-
επρεπε να το παίξεις ανώτερο του, να χεστεί λίγο...
-
Ειμαι εξω απο το σπιτι μου (γειτονια) και ξεπαρκαρω. Απο τον καθρευτη βλεπω να ερχεται μια γιαγια κρατωντας απο το χερι παιδακι τριων-τεσσαρων ετων, να περπατανε στη μεση του δρομου. Θεωρησα σωστο να τους αφησω να περασουν, μιας κι ητανε πολυ κοντα και θα βρισκονταν στην πορτα μου αν εβγαινα. Περνανε. Βγαινω. Με το που με βλεπει το παιδακι, παει σφεντονα στο πεζοδρομιο. Προφανως, πολυ σωστα, καποιος του το 'μαθε. Σιγουρα ομως δεν του το' μαθε η γιαγια, η οποια σταματησε μπροστα μου, και προσπαθουσε να πεισει το παιδι να ξανακατεβει στο δρομο. Μετα απο κανα διλεπτο τα καταφερε
και εγω εκανα τα επομενα 50 μετρα, μεχρι να καταλαβει η γιαγια οτι πρεπει να πηγαινει στο πεζοδρομιο, τα πηγαμε παρεα, αυτοι μπροστα, εγω πισω.Το παιδακι δε φταιει σιγουρα σε τιποτα. Η γιαγια δεν καταλαβαινει και πολλα, ιδιεταιρα μετα το Αλτσχαιμερ . Αυτοι οι γονεις ομως, δεν ξερουν που αφηνουν το παιδι;;;
-
Χωρις πλακα, η γιαγια αυτη(με το γιαρις) δε παει καλα!! Οταν την πετυχες, εβγαζε τον παππου βολτα παλι????
Τωρα το σκεφτομαι και γελαω, γιατι ειχε πλακα που της χαμογελουσα και τσαντιζοτανε χειροτερα, ασε που τις εριξα και πολλες 'καροτσες' στην κινηση τελικα!
Πρεπει να της χαλασει καποιος τους προβολεις, να δω μετα με τι θα 'παιζει'
-
Ζώο ο τύπος (γύρω στα 60 όπως εκ των υστέρων αποδείχθηκε) με Lexus (μάλλον 200) ο οποίος από τη στιγμή που έσκασε μούρη στην ΕΟ προς Αθήνα στο ύψος του Αλμυρού άρχισε τις μαλακίες του τύπου αναμμένα φώτα μεγάλη σκάλα και κόλλημα στα 5 μέτρα στην αριστερή στους ασεβείς που διανοούνταν να μην του παραχωρήσουν τη λωρίδα βλέποντάς τον να έρχεται από τα 100 μέτρα πίσω...Πήγαινα με 140-150 και μου έκανε το ίδιο..Αλλάζω λωρίδα, και μόλις απομακρύνεται καμιά 300αριά μέτρα, ανοίγω το αμάξι και πάνω στις στροφές τον φτάνω με 170+. Ο (τσάμπα) μάγκας είχε κόψει ταχύτητα (στροφές γαρ) αλλά συνέχισε το μαλακισμένο παιχνίδι του με τους άτυχους οδηγούς που αντάμωνε. Τον φτάνω στα 15-20 μέτρα από αριστερή και του κάνω σινιάλο με τα φώτα. Η απάντησή του; Τσαρούχωμα στο φρένο...Τσαρούχωμα κι εγώ, αναγκαστικά (ευτυχώς είχα τσεκάρει πως δεν ακολουθούσε κανείς στη λωρίδα μου). Για κανά λεπτό τον πήγαινα από κοντά μέχρι που μετά από λίγο χώθηκε δεξιά και βγήκε από την ΕΟ σε κάποια έξοδο...Μαλακία μου βέβαια, που τον ακολούθησα, αλλά ειλικρινά με εξόργισε πάρα πολύ το θράσος του τύπου και η ψευτομαγκιά του.. Ιδού και τα τεκμήρια:
-
krus, πιστεύω οτι ήταν τυχερός που σε είδε με τη merc και το έπαιξε μετά ευγενικός. Αν ήσουν με το yaris μάλλον θα σου μιλούσε αλλιώς.
-
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
krus, πιστεύω οτι ήταν τυχερός που σε είδε με τη merc και το έπαιξε μετά ευγενικός. Αν ήσουν με το yaris μάλλον θα σου μιλούσε αλλιώς.Γιατί το λες αυτό?
Όπως και να 'χει, είχα όρεξη. Αν μου μιλούσε 'αλλιώς', θα τον έτρεχα άσχημα. -
Σωστή η αντίδραση σου, πάντως. Σφάξιμο με το βαμβάκι.
-
ΧΑΧΑΧΑ! Καλά, Krusenstern, από τα πιό φοβερά postάκια στο συγκεκριμένο topic
-
-
Ιδού το χάλι που επικρατεί στην περιοχή της Δάφνης:
Το κάθε καθίκι ονομάζει πάρκιν την αυλή του σπιτιού του (στην συγκεκριμένη χωράει ΜΟΝΟ ποδήλατο, άντε και παπί), βάζει κι ένα σήμα στην πόρτα, μια ράμπα στο δρόμο και... έτοιμος! Άλλοι, βάζουν κουβάδες και μπετόνια. Έχω τσακωθεί με τέσσερις (ο τέταρτος σήμερα, αυτός της φωτό). Και άντε, τον γράφεις και παρκάρεις. Στο γδέρνει, και ΟΣΟ δίκιο και να έχεις, ποιος τρέχει στα δικαστήρια???
3 πρωινά που είχα όρεξη και χρόνο, κάλεσα την τροχαία και τους συμμάζεψε. Σήμερα, ευτυχώς βρήκα αλλού πάρκιν τελικά. Αλλά, ΠΟΣΟ ακόμα θα τραβάει αυτο το γαϊδουριλίκι???
-
Εγω εχω αποφασισει οτι αν παρκαρω καπου και μου κανει καποιος ζημια τοτε θα το αφησω εκει οσες περισσοτερες μερες και οποτε μπορω θα το βαζω εκει
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
krus, πιστεύω οτι ήταν τυχερός που σε είδε με τη merc και το έπαιξε μετά ευγενικός. Αν ήσουν με το yaris μάλλον θα σου μιλούσε αλλιώς.
Γιατί το λες αυτό?
Όπως και να 'χει, είχα όρεξη. Αν μου μιλούσε 'αλλιώς', θα τον έτρεχα άσχημα.ΑΣΠΡΗ merc έπρεπε να γράψω.
-
Γιατί το λες αυτό?
Όπως και να 'χει, είχα όρεξη. Αν μου μιλούσε 'αλλιώς', θα τον έτρεχα άσχημα.ΑΣΠΡΗ merc έπρεπε να γράψω.
Ξανά: γιατί?
-
Μάλλον σε πέρασε για κάποιον με αστυνομικό δόντι .
-
Μάλλον σε πέρασε για κάποιον με αστυνομικό δόντι .Δεν το καταλαβαίνω αυτό ρε συ. Όποιος έχει άσπρη μερκ είναι πιθανό να έχει αστυνομικό δόντι?
Και, πρέπει να έχεις αστυνομικό δόντι για να βάλεις γκάζια σε αστυνομικό που ΣΕ ΕΒΡΙΣΕ ενώ έχει κάνει μαλακία?
-
Το κάθε καθίκι ονομάζει πάρκιν την αυλή του σπιτιού του (στην συγκεκριμένη χωράει ΜΟΝΟ ποδήλατο, άντε και παπί), βάζει κι ένα σήμα στην πόρτα, μια ράμπα στο δρόμο και... έτοιμος! Άλλοι, βάζουν κουβάδες και μπετόνια. Έχω τσακωθεί με τέσσερις (ο τέταρτος σήμερα, αυτός της φωτό). Και άντε, τον γράφεις και παρκάρεις. Στο γδέρνει, και ΟΣΟ δίκιο και να έχεις, ποιος τρέχει στα δικαστήρια???
3 πρωινά που είχα όρεξη και χρόνο, κάλεσα την τροχαία και τους συμμάζεψε. Σήμερα, ευτυχώς βρήκα αλλού πάρκιν τελικά. Αλλά, ΠΟΣΟ ακόμα θα τραβάει αυτο το γαϊδουριλίκι???
επωνυμη καταγγελια στην πολεοδομια ?
-
Αυτο ειναι παρανομη καταλυψη πεζοδρομιου.
Καλεις τσεους και κανεις να καταγραψουν την παραβαση και μια καταγγελια στην πολεοδομια. -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Καλεις τσεους και κανεις να καταγραψουν την παραβαση και μια καταγγελια στην πολεοδομια....ξεχάσατε και τη δημοτική αστυνομία!Να μη δουλέψουν κι αυτοί?
-
Ο χρήστης tourist έγραψε:
Καλεις τσεους και κανεις να καταγραψουν την παραβαση και μια καταγγελια στην πολεοδομια....ξεχάσατε και τη δημοτική αστυνομία!Να μη δουλέψουν κι αυτοί?
Βασικα...
Δεν χρειαζετε.
Δεν εχει την νομικη ισχυ που εχει η αστυνομια.
Αν πας στην πολεοδομια με χαρτι της αστυνομιας που λεει
οτι στις 'ταδε' του μηνος, στο 'ταδε' δρομο, οι 'ταδε' αστυνομικοι κατεγραψαν την 'ταδε' παραβαση, ειναι υποχρεωμενη να στειλει κλιμακιο για ελεγχο. -
Ο χρήστης tourist έγραψε:
Βασικα...
Δεν χρειαζετε.
Δεν εχει την νομικη ισχυ που εχει η αστυνομια.
Αν πας στην πολεοδομια με χαρτι της αστυνομιας που λεει
οτι στις 'ταδε' του μηνος, στο 'ταδε' δρομο, οι 'ταδε' αστυνομικοι κατεγραψαν την 'ταδε' παραβαση, ειναι υποχρεωμενη να στειλει κλιμακιο για ελεγχο.
Ζώα ζώα ζώα [#2]