Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ FORUM ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ...
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ROSTER ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΙΣΧΥΣΕΙ...
PEUGEOT- GRONHOLM, BURNS, LOIX (PYKALISTO)
CITROEN- SAINZ, LOEB, SOLA
FORD- MARTIN, DUVAL, HIRVONEN (LATVALA)
**SUBARU **- SOLBERG, MCRAE, SOHLBERG
**SKODA **- AURIOL, ROVANPERA, GARDEMEISTER
**MITSUBISHI **- PANIZZI, MCRAE A., PAASONEN
HYUNDAI - OUT
ΠΩΣ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ??? ΓΙΝΕΤΑΙ? ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ?
Την γνώμη μας θα πούμε βρε Χάρη, για ποια αντίδραση μιλάς.Βλέπεις να παίρνουν πίσω την πρόταση αν εμείς αντιδράσουμε αρνητικά;
Λοιπόν, βλέπω και εγώ ό,τι βασικός λόγος της επιβολής αυτού του περιορισμού είναι η μείωση των εξόδων των ομάδων.Επίσης βοηθάει τις ομάδες να είναι να έχουν με το μέρος τους το ισχυρό χαρτί στις διαπραγματεύσεις τους με του οδηγούς.Ο κανονισμός θα λειτουργεί σαν μπαμπούλας για τους παλιους οδηγούς και θα τους αναγκάζει να ρίχνουν τις απαιτήσεις τους, αν θέλουν να έχουν bucket.
Επίσης θα βοηθάει τις ομάδες στην ρύθμιση αποτελεσμάτων, αφού η διάκριση θα είναι και ντεζαβαντάζ για τους μικρούς.Πολύ κακό αυτό βέβαια για το σπορ.
Τώρα για τις προβλέψεις του Χάρη, σωστές μου φαίνονται στο μεγαλύτερο μέρος τους, αλλά λέτε να προτιμήσει η CITROEN τον SAINZ από τον ΜCRAE.
Ακόμα ο GARDEMEISTER με την φόρα που έχει πάρει δεν θα είναι καθόλου παράξενο να ανέβει στο ποντιουμ μέχρι το τέλος του χρόνου ανα τον βοηθήσουν τύχη και συγκυρίες.Οπότε ΑURIOL στο σπίτι του.
Δεν ξέρω μόνο αν ο κανονισμός καταφέρει κάτι πολύ πιο ριζοσπαστικό.Δηλαδή το να διώξει από το WRC μια ολόκληρη γενιά οδηγών και κάτι παραπάνω και από του χρόνου να βλέπουμε ένα WRC με εντελώς νέους οδηγούς.Ο κανονισμός άλλωστε μπορεί να αποσυρθεί μετά από ένα-δύο χρόνια.
Τι λέτε για αυτό;