-
DAP έπεσε το μάτι μου στην υπογραφή σου, όπως διάβαζα..., αν και εντελώς εκτός θέματος, θα ήθελα να πω, ότι το επίρρημα 'απολύτως' στην πρόταση αυτή, εκφράζει την ίδια ακριβώς βεβαιότητα, για την οποία κατηγορείται το υποκείμενο της.
Συνεπώς, αν ο Μπέρναντ Ράσελ είναι τόσο απόλυτα βέβαιος ότι...
Οι ηλιθιοι ειναι απολυτως βεβαιοι για ολα.
(ΜΠΕΡΝΑΝΤ ΡΑΣΕΛ)...τότε η διαπίστωση ισχύει και για τον ίδιο.
ΥΓ.Συγγνώμη προκαταβολικά που μπήκα στον πειρασμό να σχολιάσω την υπογραφή σου, ελπίζω μην το θεωρήσεις προσβλητικό.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
DAP έπεσε το μάτι μου στην υπογραφή σου, όπως διάβαζα..., αν και εντελώς εκτός θέματος, θα ήθελα να πω, ότι το επίρρημα 'απολύτως' στην πρόταση αυτή, εκφράζει την ίδια ακριβώς βεβαιότητα, για την οποία κατηγορείται το υποκείμενο της.Συνεπώς, αν ο Μπέρναντ Ράσελ είναι τόσο απόλυτα βέβαιος ότι...
ΥΓ.Συγγνώμη προκαταβολικά που μπήκα στον πειρασμό να σχολιάσω την υπογραφή σου, ελπίζω μην το θεωρήσεις προσβλητικό.
Το τσιτατο του ειχε και συνεχεια (κατι για τους εξυπνους) αλλα εγω μη θελοντας να βαλω μεγαλο αβαταρ , το εκανα στα μετρα μου.
-
Παρόμοιο με το ΠΑΝ μέτρο...
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Εγώ δεν διάβαζα τόσο παλιά το περιοδικό είμαι μόλις 27 ετών, αλλά για αν το λέτε εσείς κάτι θα ξέρετε!
Στα παλια παλια χρονια μεταξυ τοσων αλλων, καθε μηνα εβαζε το περιοδικο και μερικα αρθρα για την επιμορφωση του οδηγου,απο το πως θα κατσεις στο καθισμα του οδηγου εως το να μαντευεις τη κατευθυνση του δρομου που οδηγεις (βλεποντας τις τυχον κολωνες της ΔΕΗ,τα δεντρα κλπ.)
Αυτο το τελευταιο το ειχα σαν παιχνιδι με το γυιο μου για να γεμιζουμε τις πολυωρες διαδρομες των καλοκαιρινων διακοπων.Αυτό το έχει το 4AUTO πλέον πάτερ
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
DAP έπεσε το μάτι μου στην υπογραφή σου, όπως διάβαζα..., αν και εντελώς εκτός θέματος, θα ήθελα να πω, ότι το επίρρημα 'απολύτως' στην πρόταση αυτή, εκφράζει την ίδια ακριβώς βεβαιότητα, για την οποία κατηγορείται το υποκείμενο της.Συνεπώς, αν ο Μπέρναντ Ράσελ είναι τόσο απόλυτα βέβαιος ότι...
That's his point.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Στα παλια παλια χρονια μεταξυ τοσων αλλων.....Στα παλιά χρόνια, έβλεπες και κανένα αγωνιστικό στο εξώφυλλο. Όταν είχε Ακρόπολις, το μισό τεύχος ήταν αφιερωμένο στον αγώνα, στους μεγάλους και μικρούς πρωταγωνιστές κλπ. Τώρα μερικές φορές μου θυμίζει κάτι φανατισμένες αθλητικές φυλλάδες που ακόμα και όταν η Εθνική πήρε το Euro, είχαν πρωτοσέλιδο 'Έβγαλε μπιμπίκι στη μύτη ο Παπάροβιτς και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στο φιλικό με την Άνω Καστανιά'.
Το κοινό φτιάχνει τα θέματα, ή τα θέματα το κοινό; -
'Nαι Πάντα':
1983-1985 αρκετά τεύχη
1986-σήμερα δεν μου λείπει κανένα! -
ΠΟΤΕ!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Εγώ δεν διάβαζα τόσο παλιά το περιοδικό είμαι μόλις 27 ετών, αλλά για αν το λέτε εσείς κάτι θα ξέρετε!
Στα παλια παλια χρονια μεταξυ τοσων αλλων, καθε μηνα εβαζε το περιοδικο και μερικα αρθρα για την επιμορφωση του οδηγου,απο το πως θα κατσεις στο καθισμα του οδηγου εως το να μαντευεις τη κατευθυνση του δρομου που οδηγεις (βλεποντας τις τυχον κολωνες της ΔΕΗ,τα δεντρα κλπ.)
Αυτο το τελευταιο το ειχα σαν παιχνιδι με το γυιο μου για να γεμιζουμε τις πολυωρες διαδρομες των καλοκαιρινων διακοπων.Αυτό το έχει το 4AUTO πλέον πάτερ
Πως φανηκε οτι δεν το αγοραζω.
Ευριπιδη μη ξυνεις πληγες .Ισως καποτε μας κανουν το χατηρι και κανουν καμια περιγραφη οπως τη λαχταραμε εμεις οι παλαιων αντιληψεων αναγνωστες.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ισως καποτε μας κανουν το χατηρι και κανουν καμια περιγραφη οπως τη λαχταραμε εμεις οι παλαιων αντιληψεων αναγνωστες.+1
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πιάνομαι από την τελευταία φράση...Από τότε που βγήκε το 4ΑUTO έχω την αίσθηση οτι οι 4Τ έχουν γίνει κατα κάποιο τρόπο δωρεάν διαφημιστικός χώρος για το δεύτερο περιοδικό του ομίλου με παρόμοιο αντικείμενο κάτι που προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου. Παλιότερα όταν υπήρχε ξεχωριστό περιοδικό για τα ράλλυ είχε υπάρξει σημαντική περικοπή ύλης με την αιτιολογιά οτι το αυτά τα διαβάζετε στο άλλο -εξειδικευμένο- περιοδικό το οποίο όμως σύντομα έκλεισε. Η ύλη που κόπηκε ποτέ δεν επανήλθε. Να περιμένουμε κάτι ανάλογο και με το 4AUTO ( όχι να κλείσει αλλά περικοπή ύλης ). Είδη έχω ένα παράδειγμα στο μυαλό μου και δεν είναι άλλο από την δοκιμή ελαστικών.
-
όχι πια
αγόραζα από το 1989 έως και το 2004 (με ελάχιστα χαμένα τεύχη)
Πλέον για δοκιμές και παρουσιάσεις μοντέλων χρησιμοποιώ Internet, ενώ και για editorials - άλλα θέματα περιμένω υπομονετικά το 4T Library -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πιάνομαι από την τελευταία φράση...Από τότε που βγήκε το 4ΑUTO έχω την αίσθηση οτι οι 4Τ έχουν γίνει κατα κάποιο τρόπο δωρεάν διαφημιστικός χώρος για το δεύτερο περιοδικό του ομίλου με παρόμοιο αντικείμενο κάτι που προσωπικά δεν μου αρέσει καθόλου. Παλιότερα όταν υπήρχε ξεχωριστό περιοδικό για τα ράλλυ είχε υπάρξει σημαντική περικοπή ύλης με την αιτιολογιά οτι το αυτά τα διαβάζετε στο άλλο -εξειδικευμένο- περιοδικό το οποίο όμως σύντομα έκλεισε. Η ύλη που κόπηκε ποτέ δεν επανήλθε. Να περιμένουμε κάτι ανάλογο και με το 4AUTO ( όχι να κλείσει αλλά περικοπή ύλης ). Είδη έχω ένα παράδειγμα στο μυαλό μου και δεν είναι άλλο από την δοκιμή ελαστικών.
+1
Από πότε μία συγκριτική δοκιμή ελαστικών δεν ανήκει στους 4Τ;Ας μπαίνουν στο άλλο, το καινούργιο (4 Άουτο) οι κατάλογοι εξοπλισμού και τα 'πακέτα' χρηματοδότησης και οι αγγελίες μεταχειρισμένων, κι ας παρουσιάζονται στους 4Τ θέματα που αφορούν τον 'Π.Ο.' και ψαγμένο αγοραστή.
Εν προκειμένω, για τα λάστιχα, στο 'άλλο' θα μπορούσαν να μπουν τιμές, χαρακτηριστικά βάσει προσπέκτους, και φωτογραφίες, να διαλέξει ο κόσμος το πιο 'ωρρραίο'.[/u] -
Όχι, ποτέ (αν εξαιρέσει κανείς την περίοδο που έψαχνα για αυτοκίνητο και το πήρα 1-2 φορές ελέω δοκιμών και συγκριτικών)...
-
Ο χρήστης tony78 έγραψε:
Όχι, ποτέ (αν εξαιρέσει κανείς την περίοδο που έψαχνα για αυτοκίνητο και το πήρα 1-2 φορές ελέω δοκιμών και συγκριτικών)...Έχει (ακόμα) αρκετή ύλη για διάβασμα εκτός από αυτοκίνητα.
-
Όπως έχω αναφέρει και πιο πάνω αγοράζω συνεχώς τους 4Τροχούς από το 1997 έως και σήμερα. Κάποτε πήγαινα με πολύ μεγάλη όρεξη στο περίπτερο για να το αγοράσω και απογοητευόμουν πολύ όταν δεν είχε έρθει ακόμα. Πλέον, ίσως και επειδή ο αδερφός μου έχει κερδίσει μια εφόρου ζωής συνδρομή στο AMS και πρακτικά διαβάζω τα ίδια πράγματα 2η φορά, νοιώθω ότι η ανάγνωσή του δε μου προσφέρει το κάτι διαφορετικό και κατάλαβα ότι εδώ και 1-2 χρόνια το αγόραζα καθαρά και μόνο λόγω συνήθειας.
Ως εκ τούτου αποφάσισα να σταματήσω τη μηνιαία αγορά του και να γίνω περιστασιακός αναγνώστης, αγοράζοντάς το μόνο όταν έχει κάποιο άρθρο που πιστεύω ότι αξίζει ιδιαίτερα.
Αγοράζετε 4Τροχούς?