-
αυτο το λουκ της εφταρας που εχει σαν να μη μου αρεσει και πολυ ,
τα φωτα του μου θυμηζουν αστρα κουπε
θα ειδωμεν ... -
By the way, υπαρχει μια φοβερη σκηνη η οποια κραταει 15 λεπτα η οποια δηχνει 2 Καντιλλακ να κηνηγουντε στο I101 Αγη.
Ενα ειναι το CTS (με τους καλους) και το αλλο το Escalade (με τους...λιγοτερο καλους). Το CTS γινετε λιωμα στο τελος λογο των πυροβολησμων και συγκρουσεων:
Ο Ι101 φενετε καθαρα εδω:
Τιποτε δεν ειναι τυχαιο. Για αυτους που θα δουνε την ταινια, κατα την διαρκεια της παραπανω σκηνης, προσεξτα τα ΥΠΟΛΟΙΠΑ αυτοκινητα στον αυτοκινητοδρομο. Το 80% αυτων ειναι της General Motors και τα περισσοτερα Pontiac!
-
Τωρα περιμενω τα Terminator 3 και Hulk. Και τα 2 τα περιμενω μετρια.
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Ασχετο:
Σημερα ειδα το Matrix Reloaded και ειναι χειροτερο απο το X2 κατα την γνωμη μου.
Μην λες τιποτα γιατι δεν θα δω κανενα απο τα δυο μεχρι τις αρχες Ιουνιου.
Ν.
Αστον βρε Νικο να μας πει!! Και με έχουν 'φάει' τα παιδιά μου να τα πάω!!!
Γαβριήλ,'μάπα το καρπούζι'???!!!Απο εφέ???!!!Γιατι απο ηθοποιία δεν περιμένουμε και πολλά σε τέτοια έργα!Δεν μπορω αν πω 'μαπα το καρπουζι', απλως το Χ2 ηταν καλυτερο κυριως λογω καλυτερου σεναριου. Για μενα η πλοκη της ιστοριας, the story plot, ειναι σημαντικο για την ποιητητα μιας ταινιας.
Απο εφε, ενα απο τα καλυτερα ποτε. Η σκηνοθεσια ειναι πολυ υψηλης ποιοτητας επισης. Επισης, φανταστητε αυτο: προσθεστε ΟΛΟ το ξυλο που εχει πεσει σε ΟΛΕΣ τις ταινιες καρατε του Μπρους Λι. Τωρα φανταστητε το 50% απο αυτο ως CGI. Τοσο και τετοιο ξυλο επεσε στο Matrix Reloaded.
ΤΟ πιστευεις ή οχι, η ηθοποιια ηταν καλυτερη της πρωτης ταινιας. Ειδικα απο την Carrie-Anne Moss ( http://movies.yahoo.com/shop?d=hc&id=18 ... mm&intl=us ). Ακομη και ο Keanu Reeves επεξε καλυτερ απο οτι στο προηγουμενο (κατα την γνωμη μου ο Keanu Reeves ειναι κατω του μεσο ορου ποιοτητας ηθοποιος).
Τα παιδια θα ενθουσιαστου σιγουρα. Ποσο ετων ειναι ομως? Υπαρχει λιγο σεξ μεσα.
Τελος, ειναι φανερο οτι θα υπαρξει και 3η ταινια 100% απο το τελος. Η ταινια τελειωνει με την φραση:
TO BE CONCLUDED....
Τα παιδιά είναι 16 και 12.Οταν λές sex εννοείς 'χοντρά' πράγματα?Με την Μπελούτσι (να πάω μόνος μου!!)?Και πολύ ξύλο ε?Αμάν!!!
Τα δύο επόμενα ειναι το Squared και το Cubed!!
Το δε Squared λένε οτι εχει πάρα πολύ ξύλο!!!!!!!!!!!!Πόσο πιά!!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ασχετο:
Σημερα ειδα το Matrix Reloaded και ειναι χειροτερο απο το X2 κατα την γνωμη μου.
Μην λες τιποτα γιατι δεν θα δω κανενα απο τα δυο μεχρι τις αρχες Ιουνιου.
Ν.
Αστον βρε Νικο να μας πει!! Και με έχουν 'φάει' τα παιδιά μου να τα πάω!!!
Γαβριήλ,'μάπα το καρπούζι'???!!!Απο εφέ???!!!Γιατι απο ηθοποιία δεν περιμένουμε και πολλά σε τέτοια έργα!Δεν μπορω αν πω 'μαπα το καρπουζι', απλως το Χ2 ηταν καλυτερο κυριως λογω καλυτερου σεναριου. Για μενα η πλοκη της ιστοριας, the story plot, ειναι σημαντικο για την ποιητητα μιας ταινιας.
Απο εφε, ενα απο τα καλυτερα ποτε. Η σκηνοθεσια ειναι πολυ υψηλης ποιοτητας επισης. Επισης, φανταστητε αυτο: προσθεστε ΟΛΟ το ξυλο που εχει πεσει σε ΟΛΕΣ τις ταινιες καρατε του Μπρους Λι. Τωρα φανταστητε το 50% απο αυτο ως CGI. Τοσο και τετοιο ξυλο επεσε στο Matrix Reloaded.
ΤΟ πιστευεις ή οχι, η ηθοποιια ηταν καλυτερη της πρωτης ταινιας. Ειδικα απο την Carrie-Anne Moss ( http://movies.yahoo.com/shop?d=hc&id=18 ... mm&intl=us ). Ακομη και ο Keanu Reeves επεξε καλυτερ απο οτι στο προηγουμενο (κατα την γνωμη μου ο Keanu Reeves ειναι κατω του μεσο ορου ποιοτητας ηθοποιος).
Τα παιδια θα ενθουσιαστου σιγουρα. Ποσο ετων ειναι ομως? Υπαρχει λιγο σεξ μεσα.
Τελος, ειναι φανερο οτι θα υπαρξει και 3η ταινια 100% απο το τελος. Η ταινια τελειωνει με την φραση:
TO BE CONCLUDED....
Τα παιδιά είναι 16 και 12.Οταν λές sex εννοείς 'χοντρά' πράγματα?Με την Μπελούτσι (να πάω μόνος μου!!)?Και πολύ ξύλο ε?Αμάν!!!
Τα δύο επόμενα ειναι το Squared και το Cubed!!
Το δε Squared λένε οτι εχει πάρα πολύ ξύλο!!!!!!!!!!!!Πόσο πιά!!!16 και 12, you're fine. No prob.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τα παιδιά είναι 16 και 12.Οταν λές sex εννοείς 'χοντρά' πράγματα?Με την Μπελούτσι (να πάω μόνος μου!!)?
Kouk, an tous exeis internet sto spiti den 8a katalaboun tipote...
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Τα παιδιά είναι 16 και 12.Οταν λές sex εννοείς 'χοντρά' πράγματα?Με την Μπελούτσι (να πάω μόνος μου!!)?
Kouk, an tous exeis internet sto spiti den 8a katalaboun tipote...
Αγη το internet ευτυχώς έχει ακόμα δυνατότητα να κλειδώσεις κάποια site!
Βέβαια εγω -ακόμα- δεν τα αφήνω να το χρησιμοποιούν αν δεν είμαι σπίτι, αλλα μέχρι πότε???!!! -
Ενα ενδιαφέρον factoid για τo car chase στο Matrix Reloaded είναι οτι οι παραγωγοί δεν έβρισκαν κάποιο αυτοκινητόδρομο που να ικανοποιεί τις ανάγκες τους για την ταινία και αποφάσισαν... να χτίσουν δικό τους (δίπλα σε κάποια εγκαταλλελειμένη βάση)!!!
Λογικό αν σκεφτεί κανείς οτι το έργο κόστισε περι τα 130 εκατομμύρια δολλάρια και ο αυτοκινητόδρομος μήκους 2 μιλίων, 2,4 εκατομμύρια!
Δεν γυρίζανε και μερικές σκηνές εδώ στον ΠΑΘΕ να τον σουλουπώσουνε κι' αυτόν λιγο???
-
8a paw na to dw aurio.
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Τελικά όλες οι BMW τείνουν νά ασχημαίνουν,ή έτσι μού φαίνεται;
Δεν σου φαίνεται,είναι η αλήθεια είδα τις προάλλες Ζ4 και μου φάνηκε σαν τούβλο με ρόδες
Υπάρχει και site φίλων της BMW που μαζεύει υπογραφές διαμαρτύρεται και κράζει κανονικότατα τον ακατανόμαστο σχεδιαστή(ο θεός να τον κάνει σχεδιαστή)Εγω προτιμω το Z3 απο το Ζ4.
Νικος
Eμένα πάντως μ'αρέσει η Ζ4, η Ζ3 όχι τόσο. Θα συμφωνήσω πάντως με τη γενική διαπίστωση. Αναφέρω χαρακτηριστικά:το facelift της 3αρας, την X5 ειδικά πίσω, την νέα 5αρα...ακόμα και τα σχέδια της νέας σειράς 1...που θα πάει?
-
H Monica Bellucci htan auti pou h8ele fili apo ton Reeves?
-
Η απλή πεντάρα, αλλά αν έχετε πραγματικά γρήγορη σύνδεση δείτε το βίντεο:
http://www.bmw.fi/e60/index.html -
Φωτογραφίες από την παρουσίαση της νέας Σειράς 5:
http://www.bmwm5.com/vbulletin/showthread.php?s=&threadid=31449 -
αμφιβαλλω κι εγω που 8α οδηγησει αυτη η σχεδιαση την ΒΜW...
η Ζ4 δε μου φαινεται ασχημη, ουτε κ η 5αρα, αλλα δε νομιζω πως 8α ελκυσει κοσμο για μεγαλα νουμερα πωλησεων...
η 7αρα ηταν καταστροφη για την εταιρια γι αυτο κ 8α παει για προωρη αντικατασταση(μεσα στο επομενο 12μηνο!!)... -
πληροφοριες για τη νεα 5αρα:
-η 8α εχει τον V10 5.000 κυβικων που πρωταγωνστησε στο Le Man το '99 με τα 500 αλογα, η τελευταια σκεφτονται κ την εναλλακτικη του ιδιου 10κυλινδρου με αυ3ημενη χωρητικοτητα στα 5.800 κυβικα, με αποδοση 550 αλογων κ κοφτη στις 9000rpm!!!!!!!!!! δεν εχει αποφασιστει ακομη..
-8α χρησιμοποιει επισης το ημιαυτοματο SMG III 7 ταχυτητων κ 8α φερει 19αρες ζαντες, σποιλερ γυρω γυρω κ διαφορετικο πορτ-παγκαζ(λογικα με ενσωματομενη αεροτομη)..
0-100 σε κατω απο 5'' κ τελικη ηλεκτρονικα περιρισμενη στα 250χμ/ωρα.[/b]
-
Egw eida tin Z4 prin kamia bdomada ston dromo... kai tolmw na pw oti mou aresei poli perisotero apo tin pezi Z3...
oso gia M5 tha prepei na sumfwnisw mazi sas...
twra gia to Matrix... ta autokinita pou odigounte apo tous protagwnistes einai prototypa... kai ta xrisimopoiisan giati tous arese to futuristiko stilaki tous... To traffic einai computer generated... alla ta autokinita twn protagwnistwn... ekanan auta pou deixnei i tainia stin pragmatikotita... den lew alla gia na min tin spasw se autous pou den to exoun dei akoma...
-
Egw eida tin Z4 prin kamia bdomada ston dromo... kai tolmw na pw oti mou aresei poli perisotero apo tin pezi Z3...
twra gia to Matrix... ta autokinita pou odigounte apo tous protagwnistes einai prototypa... kai ta xrisimopoiisan giati tous arese to futuristiko stilaki tous... To traffic einai computer generated... alla ta autokinita twn protagwnistwn... ekanan auta pou deixnei i tainia stin pragmatikotita... den lew alla gia na min tin spasw se autous pou den to exoun dei akoma...
-
-
M5 pic
-
Ο χρήστης Viper έγραψε:
...Καί εγώ τήν είδα χτές στό δρόμο,παρ'όλα αυτά δέν μπορώ νά πώ ότι μού άρεσε!
ΠΕΖΗ η Ζ3;;;Γιάτι;;;
BMW M5 2005