-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ο παραδρομος δεν εχει σε καθε ανοιγμα απο οπου μπορει να μπει καποιος απο την Μεσογειων, stop? Αρα, δεν πρεπει να σταματας σε καθε τετοιο ανοιγμα, ειτε ερχεται καποιος ειτε οχι? Ετσι νομιζω.ΥΓ Εγω βγαζω φλας. Αλλα γιατι το θεωρεις ΕΣΥ* απαραιτητο? το βγαζω για τον απο πισω μου στην δεξια.
*εσυ εννοωντας εσενα που κινεισαι στον παραδρομο και πρεπει να σταματας ετσι κι αλλιως.
Το φλας να το βγάζεις για να είσαι εσύ ήσυχος. Ότι δεν θα σκάσει κάποιος πάνω σου, δεν θα εμποδίσεις και δεν θα έχεις και μπλεξίματα. Επίσης ξέρεις ότι κάνεις το καλό γιατί εξυπηρετείς και τους πεζούς που πιθανότατα περιμένουν να περάσουν κάποιο δρόμο ή κάποιον κακομοίρη που προσπαθεί μισή ώρα να βγει από το γκαράζ του...
-
Ο χρήστης BladeRunner82 έγραψε:
ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!
ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΟΣΟΙ ΠΟΥ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ MALL ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ!
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΩ.
Του διαβολου,οπως λεωoff topic
Κι εγώ το μισώ θανάσιμα. Πήγα πέρισυ τα Χριστούγεννα για πρώτη φορά με την κοπέλα μου και στο γυρισμό με χώρισε
KΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΑΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ.
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΤην έχω πάει στο Mall...και ούτε να με χωρήσει η αχάριστη!
Αν και εγώ έχω ορκιστεί να μην ξαναπάω, θα κάνω άλλη μια προσπάθια....γιορτές έχουμε...μπορεί να φιλοτιμηθεί και να με χωρήσει τώρα!
Αυτό που μου τη σπάει είναι ότι είναι τίγκα στα μαλακιστάκια 15-19 ετών με μαλί λουκ απλυτέξ, πολύ μαγκιά...και κλανιά μαζί, το ότι αν πας Σάββατο βράδυ να παίξεις μπόουλινκ....σου λένε μάλιστα κύριε είναι 27 παρέες πριν απο εσάς..... και τέλος ότι για να βρεις που στο διάολο άφησες το αμάξι σου ή πρέπει να είσαι πολύ κολόφαρδος ή να εξαντλήσεις όλο το απόθεμα τύχης σου για την υπόλοιπη ζωή σου.
ΥΓ. μην μου πει κανείς να θυμάμαι χρώματα, νούμερα κλπ της θέσης, να διασκεδάσω πήγα όχι να προβληματιστώ!
-
Το έχω απορία πάντως αυτό, αν η μη χρήση φλας λογίζεται ωε υπαιτιότητα ή έστω συνυπαιτιότητα και σε τί βαθμό.
Η μη χρήση φλας λογίζεται ως συνυπαιτιότητα σε ατύχημα (παθώς και μαθώς - μια φορά ξέχασα να το ανάψω και... ΜΠΑΜ!).
-
Ακόμα ένας πολέμιος του Μall στην παρέα σας!!!!
Πολύ τερατούργημα, πολύ πιτσιρικάρια και θέλουν να σου τα πάρουν από παντού...Για να μείνουμε στο θέμα μας, τώρα το βραδάκι καθώς γυρνούσα ένα μαύρο φιμετζαμάτο Smart κατάφερε να περάσει 3 κόκκινα σε λιγότερο από ένα λεπτό!!!!
Αυτό θέλει τέχνη να το κάνεις, έστω και βράδυ!!!
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Όχι. Γιατί να είναι δωρεάν; Όποιος δεν θέλει να πληρώνει, ας μην πάει στο The Mall.η αν θελει να παει και να μην πληρωσει παρκινγκ να παει με την συγκοινωνια
εμενα σαν μερος χωρος καταστηματα και διαμορφωση εσωτερικη μου αρεσει...
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Τρομερός καυγάς σήμερα το απόγευμα μεταξύ πιτσιρικά με το παπί και οδηγού Corsa επειδή ο παπής είχε παρκάρει οριζόντια σε πεζοδρόμιο (καβάτζα θέση) και δεν μετακινούσε το μηχανάκι για να χωρέσει να παρκάρει το Corsa. Τελικά φύγανε και οι δύο αφήνοντας τα οχήματα σταθμευμένα κατ'αυτόν τον τρόπο.
Πολύ ενδιαφέρον αυτό !!!
Σε αυτή την περίπτωση μπορούν να σου κόψουν κλήση για διπλοπαρκάρισμα; (ή και γερανό)
Μιλάμε πάντα αν ο δρόμος είναι επαρκώς φαρδύς και δεν εμποδίζει την κυκλοφορία.1000 μπράβο πάντως στον Corsa, γιατί το σύστημα με το μηχανάκι να κρατάει καβάντζα έχει παραγίνει πια...
To πιο καλό είναι να πάρεις ακόμη ένα μηχανάκι και να το χώσεις ακριβώς δίπλα στο παπί.
Όμως πέρα από το γεγονός του δυσεύρετου χώρου στάθμευσης , πρέπει να υπολογίσουμε ότι το παπί έχει κάθε δικαίωμα να παρκάρει εκεί που πάρκαρε ( νομικά εννοώ ) και δεν μπορεί κανείς να του πει να το μετακινήσει ( νομικά πάλι ). Τελικά ο Corsaκιας είναι το ζώο που πάρκαρε όπως πάρκαρε , μια που το παπί ακόμη και την αστυνομία θα μπορούσε να φέρει επειδή τον έκλεισε.
Ζώο εγώ προχθές που μπήκα στον δακτύλιο ενώ δεν κυκλοφορούσα. Χειρότερα ζώα οι αστυνομικοί , πλήρωμα του περιπολικού , που πηγαίναμε για πάνω από 15 λεπτά μπρος - πίσω ( μπρος εγώ , πίσω αυτοί ) μέσα στο κέντρο και δεν με σταμάτησαν.
Χειρότερα ζώα οι πεζοί με τις ομπρέλες που τις κρατούν τόσο χαμηλά με αποτέλεσμα να μην βλέπουν που πάνε και μερικές φορές βάζουν σε κίνδυνο τα μάτια αυτών που περπατούν στο ίδιο πεζοδρόμιο με αυτούς. Έσπρωξα τουλάχιστον τρεις ομπρέλες προχθές γιατί οι ακίδες τους ήταν στο ύψος των ματιών μου ή της μύτης μου και σε απόσταση λιγότερη από 10 πόντους.
Σπαρταραει ακομα....
Πεταχτικα για μια δουλια με το σκουτερ πριν απο λιγο.
Παρκαρω καθετα, πισω απο ενα αμαξι.
Ανεβαινω για 5 λεπτα...με το ρολοϊ.... και βγαινοντας.... Βλεπω το σκουτερ πανω στο πεζοδρομιο και ενα Οπελ παρκαρισμενο στη θεση μου.....
Το γελειο ποιο ειναι;;;;
Ειχε χωρο για αλλο ενα αυτοκινητο......M' εκνευρίζει αφάνταστα όταν μου κουνάνε το μηχανάκι. Έχω πληρώσει δύο καθρέπτες και μία κλειδαριά τιμονιού από τα ζώα που νομίζουν ότι μπορούν να κουνάνε ή να χτυπούν ότι έχει δύο τροχούς.
Για αυτο, ή παρκαρεις πανω στο πεζοδρομιο σε σημειο που να μην ενοχλει κανεναν, ή αν δεν εχει πεζοδρομιο μεγαλο, σημειωνεις αριθμους και αν στο ριξουν τους βρισκεις και αφηνεις την φαντασια σου να δουλεψει πανω ακριβως στο αμαξι τους
Ολα αυτα βεβαιως ΟΧΙ οταν εχει μισο μετρο ελευθερο αναμεσα στα αμαξια και εσυ ΠΑΣ ΚΑΙ ΧΩΝΕΙΣ την μηχανη ακριβως εκει, χωρις να αφηνεις χωρο για να ξεπαρκαρει το αμαξι.
Ξαναλεω και παλι, φανταστειτε ολα αυτα τα μηχανακια καθε μερα που βλεπετε να ηταν αμαξια!
Αγχωθηκατε?Σαφές παράδειγμα. Αποβιβάζομαι στη Ρόδο με το μηχανάκι μου. Ρωτάω τον ξενοδόχο , που να παρκάρω το μηχανάκι για να μην έχω πρόβλημα. το παρκάρω εκεί που μου λέει ( βάλ'το μπροστά να το βλέπω κι' όλας ). το πρωί το μηχανάκι με σπασμένο καθρέπτη , τα γυαλιά δίπλα και το μηχανάκι όρθιο. Ποιος το έκανε ; Δεν είδα , μου απαντάει.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Χθες βραδυ.
Αργυρουπολη.
Διασταυρωση Η.Κυπρου και Αργυρουπολεως.
Ειμαι επι της αργυρουπολεως και θελω να παω ευθεια.
Σταματαω στο κοκκινο και περιμενω.
Πρασινο.
Ξεκιναω και ταυτοχρονα ξεκιναει ενα Chevrole Blazer...
Χωρις φλας, απο την Αργυρουπολεως, κοβει αριστερα για να μπει στην Η.Κυπρου....ΠΑΡΑΝΟΜΑ -υπαρχει σημα, κατω απο το φαναρι- και παει να σκασει πανω......
Φρενοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Εχουμε κλεισει την διασταυρωση
-Που παααααααςςςςςςςςςς;;;;;;;;;;;;;;;;;;
-Οπου γουσταρω!
-Βγαλε φλας τουλαχιστον, το χριστοφορο κολωμβο σου......!
Γραφεις που γραφεις το σημα μη μας παρεις στο λαιμο σου!-Γαλλικα
Εχω βγει απο το αμαξι με το κινητο στο χερι......
Και εχω κατι ιδεες στο κεφαλι μου....
Αλλα λεω... 'θα τρεχω χωρις λογο'....
-Γαλλικα
-Γαλλικα
-Γαλλικα
-Γαλλικα
-Γαλλικα-Παρ το μπουρδελο σου απο την μεση!
-Μπουρδελο;;;;;
-Στο ιδιο εργοστασιο στη Μαλαιζϊα φτιαχνουν και το δικο σου μπουρδελο!
Και γω το πληρωνω για Οπελ στην Leasing και οχι για Μπουλντοζερ....! Φυγε απο την μεση, για να μη περασω απο πανω σου!!!Τελος παντων...
Μετα απο αρκετα μπινελικια....
Κ αφου η κινηση ειχε φτασει στο Ασ.Τμημα της Αργυρουπολης και ακουστικαν περιπολικα να ρχονται.....Εκανε πισω ο παπαρας και πηγε κανονικαΤα Astra φτιάχνονται στο Βέλγιο
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Τα Astra φτιάχνονται στο Βέλγιο
Τα Αστρα, συναρμολογουντε -αυτος ειναι ο σωστος ορος- στο Βελγιο, απο τα ανταλλακτικα που κατασκευαζωντε σε Ινδια, Μαλαισια, Κινα, Ουζμπεκισταν, Τουρκια......
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Τα Αστρα, συναρμολογουντε -αυτος ειναι ο σωστος ορος- στο Βελγιο, απο τα ανταλλακτικα που κατασκεβαζωντε σε Ινδια, Μαλαισια, Κινα, Ουζμπεκισταν, Τουρκια......
Με απογοήτευσες!
Μπαίνοντας στο υπο-forum της αυτοκίνησης είδα ότι η τελευταία δημοσίευση στο 'Ζώα-Ζώα-Ζώα' είναι από τον Wagner669 και περίμενα να διαβάσω για τα σημερινά σου συναπαντήματα.Υ.Γ.: No offense, ε;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ας αρχίσουν από το βασικό οι σχολές οδηγών, από το να μαθαίνουν δηλαδή τους νέους οδηγούς να οδηγούν κι όχι το 'θα το πάρουμε με λίγη βοήθεια' και μετά ας αρχίσουν και τα ειδικά μαθήματα.Το εχουν κανει τηλεπαιχνιδι!
Λεει ο εξεταστης, 'θα παρκαρετε εδω δεξια ή θα παρετε τη βοηθεια του εξεταστη?'
Παντως, αν γινουν 'καλυτερες' εξετασεις, το μονο που θα γινει ειναι να αυξηθει η ταριφα...
-
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
το σκεφτηκα αυτο....αλλα αυτοι ηταν αντρεςΧειροτερα.....
-
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
...
...
...
...
...
...
...
GinoGSM, το εξαπλό quote εκτός από υπερβολή είναι και κουραστικό για τον αναγνώστη.
Κάνει ενδιαφέροντα σχήματα στην οθόνη, πάντως...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Κλασσική εικόνα στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης.Το τριαξονικό φορτηγό στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας...Γιατί να μη πάει στην αριστερή; θα τον γράψει κανείς;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΟΣΟΙ ΠΟΥ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ MALL ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ!
Κι εγώ το μισώ θανάσιμα. Πήγα πέρισυ τα Χριστούγεννα για πρώτη φορά με την κοπέλα μου και στο γυρισμό με χώρισε
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΤώρα που το καλό σκέφτομαι μια βόλτα από εκεί δε θα ήταν και τόσο κακή ιδέα.
Σημειώθηκε (ο ρουφιάνος της γειτονιάς σας).
Μήνυμα στο κινητό από φίλη τις προάλλες:
'Τι θα κάνουμε το βράδυ? Είσαι να πάμε στο The Mall σαν τα 15χρονα? ' -
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Τα Αστρα, συναρμολογουντε -αυτος ειναι ο σωστος ορος- στο Βελγιο, απο τα ανταλλακτικα που κατασκεβαζωντε σε Ινδια, Μαλαισια, Κινα, Ουζμπεκισταν, Τουρκια......
Με απογοήτευσες!
Μπαίνοντας στο υπο-forum της αυτοκίνησης είδα ότι η τελευταία δημοσίευση στο 'Ζώα-Ζώα-Ζώα' είναι από τον Wagner669 και περίμενα να διαβάσω για τα σημερινά σου συναπαντήματα.Υ.Γ.: No offense, ε;
Sorry...... δεν θα το ξανακανω
Ασχετο......
Αλλα σημερα ολα πηγαν ηρεμα..... -
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
'Τι θα κάνουμε το βράδυ? Είσαι να πάμε στο The Mall σαν τα 15χρονα? 'να το κάνετε στις τουαλέτες και να σας τραβάν βίντεο δηλαδή;
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΤώρα που το καλό σκέφτομαι μια βόλτα από εκεί δε θα ήταν και τόσο κακή ιδέα.
'Τι θα κάνουμε το βράδυ? Είσαι να πάμε στο The Mall σαν τα 15χρονα? 'Εχω στιλει σε γκομενα:
'Παμε να γινουμε ενα με τα μαλακισμενα!! 22.00 @ The Mall' -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
'Τι θα κάνουμε το βράδυ? Είσαι να πάμε στο The Mall σαν τα 15χρονα? 'να το κάνετε στις τουαλέτες και να σας τραβάν βίντεο δηλαδή;
Great Hobby!!!!!
-
Ζώα ζώα ζώα [#3]