-
Ο χρήστης esykas έγραψε:
Ρε συ Νασο.... μηπως το πηγαινοφερνεις το γραμμα τελικα?Εδω κολαζουμε πε8αμενους κι εσυ μας το χεις ριξει στα υπονοούμενα...
Δίκιο έχει το παιδί. Με το υπερήλικο (γεννηθείσα το 79) που μας ποστάρησες.
-
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ρε συ Νασο.... μηπως το πηγαινοφερνεις το γραμμα τελικα?
Εδω κολαζουμε πε8αμενους κι εσυ μας το χεις ριξει στα υπονοούμενα...
Δίκιο έχει το παιδί. Με το υπερήλικο (γεννηθείσα το 79) που μας ποστάρησες.
- Οι διαστάσεις της είναι 86Α-61-89
Νόμιζα οτι εδώ ποστάρουμε ΓΥΝΑΙΚΕΣ! Εγώ έχω μεγαλύτερο στήθος απ' αυτήνα! Ή κανείς σας δεν ξέρει σε τι μέγεθος στήθους αντιστοιχεί το 86Α; Και σιγά τη γκόμενα ρε σεις, σοβαρά τώρα! Είναι αυτή δηλαδή μούρη γκόμενας που θεωρείται και τοπ; Και ΝΑΙ, επιμένω, γύρω μας κυκλοφορούν πολύ καλύτερες! Επειδή δεν είναι 1.80 με 1.06 πόδι; Σιγά ρε σεις, σιγά!!!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Εγώ έχω μεγαλύτερο στήθος απ' αυτήνα! Ή κανείς σας δεν ξέρει σε τι μέγεθος στήθους αντιστοιχεί το 86Α; Και σιγά τη γκόμενα ρε σεις, σοβαρά τώρα! Είναι αυτή δηλαδή μούρη γκόμενας που θεωρείται και τοπ; Και ΝΑΙ, επιμένω, γύρω μας κυκλοφορούν πολύ καλύτερες! Επειδή δεν είναι 1.80 με 1.06 πόδι; Σιγά ρε σεις, σιγά!!!
Εχεις μεγαλυτερο στηθός απ της Στεϊσι ??????
Αν έχεις και καλυτερα οπίσθια... νομιζω πως πρεπει να ποσταρεις μια φωτο σου το συντομοτερο δυνατοοοοοοο !!!!
Χωρις παρεξηγηση -
Ο χρήστης esykas έγραψε:
Χωρις παρεξηγησηnone taken!
Όσο για το στήθος, ελπίζω ότι κατάλαβες την υπερβολή! Αλλά ναι, έχει πολύ μικρό στήθος για άνθρωπο που ζει απ' τη σεξουαλικότητά του.
Επιμένω, σιγά τη γκόμενα!
(Και μη μου δείχνεις φωτό με πλαστικά ρούχα που μπορούν να δίνουν ό,τι σχήμα θέλουν σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος!) -
(Και μη μου δείχνεις φωτό με πλαστικά ρούχα που μπορούν να δίνουν ό,τι σχήμα θέλουν σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος!)+1
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
(Και μη μου δείχνεις φωτό με πλαστικά ρούχα που μπορούν να δίνουν ό,τι σχήμα θέλουν σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος!)+1
Τώρα που την ξαναβλέπω, μια χαρά κοπελίτσα είναι!!!
-
Τώρα που την ξαναβλέπω, μια χαρά κοπελίτσα είναι!!!
-
Αποφασισε... εχεις 3 λεπτα....
αλλα ετσι για το γμτ της υποθεσης... για ριξε κι εσυ μια κοπελιτσα στο τραπεζι.. να δουμε τα γουστα σου
-
Ο χρήστης esykas έγραψε:
Αποφασισε... εχεις 3 λεπτα....αλλα ετσι για το γμτ της υποθεσης... για ριξε κι εσυ μια κοπελιτσα στο τραπεζι.. να δουμε τα γουστα σου
Δεν μου επιτρέπεται, εγώ έχω δηλώσει αποχή απ' το αντικείμενο! Δεν ασχολούμαι! Γι' αυτό τις βρίσκω όλες άχρηστες και δεν μου αρέσει καμία.
-
Στεϊσι λεεεεεμε by Tόκος version !
'Το πιπίνι αααγγίζει την τελειότητα λέμεεεεε....!!! '
Πφφφ, σιγά τη γκόμενα....
Συμφωνώ με το Νάσο με μια παρατήρηση...Το να έχει μια γυναίκα εντυπωσιακότατα χαρακτηριστικά (ύψος, αναλογίες αγάλματος κλπ) δεν την κατατάσσει αυτομάτως στο κλαμπ των θελκτικών θηλικών...Εκτός βέβαια κι αν ο τελικός στόχος είναι να την κυκλοφορήσεις σε μουράτα μέρη και να γυρνάνε όλοι οι σεξοπεινάλες-ψωνισμένοι-φλωράτζες στα όρια του gay και να σε κοιτάνε με απορία
Ας μη με παρεξηγήσουν οι gays, δεν έχω κάτι μαζί τους...
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Ας μη με παρεξηγήσουν οι gays, δεν έχω κάτι μαζί τους...Α, γιατί ήμουν έτοιμος να τα πάρω κρανίο!!!
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
..Το να έχει μια γυναίκα εντυπωσιακότατα χαρακτηριστικά (ύψος, αναλογίες αγάλματος κλπ) δεν την κατατάσσει αυτομάτως στο κλαμπ των θελκτικών θηλικών...Εκτός βέβαια κι αν ο τελικός στόχος είναι να την κυκλοφορήσεις σε μουράτα μέρη και να γυρνάνε όλοι οι σεξοπεινάλες-ψωνισμένοι-φλωράτζες στα όρια του gay και να σε κοιτάνε με απορίαΔεν εχεις κι αδικο... παρακαλω ν αλλαξει ονομα το topic κι απο καλλονες-celebrities.... να μετονομαστει σε: 'το κοριτσι με τα σπυρακια και τα πατομπουκαλα....** αλλά ** με την αγνη ψυχη'
ή λεω να ποσταρουμε τις 8ειές μας που ειναι τα προτυπα γυναικων για σπιτι και οικογένεια !!! -
Ο χρήστης esykas έγραψε:
..Το να έχει μια γυναίκα εντυπωσιακότατα χαρακτηριστικά (ύψος, αναλογίες αγάλματος κλπ) δεν την κατατάσσει αυτομάτως στο κλαμπ των θελκτικών θηλικών...Εκτός βέβαια κι αν ο τελικός στόχος είναι να την κυκλοφορήσεις σε μουράτα μέρη και να γυρνάνε όλοι οι σεξοπεινάλες-ψωνισμένοι-φλωράτζες στα όρια του gay και να σε κοιτάνε με απορία
Δεν εχεις κι αδικο... παρακαλω ν αλλαξει ονομα το topic κι απο καλλονες-celebrities.... να μετονομαστει σε: 'το κοριτσι με τα σπυρακια και τα πατομπουκαλα....** αλλά ** με την αγνη ψυχη'
ή λεω να ποσταρουμε τις 8ειές μας που ειναι τα προτυπα γυναικων για σπιτι και οικογένεια !!!Αμέσως να πεις την εξυπνάδα σου... Αυτό κατάλαβες από το Post μου? Συνέδεσα κάπου τη θελκτικότητα, ή το σεξαπήλ αν προτιμάτε, με τα σπυριά και την εμφάνιση της (συμπαθέστατης κατά τα άλλα) Σαπφώς Νοταρά? Ή με τον λεγόμενο ψυχικό κόσμο της κάθε τύπισσας? Το ότι μια γυναίκα πχ βγάζει σε μια φωτογράφηση (από αυτή τουλάχιστον κρίνουμε εδώ) κάτι το πολύ ψυχρό και αδιάφορο (η συγκεκριμένη που αναφέρθηκα, εντελώς τυχαίως ασχολιόταν με το wrestling . Πχ στην παρακάτω φωτό από το Link που την βρήκες, εμένα μου θυμίζει κάτι σε γυναικείο Dee Snider (ο πάλαι ποτέ frontman των Twisted Sister ).
OK, δε λέω, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, αλλά από το θέμα του προσωπικού γούστου του καθενός, μέχρι τη διαστρέβλωση των λεγομένων του με τσιτάτα κι ευφυολογήματα του τύπου που παρέθεσες, νομίζω πως και μεγάλη απόσταση υπάρχει, αλλά και υποτίμηση της νοημοσύνης των συμφορουμιτών προκαλείται. Εκτός βέβαια κι αν η γραφή σου είχε χαρακτήρα καθαρά χιουμοριστικό (οπότε απλά μάλλον ατύχησες στον τρόπο που έβγαλες το όποιο χιούμορ...) Τέλος πάντων, δε θα ήθελα να συνεχίσω το διάλογο σε αυτό το θέμα, απλά ξαναλέω, με ενοχλεί ο τρόπος που αντιδρούν κάποιοι φίλοι όταν κάποιος παραθέτει μια διαφορετική άποψη...Ας είναι...
-
λοιπών παιδες... την κοπελιά την είδα σήμερα στην tv και θέλω τις εντυπώσεις σας...
http://img462.imageshack.us/my.php?imag ... 047nm7.jpg
κάνει δελτίο στο Αθήνα tv... -
Για το Αθήνα TV είνια οκ
-
http://img442.imageshack.us/img442/2681 ... nm7nl8.jpg
-
-
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Για το Αθήνα TV είνια οκΟ εγκαθετος μιλησε.......
Απλα θα συμφωνησω.....
Καλη ειναι, αλλα οχι γι αυτο το τοπικ....Η κυρια ποια ειναι;;;;;
Καλλονές τραγουδίστριες/ηθοποιοί/celebrities [#2]