-
Ο χρήστης OUZO Power έγραψε:
Etsi einai o profilaxtiras Mugen. Ta alla duo einai mama mprosta.Πατρίδα, πανέμορφο το Honda σου!
Να το χαίρεσαι και να το πηγαίνεις όπως του αρμόζει! -
Ο χρήστης bill_viper έγραψε:
Etsi einai o profilaxtiras Mugen. Ta alla duo einai mama mprosta.
Πατρίδα, πανέμορφο το Honda σου!
Να το χαίρεσαι και να το πηγαίνεις όπως του αρμόζει!Soon to be seen in Kalamata.
-
-
Να το χαίρεσαι και να το πηγαίνεις όπως του αρμόζει!Soon to be seen in Kalamata.
Θα το κατεβάσεις Ελλάδα ρε Θηρίο;
Δεν είναι πολύ ακριβό αυτό; -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Θα το κατεβάσεις Ελλάδα ρε Θηρίο;
Δεν είναι πολύ ακριβό αυτό;Η βενζίνη που θα καταναλώνει? χάχα ΝΑΙ.
Στα σοβαρά όμως. το αυτοκίνητο αυτό δεν θα το αποχωριστώ ποτε. Έχει πέσει πολλή χρήμα, χρόνος και κούραση πάνω σε αυτό το αυτοκίνητο για να το δώσω.
Στην Ελλάδα ο ρόλος του θα είναι ο ίδιος. Weekend Τοy. Για στροφιλίκια και χαβαλέ.
Ετοιμάζεται άλλο τέρας για καθημερινή οδήγηση. Δες sig. CR-V & Civic for sale.
-
Καλά θα κάνεις να μην το δώσεις. Στην Ελλάδα δε, είναι και σπάνιο. Μόνο προβλημα, το πού θα το φτιάχνεις.
-
Περιμένω βόλτααα!
-
Είχε εισαχθεί κανονικά πάντως.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Είχε εισαχθεί κανονικά πάντως.Σπάνιο πουλί. Εικάζω ότι το ίδιο θα συμβαίνει και με τα ανταλλακτικά του
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μόνο προβλημα, το πού θα το φτιάχνεις.Oso afora suntirish monos mou. Sxedon 90% ton metatropon pano sto autokinito ta exo kanh monos mou. Mono otan alaksa sumplekth kai flywheel to piga sto filo mou giati eixe gerano.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Είχε εισαχθεί κανονικά πάντως.
Σπάνιο πουλί. Εικάζω ότι το ίδιο θα συμβαίνει και με τα ανταλλακτικά του
Makarh na mhn xreiasth. hahaha. Ala den einai ka8olou diskolo na bre8oun pola apo ta katalanosima antalaktika. Pola einai pano se alla modela.
PX
Takakia Prelude = S2000 = NSX
Filtro Prelude = S2000 = NSXEntaksi merika pragmatakia 8a ta fero se merikes mikres posotites. Opos Cap Rotor, flantza kefalhs kai kapakiou kai ala.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Είχε εισαχθεί κανονικά πάντως.2.0L No VTEC kai polh ksegimnomeno se sxesh me to diko mou.
-
Επιστρέφεις μόνιμα στην Ελλάδα? Αντε με το καλό!
-
Η βενζίνη που θα καταναλώνει? χάχα ΝΑΙ.Στα σοβαρά όμως. το αυτοκίνητο αυτό δεν θα το αποχωριστώ ποτε. Έχει πέσει πολλή χρήμα, χρόνος και κούραση πάνω σε αυτό το αυτοκίνητο για να το δώσω.
Στην Ελλάδα ο ρόλος του θα είναι ο ίδιος. Weekend Τοy. Για στροφιλίκια και χαβαλέ.
Θα μας πείς πόσο θα σου στοιχήσει η μεταφορά του;Καί πόσο θα διαρκέσει;
Ετσι για να πάρουμε μία ιδέα -
Merikes me ta filarakia.http://i7.photobucket.com/albums/y297/Raocorp/1.jpg
http://i7.photobucket.com/albums/y297/Raocorp/2.jpg
http://i7.photobucket.com/albums/y297/Raocorp/3.jpg
http://i7.photobucket.com/albums/y297/Raocorp/4.jpg
υπάρχουν και στην Ελλάδα τέτοια (μάλλον δίλιτρα)
Εχει ένας στην Κόρινθο Λουτράκι ένα ίδιο
Νομίζω ότι είναι κάποιος που πουλάει Honda-Mistou....
Μπλέ σκούρο με μπέζ δέρματα, άριστη κατάσταση. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Η βενζίνη που θα καταναλώνει? χάχα ΝΑΙ.
Στα σοβαρά όμως. το αυτοκίνητο αυτό δεν θα το αποχωριστώ ποτε. Έχει πέσει πολλή χρήμα, χρόνος και κούραση πάνω σε αυτό το αυτοκίνητο για να το δώσω.
Θα μας πείς πόσο θα σου στοιχήσει η μεταφορά του;Καί πόσο θα διαρκέσει;
Ετσι για να πάρουμε μία ιδέαFor ever. Malon se 1-1.5 xrono 8a er8o.
-
For ever. Malon se 1-1.5 xrono 8a er8o.Πόσο καιρό θα ταξιδεύει το αυτοκίνητο πάνω στο καράβι εννοώ ρε.
καί πόσα δολλάρια στοιχίζει η μεταφορά του απο τόν καναδά μέχρι εδώ.και καλώς να ορίσεις
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
For ever. Malon se 1-1.5 xrono 8a er8o.
Πόσο καιρό θα ταξιδεύει το αυτοκίνητο πάνω στο καράβι εννοώ ρε.
καί πόσα δολλάρια στοιχίζει η μεταφορά του απο τόν καναδά μέχρι εδώ.3000 Euro 2 Αυτοκίνητα σε ένα βαγόνι. Εγώ μονο έχω το κλειδί και το πaρaλαμβάνω στο Πειραιά η Καλαμάτα, όπως προτιμώ.
Νομίζω παραλαβή γίνετε μετά από 2 εβδομάδες. Δεν ξέρω ακριβώς.
Μπορεί άμα θέλω να το στυλο φθηνότερα με 700 Euro. Αλλα πρέπει να δώσω το κλειδί και δεν μπαίνει σε βαγόνι. Αυτό αποκλείεται να συμβεί. Καλύτερα να κόψω το ένα πόδι.
-
For ever. Malon se 1-1.5 xrono 8a er8o.
Πόσο καιρό θα ταξιδεύει το αυτοκίνητο πάνω στο καράβι εννοώ ρε.
καί πόσα δολλάρια στοιχίζει η μεταφορά του απο τόν καναδά μέχρι εδώ.3000 Euro 2 Αυτοκίνητα σε ένα βαγόνι. Εγώ μονο έχω το κλειδί και το πaρaλαμβάνω στο Πειραιά η Καλαμάτα, όπως προτιμώ.
Νομίζω παραλαβή γίνετε μετά από 2 εβδομάδες. Δεν ξέρω ακριβώς.
Μπορεί άμα θέλω να το στυλο φθηνότερα με 700 Euro. Αλλα πρέπει να δώσω το κλειδί και δεν μπαίνει σε βαγόνι. Αυτό αποκλείεται να συμβεί. Καλύτερα να κόψω το ένα πόδι.
αυτόματο δεν είναι?
-
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!