-
Πολύ ανάγλυφο σε στυλ Iosis δεν είναι στο πλάι; Δεν είναι κακό αλλά φάινεται λίγο φορτωμένο. Περιμένω την έκδοση παραγωγής.
@νδρέας
-
Πολύ ανάγλυφο σε στυλ Iosis δεν είναι στο πλάι; Δεν είναι κακό αλλά φάινεται λίγο φορτωμένο. Περιμένω την έκδοση παραγωγής.
@νδρέας
-
@νδρέας
-
απο και κλείεται
απο πίσω μοιάζει με actyon
κοινό πάτωμα με το νέο freelander δεν θα έχει? -
Μετά την Audi καταστρέφεται και η Volvo
-
Εμενα νου αρεσει το πισω μερος..ειναι πολυ επιθετικο..in your face!
-
Μπορεί απο το πλαϊ να μην είναι ξεκάθαρο αλλα απο πίσω φαίνεται και είναι Volvo. Ωραίο μου φαίνεται εμένα.
-
Πάει και η Βόλβο...
Ίοσισ όμως πολύ έχει πέσει...
Το χειρότερο κομμάτι κατ' εμέ είναι το εμπρός!!
-
Πολύ IOSIS σέρνεται είναι η αλήθεια...
Πάντως το πίσω μέρος έτσι που δείχνει χυτό (ειδικά το φανάρι) μου αρέσει πολύ...
-
Να και ένα βολβο της προκοπής με εξέλιξη της πολύ καλής ήδη κονσόλας αλλά lg chocolate
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Να και ένα βολβο της προκοπής με εξέλιξη της πολύ καλής ήδη κονσόλας αλλά lg chocolateτο chocolate είναι μαύρο
να έλεγες ipod οκ
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Να και ένα βολβο της προκοπής με εξέλιξη της πολύ καλής ήδη κονσόλας αλλά lg chocolate
το chocolate είναι μαύρο
να έλεγες ipod οκ
Βγαίνει και σε άσπρο, ασχετα αν δεν το πουλάνε Ελλάδα
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Βγαίνει και σε άσπρο, ασχετα αν δεν το πουλάνε ΕλλάδαΤο πουλάνε το πουλάνε... Καπου το κοίταζα προχτές σε ένα φυλλάδιο!
@νδρέας
-
Είναι και όλα αυτά φιλικά προς το περιβάλλον ....καταναλώνουν ελάχιστα!
-
-
το χάλασαν αρκετά μου φαίνεται
και μπροστά και πίσω ξαναέγινε ολίγον τι άχρωμο volvo -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
και μπροστά και πίσω ξαναέγινε ολίγον τι άχρωμο volvoAν ήταν διαφορετικό δεν θα ήταν volvo.
Μη κοιτάς το C30, άλλη φάση αυτό και δεν πουλάει και καθόλου. -
Ο χρήστης meco έγραψε:
και μπροστά και πίσω ξαναέγινε ολίγον τι άχρωμο volvoAν ήταν διαφορετικό δεν θα ήταν volvo.
Μη κοιτάς το C30, άλλη φάση αυτό και δεν πουλάει και καθόλου.για άλλους λόγους όμως...
-
Εμένα μου αρέσει ...... ..........
........ αλλα θα μου πείτε .......
........ ναι Volvo έχωΑν βγεί με τον 2,5 στα 230+ hp ........ αλλάζω τουτουνι του χρόνου.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
και μπροστά και πίσω ξαναέγινε ολίγον τι άχρωμο volvoTo αρχικό σχέδιο ήταν καταπληκτικό. Κρίμα που το χάλασαν. Δεν είναι άσχημο και τώρα αλλά έχασε όλη την πρωτοτυπία που είχε. Η κεντρική κονσόλα έτσι που στράβωσε χάλασε και αυτή.
Volvo XC60