Nov 29, 2006, 9:06 AM

Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:

Ακόμα και τις Κυριακές, ακόμα και αν έχω κοιμηθεί στις 5 το πρωί, δύσκολα θα μείνω στο κρεβάτι μετά τις 9. Συνήθως τις καθημερινές στις 7, ίσως και νωρίτερα αν υπάρχει ειδικός λόγος. Θεωρώ τον ύπνο χάσιμο χρόνου. Αναγκαίο κακό αλλά χάσιμο χρόνου. Οι μέρες είναι έτσι κι αλλιώς τόσο μικρές, η ζωή έτσι κι αλλιώς τόσο μικρή...... Το να τη χαραμίζω στο κρεβάτι, δεν μου ακούγεται και πολύ ελκυστικό σενάριο! Άρα, όσο είναι απαραίτητο! Το υπόλοιπο, το χαρίζω σε άλλους...

Τα ίδια περίπου και όταν ήμουν φοιτητής! Απλά δεν ξυπνούσα στις 7 τα πρωινά, αλλά στις 9 συνήθως.

ρε συ Νάσο ακριβώς τα ίδια!
Λες κι έγραψα εγώ το ποστ!

Να ξεκαθαρίσω βέβαια το εξής: Απολαμβάνω ιδιαίτερα έναν καλό υπνάκο, ειδικά το χειμώνα, κάτω απ' το πάπλωμα, είναι πολύ ωραία τα πράγματα! Απλά δεν είναι ανάγκη να κρατάει 12 ώρες ο ύπνος, μπορεί κάλλιστα να είναι και 5. Επίσης τις πιο πολλές φορές κάνω και ένα ντουζάκι το πρωί, οπότε ούτε καφέδες χρειάζομαι, ούτε τίποτα!

Όσο για το πρωινό φαγητό.......
Τι να πω τώρα; Ομελετούλα, φέτες με φυστικοβούτυρο, μπέικον, δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο....... Όλα όσα γράψατε παραπάνω είναι ιδιαίτερα ελκυστικά. Εγώ ένα γάλα πίνω βέβαια όλο κι όλο... Αλλά μακάρι να μπορούσα να τρώω καλύτερα το πρωί.