-
Το Μανχάταν δεν είναι;
Οπότε και τα δύο;
Πάντως δεν βούταγα εκεί μέσα που να με σταυρώνανεΤρομερά μηχανήματα και τα ακροβατικά (extra, Su-29 )
Είχα πάθει πλάκα στο Αρχάγγελλο με τους Frecce Tricolori

Θυμάμαι ένας μπόμπιρας έκλαιγε απο τον τρόμο (έφερνε και λίγο σε αποκαλυπτικό σκηνικό με καπνούς παντού, μαστούρα απο κηροζίνη, χαρωτικά περάσματα ) και ο πατέρας του δίπλα του να τον παρηγορεί 'Μην φοβάσαι δεν θα σκοτωθούν' ή κάτι τέτοιο
-
Μπορεί να έκλαιγε απο τις σαχλαμάρες του ιταλού σχολιαστή
Ήταν φοβεροί όμως οι tricolori.
-
Ρε παιδιά δε μας είπατε τελικά ήρθε το 225 ή ήταν φίδι;
-
Ο χρήστης Nikolas K έγραψε:
Ρε παιδιά δε μας είπατε τελικά ήρθε το 225 ή ήταν φίδι;Φιδι σε καμια περιπτωση... ηρθε για να παραλαβει 4 κλωβους C4I της Siemens και να τους παει στα Αραβικα Εμιρατα...
-
4ρεις? Χωρέσανε?
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ρε παιδιά δε μας είπατε τελικά ήρθε το 225 ή ήταν φίδι;
Φιδι σε καμια περιπτωση... ηρθε για να παραλαβει 4 κλωβους C4I της Siemens και να τους παει στα Αραβικα Εμιρατα...
http://www.knowhow.gr/ecPage.asp?id=34692&nt=105
Mήπως δεν ήταν το 225??
-
Ηρθαν 3 αεροσκάφη, πρέπει να ήταν Αn-124 (δεν τα είδα)
Δεν υπάρχουν τρία 225 ... -
Επειδη λογω δουλειας ημουν στην πιστα του Ε.Βενιζελος εκεινες τις μερες σας διαβεβαιω οτι τα αεροσκαφη ηταν An 124...το Αn 225 εχει ερθει μονο μια φορα στο Ε.Βενιζελος περυσι τετοια εποχη αν θυμαμαι καλα...
-
Ηταν 3 φορτηγά (δεν χωρούσε το 4ο) και πέταξαν σε ΕΝΑ An124 (δεν είδα άλλο στην πίστα, πέταξα την προηγούμενη μέρα και είχε ήδη έρθει) και πήγαν (ήρθαν ) στο Κατάρ (όχι στα ΗΑΕ).
-
Αυτό θα πει ράδιο αρβύλα
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Αυτό θα πει ράδιο αρβύλαΜέγιστη όμως!
-
Αφιερωμένο εξαιρετικά...
http://www.youtube.com/watch?v=M3wnl1Ut--o&eurl=
ILS CAT III Approach και το σκατο στην καλτσα...
Πωπωπωωωωωωω..... απιστευτα χαμηλά τα minimums -
Πραγματικα εντυπωσιακο!!!
Εχω την εντυπωση οτι αν στο middle marker (1/4mile) βλεπει διαδρομο πρεπει να ακυρωσει... (διορθωστε με αν κανω λαθος) -
Ο χρήστης sttpod έγραψε:
Πραγματικα εντυπωσιακο!!!
Εχω την εντυπωση οτι αν στο middle marker (1/4mile) βλεπει διαδρομο πρεπει να ακυρωσει... (διορθωστε με αν κανω λαθος)Εξαρταται.... υπαρχουν διαφορες κατηγοριες ILS με διαφορετικα περιθωρια καθετης και οριζοντιας ορατοτητας. Βεβαια, υπαρχει και η σχεδον αυτοματη προσγειωση σε ILS CAT IIIc η οποια σε φτανει μεχρι το touchdown (δηλαδη ακομα ποιο extreme απο αυτο που ειδαμε)
Ριξε μια ματια εδω http://en.wikipedia.org/wiki/Instrument ... categories
-
Θελει παντως να εχεις @@ για να κανεις προσγειωση χωρις ορατοτητα. Οσο κι αν ξερεις οτι τα οργανα δειχνουν ΟΚ...
-
Ο χρήστης sttpod έγραψε:
Θελει παντως να εχεις @@ για να κανεις προσγειωση χωρις ορατοτητα. Οσο κι αν ξερεις οτι τα οργανα δειχνουν ΟΚ...Οι Αμερικανοι λενε... 'Trust the system'... ειδικα σε τετοιες συνθηκες πρεπει να πολεμησεις το μυαλο σου, τις αισθησεις σου και να εμπιστευτεις τυφλα τα οργανα, αλλιως την εβαψες.
-
και φαντασου να το κανεις σε αεροπλανοφορο.
εγω στο f/a-18 της Janes ποτε δε καταφερα να το προσγειωσω υπο ασχημες καιρικες συνθηκες , αλλα ειχε και αυτοματη προσγειωση σε αεροπλανοφορο που υπαρχει και στο αληθινο.
ενω στο ειδικα τροποποιημενο jumbo που ειχα φτιαξει στο x-plane δε πανα ριχνε οτι θες(μιλαμε τραγικη κατασταση,να πηγαινει το αεροπλανο σα βαρκα) κατι καταφερνα σε διαδρομο.που το θυμηθηκα το x-plane....εκανες φοβερες μοντιφες
-
Σε αεροπλανοφόρο είναι μεγάλο τσιβί... άσε...
call the ball σου λέει μετά, με πίσσα σκοτάδι, ομίχλη κτλ... θέλει πολλά κιλά @@@@@ να κατεβάσεις τόμκατ σε τέτοιες συνθήκες...
-
καλα στην περιπτωση μου ηθελες χερια εχει και restart
βασικα δεν ειχα προβλημα το βραδυ αλλα οταν ερχετε ριπη ανεμου και σε πεταει περα δωθε αντε να ευθυγραμισεις. -
Εγώ πάντως με την Μακλάρεν, μια χαρά προσγειώνομαι σε αεροπλανοφόρο… δεν ξέρω για εσάς…
ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ