-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Σχετικα με το autopatcher...Το κατεβασα και ενω το τρεχει, κανει εγκατασταση και στο τελευταιο βημα (που λεει 'Οργανωση......κλπ') διπλα του δεν βγαζει το check, αλλα ενα κοκκινο Χ! Μετα το μονο κουμπι που μπορω να πατησω ειναι 'κλεισιμο'.
Τελικα εγιναν τα updates ή οχι???
-
Μετά την μηχανή δρομολογείται και η αγορά καινούριου laptop.
5 χρόνια είναι πολλά. Κοιτάω ξανά μόνο Toshiba. Βρήκα ένα στα 1200 ευρώ με Core Duo 1,83GHz, 1GB Ram, 100GB SATA, 15,4 Trubrite tft και....Nvidia Geforce 7600 256MB αποκλειστικά και επεκτείνεται εώς και τα 512ΜΒ.Θέλω να ρωτήσω, αξίζει αυτή η κάρτα γραφικών? Ενα GTL θα το παίζουμε?
Καλά το LFS στάνταρντ... -
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Edit: υπολογίζεις ότι ανά πάσα στιγμή έχεις διαθέσιμη τη μισή χωρητικότητα από αυτή που συνολικά αναγράφεται στους δίσκους σου (στην καλύτερη περίπτωση).
Νίκο γιατί το λες αυτό?
Ο μόνος τύπος RAID που σου περιορίζει την χωρητικότητα των δίσκων στο μισό είναι όταν κρατάς όλα τα δεδομένα σε backup, χωρίς parity. Αλλιώς ο χώρος σου περιορίζεται κατά 1/Ν (Ν = ο αριθμός των δίσκων που έχεις).Το οποίο σημαίνει ότι όσο περισσότερους δίσκους έχεις, τόσο λιγότερο περιορίζεται η χωρητικότητά σου. Σωστά? Σωστά. Επίσης με λιγότερους από 2 δίσκους δεν μπορείς να έχεις RAID διάταξη. Σωστά? Ξανά σωστά. Αρα αν έχεις 2 δίσκους, τότε η χωρητικότητά σου είναι στο 1/2 της συνολικής (Ν=2). Σωστά? Ξαναμανά σωστά. Αρα τι είπα λάθος?
Αυτή είναι η χειρότερη περίπτωση και όχι η καλύτερη. Αυτή είναι η μόνη μου ένσταση. Όλα τα άλλα, ολόσωστα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Θέλω να ρωτήσω, αξίζει αυτή η κάρτα γραφικών? Ενα GTL θα το παίζουμε?
Καλά το LFS στάνταρντ...Το GTL είναι το Grand Theft Lotto;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Θέλω να ρωτήσω, αξίζει αυτή η κάρτα γραφικών? Ενα GTL θα το παίζουμε?
Καλά το LFS στάνταρντ...Το GTL είναι το Grand Theft Lotto;
GT Legends ...i think...
-
To msn σας παίζει κανονικά;
-
oui monsieur!
-
Κάτι παίζει με εμένα δλδ. Ξαφνικά μου βγάζει από το διαγνωστικό του ότι έχω πρόβλημα στην DNS και στις βασικές θύρες. Και επίσης δν μπορώ να μπω σε ορισμένες ιστοσελίδες.
-
Μα τι σκ@τα έπαθε ξαφνικά ρε γμτ το ρούτερ;;;; Με το παλιό το μόντεμ όλα λειτουργούν κανονικά, με αυτό ο μσν βγάζει πρόβλημα στο dns, και δεν μπορώ να μπω σε αρκετές σελίδες.
-
Καμιά ιδέα ρε σεις;
Έκανα ρισετ τον ρουτερ, τπτ. Απεγκατασταση, εγκατασταση, τπτ.
-
Στον τοίχο το πέταξες?
-
Για δώσε ίνφο, όλο το μηχάνημα, τον ρούτερ, την οθόνη, τι;
-
Με το ρούτερ ξεκίνα.
-
Έτσι το κόβω.
Αλλά δν μπορώ να καταλάβω τι φλασιά έφαγε στα ξαφνικά. Χθες όλα οκ ήταν.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Με το ρούτερ ξεκίνα.Όχι, όχι!!! Με την οθόνη ξεκίνα και μετά έλα να μας πεις τι έγινε!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Καμιά ιδέα ρε σεις;Έκανα ρισετ τον ρουτερ, τπτ. Απεγκατασταση, εγκατασταση, τπτ.
-
drdino
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
:avatar: drdinoΟ elteo το έθεσε με πιο... γλαφυρό τρόπο
-
Επειδή δεν εμφανίζεται η φωτό, , τι δείχνει ακριβώς;
Α, και να μην ξεχάσω, καμιά ιδέα;
-
Η αναβάθμιση βρίσκει,
*Ενημέρωση ασφαλείας για το Flash player (KB923789)
*
το πατάω να κάνει εγκατάσταση και μου βγάζει,
Οι παρακάτω ενημερώσεις δεν εγκαταστάθηκαν
Ενημέρωση ασφαλείας για το Flash player (KB923789)Το στο καλό έχει πάθει; Όλες τις υπόλοιπες που βρήκε τις εγκατέστηση κανονικά.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#8]