-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
- Οταν φεύγοντας απ' το φανοποιείο κι αφου το έχεις παραλάβει επισκευασμένο, χαιδεύεις και φιλάς το τιμόνι, καλωσορίζοντάς το λέγοντας 'welcome back babe' κι αλλα τέτοια χαζά....
Το έχω κάνει...
Guilty as charged...
-
- Όταν φεύγοντας από το σπίτι σου χωρίς τον μεγάλο σου έρωτα,
και κατεβαίνεις στο γκαράζ πριν βγεις από την είσοδο για να της ρίξεις μια κλεφτή ματιά !!!!
- Όταν φεύγοντας από το σπίτι σου χωρίς τον μεγάλο σου έρωτα,
- topic:timeago_later,5 months
-
ForumFreak :
Όταν η κοπέλα σου σου λέει 'ωραία αυτή η μωβ μπλούζα', και εσύ λες 'δεν είναι μωβ, είναι μπλε ', και η κοπελιά μένει
Άντε να εξηγήσεις μετά...
-
ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
Κάψιμο!!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ForumFreak :Όταν η κοπέλα σου σου λέει 'ωραία αυτή η μωβ μπλούζα', και εσύ λες 'δεν είναι μωβ, είναι μπλε ', και η κοπελιά μένει
-
Koukophovia έχεις πάθει έρμε Ντίνο.
- topic:timeago_later,3 months
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
ForumFreak :Όταν η κοπέλα σου σου λέει 'ωραία αυτή η μωβ μπλούζα', και εσύ λες 'δεν είναι μωβ, είναι μπλε ', και η κοπελιά μένει
3 μήνες μετά εξακολουθώ να μην μαθαίνω, αλλά αυτήν την φορά μου βγήκε αυθόρμητα.
Μου 'δείχνει' ένα καινούριο **μωβ **νυχτικό ( ) και εγώ πετάω πάλι την ατάκα, πολύ ωραίο αυτό το μπλε, σου παέι απίστευτα. Φυσικά η λιμπιντο πήγε περίπατο, έφαγα και το βρίσιμό μου ότι όλο κρυάδες είμαι και δεν καταλαβαίνει τίποτα ώρες ώρες και ησύχασα.
-
-
Και καλά σου έκανε.
-
.
-
Οταν κάθε φορα που οδηγείς νιώθεις σαν την πρώτη φορα που ''βγήκες εξω'' ''νόμιμος''.
Οταν κάθε φορά που κάνεις κατέβασμα προσποιήσαι οτι χρησιμοποιείς μυτη-τακούνι. - topic:timeago_later,21 days
-
Otan ka8e fora poy mpaineis sta sarabala toy stratoy xairesai kai oloi nomizoyn oti den thn paleyeis.
(Sorry gia ta greeklish alla sto net sth mytilhnh den einai san sto spiti )
-
Καλός πολίτης Κωνσταντίνε!!!
-
Argw akoma dystyxws... Exw polla sarabalenia xiliometra akoma mprosta moy.
-
Ο χρήστης Kosa έγραψε:
Argw akoma dystyxws... Exw polla sarabalenia xiliometra akoma mprosta moy.Εμπειρίες είναι φίλε!
Μαθαίνεις χωρίς φρένα, χωρίς τιμόνι, χωρίς αύριο μερικές φορές!
Καλό υπόλοιπο θητείας και καλός πολίτης!
-
Στα αυτοκινητα του ναυτικου εκανα πρακτικη στην τακτικη αλλαγων ταχυτητων χωρις συμπλεκτη που δεν εχω τολμησει στο δικο μου.
Carfreak: Oλοι μου ελεγαν να αποφυγω να γινω οδηγος, αλλα ηταν η κρυφη επι8υμια μου κ δωρο απο το που8ενα.
-
Forum Freak
Eχουμε πολιτικη συζητηση με την παρεα μου, λεει μια φιλη μου κατι με το οποιο συμφωνω και της κανω : + BreraΠιστευω οτι εχω καει παρα πολυ
-
Και εγώ στο στρατό στη μονάδα, έτυχε (μετά απο τουλαχιστον 2μηνο πλήρους αποχής απο οδήγηση) να οδηγήσω ένα πλοιαρχικό!!!
Το χάρηκα πολύκαι το έλιωσα στα παντιλίκια σε παρακείμενη αλάνα με ψιλό χωματάκι...
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Forum Freak
Eχουμε πολιτικη συζητηση με την παρεα μου, λεει μια φιλη μου κατι με το οποιο συμφωνω και της κανω : + BreraΠιστευω οτι εχω καει παρα πολυ
Μια χαρά είσαι! Αλλά κόψε λίγο τις παρέες με τον Κέλερμαν!!!
- topic:timeago_later,about a year
-
Carfreek-οειδους σχιζοφρένειας η συνεχεια.
Πάω πριν λίγο να παραγγείλω παπούτσια,και ζητάω...........μια τετραδα.
Ρεζιλι εγινα.Ο τετραποδος φίλος σας.
Carfreak??