε και να ανάβουμε κ μεις τα αλάρμ μας (για να προειδοποιήσουμε τους πίσω)
έχει κανείς κανα ebook για computer architecture και κατά προτίμηση pipeline design για risc;
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Λυπάμαι ολόψυχα όσους είναι αναγκασμένοι λόγω δουλειάς να περνούν καθημερινά από το ποτάμι σε ώρες αιχμής. Χτες γυρνώντας από το βουνό κατά τις 3:30-4μμ δοκιμάστηκαν οι αντοχές των νεύρων μου και της ψυχικής μου υγείας.
Δεν με ενοχλεί η πολύ κίνηση, ειλικρινά το γράφω. Αν ξέρω ότι είμαι χιλιοστός δεύτερος και θα περάσω μετά τον χιλιοστό πρώτο απλά το παίρνω απόφαση και περιμένω την σειρά μου. Αυτό που με ενοχλεί είναι το χάος που δημιουργεί ο νεοέλληνας οδηγός στην προσπάθεια του να βγει μπροστά από τους άλλους. Η ΛΕΑ μετατρέπεται σε λωρίδα κυκλοφορίας. Οι διαγραμμισμένες 'νησίδες' που οριοθετούν τις λωρίδες επιτάχυνσης/επιβράδυνσης μετατρέπονται και αυτές σε λωρίδες με αποτέλεσμα να μην μπορούν αυτοί που θέλουν να κινηθούν νόμιμα να μπουν, ή να βγουν από τον αυτοκινητόδρομο. Τα μεγάλα φορτηγά και τα πούλμαν κινούνται αδιακρίτως σε όλες τις λωρίδες. Σε κάποια σημεία οι 3+1 λωρίδες είχαν γίνει 5 (!)
Φέτος είχα κανονίσει τις Τετάρτες να έχω πολύ αργά μάθημα (6:45) ώστε να μπορώ να πηγαίνω για σκι, αλλά αν είναι να υφίσταμαι τόση ταλαιπωρία για τα τελευταία 35 χιλιόμετρα, από το σύνολο των 450, αναρωτιέμαι αν αξίζει τον κόπο.
Ρώτα και κάποιον μάστερ στο ποτάμι
Όχι ότι δεν φταίει και ο δρόμος με τη μεταβλητή διατομή -ότι χειρότερο για ταχείας κυκλοφορίας- αλλά τα ΖΩΑ τον χειροτερεύουν
Μάλλον ανήκω στους σχετικά τυχερούς μιας και κάνω τη διαδρομή στο ποτάμι μεταξύ Καβάλας και εξόδου Ρέντη σε ώρες (6:30 πρωί, 3 το μεσημέρι) που και οι 2 κατευθύνσεις γενικά τσουλάνε. Παρόλα αυτά, ένα μικροτρακάρισμα να γίνει τελειώνει το ποτάμι. Σχεδόν όσες φορές έχω πετύχει μεγάλη κίνηση τις ώρες που προανέφερα οφειλόταν σε λωρίδες μπλοκαρισμένες λόγω ακινητοποίησης ΙΧ. Βέβαια, το κομμάτι από ΚΤΕΛ μέχρι ΑΟ στη Μεταμόρφωση, είναι για πολύ γερά νεύρα σχεδόν όλη μέρα από 6:30 το πρωί μέχρι 7-8 το βράδυ πολλές φορές...
Και απο τα ζωα, που σταματανε να δουν το τροχαιο....
Προφανώς δε συγκαταλέγομαι σε αυτά..
-
Αυτό το τέλειο σημείωμα 'συγγνώμης', θα σάς δώσει ιδέες την επόμενη φορά που θα βρείτε κάποιο ζώο που έχει παρκάρει σε δύο, τρεις ή τέσσερις θέσεις αντί για μία!!!
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Λυπάμαι ολόψυχα όσους είναι αναγκασμένοι λόγω δουλειάς να περνούν καθημερινά από το ποτάμι σε ώρες αιχμής. Χτες γυρνώντας από το βουνό κατά τις 3:30-4μμ δοκιμάστηκαν οι αντοχές των νεύρων μου και της ψυχικής μου υγείας.
Δεν με ενοχλεί η πολύ κίνηση, ειλικρινά το γράφω. Αν ξέρω ότι είμαι χιλιοστός δεύτερος και θα περάσω μετά τον χιλιοστό πρώτο απλά το παίρνω απόφαση και περιμένω την σειρά μου. Αυτό που με ενοχλεί είναι το χάος που δημιουργεί ο νεοέλληνας οδηγός στην προσπάθεια του να βγει μπροστά από τους άλλους. Η ΛΕΑ μετατρέπεται σε λωρίδα κυκλοφορίας. Οι διαγραμμισμένες 'νησίδες' που οριοθετούν τις λωρίδες επιτάχυνσης/επιβράδυνσης μετατρέπονται και αυτές σε λωρίδες με αποτέλεσμα να μην μπορούν αυτοί που θέλουν να κινηθούν νόμιμα να μπουν, ή να βγουν από τον αυτοκινητόδρομο. Τα μεγάλα φορτηγά και τα πούλμαν κινούνται αδιακρίτως σε όλες τις λωρίδες. Σε κάποια σημεία οι 3+1 λωρίδες είχαν γίνει 5 (!)
Φέτος είχα κανονίσει τις Τετάρτες να έχω πολύ αργά μάθημα (6:45) ώστε να μπορώ να πηγαίνω για σκι, αλλά αν είναι να υφίσταμαι τόση ταλαιπωρία για τα τελευταία 35 χιλιόμετρα, από το σύνολο των 450, αναρωτιέμαι αν αξίζει τον κόπο.
Ρώτα και κάποιον μάστερ στο ποτάμι
Όχι ότι δεν φταίει και ο δρόμος με τη μεταβλητή διατομή -ότι χειρότερο για ταχείας κυκλοφορίας- αλλά τα ΖΩΑ τον χειροτερεύουν
Μάλλον ανήκω στους σχετικά τυχερούς μιας και κάνω τη διαδρομή στο ποτάμι μεταξύ Καβάλας και εξόδου Ρέντη σε ώρες (6:30 πρωί, 3 το μεσημέρι) που και οι 2 κατευθύνσεις γενικά τσουλάνε. Παρόλα αυτά, ένα μικροτρακάρισμα να γίνει τελειώνει το ποτάμι. Σχεδόν όσες φορές έχω πετύχει μεγάλη κίνηση τις ώρες που προανέφερα οφειλόταν σε λωρίδες μπλοκαρισμένες λόγω ακινητοποίησης ΙΧ. Βέβαια, το κομμάτι από ΚΤΕΛ μέχρι ΑΟ στη Μεταμόρφωση, είναι για πολύ γερά νεύρα σχεδόν όλη μέρα από 6:30 το πρωί μέχρι 7-8 το βράδυ πολλές φορές...
Και απο τα ζωα, που σταματανε να δουν το τροχαιο....
Προφανώς δε συγκαταλέγομαι σε αυτά..
Προφανως δεν ενωουσα εσενα!
-
Απόψε ένα ΖΩΟΝ με Lancia Dedra ΜkI είχε χαλασμένα STOP και αναμμένα φώτα ομίχλης.
Σαν να μην έφτανε αυτό, το τσεκούρωνε συνεχώς, με αποτέλεσμα παραλίγο να πέσω πάνω του 2 φορές.
Δεν μπορούσα να φύγω κι από αριστερά (ήμασταν στην πρώτη λωρίδα από δεξιά) λόγω κίνησης... Μόλις άφησα λίγο κενό χώθηκε ένας άλλος έξυπνος ανάμεσά μας, μόνο για να ανακαλύψει ότι η λωρίδα μας κινείται πιο αργά από την προηγούμενη που ήταν και να ξαναβγεί αριστερά με σφήνα.
ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!
-
Δεν ξέρω αν είμαι εγώ το ζώο ή αυτός.
Έχω σταματήσει αριστερά σε μονόδρομο, παρκαρισμένος κανονικά, με αλάρμ και αναμμένα φώτα, για να αφήσω την κοπέλα μου.
Κοιτάζω από τον καθρέπτη πίσω κανείς, τυφλή γωνία κανείς. Υπόψιν, μονόδρομος. Κοιτάζω από μπροστά, δεν φαίνεται κανείς, ούτε τπτ φώτα. Ξεμυτάω διστακτικά. και τότε εμφανίζεται ένας τυπάς σε πατίνι πάνω, να έρχεται ανάποδα κολλητά με τα παρκαρισμένα. Στο τσακ κοκάλωσα και δεν τον χτύπησα.
-
Και όμως μπορεί...
-
Ε ρε κάτι ζώα βραδιάτικα! Αν είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσο αστείοι άνθρωποι. Εξηγούμαι:
Πριν κανά μισάωρο, δηλαδή κατά τις 2+, πήγα κάτω από το σπίτι ενός φίλου μου να πάρω κάτι πράγματα που μου είχε φέρει από άλλη πόλη. Πάω λοιπόν στη Ν. Σμύρνη, και περιμένω κάτω από την πολυκατοικία να κατέβει.
Βλέπω ξαφνικά από απόσταση να έρχεται ένα αυτοκίνητο, με τον οδηγό να παίζει σαν τρελός τα φώτα. Ώπα λέω, ανάβω αλάρμ και παρκάρω **αμέσως **σε μια ελεύθερη θέση δίπλα μου.
Την ώρα που με πλησιάζει, σχεδόν χωρούσε να περάσει αλλά δεν το έκανε. Δεν δίνω σημασία, κάτσε λέω να ολοκληρώσω το παρκάρισμα. Ο συνοδηγός, ένας φίλος μου, με ρωτάει πως ανοίγει το παράθυρο. Πριν απαντήσω, ανοίγει μόνος του το παράθυρο, και ταυτόχρονα το άλλο αυτοκίνητο (Alfa GT) σπινιάρει και φεύγει με ταχύτητα.
Με εύλογη απορία ρωτάω τι έγινε. Μου εξηγεί πως αυτός ήρθε και σταμάτησε δίπλα, χωρίς να το πολυκαταλάβω εγώ, και έκανε εξαγριωμένος νόημα στον συνοδηγό μου να ανοίξει το παράθυρο! Με που το έκανε βέβαια, ο ορυώμενος έφυγε.
Και ρωτάω λοιπόν, αγαπητοί συμφορουμίτες: Αν τον είχα πάρει χαμπάρι να μου απευθύνει οποιονδήποτε προσβλητικό χαρακτηρισμό, θα είχα άδικο εάν καταλήγαμε στα χέρια; Αν έβγαινα, τον στόλιζα με χαρακτηρισμούς και του έσπαγα εν τέλει το κεφάλι;
Θα μου πείτε βέβαια: α) ποιος είσαι ρε μεγάλε και β) αν ήταν κάποιος τρελός που οπλοφορούσε;
Δεν ξέρω πως να κρίνω την όλη περίπτωση, αλλά το γεγονός ότι είναι ζήτημα αν τον καθυστέρησα 5'' (κυριολεκτικά όμως!), με κάνει να του αποδώσω τον χαρακτηρισμό του ζώου, και φυσικά να πιστεύω πως ένα χέρι ξύλο θα τον έστρωνε.
Από την άλλη, το ότι δεν πήρα χαμπάρι τίποτα, και ότι αυτός από την άλλη φρίκαρε, μου δίνει μια ελαφρά ικανοποίηση ότι η όλη ιστορία επηρέασε λιγότερο εμένα και περισσότερο αυτόν.
Τέλος πάντων, η λογική μου λέει καλύτερα που έφυγε και δεν έκατσε, αλλά το θυμικό μου ίσως να επιθυμεί ενδόμυχα να είχα προβεί σε πιο δραστικές ενέργειες.
Και τελικά, αμάν με όσους την έχουν δει βασιλιάδες των δρόμων, γιατί πάντα υπάρχει κάποιος ο οποίος για τον α ή β λόγο εκείνη την δεδομένη στιγμή θα φρικάρει, όσο προσηνής κι αν είναι, και οι εξελίξεις συχνά δεν ευνοούν τους θρασύδειλους.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Και όμως μπορεί...Απίστευτο !!!
-
Σημερα το πρωι ξεκιναω για δουλεια.
Πριν βγω καθετα στην Καλαμακιου εχω ενα παπι που πηγαινει με
10ΧΑΩ.... -βαση GPS- ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ!!!
Αν καθοταν λιγο δεξια η αριστερα, χωρουσε να περασει αεροπλανοφωρο!!!
Καποια στιγμη τον προσπερναω και φτανω στη διασταυρωση με την Καλαμακιου.
Βγαζω αριστερο φλας και σταματαω εχοντας αναμεσα σε μενα και το κρασπεδο κενο κοντα στα 20 εκατοστα.
Λογο κινησης φτανει και το παπι μετα ....απο ενα τεταρτο!
Σταματαει πισω μου, κανει κατι ελιγμους και βγαινει αριστερα μου, στο κενο που ισα-ισα χωρουσε.... και μου κλεινει με την πλατη του την ορατοτητα στη διασταυρωση.......
Ε ρε κατι μπηνελικια!!!!!!Αδειαζει η διασταυρωση και παω να ξεκινησω.....
Την στιγμη που αφηνω το φρενο, περναει μια Αλφα 33 την οποια λογο της πλατης του μ@λακα δεν την ειχα δει....
Στο τσακ γλειτοσα την ανταλλαγη στοιχειων.... -
Εγώ παίδες έχω πετύχει υπάλληλο στα carrefour στο τμήμα με τα καλλυντικά και περιποίησης σώματος, να δοκιμάζει στην δική του βρωμομασχάλη αποσμητικό της εν λόγω περιοχής και να το ξαναβάζει πίσω στη θέση του. Δυστυχώς τον είδα από τις κυλιόμενες σκάλες που ανέβαινα στον πάνω όροφο
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Αυτό το τέλειο σημείωμα 'συγγνώμης', θα σάς δώσει ιδέες την επόμενη φορά που θα βρείτε κάποιο ζώο που έχει παρκάρει σε δύο, τρεις ή τέσσερις θέσεις αντί για μία!!!Tα αυτοκόλλητα με το γάιδαρο είναι καλύτερα νομίζω. Δεν μου πάει η καρδιά για γρατζουνιά με κλειδί.
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Αυτό το τέλειο σημείωμα 'συγγνώμης', θα σάς δώσει ιδέες την επόμενη φορά που θα βρείτε κάποιο ζώο που έχει παρκάρει σε δύο, τρεις ή τέσσερις θέσεις αντί για μία!!!
Tα αυτοκόλλητα με το γάιδαρο είναι καλύτερα νομίζω. Δεν μου πάει η καρδιά για γρατζουνιά με κλειδί.
Δεν του έκανε ζημιά με κλειδί. Πήγε να χωθεί - όπως λέει - και επειδή δεν χωρούσε , τον έγδαρε. Κατόπιν , για να βγάλει τις μπογιές από το γδαρμένο αμάξι ( του άλλου ) χρησιμοποίησε μία πετσέτα που είχε πάνω της άμμο - 'κατά λάθος ' - και του έκανε επιπλέον γρατζουνιές.
Είναι απίστευτοι οι ξένοι το πόσο εκδικητικοί γίνονται.
-
τα σχόλια τα διαβάσατε; το πιθανότερο είναι το κείμενο να είναι μόνο και μόνο για να ψαρώσει τον παρκαρισμένο...
-
Σήμερα, στην Γειτονιά μου τσακώθηκα με παππού ο οποίος προσπαθούσε να με πείσει ότι μόνο αυτός δικαιούται να παρκάρει στον δρόμο μπροστά από την πολυκατοικία του. Του εξήγησα ευγενικά (παρόλο τον εριστικό τόνο του) ότι μπορεί αν θέλει να καλέσει την αστυνομία και αυτοί θα του εξηγήσουν αν είμαι νόμιμος, ή παράνομος, και, αφού τον προειδοποίησα ότι τώρα ξέρω που μένει και ποιόν να κυνηγήσω αν βρω ζημιές στο αμάξι όταν επιστρέψω, τον άφησα και έφυγα.
Δεν πάει καλά ο κόσμος...
-
Ο χρήστης argi77 έγραψε:
Εγώ παίδες έχω πετύχει υπάλληλο στα carrefour στο τμήμα με τα καλλυντικά και περιποίησης σώματος, να δοκιμάζει στην δική του βρωμομασχάλη αποσμητικό της εν λόγω περιοχής και να το ξαναβάζει πίσω στη θέση του. Δυστυχώς τον είδα από τις κυλιόμενες σκάλες που ανέβαινα στον πάνω όροφοΣιγά μωρέ. Πόσο να ξόδεψε πια;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Σήμερα, στην Γειτονιά μου τσακώθηκα με παππού ο οποίος προσπαθούσε να με πείσει ότι μόνο αυτός δικαιούται να παρκάρει στον δρόμο μπροστά από την πολυκατοικία του. Του εξήγησα ευγενικά (παρόλο τον εριστικό τόνο του) ότι μπορεί αν θέλει να καλέσει την αστυνομία και αυτοί θα του εξηγήσουν αν είμαι νόμιμος, ή παράνομος, και, αφού τον προειδοποίησα ότι τώρα ξέρω που μένει και ποιόν να κυνηγήσω αν βρω ζημιές στο αμάξι όταν επιστρέψω, τον άφησα και έφυγα.Δεν πάει καλά ο κόσμος...
Έχω αντίστοιχο γέρο με παλιά πράσινη κορόλα που δε διστάζει να κλείσει γκαραζόπορτες άλλων πολυκατοικιών ή να ανεβάσει το αυτοκίνητο στο πεζοδρόμιο κλείνοντάς σου την πόρτα μόνο και μόνο επειδή του πήρες την 'θέση του' και δεν μπορεί να έχει το αυτοκίνητό του κάτω από το μπαλκόνι του. Απλά αυτό είναι αρώστια ρε φίλε... Μου 'χει πει και μένα να φωνάξουμε το 100 και μόλις έβγαλα το τηλέφωνο και κάλεσα το νούμερο του έδωσα να μιλήσει κι έσκασε... Αλλά την επομένη μία από τα ίδια... Μία είναι η λύση: ό,τι κι αν σου λένε απαντάς ναι ναι ναι και μετά ένα 'ευχαριστώ' ή 'παρακαλώ' κατεπιλογήν και στο τέλος ένα καλή ξεκούραση... Εγώ μάλιστα όταν έχω όρεξη πάω και φέρνω το αμάξι από την γωνία 20 μέτρα πιο πίσω μόνο και μόνο για να το βάλω κάτω από την πολυκατοικία του. Έτσι ρε π#ύστη... Αλλά οι καλύτερες περιπτώσεις είναι όταν γυρίζω σπίτι και τον βλέπω να κάνει εκείνος το ίδιο. Δηλαδή να κατεβαίνει από το σπίτι του για να φέρει εκείνος το αμάξι του 20 μέτρα μπροστά... Τότε πάω και βάζω, επίτηδες ασφαλώς, το αμάξι μου στην θέση που έχει κοζάρει και ας έχει άλλη πιο νωρίς...
Πάντως η λύση είναι μία!!! DOT4...
-
dot4?
για εξηγησε και σε μας τους αδαεις -
υγρα φρενων
Ζώα ζώα ζώα [#4]