-
Κimi (σώωωωωωπα ). Ισως χρειαστεί κάποιο χρόνο προσαρμογής αρχικώς, ελπίζω όχι μεγάλο.
greo
δεκτό (και αναμενόμενο ) απλά:Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Χωρις να χρειαζεται να δικαιολογησετε την αποψη σας, επιλεξτε αν θελετε ποιος πιστευετε (οχι ελπιζετε) οτι θα επικρατησει. -
Ο Kimi έχει δείξει σαφώς περισσότερα πράγματα για την ποιότητα του και παρόλο που είχε πολλά προβλήματα είχε πάντα καλά αποτελέσματα. Συνεπώς δεν νομίζω πως υπάρχει θέμα σύγκρισής. kimi για εμένα από την πρώτη στιγμή.
-
Ρε προεδρε, τι εγκαθετη ψηφοφορια ειναι αυτη;
Στειλε ενα εξωδικο, να κλειδωθει το θεμα!(Κιμι δαγκωτο)
-
έχει να φάει πολύ ξυλο ο φουκαράς ο #2..
Θα γελάμε του χρόνου με αυτην την ψηφορορία..Ο Κίμι είναι τυπικός Φιλανδός.
Δώστου αυτοκίνητο που κάνει 1'10'' το γύρο και θα στο κάνει με το καλημέρα 1'09' -
Είναι η πρώτη φορά μετά από 11 χρόνια (τέλος 1995) που δεν υπάρχει προεπιλεγμένα και αυστηρά Νο1 στην Ferrari και ορισμένο Νο2-καρπαζοεισπράχτορας. Ο Massa έχει εμπειρία από το μονοθέσιο και την ομάδα και φέτος τα πήγε πάρα πολύ καλά απέναντι στον MS. Νομίζω και τεχνικά θα είναι Νο1, δηλαδή θα έχει το Νο3 και ο Kimi το Νο4 στο μονοθέσιο επειδή είχε υψηλότερη θέση στο πρωτάθλημα φέτος.
Ψηφίζω Irvine πάντως... -
kimi
-
Felipe Raikkonen
Στους 2-3 πρώτους αγώνες βλέπω ισοπαλία. Μετά ο κίμι πρέπει να έχει το πάνω χέρι.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Felipe RaikkonenΣτους 2-3 πρώτους αγώνες βλέπω ισοπαλία. Μετά ο κίμι πρέπει να έχει το πάνω χέρι.
Προς στιγμην το παθα το εγκεφαλικό!!
-
Που να δεις τι θα πάθεις ετσι και αρχίσουμε άσχημα!!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Felipe Raikkonen
Στους 2-3 πρώτους αγώνες βλέπω ισοπαλία. Μετά ο κίμι πρέπει να έχει το πάνω χέρι.
Το Kimi Massa δεν ήταν εύηχο!
-
Το Μάσα Κίμι?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Που να δεις τι θα πάθεις ετσι και αρχίσουμε άσχημα!!!Εγω τίποτα δε θα πάθω! Σε σενα θα απαγορευθεί η παρακολουθηση F1 μέχρι να εξασφαλίσει και μαθηματικά τον τίτλο!! Γκαντεμαρε..
Felipe Raikkonen
Το Kimi Massa δεν ήταν εύηχο!
Σε παρακαλώ Κωστα λυπήσου με και σταματα..
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το Μάσα Κίμι?Με τίποτα διότι:
- Είναι αμάσητος
- Δεν είναι καν μέλος του 4ΤF.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Το Μάσα Κίμι?
Με τίποτα διότι:
- Είναι αμάσητος
- Δεν είναι καν μέλος του 4ΤF.
-
Μας εφυγε ο Kimi και πηγε στο εχθρικο στρατοπεδο
Τον γουσταρουμε τον αγαπαμε τον εκτιμαμε... αλλα πλεον δεν θελουμε να κερδιζει...Ο Massa μου ειναι αδιαφορος... οποτε...
Εγω ψηφιζω τον πiτσιρικα τον Hamilton
-
Επαναφέρω το θέμα για να κάνουμε μια πρώτη κρίση σ' αυτό το πρώτο κομμάτι της χρονιάς.
-
... εισαι πολυ κακο παιδι ..........
Για να δουμε τωρα τι θα πει ....
Εχω ενα animated gif με σφαλιαρες αλλα επειδη τις ριχνει σε αλλο σημειο του σωματος ....
-
Τον περιμενα πιο δυνατο τον Κιμι..Ειδικα σε αυτην την πιστα που και το 05 αλλα και περσυ εκανε φοβερες εμφανισεις..Τωρα θα μου πειτε οτι ο αγωνας ειναι αυριο..ιδωμεν...
-
Εγω δε λεω τιποτα περιμενω το κατηγορηματικο και παντα αξιοπιστο σχολιο του GoForPole που συνηθως ξερει κατι παραπανω απο μας...
-
Αρχίζω να πιστεύω στην ιδέα πως οι γρήγοροι οδηγοί φαίνονται στις κατατακτήριες.
Θυμάμαι 'Ο Ραικκόνεν έχει τους απόλυτους χρόνους και ο Σουμάχερ είναι πιο καλός στον αγώνα'
Όπως αποδεικνύεται αυτά ήταν μπαρούφες.
Και ο Αλόνσο και ο Σουμάχερ και ο Σέννα έσπερναν/σπέρνουν στις κατατακτήριες.
Ο ράι είναι 3 δέκατα πίσω. Αυτό είναι τεράστια διαφορά. Θα περιμένουμε για ακόμη μια φορά μήπως είναι πιο βαρύς, αν και απίθανο.
Έτσι πως έχει γίνει η F1 με τους κανονισμούς όλοι έχουν την ίδια στρατηγική. Άντε 2-3 γύρους διαφορά, οπότε μόνο αν είσαι κολλημένος μπορείς να κάνεις κάτι.
Όσο παράξενο και αν ακούγεται, το τρελό αγόρι δείχνει τα στοιχεία που πρέπει να δείξει ένας οδηγός που πάει για πρωτιά.
Τόσα χρόνια στην ΜακΛάρεν ο Ραι είχε άμπαλους ή βαρεμένους team mates και φαινόταν σα θεός.
Να που και στη σύγχρονη F1 παίζει τεράστιο ρόλο ο οδηγός.
Πάω στοίχημα οτι αν ήταν ο Αλόνσο στην ΜακΛάρεν το 2003 και το 2004 θα είχε άλλα 2 πρωταθλήματα.
Felipe Massa Vs Kimi Raikkonen