-
Το παρακάτω κείμενο το πήρα απο το coltclub.gr.
Εναλακτικός τίτλος 'Ποτο & οδήγηση - Η επόμενη μέρα'
Ο χρήστης Duke έγραψε:
Γειά σε όλους!!! Ειμαι 22 χρονων.
Ημουν ενας πανευτυχης κατοχος COLT CZ3 1,3 invate... Λεω ''ημουν'' γιατι τωρα το αμάξακι μου μονο για CZ3 δεν μοιαζει... Το ειχα αγορασει πριν 1 χρονο (20 Νοεμβρη) σε κοκκινο χρωματακι... Ισως ημουν και ο πρωτος που τολμησε να βαλει χερι στο εργοστασιακο ηχοσυστημα...Θυσιαζοντας βεβαια την επιλογη στον τυπο καταναλωσης(κλειδωσε σε στιγμιαια καταναλωση). Εβαλα εμπρος μια πηγή MP3 JVC μπροστα & πισω μοναδα ultimate 12ιντσο sub woofer στην ταβλα εβαλα κατι θηρια JPL και κατω απο το καθισμα 2 ενισχυτες Blaunpukt (ο ενας για το sub). Εκτος απο αυτα εβαλα φυμε... και οργανα θερμοκρασια κινητήρα, θερμ. λαδιου και βολτομετρο που το εβλεπες να ανεβοκατεβαινει σε καθε χτυπημα του SUB. Ολα αυτα σε μια ανθρακονηματινη βαση στην κολονα που ταιριαξε κουτι. (τα οργανα δουλευαν ολα οχι μονο καγκουρια). Ειχα σκοπο να συνεχισω και σε αλλες βελτιωσεις οπως αναρτιση, φρενα μιας και το προετοιμαζα για μελοντικη μετατροπη σε CZT ειχα βρει και μοτορι απο γερμανια.
Ολα μου τα ονειρα εσβησαν ομως εκεινο το μοιραιο βραδυ... Ηταν 29 Απριλη οταν με μια παρεα πηγαμε στα μπουζουκια (ολο κ ολο 3 φορες εχω παει στην ζωη μου) ημουν κουρασμενος απο την δουλεια (σε Ι.Κ.Τ.Ε.Ο.) και ξενυχτισμενος απο το προηγουμενο βραδυ. Γυρνωντας απο το κεντρο κατα τις 3:30 (με 2 ποτηρια ουισκι στο αιμα και νυστικος)... 2 λεπτα πριν φτασω στο σπιτι συνεβει το μοιραιο και παραλιγο θανατηφορο. Κοιμηθηκα στο τιμονι. (Μην απορειτε συμβαινει συχνα). Ανοιγοντας τα ματια τρομαξα, βλεπω το κολτακι να κατευθυνετε σε μια κολονα που ηταν πανω στην νησιδα. Απο αντανακλαστικα στριβω βιαστικα το τιμονι δεξια για να αποφυγω την συγκρουση, με αποτελεσμα να χασω πληρως τον ελεγχο και κατευθυνομαι με το πλαι στο δεξι πεζοδρομιο οπου και χτυπαω...
Δεν τελειωνει ομως εδω... με το χτυπημα στο κρασπεδο σηκωθηκε το αμαξι... απο το παραθυρο του οδηγου εβλεπα το εδαφος και με τον ουρανο χτυπησα δυνατα σε μια κολονα της ΔΕΗ 5 εκατοστα πισω απο το κεφαλι μου.
Ολα αυτα εγιναν σε 2-3 δευερολεπτα με ταχυτητα 80-90 και ζωνη ασφαλειας.
Το αποτελεσμα?? 5 σπασμενοι σπονδυλοι... αρκετοι για να σε καθηλωσουν σε αναπηρικο καροτσακι ολη σου την ζωη. Ομως μεσα στην ατυχια ημουν τυχερος, μετα απο χειρουργιο 15.000Ευρο και 6 μηνες φυσιοθεραπεια, γυμναστικη κτλ. αποχωριστικα το καροτσακι και κυκλοφορω με πατεριτσες. Και με τον καιρο υπαρχει βελτιωση.
Για το κολτακι τι να πω?? Ειναι το τελευταιο που σκεφτεσαι... Με 17.500 ΧΛΜ σε 6 μήνες!!!!! παλι δεν το χορτασα. Σε 3 δευτερολεπτα αλλαξε ολη μου η ζωη, χρωσταω 8000Ευρω σε ενα αμαξι που θα παει για ανταλλακτικα και αλλα τοσα σε γιατρους κλινικες κτλ.
Ομως δεν το βαζω κατω θα βαλω τα δυνατα μου και θα αγορασω ενα καινουριο σε 1-2-3 χρονια, εγω θα το παρω ετσι απο πεισμα. Οποιος χρειαζεται ανταλακτικα για CZ3 η ενδιαφερετε για ενα αριστο Honda CBR 400RR (1.800E μονο) να με πει.Ελπιζω να μην σας ψυχοπλακωσα. Οτι απορια εχετε για τις μετατροπες ευχαριστως να τις λυσω και εχω και ενα καλο tip για να κανει τρελο θορυβο η εισαγωγη.
Sorry για τον ογκο του κειμενου εγραψα οσο πιο λιγα γινοταν.
ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!Ο Λευτέρης αυτη τη στιγμή περπατάει με τις πατερίτσες και πηγαίνει απο το καλό στο καλύτερο.
Έχουμε γνωριστεί απο κοντά και πρέπει να σας πώ οτι έχει πολύ κουράγιο και πολύ δυνατή θέληση για ζωή.Θα παρακαλούσα να προωθηθεί προς γνώση και συμμόρφωση όλων μας!!!
-
Ο χρήστης Duke έγραψε:
Ημουν ενας πανευτυχης κατοχος COLT CZ3 1,3 invate... Λεω ''ημουν'' γιατι τωρα το αμάξακι μου μονο για CZ3 δεν μοιαζει... Το ειχα αγορασει πριν 1 χρονο (20 Νοεμβρη) σε κοκκινο χρωματακι... Ισως ημουν και ο πρωτος που τολμησε να βαλει χερι στο εργοστασιακο ηχοσυστημα...Θυσιαζοντας βεβαια την επιλογη στον τυπο καταναλωσης(κλειδωσε σε στιγμιαια καταναλωση). Εβαλα εμπρος μια πηγή MP3 JVC μπροστα & πισω μοναδα ultimate 12ιντσο sub woofer στην ταβλα εβαλα κατι θηρια JPL και κατω απο το καθισμα 2 ενισχυτες Blaunpukt (ο ενας για το sub). Εκτος απο αυτα εβαλα φυμε... και οργανα θερμοκρασια κινητήρα, θερμ. λαδιου και βολτομετρο που το εβλεπες να ανεβοκατεβαινει σε καθε χτυπημα του SUB. Ολα αυτα σε μια ανθρακονηματινη βαση στην κολονα που ταιριαξε κουτι. (τα οργανα δουλευαν ολα οχι μονο καγκουρια). Ειχα σκοπο να συνεχισω και σε αλλες βελτιωσεις οπως αναρτιση, φρενα μιας και το προετοιμαζα για μελοντικη μετατροπη σε CZT ειχα βρει και μοτορι απο γερμανια.
Ολα μου τα ονειρα εσβησαν ομως εκεινο το μοιραιο βραδυ... Ηταν 29 Απριλη οταν με μια παρεα πηγαμε στα μπουζουκια (ολο κ ολο 3 φορες εχω παει στην ζωη μου) ημουν κουρασμενος απο την δουλεια (σε Ι.Κ.Τ.Ε.Ο.) και ξενυχτισμενος απο το προηγουμενο βραδυ. Γυρνωντας απο το κεντρο κατα τις 3:30 (με 2 ποτηρια ουισκι στο αιμα και νυστικος)... 2 λεπτα πριν φτασω στο σπιτι συνεβει το μοιραιο και παραλιγο θανατηφορο. Κοιμηθηκα στο τιμονι. (Μην απορειτε συμβαινει συχνα). Ανοιγοντας τα ματια τρομαξα, βλεπω το κολτακι να κατευθυνετε σε μια κολονα που ηταν πανω στην νησιδα. Απο αντανακλαστικα στριβω βιαστικα το τιμονι δεξια για να αποφυγω την συγκρουση, με αποτελεσμα να χασω πληρως τον ελεγχο και κατευθυνομαι με το πλαι στο δεξι πεζοδρομιο οπου και χτυπαω...
Δεν τελειωνει ομως εδω... με το χτυπημα στο κρασπεδο σηκωθηκε το αμαξι... απο το παραθυρο του οδηγου εβλεπα το εδαφος και με τον ουρανο χτυπησα δυνατα σε μια κολονα της ΔΕΗ 5 εκατοστα πισω απο το κεφαλι μου.
Το αποτελεσμα?? 5 σπασμενοι σπονδυλοι... αρκετοι για να σε καθηλωσουν σε αναπηρικο καροτσακι ολη σου την ζωη. Ομως μεσα στην ατυχια ημουν τυχερος, μετα απο χειρουργιο 15.000Ευρο και 6 μηνες φυσιοθεραπεια, γυμναστικη κτλ. αποχωριστικα το καροτσακι και κυκλοφορω με πατεριτσες. Και με τον καιρο υπαρχει βελτιωση.
Για το κολτακι τι να πω?? Ειναι το τελευταιο που σκεφτεσαι... Με 17.500 ΧΛΜ σε 6 μήνες!!!!! παλι δεν το χορτασα. Σε 3 δευτερολεπτα αλλαξε ολη μου η ζωη, χρωσταω 8000Ευρω σε ενα αμαξι που θα παει για ανταλλακτικα και αλλα τοσα σε γιατρους κλινικες κτλ.
Ομως δεν το βαζω κατω θα βαλω τα δυνατα μου και θα αγορασω ενα καινουριο σε 1-2-3 χρονια, εγω θα το παρω ετσι απο πεισμα. Οποιος χρειαζεται ανταλακτικα για CZ3 η ενδιαφερετε για ενα αριστο Honda CBR 400RR (1.800E μονο) να με πει.Ελπιζω να μην σας ψυχοπλακωσα. Οτι απορια εχετε για τις μετατροπες ευχαριστως να τις λυσω και εχω και ενα καλο tip για να κανει τρελο θορυβο η εισαγωγη.
ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!Ο Λευτέρης αυτη τη στιγμή περπατάει με τις πατερίτσες και πηγαίνει απο το καλό στο καλύτερο.
Έχουμε γνωριστεί απο κοντά και πρέπει να σας πώ οτι έχει πολύ κουράγιο και πολύ δυνατή θέληση για ζωή.Θα παρακαλούσα να προωθηθεί προς γνώση και συμμόρφωση όλων μας!!!
-
Ο χρήστης Duke έγραψε:
-
Μας υπενθυμίζει ( δυστυχώς το έμαθε με τον χειρότερο τρόπο ) ότι το τιμόνι , ανεξάρτητα από τον τύπο του οχήματος - φορτηγό , ΙΧ , μηχανάκι - , είναι πολύ μεγάλη ευθύνη.
Περαστικά στο παλικάρι.
-
Όπως το έγραψε είναι, μέσα στην ατυχία του ήταν πολύ τυχερός. Περαστικά του και εύχομαι να περπατήσει χωρίς βοηθήματα το συντομότερο...
Ελπίζω κάποια τέτοια περιστατικά να μας κάνουν σοφότερους χωρίς να χρειαστεί να βρεθούμε στη θέση που βρέθηκε εκείνος. Ποτό και οδήγηση δεν πάνε μαζί ανεξαρτήτως συνθηκών, πόσο μάλλον με πολλή κούραση και άδειο στομάχι. Εγώ μέχρι τώρα είχα όριο ένα ποτήρι κρασί και τουλάχιστον μια ώρα (συνήθως δύο) μέχρι να πιάσω τιμόνι, αλλά βλέποντας κάτι τέτοιο αναθεωρώ. Καλύτερα καθόλου οινόπνευμα και λίγη περισσότερη διαύγεια...
PS. Η εικόνα του αυτοκινήτου είναι απολύτως σοκαριστική...
-
Γάμησέ τα.Και αυτή είναι μία μόνο περίπτωση,από τίς πόσες συμβαίνουν καθημερινά.
Ευτυχώς τήν σκαπουλάρισε ο Δούκας,και μακάρι να μήν του μείνει κανένα κουσούριΟρίζουμε τελικά κάτι υλικό πέραν του ίδιου μας του εαυτού;
Κομμάτια να γίνει,όχι μόνο ένα κόλτ,αλλά ότι και να καβαλάς ή να κατέχεις.Ούτε ένα δάχτυλό μου δεν θα αντάλλασα ούτε για μιά Φερραρι Εντσο -
Περαστικά στον φίλο Λευτέρη, μακάρι σε μερικά χρόνια να τα θυμάται αυτά ΜΟΝΟ διαβάζοντας παρόμοια κείμενα και να παίζουμε όλοι μαζί μπασκετάκι ή να κάνουμε καρτ (ό,τι προτιμάει ο φίλος)...
Έχω συγκλονιστεί διότι έχω κοιμηθεί κ εγώ στο τιμόνι! Για την ακρίβεια για κάμποσο καιρό συνέβαινε συχνά! Τελικά έφαγα το δεξί μου ψαλίδι σε ένα πεζοδρόμιο (κι εμένα το αμάξι τότε ήταν περίπου 4 μηνών), γλιτώνοντας για 10-15 cm την κολόνα το φαναριού σε εκείνο το σημείο! Θεωρώ τον εαυτό μου αφάνταστα τυχερό που τη σκαπούλαρα με 550 ευρώ (Σεπτέμβριος 2004).
Εύχομαι να μην συμβαίνουν σε κανέναν αυτά τα πράγματα!
Υ.Γ. Δεν είχα πει ούτε σταγόνα, απλά ήταν πολύ αργά και ήμουν κουρασμένος!
Φίλε Λευτέρη (αν μου επιτρέπεις το 'φίλε', ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ!)
-
Ποτε δεν εχω κοιμηθει στο τιμονι, ειναι κυριοτερα θεμα προγραμματισμου πιστευω,οταν βαζουμε προγραμμα να ξενυχτησουμε και μετα να κανουμε 100 χλμ για να παμε κατευθειαν σπιτι/δουλεια/στρατοπεδο,παμε γυρευοντας.
-
Παιδια, το εχω παθει και εγω, στιγμιαια βεβαια, λογω του οτι δουλευα 24ωρες+ και μολις το συνειδητοποιησα τρελαθηκα!
Σταματησα και εκανα ντουζακι με 1 μπουκαλακι νερο που ειχα και ορκιστηκα οτι δεν θα ξανασυμβει...
-
Ναι, με την διαφορά ότι το παιδί είχε πιεί. Έλεος ρε πούστη μου.
-
δε νομιζω οτι χρειαζεται οποιοσδηποτε σχολιασμος..
σιγουρα ο καθ ενας εχει κατι να πει, αλλα δε νομιζω να ειναι αυτο το θεμα!
Τροφη για σκεψη μονο.- -
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Μας υπενθυμίζει ( δυστυχώς το έμαθε με τον χειρότερο τρόπο ) ότι το τιμόνι , ανεξάρτητα από τον τύπο του οχήματος - φορτηγό , ΙΧ , μηχανάκι - , είναι πολύ μεγάλη ευθύνη.Περαστικά στο παλικάρι.
Well spoken!
Ευχομαι στο παλληκαρι να πανε ολα καλα, και υπομονη
-
Περαστικά φίλε!
Θυμήθηκα το τηλέφωνο που με ξύπνησε μια Κυριακή ξημερώματα,για να πάω να μαζέψω τον αδερφό μου από μια κολώνα στη Βάρης Κοροπίου.
Κ εκείνος ακριβώς ίδια φάση.Είχε βγεί Σάββατο βράδυ στα μπουζούκια,είχε πιεί ένα ποτό,ήταν κ κουρασμένος,και γυρνώντας τον πήρε ο ύπνος.
Ευτυχώς δν είχε πάθει τίποτα πέρα από μερικούς μόλωπες,το αυτοκίνητο βγήκε ολική.
Προσοχή παιδιά πάντα.Όλοι το ξέρουμε,όλοι το έχουμε ακούσει,αλλά όταν γίνεται κτ τέτοιο κοντά μας,είναι αλλιώς.. -
Επειδή μου έχει τύχει να βρεθώ σε κατάσταση που παραλίγο να με πάρει ο ύπνος (3 το πρωί λίγο έξω από την Μπολώνια πριν πολλά χρόνια) τι να πώ?
Το θέμα ήταν ότι κούραση+αλκοόλ (έστω και λίγο) = άστα να πάνε.
Του εύχομαι καλή ανάρωση.
-
1-2 ποτα δεν σε κοιμιζουν στο τιμονι...
Η κουραση σε κοιμιζει...
Μια φορα μου ετυχε ολη κ ολη σε αδεια ΕΟ αυτο το σκηνικο οταν ξεκινησα απο Αθηνα για Λαρισα 2 το βραδυ χωρις να εχω πιει κατι...
Το λαθος> Ειχα να κοιμηθω απο τις 8 το πρωι λιγο και το φαι λιγες ωρες πριν και στις ευθειες της Λαρισας με πιανει υπνος στιγμιαια...
Στοπ αμεσως παγωμενο νερο και φτανω στο στρατοπεδο...Μπορει να τυχει στον καθενα γι αυτο μετα απο μπολικο φαι ή οταν ειστε κομματια καλυτερα ταριφας ή αλλος οδηγος... Καφες, red bull δεν σε κρατανε για ωρα και οταν περασει η επιδραση ειναι χειροτερα...
Φυσικα και το πολυ αλκοολ (μπυρες, κρασια) επειδινωνει την κουραση...Μακαρι το παιδι να γινει καλα συντομα..
-
Συγκινήθηκα και στεναχωρέθηκα ταυτόχρονα! Μπράβο σου, πρώτα για τη δύναμη με την οποία αντιμετωπίζεις την κατάσταση και μετά για την πρωτοβουλία σου να χρησιμοποιήσεις το προσωπικό σου βίωμα ως παράδειγμα προς αποφυγή σε όσους μπορείς περισσότερους.
Σιδερένιος!
-
Γειά σε όλους!!! Ειμαι 22 χρονων
.--
Μπραβο.και γω τοσο ειμαι(παρα κατι) συνεπως τα λογια αυατα δεν ερχονται απο καποιο ανωριμο 15χρονο
-->Ημουν ενας πανευτυχης κατοχος COLT CZ3 1,3 invate... Λεω ''ημουν'' γιατι τωρα το αμάξακι μου μονο για CZ3 δεν μοιαζει... Το ειχα αγορασει πριν 1 χρονο (20 Νοεμβρη) σε κοκκινο χρωματακι...
--
Κοκκινο?Ολοι ξερουν οτι το CZ3 πρεπει να ειναι μαυρο.Τεσπα απο το καλημερα κακη επιλογη.Το ψαξες αν εχει περασει το τεστ ταρανδου,πριν το παρεις? Εμμ...
-->Ισως ημουν και ο πρωτος που τολμησε να βαλει χερι στο εργοστασιακο ηχοσυστημα...Θυσιαζοντας βεβαια την επιλογη στον τυπο καταναλωσης(κλειδωσε σε στιγμιαια καταναλωση). Εβαλα εμπρος μια πηγή MP3 JVC μπροστα & πισω μοναδα ultimate 12ιντσο sub woofer στην ταβλα εβαλα κατι θηρια JPL και κατω απο το καθισμα 2 ενισχυτες Blaunpukt (ο ενας για το sub). Εκτος απο αυτα εβαλα φυμε... και οργανα θερμοκρασια κινητήρα, θερμ. λαδιου και βολτομετρο που το εβλεπες να ανεβοκατεβαινει σε καθε χτυπημα του SUB. Ολα αυτα σε μια ανθρακονηματινη βαση στην κολονα που ταιριαξε κουτι. (τα οργανα δουλευαν ολα οχι μονο καγκουρια). Ειχα σκοπο να συνεχισω και σε αλλες βελτιωσεις οπως αναρτιση, φρενα μιας και το προετοιμαζα για μελοντικη μετατροπη σε CZT ειχα βρει και μοτορι απο γερμανια.--
Καλα με τοση καγκουρια,απορω πως δεν επεφταν μονες τους οι κολονες πανω σου.Τεσπα περι αισθητικης,κολοκυθοπιτα,δε θα μεινω πολυ στο θεμα
-->Ολα μου τα ονειρα εσβησαν ομως εκεινο το μοιραιο βραδυ... Ηταν 29 Απριλη οταν με μια παρεα πηγαμε στα μπουζουκια (ολο κ ολο 3 φορες εχω παει στην ζωη μου) ημουν κουρασμενος απο την δουλεια (σε Ι.Κ.Τ.Ε.Ο.) και ξενυχτισμενος απο το προηγουμενο βραδυ. Γυρνωντας απο το κεντρο κατα τις 3:30 (με 2 ποτηρια ουισκι στο αιμα και νυστικος)... 2 λεπτα πριν φτασω στο σπιτι συνεβει το μοιραιο και παραλιγο θανατηφορο. Κοιμηθηκα στο τιμονι. (Μην απορειτε συμβαινει συχνα). Ανοιγοντας τα ματια τρομαξα, βλεπω το κολτακι να κατευθυνετε σε μια κολονα που ηταν πανω στην νησιδα. Απο αντανακλαστικα στριβω βιαστικα το τιμονι δεξια για να αποφυγω την συγκρουση, με αποτελεσμα να χασω πληρως τον ελεγχο και κατευθυνομαι με το πλαι στο δεξι πεζοδρομιο οπου και χτυπαω...
Ολα αυτα εγιναν σε 2-3 δευερολεπτα με ταχυτητα 80-90 και ζωνη ασφαλειας.--Ωραια και δραματικα μας τα περιγραφεις αλλα για λυσε μου και μια δυο αποριες:
Πηγαινοντας στο κεντρο και πριν πιεις τα 2 ποτηρια ουισκι(προσοχη στις μπομπες) δεν ηξερες οτι ησουν αυπνος απο το προηγουμενο βραδυ?Ομοιως δεν ηξερες οτι ησουν νηστικος?
Γνωριζες οτι στην επιστροφη θα επρεπε να οδηγησεις εσυ το αυτοκινητο σου?
Ακομη δεν μας ειπες ησουν εντος κατοικημενης περιοχης οταν (ξυπνιος η κοιμισμενος) ετρεχες με 80-90 χ.α.ω?
Τελος ποια ηταν η αντιδραση της αστυνομιας?Ασκηθηκαν διωξεις εναντιον σου?Δεν υπαρχουν ποινικες ευθυνες?
-->Το αποτελεσμα?? 5 σπασμενοι σπονδυλοι... αρκετοι για να σε καθηλωσουν σε αναπηρικο καροτσακι ολη σου την ζωη. Ομως μεσα στην ατυχια ημουν τυχερος, μετα απο χειρουργιο 15.000Ευρο και 6 μηνες φυσιοθεραπεια, γυμναστικη κτλ. αποχωριστικα το καροτσακι και κυκλοφορω με πατεριτσες. Και με τον καιρο υπαρχει βελτιωση.
Για το κολτακι τι να πω?? Ειναι το τελευταιο που σκεφτεσαι... Με 17.500 ΧΛΜ σε 6 μήνες!!!!! παλι δεν το χορτασα. Σε 3 δευτερολεπτα αλλαξε ολη μου η ζωη, χρωσταω 8000Ευρω σε ενα αμαξι που θα παει για ανταλλακτικα και αλλα τοσα σε γιατρους κλινικες κτλ.--
Ειλικρινα φιλε μου οσον αφορα το συγκεκριμενο περιστατικο(γιατι κατα τα αλλα μπορει να εισαι μια χαρα παιδι) δεν σε λυπαμαι.Αιτιο και αποτελεσμα.Απλα εσυ ειχες την ατυχια να το βιωσεις επωδυνα.Ατυχια?Μπα μαλλον οχι.Οταν σαν ενηλικος καταναλωνεις σεβαστη(συμφωνα με τα προβλεπομενα ορια) ποσοτητα αλκοολ,οντας αυπνος και νηστικος και μετα βγαινεις να οδηγησεις εισαι πολυ κοντα στο προφιλ του εγκληματια.Και προτου καποια υποκριτικα καραγκιοζακια βιαστουν να διαφωνησουν μαζι μου,να σας δωσω και μια αλλη προοπτικη του γεγονοτος:Τη στιγμη που το παλικαρι ειχε αποκοιμηθει στο τιμονι και το αυτοκινητο εκτελουσε εναερια ακροβατικα καποιος πεζος η και εποχουμενος θα μπορουσε να βρεθει στην δυσαρεστη θεση να του ρθει στο κεφαλι το coltaki.Αυτος θα ηταν ο πραγματικος ατυχος.Και εδω να υπενθυμισω το περιστατικο του Οκτωβριου στην Καλαμαρια Θεσσαλονικης,οπου ενας εξισου 'ευαισθητοποιημενος οδηγος' εκτελωντας επικινδυνη μανουβρα(υπο τους ηχους του subwoofer Κι αυτος) εισηλθε στο πεζοδρομιο,παρεσυρε και διαμελησε μαθητη παρακειμενου λυκειου που περπατουσε ανυποψιαστος και καθολα νομιμα στο πεζοδρομιο.Εκει να δειτε κλαμα,χειρουργεια,ακρωτηριασμους,σακαταμενη ραχοκοκκαλια και αβεβαιοτητα μεχρι σημερα για την ζωη του παιδιου που τελευταια ακουσα οτι θα μεταβει στο εξωτερικο λογω της κρισιμοτητας της κακαστασης του.
Αλλα ακομα και να μην χτυπαγε εμενα,τον αδερφο μου η οποιονδηποτε αλλον περαστικο νιωθω ηλιθιος να επιβαρυνονται τα ασφαλιστικα ταμεια της χωρας μου επειδη ο καθε απασφαλισμενος ανεγκεφαλος εχει μικρο σεβασμο για την ιεροτητα της ζωης των γυρω του μα πανω απο ολα του ιδιου του του εαυτου.Ακομα και 5 ευρω να κοστιζει η περιθαλψη του για μενα ειναι καμμενα λεφτα.
-->Ομως δεν το βαζω κατω θα βαλω τα δυνατα μου και θα αγορασω ενα καινουριο σε 1-2-3 χρονια, εγω θα το παρω ετσι απο πεισμα. Οποιος χρειαζεται ανταλακτικα για CZ3 η ενδιαφερετε για ενα αριστο Honda CBR 400RR (1.800E μονο) να με πει.Ελπιζω να μην σας ψυχοπλακωσα. Οτι απορια εχετε για τις μετατροπες ευχαριστως να τις λυσω και εχω και ενα καλο tip για να κανει τρελο θορυβο η εισαγωγη.
ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!--Εμ,ελα στο παρασυνθημα της μικρης αγγελιας.Βοηθηστε κοσμε να ξαναπαρει CZ3 το παιδι.Και καπου εδω να στηλιτευσω τη συμπεριφορα οσων βιαστηκαν 'να συμπαρασταθουν στο ατυχο το παλικαρι,που η σκληρη μοιρα του επιφυλασσε τετοια τραγικη εξελιξη'.Στην πραγματικοτητα βλεπουν στο προσωπο του τον ιδιο τους τον εαυτο.Γουσταρουν να πινουν και να οδηγουν ελευθερα,να εκτελουν επικινδυνες μανουβρες επειδη ειναι 'χεραδες'.Ειναι οι πρωτοι που θα τα χωσουν στην πολιτεια για την αυξηση των προστιμων παραβασεων.Αλλα οταν ερθει εκεινη η 'ρημαδα η ωρα¨,θα τα ριξουν στην μαυρη τους τη μοιρα και την κακια στιγμη,παρα στο ελλειμα παιδειας και την ξεροκεφαλια τους.
Ξερω οτι το ποστ μου δε θα αρεσει σε πολλους.Ουτε στους 2 απο τους 10.Οι περισσοτεροι θα το παρατησουν στη μεση,αλλοι θα αναζητησουν το emoticon με το χερακι που πηγαινει παλινδρομικα πανω-κατω γιατι ειναι τοοοοοοοσο εξυπνοι και πρεπει να μου την πουνε.Δε με νοιαζει ομως.Ειναι οι ιδιοι που αντι να εντοπισουν την εκνομη και αντικοινωνικη συμπεριφορα του παιδιου που τρακαρε,εσπευσαν να τον συμπονεσουν και να τον καθησυχασουν.Του παν και μπραβο μαλιστα που δεν δινει σημασια στα υλικα αγαθα(το τρακαρισμενο αμαξι).και μετα γυρισαν πλευρο και συνεχισαν το μακαριο υπνο τους.Δε με νοιαζει.Ξερω οτι εχω δικιο βλεποντας απλα τα στατιστικα που ανακοινωνει η Τροχαια καθε μηνα.
Υ.Γ -->ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!
--
αυτο τωρα ειναι απειλη?
-
ΠΡΟΣΟΧΗοταν εισαι κουρασμένος, ειναι απιστευτα ευκολο να σε παρει ο υπνος στο τιμονι. Και προς Θεού. Μην πει κανεις οτι 'σε εμενα δεν προκειται ποτε να μου συμβει'. Δεν ειναι θεμα αντοχής η αυτοσυγκεντρωσης. Απλως μπορεί να συμβεί στον καθενα ανεξαρτητα με την θεληση του, σαν τον λοξυγγα ας πουμε. Απλως αρκει το συνηθισμενο αντανακλαστικο ανοιγοκλεισιμο των ματιων που κανουν ολοι οι ανθρωποι, για να παραμεινουν στη συνέχεια τα ματια κλειστα. Εάν αισθανθείτε κουρασμένοι σταματειστεαμεσως ακόμα και αν πλησιάζετε στον προορισμό σας. Ρωτηστε εμενα που με ξυπνησε η γυναικα μου οταν οι 2 δεξιες ροδες ειχαν πατησει εκτος δρομου και σημαδευα το χωραφι.
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Ξερω οτι το ποστ μου δε θα αρεσει σε πολλους.Ουτε στους 2 απο τους 10.
Σε αυτο θα συμφωνησω.
-
Οι δουλειές και οι ηλίθιοι δεν τελειώνουν ποτέ...
xenos εγραψε:
Σε αυτο θα συμφωνησω
Ημουν ενας πανευτυχης κατοχος COLT CZ3...