-
Η δημοτική αστυνομία (τουλάχιστον του Δήμου Αθηναίων) κάνει ελέγχους για τις καταλήψεις των κοινόχρηστων χώρων και μπορεί να επιβάλει και πρόστιμο.Το λέω γιατί μου έχει τύχει σε εργοτάξια στο κέντρο.
.....πολύ στ@ρχιδισμός όμως η συγκεκριμένη περίπτωση.Μήπως τον έχει αγοράσει το δρόμο?
-
Ο χρήστης tourist έγραψε:
Η δημοτική αστυνομία (τουλάχιστον του Δήμου Αθηναίων) κάνει ελέγχους για τις καταλήψεις των κοινόχρηστων χώρων και μπορεί να επιβάλει και πρόστιμο.Το λέω γιατί μου έχει τύχει σε εργοτάξια στο κέντρο......πολύ στ@ρχιδισμός όμως η συγκεκριμένη περίπτωση.Μήπως τον έχει αγοράσει το δρόμο?
Δεν είναι ο μόνος. Το κάνουν τουλάχιστον 4 (όλοι γέροι) σε μια ακτίνα 300 μέτρων γύρω από το σημείο που φαίνεται στη φωτό. Κάποιοι είναι πιο πονηροί από τους άλλους φαίνεται
-
Αυτοκτονικός παπάκιας με προσπέρασε απ' τα αριστερά, ενώ βρισκόμουν στην αριστερή λωρίδα αυτοκινητοδρομου (κάπου κοντά στα διυλιστήρια στη Θεσ/νίκη).
Χώθηκε ανάμεσα σε μένα και το διαχωριστικό! Εννοείται πως μόλις τον είδα να κάνει την βλακεία τραβήχτηκα δεξιά. Μετά συνέχισε τις σφήνες. Εννοείται πως δεν φορούσε κράνος.
Για όσους αναρωτηθούν τι έκανα αριστερά: προσπερνούσα 2 νταλίκες και δεν μπήκα ανάμεσά τους, γιατί ούτε που φαντάστηκα πως το παπί που ήταν πίσω μου είχε τέτοιες ορέξεις. Πήγαινα και με 110..
-
Μέσα στο Πανεπιστήμιο Πατρών βρισκόμουν σε δρόμο με προτεραιότητα και ερχόταν από δεξιά από δρόμο με στοπ ένα αυτοκίνητο τύπου Datsun του 80. Τον είδα που ερχόταν με φόρα και έκανα λίγο αριστερά, πατώντας ταυτόχρονα προειδοποιητικά την κόρνα. Αυτός τελικά έκοψε κοκκαλώνοντας το αυτοκίνητο αφού είχε βγάλει το μισό+ αμάξι μέσα στο δρόμο (ευτυχώς είναι φαρδύς σε εκείνο το σημείο) και ΗΜΑΡΤΟΝ!!! τον βλέπω να μου κάνει χειρονομία του στυλ τις θες και τον ακούω να μου φωνάζει 'Τι έγινε ρε μ@λ@κ@;'. Όπως καταλαβαίνετε σταματάω ακαριαία και αυτός ξαναλέει 'Τι θες; Αφού σταμάτησα... τι κορνάρεις;'
Παρά το ότι με έτρωγε να κάτσω και να απαντήσω σηκώθηκα και έφυγα.
Είναι δυνατόν να έχει κάνει τη μπούρδα του και να θέλει να βγει και από πάνω; Εγώ ένα προειδοποιητικό μπιπ έκανα και καμία χειρονομία και αυτός εκνευρίστηκε, παρότι είχε πεταχτεί παρανόμως και έκανα ελιγμό για να τον αποφύγω -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Παρά το ότι με έτρωγε να κάτσω και να απαντήσω σηκώθηκα και έφυγα.Επρεπε απλα να βγεις εξω!
(με τα ξυλοποδαρα εννοειται... )
-
Είδα την νταλίκα που είχε εμπλακεί σε θανατηφόρο ατύχημα προχθές κάπου στον Αγ. Στέφανο ή εκεί κοντά.
Από ότι διάβασα ο οδηγός της νταλίκας σκοτώθηκε, δεν έμαθα λεπτομέρειες.Ήταν πολύ σοκαριστικό το θέαμα.
3 νταλίκες ΟΒΒΟ (οδική βοήθεια βαρέων οχημάτων) κουβαλούσαν ότι είχε απομείνει.Η πρώτη είχε φορτωμένη την καρότσα. (η νταλίκα ήταν απο αυτές που μετέφεραν χώμα)
Η δεύτερη είχε την βάση της καρότσας, το σασί με τις ρόδες δηλαδή, η τεράστια μπουκάλα του αμορτισέρ που σήκωνε την καρότσα για να αδειάσει το χώμα ήταν εκτεταμένη και στραβή.
Η τρίτη μετέφερε ένα στραβωμένο και κατακαμένο κουφάρι από ότι ήταν κάποτε ο τράκτορας.
Αυτό ήταν και το χειρότερο γιατί καταλάβαινες ότι από εκεί μέσα δεν υπήρχε περίπτωση να βγει ζωντανός άνθρωπος έτσι όπως είχε γίνει.Πολύ άσχημο θέαμα πάντως...
-
Παπί με 50άρη μπροστά μου σε στενάκι. Κάνει λίγο δεξιά και αμέσως, χωρίς προειδοποίηση, κόβει τέρμα αριστερά κάθετα στο δρομάκι για ν' ανέβει στο αριστερό πεζοδρόμιο αναγκάζοντάς με να το κοκκαλώσω για να μην τον πατήσω και με κίνδυνο να γίνω φυσαρμόνικα με αυτούς που έρχονταν από πίσω.
Κόρνα.- Τί θες ρε φίλε; λέει
- Αν σε έκανα κιμά θα σου λυνόταν η απορία.
- Τί φταίω εγώ που έχεις στραβομάρα; και χώθηκε σε ένα σούπερ-μάρκετ.
Σκέφτηκα να κατέβω κάτω να τον βουτήξω, αλλά είχε κόσμο πίσω μου. Μετά σκέφτηκα άλλο τρόπο: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. Αυτό είναι. Θα στρέφω την κάμερα του κινητού στα ΖΩΑ, θα τους φωτογραφίζω τα μούτρα και θα τους λέω 'Θα γίνεις διάσημος στο internet παπάρα'.
-
Τελικά χρειαζόμαστε αγχολυτικά με τόσα που βλέπουμε!!!Ετσι Μάνο?!
-
ΖΩΑ τα μέλη ενός κλαμπ 'σχιστομάτηδων' ιδιοκτητών αυτοκινήτου που χτες περναγαν μέσα από τη Βάρκιζα, σε κατοικημένη περιοχή και ώρα που δεν ήταν και άδειοι οι δρόμοι με όσα, σπινάροντας, και κάνοντας κόντρες.
Και μετά λέτε γιατί σας κυνηγάνε οι μπάτσοι, ΖΩΑ!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μετά σκέφτηκα άλλο τρόπο: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. Αυτό είναι. Θα στρέφω την κάμερα του κινητού στα ΖΩΑ, θα τους φωτογραφίζω τα μούτρα και θα τους λέω 'Θα γίνεις διάσημος στο internet παπάρα'.Μεγάλο όπλο η κάμερα. Σήκωσα ψηφιακή SLR με ένα φλας ΝΑΑΑ (με το συμπάθειο) και τράβηξα φωτό τα μούτρα ενός ηλίθιου με Cayenne στον Κηφισό που πήγε να με σκοτώσει και ΜΕ ΕΒΡΙΖΕ κι από πάνω ('πού πας με το κουβαδάκι σου ρε' και τετοια...)
Η ατάκα ακριβώς η ίδια: 'Ετοιμάσου να γίνεις διάσημος μαλάκα'.
Έμεινε παγωτό και με κοιτούσε
-
Του μ@λ@κα που διπλοπαρκαρει την Cayenne έξω από συνοικιακό supermarket, ενώ κυριολεκτικά 10 μέτρα παραδίπλα υπάρχει parking που έχει πάντα ελεύθερες θέσεις, αν του βάλεις όλη τη πλευρά μέσα με το χρέπι σου καθώς περνάς δίπλα, ή του δείξεις πόσα χιλιοστά επίσρτρωση είναι το χρώμα του μέχρι τη λαμαρίνα, κατά μήκος του αυτοκινήτου του, θα φταις;
Ε.Ε.Π. Αυτό με τους γέρους και την αντίληψή τους για το πεζοδρόμιο μπροστά στο σπίτι/πολυκατοικία τους είναι απίστευτο. Και μετά αυτοί οι άνθρωποι γκρινιάζουν πόσο αγενείς είναι 'οι νέοι'...
-
Αν χρησιμοποιούν καροτσάκι (και δεν χωράνε να βγουν από το κενό ανάμεσα στα αμάξια) οι συγκεκριμένοι γέροι για να κινηθούν, δεν τους θεωρώ πολύ ζώα...
-
Ο χρήστης alexx έγραψε:
Αν χρησιμοποιούν καροτσάκι (και δεν χωράνε να βγουν από το κενό ανάμεσα στα αμάξια) οι συγκεκριμένοι γέροι για να κινηθούν, δεν τους θεωρώ πολύ ζώα...+1
Σκέφτεστε πολύ πριν παρκάρετε κολλητά στην είσοδο μίας πολυκατοικίας, ακόμη κι αν είναι εντελώς νόμιμο. Δεν γνωρίζετε αν θα χρειαστεί να έρθει ασθενοφόρο για να μαζέψει κάποιον επειγόντως από εκεί, ή αν -ακόμη χειρότερα- κάποιος δυστυχής με κινητικές δυσκολίες θα προσπαθεί να ελιχθεί ανάμεσα στην είσοδο, το πεζοδρόμιο και τα ΙΧ απλώς για να βγει από την πόρτα του.
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Είδα την νταλίκα που είχε εμπλακεί σε θανατηφόρο ατύχημα προχθές κάπου στον Αγ. Στέφανο ή εκεί κοντά.
Από ότι διάβασα ο οδηγός της νταλίκας σκοτώθηκε, δεν έμαθα λεπτομέρειες.Ήταν πολύ σοκαριστικό το θέαμα.
3 νταλίκες ΟΒΒΟ (οδική βοήθεια βαρέων οχημάτων) κουβαλούσαν ότι είχε απομείνει.Η πρώτη είχε φορτωμένη την καρότσα. (η νταλίκα ήταν απο αυτές που μετέφεραν χώμα)
Η δεύτερη είχε την βάση της καρότσας, το σασί με τις ρόδες δηλαδή, η τεράστια μπουκάλα του αμορτισέρ που σήκωνε την καρότσα για να αδειάσει το χώμα ήταν εκτεταμένη και στραβή.
Η τρίτη μετέφερε ένα στραβωμένο και κατακαμένο κουφάρι από ότι ήταν κάποτε ο τράκτορας.
Αυτό ήταν και το χειρότερο γιατί καταλάβαινες ότι από εκεί μέσα δεν υπήρχε περίπτωση να βγει ζωντανός άνθρωπος έτσι όπως είχε γίνει.Πολύ άσχημο θέαμα πάντως...
Πέρασα από εκεί λίγο μετά το ατύχημα...
Η νταλίκα είχε πέσει στον τοίχο του στρατοπέδου, τον είχε γκρεμίσει και είχε πιάσει φωτιά! ένα άλλο αυτοκίνητο ήταν με το πίσω μέρος στο αυλάκι δίπλα από την Ε.Ο.
Το τραγικό ήταν ότι και στο απέναντι ρεύμα είχε γίνει καραμπόλα ακριβώς στο ίδιο σημείο!!!
Το θέαμα ήταν αποκρουστικό και μέχρι να φτάσω σπίτι δεν είχα σταματήσει να τρέμω...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
ΖΩΑ τα μέλη ενός κλαμπ 'σχιστομάτηδων' ιδιοκτητών αυτοκινήτου που χτες περναγαν μέσα από τη Βάρκιζα, σε κατοικημένη περιοχή και ώρα που δεν ήταν και άδειοι οι δρόμοι με όσα, σπινάροντας, και κάνοντας κόντρες.Και μετά λέτε γιατί σας κυνηγάνε οι μπάτσοι, ΖΩΑ!
Ωραια βραδια.....
Ενα ματσο S2000 ηταν....
Να κλεινουν 3 λωριδες και να τα λενε εν κινησει....
Κοντεψα να αγορασω 5-6 απο δαυτα....
Μεχρι που καταλαβαν οτι
ΔΕΝ ΦΡΕΝΑΡΩ ΓΙΑ ΤΑ *ΖΩΑ
*Διποδα.....
-
Εχω έναν γειτονα (μέγα ζώο) που συνεχεια φωνάζει να μην παρκαρουμε εξω από το σπίτι του επειδη εκει (λεει) ειναι θεση μπροστα απο το σπίτι του για το αυτοκινητο του! (ουτε ταμπελα παρκινγκ φυσικα ουτετιποτα, ουτε καν μπροστα στην πορτα, μιλαμε για το δρομο μπροστα απο το φραχτη του) Εχουμε μαλωσει απειρες φορες αλλά μιας και εμεις εχουμε παρκινγκ στο σπίτι εχω πάψει να ασχολουμαι με τον θρασυτατο κυριο..
Αλλά προχτες είχε έρθει η ξαδερφη μου και μη βρισκοντας καπου αλλου να το αφησει και θεωρωντας κανονικη θεση παρκινγκ εκεινη (οπως και είναι δηλαδη) το αφησε εκει. Οταν βγηκε για να γυρισει σπιτι της κατα τη 1 το πρωι βρηκε το δεξι καθρεφτη βγαλμενο και πεταμενο κατω καθως και τους υαλοκαθαριστηρες σηκωμενους από το τζάμι!! Ειμαι 1000% σιγουρη οτι το κανε αυτος! Ακομα και αν ο καθρεφτης ήταν ατυχημα, οι υαλοκαθαριστηρες με πειθουν απόλυτα..η ζημια φυσικα δεν ειναι και τιποτα το φοβερο, αλλά υπαρχει κάτι που να μπορω να κανω για να σταματησει το ζωο να φερεται σαν τραμπουκος της περιοχης? Πως θα αποδειξω οτι ειναι αυτος υπευθυνος για τις ζημιες?
Απο την άλλη οταν προκειται για μια μικροζημια (του τυπου ενας καθρεφτης) κανενας δεν καθεται να ασχοληθει με τον τυπο...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Εχω έναν γειτονα (μέγα ζώο) που συνεχεια φωνάζει να μην παρκαρουμε εξω από το σπίτι του επειδη εκει (λεει) ειναι θεση μπροστα απο το σπίτι του για το αυτοκινητο του! (ουτε ταμπελα παρκινγκ φυσικα ουτετιποτα, ουτε καν μπροστα στην πορτα, μιλαμε για το δρομο μπροστα απο το φραχτη του) Εχουμε μαλωσει απειρες φορες αλλά μιας και εμεις εχουμε παρκινγκ στο σπίτι εχω πάψει να ασχολουμαι με τον θρασυτατο κυριο..Αλλά προχτες είχε έρθει η ξαδερφη μου και μη βρισκοντας καπου αλλου να το αφησει και θεωρωντας κανονικη θεση παρκινγκ εκεινη (οπως και είναι δηλαδη) το αφησε εκει. Οταν βγηκε για να γυρισει σπιτι της κατα τη 1 το πρωι βρηκε το δεξι καθρεφτη βγαλμενο και πεταμενο κατω καθως και τους υαλοκαθαριστηρες σηκωμενους από το τζάμι!! Ειμαι 1000% σιγουρη οτι το κανε αυτος! Ακομα και αν ο καθρεφτης ήταν ατυχημα, οι υαλοκαθαριστηρες με πειθουν απόλυτα..η ζημια φυσικα δεν ειναι και τιποτα το φοβερο, αλλά υπαρχει κάτι που να μπορω να κανω για να σταματησει το ζωο να φερεται σαν τραμπουκος της περιοχης? Πως θα αποδειξω οτι ειναι αυτος υπευθυνος για τις ζημιες?
Απο την άλλη οταν προκειται για μια μικροζημια (του τυπου ενας καθρεφτης) κανενας δεν καθεται να ασχοληθει με τον τυπο...
ME SPRAY ΣΤΟ ΦΡΑΚΤΗ 'KARAGKIOZHS INSIDE'
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Εχω έναν γειτονα (μέγα ζώο) που συνεχεια φωνάζει να μην παρκαρουμε εξω από το σπίτι του επειδη εκει (λεει) ειναι θεση μπροστα απο το σπίτι του για το αυτοκινητο του! (ουτε ταμπελα παρκινγκ φυσικα ουτετιποτα, ουτε καν μπροστα στην πορτα, μιλαμε για το δρομο μπροστα απο το φραχτη του) Εχουμε μαλωσει απειρες φορες αλλά μιας και εμεις εχουμε παρκινγκ στο σπίτι εχω πάψει να ασχολουμαι με τον θρασυτατο κυριο..Αλλά προχτες είχε έρθει η ξαδερφη μου και μη βρισκοντας καπου αλλου να το αφησει και θεωρωντας κανονικη θεση παρκινγκ εκεινη (οπως και είναι δηλαδη) το αφησε εκει. Οταν βγηκε για να γυρισει σπιτι της κατα τη 1 το πρωι βρηκε το δεξι καθρεφτη βγαλμενο και πεταμενο κατω καθως και τους υαλοκαθαριστηρες σηκωμενους από το τζάμι!! Ειμαι 1000% σιγουρη οτι το κανε αυτος! Ακομα και αν ο καθρεφτης ήταν ατυχημα, οι υαλοκαθαριστηρες με πειθουν απόλυτα..η ζημια φυσικα δεν ειναι και τιποτα το φοβερο, αλλά υπαρχει κάτι που να μπορω να κανω για να σταματησει το ζωο να φερεται σαν τραμπουκος της περιοχης? Πως θα αποδειξω οτι ειναι αυτος υπευθυνος για τις ζημιες?
Χωρίς μάρτυρα(ες) δεν μπορείς να αποδείξεις τίποτα για αυτές τις ζημιές.
Οι λύσεις είναι δύο:
Νόμιμη Κάνεις ότι και ο cmarin(;) σε αντίστοιχει περίπτωση: τοποθέτηση κάμερας στο μπαλκόνι και παρκάρισμα στην επίμαχη θέση.
Παράνομη Ανταπόδωση με ζημιά σε κάποια περιουσία του. Απλά άσε να περάσει κάποιος καιρός ώστε να μη σας υποπτευθεί και αρχίσετε να κάνετε ζημιές ο ένας στον άλλο. -
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
...Το θέαμα ήταν αποκρουστικό και μέχρι να φτάσω σπίτι δεν είχα σταματήσει να τρέμω...Έτσι είναι. Όταν τα βλέπουμε από την τηλεόραση δεν μας κάνει εντύπωση. Όταν όμως το δούμε με τα μάτια μας είναι πολύ έντονη εμπειρία.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
αν κερνάς καφέ, έρχομαι με το εταιρικό και κάμερα αλά cmarin
Ζώα ζώα ζώα [#2]