-
Μου αρεσει πολυ η διαφημιση της Audi που προβαλλεται στην Αγγλια. Με 2 λογια δειχνει την ιστορια της εταιριας και τους τομεις στους οποιους ηταν πρωτοπορος.
-
Ο χρήστης lefos-WRX έγραψε:
Μου αρεσει πολυ η διαφημιση της Audi που προβαλλεται στην Αγγλια. Με 2 λογια δειχνει την ιστορια της εταιριας και τους τομεις στους οποιους ηταν πρωτοπορος.Παίχτηκε καί εδώ.
-
Μόλις είδα την διαφήμηση της Corolla, οπου το αμάξι παίζει τενις με αντίπαλο ένα μηχάνημα που εκτόξευει μπαλάκια του τενις...
είναι απλά άπαιχτη...
το αμάξι καταφέρνει και αποκρούει όλες τις μπάλες και στο τέλος με μια εκπληκτική βολή αχρηστεύει το μηχάνημα...
ώς θεατές άλλα corolla toyota επιβραβεύουν την επιτυχία του 'αδερφου' τους ανοιγοκλείνοντας την πόρτα του οδηγού...
πολύ καλή, πρέπει να την δείτε, αν δεν την έχετε ήδη δεί -
Μα Δ-Ε-Ν Ε-ΧΟΥ-ΜΕ Ibiza...
Τη θεωρω πολυ καλη διαφημιση, καλογυρισμενη και ευχαριστη εκπληξη που ειναι Ελληνικη!
Δεν εξεταζουμε το προϊον αλλα τη διαφημιση. Ασχετως αν θεωρω το Ibiza καλη ΄η οχι προταση, η διαφημιση αυτη οποτε τη βλεπω μου φτιαχνει τη διαθεση.
Πολυ αστεια. Η γυναικα με τον τροπο που μιλαει τον μειωνει πολυ τον τυπο. -
Ο χρήστης Nikos_bugsR έγραψε:
Μα Δ-Ε-Ν Ε-ΧΟΥ-ΜΕ Ibiza...εμένα μου θυμίζει λίγο το 'ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ GOLF'...και δεν ξέρω με χαλάει λίγο...βέβαια ίδια εταιρεία είναι πλέον, οπότε...περι ορέξεως
-
Ο χρήστης dartman1980 έγραψε:
Αν σου ειναι ευκολο πες μου τη σελιδα που βρηκες τη φωτογραφια!Dart, αν κάνεις δεξί κλίκ στην εικόνα και επιλέξεις 'Properties' θα δεις ότι το URL της εικόνας είναι αυτό:
http://www.citroen.mb.ca/citroenet/c2/images/001.jpg
οπότε το site είναι αυτό:
Κάτω δεξιά έχει ένα link που ονομάζεται 'Citroenet'. Αν το ακολουθήσεις θα δεις πάλι κάτω δεξιά ένα link με τίτλο 'Latest Info on Citroen's future product range and concept cars'. Εκεί θα δεις φωτογραφίες από πολλά μελλοντικά μοντέλα και εκθεσιακά πρωτότυπα.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Αν σου ειναι ευκολο πες μου τη σελιδα που βρηκες τη φωτογραφια!
Dart, αν κάνεις δεξί κλίκ στην εικόνα και επιλέξεις 'Properties' θα δεις ότι το URL της εικόνας είναι αυτό:
http://www.citroen.mb.ca/citroenet/c2/images/001.jpg
οπότε το site είναι αυτό:
Κάτω δεξιά έχει ένα link που ονομάζεται 'Citroenet'. Αν το ακολουθήσεις θα δεις πάλι κάτω δεξιά ένα link με τίτλο 'Latest Info on Citroen's future product range and concept cars'. Εκεί θα δεις φωτογραφίες από πολλά μελλοντικά μοντέλα και εκθεσιακά πρωτότυπα.
Ευχαριστω Κωστα! Με εχει ψιλοεντυπωσιασει το C2 γιαυτο ψαχνομαι!
Ελπιζω παντως να μην εχει το 'ηλιθιο' τιμονι του SAxo !! -
Ευχαριστω Κωστα! Με εχει ψιλοεντυπωσιασει το C2 γιαυτο ψαχνομαι!
Ελπιζω παντως να μην εχει το 'ηλιθιο' τιμονι του SAxo !!To 1,63 ύψος δεν σε προβληματίζει? Μήπως είναι αρκετά ψηλό?[/quote]
-
Με προβληματιζει το υψος αλλα οπως ειπα απλα μου αρεσει αισθητικα αν δε βγει εαν δε το δω απο κοντα εαν δε το οδηγησω τι να σου πω? Γουρουνι στο σακι παντως δε παιρνω!!!
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Toyota Avensis
Χμμμ, δεν θα το έλεγα. Για τον εξής λόγο:
Στην διαφήμιση όλοι λένε τα κατορθώματά τους και ο τύπος με το Avensis δεν λέει τίποτα. Οπότε τον ρωτάει ένας:
-What did you say you did?
-I didn't
Και λέω εγώ: Didn't say or didn't do(και γι'αυτό πήρε το Avensis, επειδή ήταν το χειρότερο που μπορούσαν να του δώσουν)???????Ή μήπως δεν λέει επειδή δεν έκανε τίποτα και αυτό ήταν το χειρότερο που μπορούσε να έχει (και γι' αυτό και οι άλλοι έμειναν άφωνοι-τον είχαν συνηθίσει με Jaguar )Προσοχή, δεν λέω ότι το Avensis είναι κακό αμάξι, προς θεού. Απλά επισημαίνω αδυναμίες της διαφήμισης...
Βέβαια, μετά ήρθε η Χ5 και δεν ξανάπαιξε το σποτάκι
Που ξέρεις... σε λίγο μπορεί να βγει και BMW ταξί, αν και κάποιος είπε ότι έχει δει. Προσωπικά δεν έχω δει. Πιθανό να ήταν προσωπική μετατροπή ταξιτζή που ήθελε το απόλυτο μηχάνημα οδήγησης...
Είναι σωστή η παρατήρηση σου Μάρκο, βέβαια, το αναλύεις λίγο περισσότερο. Εμένα προσωπικά μου αρέσουν οι αναλύσεις όπως επίσης Δεν μου αρέσει να βροντοφωνάζει κανείς (χωρίς λόγω) αν έχει κάτι. Αυτό είναι δική μου προτίμηση. Όσο για την διαφήμιση... επειδή αυτές του Avensis μας έχουν συνηθίσει στο trip της σκεπτόμενης οδήγησης, αυτό και εξακολουθεί (όμως αυτη την φορά, χωρίς να λέει τίποτα). Μου άρεσε ο τρόπος που διαφημίσανε ένα συντηριτικό οικογενειακό αυτοκίνητο. Δεν θα με χάλαγε και να το είχα.
Ήσουν επίσης εύστοχος για την Jaguar αλλά ... που ξέρεις αν το Avensis ήταν το δεύτερο τουτού του τύπου δεδομένου οτι ώς τεχνοκράτης μπλεκόμενος σε δρόμους και κέντρα, προτιμάει να αφήσει το 'κτήνος' στο γκαράζ. ...Και ίσως να υπάρχουν πολές ακόμη εκδοχές.
Κατα συνέπεια, αθόρυβη, καλή διαφήμιση. (όπως, ίσως, και ο κινητήρας του). -
Θυμοσαστε τη διαφημηση του πανεμορφου 406 coupe; AΞΕΠΕΡΑΣΤΗ!!!
Δειχνει ενα τρενο και ενα 406 να κινουνται καθετα μεταξυ τους εως οτου πεφτουν οι μπαρες της διαβασης και κλεινουν τον δρομο του τρενου και περνα το 406 ανεμελο. Πριν κανα χρονο βγηκε το astra να το μιμηθει αλλα με τιποτα δεν πιστευω να βγει διαφημηση που θα ξεπερασει την συγκεκριμενη. Αναφερομαι σε διαφημησεις που παραλληλιζουν αυτοκινητα με τρενα! Γενικως, πιστευω οτι κατα μεσο ορο η peugeot εχει τις εξυπνοτερες και εντυπωσιακοτερες διαφημησεις.
(Ειχε παιχτει ελαχιστα!)
-
O διαφημισεις με το 206 το Rav4 και το Punto πιστευω ειναι οι εξυπνοτερες!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Εδώ στα Χανιά κυκλοφορεί Mazda 6 ταξί.κι εδώ στον πειραιά είδα μαζδα6 ταξί. Πολύ όμορφο το άτιμο!
Σπύρος
-
Ο χρήστης giginthesky έγραψε:
Είναι σωστή η παρατήρηση σου Μάρκο, βέβαια, το αναλύεις λίγο περισσότερο. Εμένα προσωπικά μου αρέσουν οι αναλύσεις όπως επίσης Δεν μου αρέσει να βροντοφωνάζει κανείς (χωρίς λόγω) αν έχει κάτι. Αυτό είναι δική μου προτίμηση. Όσο για την διαφήμιση... επειδή αυτές του Avensis μας έχουν συνηθίσει στο trip της σκεπτόμενης οδήγησης, αυτό και εξακολουθεί (όμως αυτη την φορά, χωρίς να λέει τίποτα). Μου άρεσε ο τρόπος που διαφημίσανε ένα συντηριτικό οικογενειακό αυτοκίνητο. Δεν θα με χάλαγε και να το είχα.
Ήσουν επίσης εύστοχος για την Jaguar αλλά ... που ξέρεις αν το Avensis ήταν το δεύτερο τουτού του τύπου δεδομένου οτι ώς τεχνοκράτης μπλεκόμενος σε δρόμους και κέντρα, προτιμάει να αφήσει το 'κτήνος' στο γκαράζ. ...Και ίσως να υπάρχουν πολές ακόμη εκδοχές.
Κατα συνέπεια, αθόρυβη, καλή διαφήμιση. (όπως, ίσως, και ο κινητήρας του).Καλή η διαφήμιση, αλλά επειδή διασκεδάζω με τις καλές διαφημίσεις, προσέχω πολλά πράγματα... Σαν χόμπυ ένα πράγμα... Και γελάω πολύ με κάτι τέτοιες αβλεψίες...
Βέβαια πολύ καλύτερη από το 'Δεν είναι Golf', που είναι απαράδεκτη...Α, και να τονίσω ότι δεν έχει σχέση με το αυτοκίνητο, αλλά με τους διαφημιστές... απροσεξίες...
-
Η διαφήμιση που μου άρεσε περισσότερο ήταν αυτή του Peugeot 106 GTI, αυτή που κάθε τόσο σταματούσε και περίμενε να τον φτάσει η... σκιά του. Συμφωνώ ότι γενικώς η Peugeot έχει βγάλει μερικές από τις καλύτερες σε έμπνευση και υλοποίηση διαφημίσεις.
-
Ο χρήστης pastri έγραψε:
Η διαφήμιση που μου άρεσε περισσότερο ήταν αυτή του Peugeot 106 GTI, αυτή που κάθε τόσο σταματούσε και περίμενε να τον φτάσει η... σκιά του. Συμφωνώ ότι γενικώς η Peugeot έχει βγάλει μερικές από τις καλύτερες σε έμπνευση και υλοποίηση διαφημίσεις.Μία από τίς καλύτερες (κατά τή γνώμη μου) η διαφήμιση του 306 μέ τόν PANIZZI.Τη θυμάστε;
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Μα Δ-Ε-Ν Ε-ΧΟΥ-ΜΕ Ibiza...
εμένα μου θυμίζει λίγο το 'ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ GOLF'...και δεν ξέρω με χαλάει λίγο...βέβαια ίδια εταιρεία είναι πλέον, οπότε...περι ορέξεως
Παιδιά δεν ξέρω για σας, αλλά εμένα αν, μετά την αγορά αυτοκινήτου ως δώρο μου έλεγε κάποιος, 'ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ GOLF' (ή οποιοδήποτε άλλο...) θα τον έσπαγα στο ξύλο. Τόσο πολύ που έχει ακριβύνει η ζωή σήμερα, σου κάνω δώρο ολόκληρο αμάξι και έχει κρεββατομουρμούρα από πάνω; Τι λε ρε; Εμένα αυτή η διαφήμιση με τσάντιζε όσο τίποτα άλλο... Και το άλλο το θύμα καθόταν στο κεφαλόσκαλο και έκλαιγε τη μοίρα του! Αν είναι δυνατόν!!!
-
Ο χρήστης Nikos_bugsR έγραψε:
Μα Δ-Ε-Ν Ε-ΧΟΥ-ΜΕ Ibiza...ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!
-
Ο χρήστης artech έγραψε:
Και το άλλο το θύμα καθόταν στο κεφαλόσκαλο και έκλαιγε τη μοίρα του! Αν είναι δυνατόν!!!Η σωστή αντιμετώπιση είναι μία:
'Τι; Δεν είναι GOLF;;; Τι λες μωρή #$@%$^@ μη σου @#$#@$^ το @#$@!#$$^% και το #$%#&^%, %^&$%^&$%^& και βρωμο%$^#$$#%^&$^*@#, πάρε κι αυτή κι αυτή κι αυτή κι αυτή και βούλωστο μη σου !#@@#$#@ το $^#@$#$@ και τη @#$%@ και το @#$%@ !'
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Η σωστή αντιμετώπιση είναι μία:
'Τι; Δεν είναι GOLF;;; Τι λες μωρή #$@%$^@ μη σου @#$#@$^ το @#$@!#$$^% και το #$%#&^%, %^&$%^&$%^& και βρωμο%$^#$$#%^&$^*@#, πάρε κι αυτή κι αυτή κι αυτή κι αυτή και βούλωστο μη σου !#@@#$#@ το $^#@$#$@ και τη @#$%@ και το @#$%@ !'
Και απαντα με μια απαθεια.... 'Αφου δεν ειναι GOLF, ψεμματα να πω...?'
Η καλυτερη αντιμετωπιση ειναι, πραγματικα. Μπραβο skullone. Δεν ξερω βεβαια οταν θα φτασω στη θεση αυτου αν θα μπορω να τα πω, ομως σαν συλληψη ειναι αψογη..
ΠΟΙΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ?