-
To bw έχει κλείσει τις εγγραφές εδώ και καιρό.
Εναλλακτικά υπάρχει το ... pm. -
pm
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Oλα για τυρια και για φακες μιλατε. Το πολυ πολυ να μην εχεις 4μβπς στο ιντερνετ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΓΙΝΕ. Εδω δινω 40 ευρο καθε διμηνο στο πΟΤΕ για παγιο adsl και αλλα 20 στην forthnet για την συνδεση.Μου βαζει ενα σωρο παγια και τελη ο Οτε και κονομαει. Ε ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΦΑΚΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ. ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ πΟΤΕ
A!Και που σαι κοκκινοσκούφη μου... Επειδη σε συμπαθω που είσαι και γαβρος( ) θα σου δωκω μια πληροφορία εκ των έσω: Από 14 του μήνα : 4Μbits(όπου αυτο ειναι εφιχτό,μην ξεχνιόμαστε ),απεριόριστες αστικες υπεραστικές,χωρίς ΟΤΕ :39,90/μηνα...:Forthnet.
Διαλέγεις και παίρνεις...
-
Καλημέρα σας.
Για 3η συνεχή ημέρα είμαι με το ίδιο I.P. Κρατάω screenshots και όταν συμπληρωθούν 10 μέρες θα τις ανεβάσω. Το interface του router έτσι κι αλλιώς γράφει και ημερομηνία και ώρα.
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Καλημέρα σας.Για 3η συνεχή ημέρα είμαι με το ίδιο I.P. Κρατάω screenshots και όταν συμπληρωθούν 10 μέρες θα τις ανεβάσω. Το interface του router έτσι κι αλλιώς γράφει και ημερομηνία και ώρα.
Το περιεργο που ειναι?
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
To bw έχει κλείσει τις εγγραφές εδώ και καιρό.
Εναλλακτικά υπάρχει το ... pm.ποιο? ποιο? (πμ λέμεεε )
-
ευχαριστώ σας μονσιούρηδες...
κάτσε να κάνω edit στο πάνω ποστ
-
ε χμ...
και εγω θα ηθελα ενα p.m.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ε χμ...και εγω θα ηθελα ενα p.m.
έλα msn για λίγο...
-
Κι εγώ λέμε!
Ερχομαι MSN.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ε χμ...
έλα msn για λίγο...
i cant
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ε χμ...
έλα msn για λίγο...
i cant
έχεις pm
-
Μιας και μιλάμε εδώ για υπολογιστές, θα ήθελα την βοήθεια σας!
Προχθές έκαψα μητρική, cpu και 'χτύπησε' ο σκληρός. Αγόρασα λοιπόν ένα καινούριο desktop και προσπαθώ να σώσω ό,τι μπορώ από τον παλιό σκληρό δίσκο. Το partition C είναι άθικτο, το D όχι και τόσο (!).
Πριν βγω έξω το βράδυ χθες είχα βάλει το chkdsk των windows να στρώσει την κατάσταση στον παλιό σκληρό, και τελείωσε σήμερα το πρωί! Δυστυχώς, καμία μάλλον βελτίωση- ό,τι δεν διάβαζε πριν, δεν το διαβάζει ούτε τώρα...!
Επί της ουσίας, τα σημαντικά διασώθηκαν- αλλά θα ήθελα να μεταφέρω αρκετά πράγματα στα οποία έχει χαθεί η πρόσβαση (ιδίως μουσικά projects). Και μου τη σπάει που όταν θέλω να μεταφέρω φακέλους συχνά καθυστερεί τραγικά μέχρι να βγάλει το μήνυμα για το 'κυκλικό σφάλμα'- ή κάτι τέτοιο.
Υπάρχει καμία λύση; Κάποιο πρόγραμμα που θα μπορούσε να βάλει μια στοιχειώδη τάξη, ώστε τουλάχιστον να κάνω πιο γρήγορα backup χωρίς read-errors;
-
Ο χρήστης NickNT έγραψε:
Μιας και μιλάμε εδώ για υπολογιστές, θα ήθελα την βοήθεια σας!Προχθές έκαψα μητρική, cpu και 'χτύπησε' ο σκληρός. Αγόρασα λοιπόν ένα καινούριο desktop και προσπαθώ να σώσω ό,τι μπορώ από τον παλιό σκληρό δίσκο. Το partition C είναι άθικτο, το D όχι και τόσο (!).
Πριν βγω έξω το βράδυ χθες είχα βάλει το chkdsk των windows να στρώσει την κατάσταση στον παλιό σκληρό, και τελείωσε σήμερα το πρωί! Δυστυχώς, καμία μάλλον βελτίωση- ό,τι δεν διάβαζε πριν, δεν το διαβάζει ούτε τώρα...!
Επί της ουσίας, τα σημαντικά διασώθηκαν- αλλά θα ήθελα να μεταφέρω αρκετά πράγματα στα οποία έχει χαθεί η πρόσβαση (ιδίως μουσικά projects). Και μου τη σπάει που όταν θέλω να μεταφέρω φακέλους συχνά καθυστερεί τραγικά μέχρι να βγάλει το μήνυμα για το 'κυκλικό σφάλμα'- ή κάτι τέτοιο.
Υπάρχει καμία λύση; Κάποιο πρόγραμμα που θα μπορούσε να βάλει μια στοιχειώδη τάξη, ώστε τουλάχιστον να κάνω πιο γρήγορα backup χωρίς read-errors;
Kαλα πως εκαψες μητρικη και επεξεργαστη? Εμενα εχει τυχει να χαλασουν τα ανεμιστηρακια και να γινει φουρνος το pc ,αλλα δεν επαθε τιποτα. Μολις περασε τους 70 βαθμους εκανε restart μονο του
-
Να πεις ότι ασχολούμαι και τα έκανα όλα ψητά λόγω overclocking, να πω χαλάλι! Δυστυχώς πρέπει να έπαιζε κάτι με το τροφοδοτικό, συν του ότι έβαλα χέρι και (άκομη χειρότερα) κατσαβίδι... ένα τσαφ ήταν αρκετό! Βέβαια, για την cpu δεν παίρνω όρκο ότι κάηκε...
Τεσπά, ουδέν κακόν αμιγές καλού, υπό την έννοια πως πήγαινα για αναβάθμιση ούτως ή άλλως. Ας μάθω να μην πειράζω πράγματα με τα οποία έχω να ασχοληθώ από τότε που πήγαινα σχολείο. Έκανα την ίδια μ@λ@κί@ που κάνω όταν προσπαθώ να τρίψω καμιά γρατσουνιά στο αυτοκίνητο και τα κάνω χειρότερα (τυπική περίπτωση...).
Το Hard Drive Mechanic το ξέρει κανείς; (google search προφανώς...!)
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Μιας και μιλάμε εδώ για υπολογιστές, θα ήθελα την βοήθεια σας!
Προχθές έκαψα μητρική, cpu και 'χτύπησε' ο σκληρός. Αγόρασα λοιπόν ένα καινούριο desktop και προσπαθώ να σώσω ό,τι μπορώ από τον παλιό σκληρό δίσκο. Το partition C είναι άθικτο, το D όχι και τόσο (!).
Kαλα πως εκαψες μητρικη και επεξεργαστη? Εμενα εχει τυχει να χαλασουν τα ανεμιστηρακια και να γινει φουρνος το pc ,αλλα δεν επαθε τιποτα. Μολις περασε τους 70 βαθμους εκανε restart μονο του
Όλα γίνονται...
Πριν ένα 3μήνο κάηκε α) κάρτα γραφικών σε έναν υπολογιστή και β) μητρική ( για την ακρίβεια η θύρα AGP ) σε άλλον με διαφορά 2 ημερών -
Ο χρήστης NickNT έγραψε:
Επί της ουσίας, τα σημαντικά διασώθηκαν- αλλά θα ήθελα να μεταφέρω αρκετά πράγματα στα οποία έχει χαθεί η πρόσβαση (ιδίως μουσικά projects). Και μου τη σπάει που όταν θέλω να μεταφέρω φακέλους συχνά καθυστερεί τραγικά μέχρι να βγάλει το μήνυμα για το 'κυκλικό σφάλμα'- ή κάτι τέτοιο.Δες ποιούς φακέλους ανοίγεις και κολλάει ο δίσκος. Σε εκείνο το σημείο είναι χαλασμένος. Κάνε επανεκκίνηση και διάβασε τους άλλους φακέλλους.
-
Γίνεται από κανονικό pc να μπούμε σε wap site;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γίνεται από κανονικό pc να μπούμε σε wap site;όχι από όσο ξέρω.
-
ψαξε για wap emulator...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#9]