-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Κοίταξε Δημήτρη, όποτε αρχίζουν τα πουριτανικά/κομπλεξικά κηρύγματα των γιαχβεδιστών που διά της βίας, της γενοκτονίας και της τρομοκρατίας κατέλυσαν τον Ελληνισμό για να επιβάλουν το θεοκρατικό τους φασισμό, εγώ ως ΕΛΛΗΝΑΣ θεωρώ χρέος μου να υπερασπισθώ την Ιστορία μου, τον Πολιτισμό μου και την ταυτότητά μου. Ιδίως δε αν οι γιαχβεδοταλιμπάν επιτεθούν σε φίλους ή φίλες μου...Κωσταντίνε, άσχετα με το άν συμφωνώ ή διαφωνώ μαζί σου πρόσεξε τον τρόπο με τον οποίο διατυπώνεις την άποψη σου γιατι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να καταλήξεις να χρησιμοποιείς ίδιες μεθόδους με εκείνους τους οποίους κατηγορείς. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διαφωνήσεις χωρίς να γίνεις υβριστικός και τις περισότερες φορές είναι και πιο αποτελεσματικοί.
-
κωσταντίνε σου το είπα και σε Pm, χαλάρωσε, ούτε τη γκόμενα να σου πείραξαν...[amοda, χωρίς να θέλω να σε προσβάλω]..σε τελική πλάκα κάνει και έχει βάλει e-motions...αν δεν μπορείς να το ξεχωρίσεις τί να σου πώ....
που τις είδες τις διαπλοκές και τις γενοκτονίες για ένα κομμάτι κορδόνι δεν μπορώ να καταλάβω...γι αυτό κόφτο εδώ...μη μας κάνεις τουλάχιστον εμένα να μην ξαναγράψω -
αυτο το συμπληρωσες μετα ...
τελικα εχεις γρηγορη συνδεση εεεεε????
μονο που .... (ξερεις τωρα εσυ)Ο χρήστης skullone έγραψε:
Και μου κάνει εντύπωση που εσύ, ένας φανατίλας χριστιανός, μιλάς για γύμναση κλπ. Αφού η θρησκεία σου (εκτός αν λησμόνησες να διαβάσεις το 'Πηδάλιον' - ή μηπως δεν είναι πια ιερό σύνολο κανόνων; Χμμμ...) απαγορεύει τη γυμναστική, την προσωπική υγιεινή, τον καλλωπισμό, το θέατρο, τα λαϊκά ήθη και έθιμα και μάλιστα προβλέπει αυστηρότατες ποινές, επιτίμια, αφορισμούς, ενώ παλιά, όταν είχατε μεγαλύτερη πολιτική δύναμη (επί Βυζαντίου), σκοτώνατε και κόσμο.ειναι αληθεια
σκοτωσαμε πολυ κοσμο
εγω προσωπικα εσφαξα 3 χοιρες 7 ορφανα 4 συνταξιουχους 2 παιδια με ειδικες αναγκες και 1 προστατευομενη αγελαδα που την ειχαν αφιερωσει στο Δια
και να σκεφτεις οτι στο διαγωνισμο που καναμε 'ο πιο αδυναμος σφαχτης' με εβγαλαν οι συμπαικτες μου απο τον τριτο γυρω διοτι λεει καθηστερουσα συστηματικα την εκτελεση και εχανε ποντους η ομαδαπαντως μου κανει εντυπωση
την προηγουενη φορα που τα λεγαμε δεν ειχες διαβασει ουτε την καινη διαθηκη και τωρα εχεις φτασει κιολας στο πηδαλιον ???
η μηπως απλα οτι σου λενε λες ??οπως και ναχει περα απο την πλακα δεν θα επεκταθω διοτι μαλλον οι υπολοιποι δεν εχουν καμια ορεξη να μας υποστουν
-
Κοίταξε Δημήτρη, όποτε αρχίζουν τα πουριτανικά/κομπλεξικά κηρύγματα των γιαχβεδιστών που διά της βίας, της γενοκτονίας και της τρομοκρατίας κατέλυσαν τον Ελληνισμό για να επιβάλουν το θεοκρατικό τους φασισμό, εγώ ως ΕΛΛΗΝΑΣ θεωρώ χρέος μου να υπερασπισθώ την Ιστορία μου, τον Πολιτισμό μου και την ταυτότητά μου. Ιδίως δε αν οι γιαχβεδοταλιμπάν επιτεθούν σε φίλους ή φίλες μου...Ναι, ρε Κωνσταντίνε, μαζί σου κι εγώ (αν θυμάσαι κι εγώ τα ψιλοέχωσα στον Zeitmesser σε άλλο θέμα) αλλά θα ήταν καλή ιδέα να κάνεις ένα follow-up στο 'Γενικώς' και να αρχίσεις εκεί τα μπινελίκια!
ΥΓ: Predator μπράβο για την αντίδρασή σου!
-
Σταματάς για να μη σε τρώμε στη μάπα, αλλά την τελευταία λέξη δε μπορείς να μην την έχεις, ε;
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
.....γιατι το γ@@μας το θέμα???αααα
θα σου βαλω πιπερι στο στομα αταχτουλαπλακα-πλακα γιατι βαζεις τα παπακια ???
για να μην καταλαβει ενα μικρο παιδι που τυχον να το διαβασει τι θελεις να πεις ???αντε
τερμα τα εκτος θεματος
επιστροφη στο θεμα μας
τι κανουμε σε μια παραλια για να ριξουμε το ετερον ? -
Εμένα πάντως με κουράσατε .... και δεν είμαι άνθρωπος που κουράζεται εύκολα.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
ΥΓ: Predator μπράβο για την αντίδρασή σου!
απο αυτο τωρα τι να καταλαβω
και μαλιστα οταν το γραφει ενας συναδελφος μανιακος ποδηλατης (αν θυμαμαι καλα) -ασχετο-
τελοσπαντων
δεν καταλαβαινω τιποτα και ετσι ειμαστε ολοι χαππι που θα ελεγε και ο κολλητης μου ο θαμνος -
Ο χρήστης predator έγραψε:
'παν μετρον αριστον' λοιπον οπως ελεγαν οι οχι υπερβολικα πισωγλεντηδες προγονοι μαςΠοιοί είναι οι πρόγονοί σου? Ρωτάω διότι δεν μπορεί να αναφέρεσαι στους Έλληνες εκτός αν έχεις κάποια στοιχεία για να το υποστηρίξεις. Αντί να γίνεσαι φερέφωνο διαφόρων άνοιξε κάποια βιβλία, θα εκπλαγείς με αυτά που θα μάθεις. Ψάξε συγκεκριμένα για την νομοθεσία και διάβασε ποιά ήταν η τιμωρία για το συγκεκριμένο αδίκημα. Αν πάλι θέλεις να μαθαίνεις Ιστορία από το χόλυγουντ να δείς τις ταινίες για τον Μ. Αλέξανδρο που ετοιμάζονται, θα αποκτήσεις περισσότερη 'γνώση' για να γράφεις ανοησίες σαν την παραπάνω.
-
Σταματάς για να μη σε τρώμε στη μάπα, αλλά την τελευταία λέξη δε μπορείς να μην την έχεις, ε;Κωνσταντίνε,για μια ακόμα φορά βλέπεις τα πράγματα με παρωπίδες!
Ποιός σου είπε οτι είμαστε υποχρεωμένοι να θεωρούμε τις απόψεις σου περί Αρχαίων Ελλήνων σωστές?!
Και ποιός σου είπε οτι μπορείς να προσβάλεις αλλα μέλη του forum με αναφορές στο τι εσύ πιστεύεις οτι πιστεύουν και άλλα γλαφυρά!
Τις απόψεις σου να τις λές αλλά να ακούς και των υπολοίπων!
Είναι τουλάχιστον απαράδεκτος ο τρόπος που απαντάς!
Και αυτά στα είπα και απο κοντά θεωρώντας οτι κατάλαβες!!
Εκανα λάθος?
ΥΓ Ο φανατισμός δείχνει πάντα επιφανειακή γνώση των πραγμάτων! -
αααα...πιπέρι και μου αρέσουν τα καυτερά
υπάρχει και ένας κώδικας δεοντολογίας που πρέπει να σεβαστούμε...εξου και τα παπάκια...εχω φάει σβήσιμο για άλλους λόγους να μην φάω και για εξύβριση
νομίζω οτι ήταν σειρά σου να πείς μερικούς τρόπους ριξίματος και δεν εννοώ τρικλοποδιάς -
Ο χρήστης rallysport έγραψε:
Εμένα πάντως με κουράσατε .... και δεν είμαι άνθρωπος που κουράζεται εύκολα.Δημοσίως ....
ΣΥΓΝΩΜΗ
αντε ομως, γραψε κατι να επιστρεψουμε στο θεμα
-
Ο χρήστης predator έγραψε:
Εμένα πάντως με κουράσατε .... και δεν είμαι άνθρωπος που κουράζεται εύκολα.
Δημοσίως ....
ΣΥΓΝΩΜΗ
Οχι εσυ δεν χρειάζεται να ζητήσεις συγγνώμη predator!
Περιμένω! -
Κάτσε να πω καμία παπαρολογία μπας και σταματήσει αυτή η ιστορία.
Λοιπόν ο καλύτερος τρόπος για να ρίξεις μια γυναίκα στην παραλία (και γενικότερα) είναι .... το χιούμορ ...... η δυσκολία είναι να την πλησιάσεις άμα όμως φτάσεις κοντά ..... και πετάξεις κανένα πετυχημένο ....... το έπιασες το μελανούρι !!!!!
Έ ρε φιλοσοφία που έριξα ο άτιμος !!!
ΥΓ. Δέκτή η συγγνώμη (αν και άλλος πρέπει να ζητήσει) και πάμε παρακάτω.
-
σωτήρη, αυτά που είπα στον κωσταντίνο ισχύουν και για σένα, αν δεν το πρόσεξες το θέμα είναι γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα, σε παρακαλώ αν θέλεις να συνεχίσετε τον τσακωμό σας είτε επι προσωπικού είτε σε άλλο thread, μην κάνετε τα πράγματα χειρότερα...
ευχαριστώ -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
σωτήρη, αυτά που είπα στον κωσταντίνο ισχύουν και για σένα, αν δεν το πρόσεξες το θέμα είναι γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα, σε παρακαλώ αν θέλεις να συνεχίσετε τον τσακωμό σας είτε επι προσωπικού είτε σε άλλο thread, μην κάνετε τα πράγματα χειρότερα...
ευχαριστώΕμ ..... δεν ξεκινάς τα πνιξήματα .... δεν φέρνεις και την ΧΑΤΖΑΡΑ της φιλενάδας σου ...... πως περιμένεις να ακούσουν ?????
-
το έπιασες το μελανούρι !!!!!κι αν δεν έχει προλάβει να μαυρίσει...???
πως θα το πείς??? -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
το έπιασες το μελανούρι !!!!!
κι αν δεν έχει προλάβει να μαυρίσει...???
πως θα το πείς???Τσιπούρα !!!! Και μάλιστα πελαγίσια .... ( το αλανιάρα θα οδηγούσε σε λάθος συμπεράσματα )
-
Εμ ..... δεν ξεκινάς τα πνιξήματα .... δεν φέρνεις και την ΧΑΤΖΑΡΑ της φιλενάδας σου ...... πως περιμένεις να ακούσουν ?????με τις φωνέεεεεεεεεςςςςς
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
νομίζω οτι ήταν σειρά σου να πείς μερικούς τρόπους ριξίματος και δεν εννοώ τρικλοποδιάς
απο δω το εφερες απο κει το πηρες παλι σε αλλο εριξες το μπαλακι
αντε λοιπον
πρωτα πρωτα κατι που ισχυει γενικα
να εισαi κουυυυλ αλλα χωρις σνομπαρισμα
το να σφιγγεσαι ή να ξερογλιφεσαι ή να να γλαρωνεις ή ή ή ... υποδηλωνουν ανασφαλεια
χαλαρα και χωρις κομπλεξ
και χωρις υπερηχητικες ταχυτητες
δηλαδη οχι τωρα την ειδα, σε ενα λεπτο την πλησιαζω, σε αλλο ενα της την πεφτω και στο επομενο δευτερολεπτο ή βρισιδι ή φιλάκι
αργα-αργα και σταθερα, βημα-βημα, αναλογα και με τις αντιδρασεις απο απεναντι και αμα δυσει ο ηλιος και δεν προλαβουμε, δε χαθηκε ο κοσμος, και αυριο μερα ειναι, και ολος ο κοσμος γεματος αντρες/γυναικες ειναι και που θα παει θα την βρουμε την καταλληλη/καταλληλο (εκτος αν παμε για χαρεμι )συγκεκριμενα για παραλια
μπαινεις στο παιγνιδι τους, τους επιστρεφεις απλα δυο φορες την μπαλα και παρατηρεις αντιδρασεις, αν εχεις την καταλληλη εκπαιδευση κανεις και καμια διασωση σε ωρα αναγκης (προσοχη οχι διασωση μαιμου)
αμα η διασωση γινει και επι του στοχου την κλεισαμε τη συμφωνια, τα υπογραξαμε τα συμβολαια
αν την βλεπεις να μουχλιαζει διαβαζοντας κανα αισθηματικο βιβλιο ασε καλυτερα, στατιστικα δεν ειναι καλη ιδεααν τωρα ειναι ηδη στην παρεα απλα οτι θα εκανες και σε ενα καφε
προσοχη μονο στα γυμνα σωματα, μπορει να δημιουργησουν κομπλεξ
αν π.χ. κοιτας επιμονα την κοιταριτηδα της ή τα σωσιβια του ειναι προβλημα
ή αν εστω νομισει οτι τα κοιτας ειναι προβλημα
αν παλι προσηλωθεις (ή νομισει οτι.. ) στο φοβερο της στηθος ή στα τελεια μπρατσα του κατευθειαν του εχεις δωσει πλεονεκτημα (ψωνισμα) που ισως να μην το αξιζει και προφανως δεν βοηθα την στιγμημε γενικο κριτιριο λοιπον το 'χαλαρα αλλα οχι σνομπ' ολα τα αλλα βγαινουν μονα τους
σε καλυψα ???
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα II