Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Ακόμα και τις Κυριακές, ακόμα και αν έχω κοιμηθεί στις 5 το πρωί, δύσκολα θα μείνω στο κρεβάτι μετά τις 9. Συνήθως τις καθημερινές στις 7, ίσως και νωρίτερα αν υπάρχει ειδικός λόγος. Θεωρώ τον ύπνο χάσιμο χρόνου. Αναγκαίο κακό αλλά χάσιμο χρόνου. Οι μέρες είναι έτσι κι αλλιώς τόσο μικρές, η ζωή έτσι κι αλλιώς τόσο μικρή...... Το να τη χαραμίζω στο κρεβάτι, δεν μου ακούγεται και πολύ ελκυστικό σενάριο! Άρα, όσο είναι απαραίτητο! Το υπόλοιπο, το χαρίζω σε άλλους...
Τα ίδια περίπου και όταν ήμουν φοιτητής! Απλά δεν ξυπνούσα στις 7 τα πρωινά, αλλά στις 9 συνήθως.
ρε συ Νάσο ακριβώς τα ίδια!
Λες κι έγραψα εγώ το ποστ!
Να ξεκαθαρίσω βέβαια το εξής: Απολαμβάνω ιδιαίτερα έναν καλό υπνάκο, ειδικά το χειμώνα, κάτω απ' το πάπλωμα, είναι πολύ ωραία τα πράγματα! Απλά δεν είναι ανάγκη να κρατάει 12 ώρες ο ύπνος, μπορεί κάλλιστα να είναι και 5. Επίσης τις πιο πολλές φορές κάνω και ένα ντουζάκι το πρωί, οπότε ούτε καφέδες χρειάζομαι, ούτε τίποτα!
Εγω πάλι είμαι το άλλο άκρο!! Θεωρώ τον ύπνο μία από τις μεγαλύετερες απολαυσεις, αμα δεν κοιμηθω όσο χρειαζομαι νιώθω άρρωστη! Και χρειαζομαι 8-9 ωρες! Με τις 9 νιωθω ξεκουραστη! Οταν σηκώνομαι 6 και 7 το πρωι συνηθως μεχρι τις 11 εχω κοιμηθει
Το χουζουρεμα σε ενα ζεστό πάπλωμα μου προκαλεί συναισθηματα ευτυχίας! Πρέπει να ήμουν το μοναδικό παιδί που δε χτυπιόταν η μαμα του 'να πας για υπνο γιατι εχεις σχολειο αυριο', την έκανα μόνη μου πριν το deadline και κοιμόμουνα. Παρόλα αυτα ειχα την ίδια πρωινή δυσκολία με όλους τους υπόλοιπους να σηκωθω!
Αν δεν γινει κάτι να με ξυπνήσει μπορω να κοιμαμαι συνεχεια, ειλικρινα χωρις ξυπνημα. Το ρεκόρ μου είναι 33 ωρες με ενα διάλλειμα για τουαλέτα μετά την πενθήμερη εκδρομή του σχολείου! Σε κανονικές συνθηκες είναι 17 ωρες, μετα κάποιος πήρε τηλέφωνο να δει αν ζω!
Κοιμάμαι αμέσως! Μεσα σε κλάσματα! Οποτε ερχονται φιλες μου και μενουν σπιτι, κανουμε το κλασσικο που κουτσομπολευουμε πριν κοιμηθουμε. Εστω και με 30' παυσης, εμενα με εχει πάρει ο υπνος! Εχω και χειρότερο κάνει, αλλά δεν είναι στα πλαίσια του φόρουμ!
Και τέλος ακόμα και στην τελευταια παραγραφο του Νασου σχετικα με μπανιο και καφέ, ακόμα και σαυτο ειμαι το άλλο ακρο. Δεν κάνω ποτε μπανιο το πρωι, ουτε οταν εχει 40 βαθμους εξω, πόσο μαλλον τον χειμώνα. Δεν το αντεχω, ειναι οτι χειρότερο μπορεις να μου κανεις. Συνηθως κάνω και ένα ντουζακι πριν πέσω!! Η πιο ωραια αισθηση να πεφτεις καθαρός στα σεντονια!!
Οσο για τον καφέ.. αμα δεν πιω δεν καταλαβαινω ουτε που είμαι, ουτε ποια ειμαι κλπ.. δε βγαινει φωνη, δε μπορω να συνεννοηθω! (στην εκδρομη μεχρι να πιω καφε με κοροιδευαν καποιοι εγκαθετοι ). Επίσης αμα κοιμαμαι βαρια και με ξυπνησει κάτι, βρίζω (πχ στο τηλ) και μετα ουτε που το θυμαμαι! Αυτός ήταν κι ο λόγος που ότανε εμενα με τους δικους μου δε μου βαζαν τηεφωνο στο δωματιο μου! Ετσι όταν έχω μια δουλεια πχ στις 8 συνηθως σηκώνομαι στις 6.30 γιατι χρειαζομαι μια ωρα με καφέ να ξυπνησω και κανα μισαωρακι να ετοιμαστω.