-
Μετα απο λιγο google, καθως το αλτσχαιμερ δεν βοηθουσε να θυμθω, το τραγουδι ειναι του Paul Anka.
-
Ευχαριστω πολυ!
-
σασ περικαλω
ARROGANCE
exei kaneis?????????????????????????????????????
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
σασ περικαλωARROGANCE
exei kaneis?????????????????????????????????????
up up
ψάχνω καθώς και 65DAYSOFSTATIC
μιλάμε πάντα για prog experimental και τα σπάνε καλά οι τύποι: http://www.progarchives.com/Progressive ... nd_id=2553
-
Ξεθάβω το θέμα...
Επειδή το βρήκα στο σκληρό μου θαμμένο τις προάλλες. Και επειδή είναι ΠΟΛΥ καλό... όσοι ακούτε έστω και λίγο 80's, κατεβάστε Kim Wilde - Keep me hangin' on
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ξεθάβω το θέμα...Επειδή το βρήκα στο σκληρό μου θαμμένο τις προάλλες. Και επειδή είναι ΠΟΛΥ καλό... όσοι ακούτε έστω και λίγο 80's, κατεβάστε Kim Wilde - Keep me hangin' on
Πολύ ωραίο κομμάτι! Ζήτω η εϊτίλα!!!
-
Βρήκα ένα φοβερό κομμάτι των Linkin Park, λέγεται Session, από το album 'Meteora'.
Ένα άλλο επίσης φοβερό κομμάτι είναι το 'The campfire headphase' των [ή του;;] Dayvan Cowboy, από το album 'The boards of Canada'.
Να και δυο videoclips με τα κομμάτια.
-
Μήπως,λέω μήπως,ξέρει κανείς το θέμα του εναρκτήριου σήματος της εκπομπής του Σταθάκη ?? Αυτό που άνοιγε με το 405 να λυσσάει πάνω απο την κάμερα.
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Μήπως,λέω μήπως,ξέρει κανείς το θέμα του εναρκτήριου σήματος της εκπομπής του Σταθάκη ?? Αυτό που άνοιγε με το 405 να λυσσάει πάνω απο την κάμερα.Δε μου έρχεται καθόλου ο ρυθμός, αλλά 99% το ξέρω (θα μου έρθει, εδώ είμαστε)
Μιας και είπες εναρκτήριο τραγούδι, για όποιον θέλει το πασίγνωστο ψιλοροκ κομμάτι της έναρξης του 'Καφενείου των φιλάθλων' του Γεωργίου, είναι το Midnight Oil - Beds are burning .
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Μήπως,λέω μήπως,ξέρει κανείς το θέμα του εναρκτήριου σήματος της εκπομπής του Σταθάκη ?? Αυτό που άνοιγε με το 405 να λυσσάει πάνω απο την κάμερα.Αναβαση Παϊκς Πικ του Α.Βατανεν
-
Ρε παιδιά βοηθήστε λίγο,
ένα τραγούδη του Λάκη παπαδόπουλου που λέει κάτι του στυλ.
Εγώ δεν θέλω χάπια κλπ θέλω φιλιά απο μια νοσοκόμα να μου γλυκάνουν το στόμα κλπ...κάπως έτσι πάει τελος πάντων!
Το ξέρετε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?
Το θέλω!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ψάχνω το Short Circuit από τον Steve Duberry. Είναι το θέμα που παίζει στους τίτλους της επίσιμης εκπομπής του WRC. Έχω ένα ΜP3 με 1 λεπτό και το ψάχνω ολόκληρο.Αυτό το έχω Κώστα αν το θες ακόμα.
Το καινούργιο κομμάτι του WRC ξέρεις κανείς τίτλο κ συγκρότημα?
Επίσης ψάχνω το Propaganda-Jewelled σε instrumental. Έχω βρεί σχέδον όλα τα remix εκτός απ' αυτό που ψάχνω. -
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Ψάχνω το Short Circuit από τον Steve Duberry. Είναι το θέμα που παίζει στους τίτλους της επίσιμης εκπομπής του WRC. Έχω ένα ΜP3 με 1 λεπτό και το ψάχνω ολόκληρο.
Αυτό το έχω Κώστα αν το θες ακόμα.
Eυχαριστώ Κλεισθένη!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ρε παιδιά βοηθήστε λίγο,ένα τραγούδη του Λάκη παπαδόπουλου που λέει κάτι του στυλ.
Εγώ δεν θέλω χάπια κλπ θέλω φιλιά απο μια νοσοκόμα να μου γλυκάνουν το στόμα κλπ...κάπως έτσι πάει τελος πάντων!
Το ξέρετε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?
Το θέλω!
Λάκης Παπαδόπουλος - Βρώμικα Φιλιά
Μου αρέσει κι εμένα πολύ. Στείλε με πμ το e-mail σου, να το ζιπάρω και να το στείλω.
-
γνωρίζει κάποιος ποιο είναι το τραγούδι στην πρόσφατη διαφήμιση του ποτου Gordons;
-
The Charlatans-The only one I know
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
The Charlatans-The only one I knowΑπίστευτη madchester κομματάρα
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
The Charlatans-The only one I know -
Ψάχνω το τραγουδάκι που παίζει στο τέλος της ταινίας Mr. Ripley's Game με ένα περίεργο πιανοειδές... Ξέρει κανείς πώς λέγεται;
-
Ο χρήστης Kosa έγραψε:
Ψάχνω το τραγουδάκι που παίζει στο τέλος της ταινίας Mr. Ripley's Game με ένα περίεργο πιανοειδές... Ξέρει κανείς πώς λέγεται;Ennio Morricone
Ripley's Game
2002 Warner Strategic Marketing 2564600722
(Μάλλον είναι από αυτό το αλμπουμ)
Τραγουδιχνηλάτης