-
Εχετε παει ποτε? Θα πηγαινατε?
Πηγατε και δεν ξαναπατατε ποτε??Γνωμες?
Εγω σπανια και ποτε δεν κουβαλαω καρτα τραπεζας ή πανω απο 100Ε.
Συνηθως φευγω κερδισμενος με μικροποσα σπανια χασουρα.
Φυσικα και το καζινο ειναι παντα κερδισμενο αφου πονταρει στην απληστια σου. (Πηρα λιγα γιατι να μην τα κανω περισσοτερα? Ετσι χανεις και το κεφαλαιο σου) -
Φυσικα και το καζινο ειναι παντα κερδισμενο αφου πονταρει στην απληστια σου. (Πηρα λιγα γιατι να μην τα κανω περισσοτερα? Ετσι χανεις και το κεφαλαιο σου) -
To καζίνο δεν ποντάρει στην απληστιά σου μιας και δεν χρειάζεται, μαθηματικά βγαίνει στάνταρ κερδισμένο - γι' αυτό το λόγο τα περι στημένων παιχνιδιών κ.λ.π. δεν ισχύουν....
Απο κει και πέρα, θα ήθελα να πάω για την εμπειρία.
Ο πατέρας μου πάει στο Ρίο όποτε έρχεται να με επισκεφθεί στη Πάτρα (μια φορά στους 4 μήνες περίπου) και παίζει συντηρητικά μικρά ποσά βγαίνοντας κερδισμένος...
-
Εχω παει πολλες φορες. Στην Ελλαδα πηγαινω στην Παρνηθα και στο Λουτρακι συχνα. Εχω παει επισης στη Ροδο αρκετες φορες. Στο εξωτερικο εχω παει σε διαφορα στο Λονδινο οταν σπουδαζα, στο Μονακο, στη Βιεννη, ακομα και στη... Μπρατισλαβα! Τα καζινο στα καραβια για Ιταλια πιανονται? Αν ναι, τοτε εχω παιξει και εκει!
Ομως, δεν χαλαω πολλα! Πηγαινω με φιλους οι οποιοι παιζουν πολλα αλλα εγω ποτε δεν εχω χαλασει πανω απο 200 ευρω. Δεν μου αρεσει ο τζογος και πηγαινω απλα για την ατμοσφαιρα, για να δοκιμασω λιγο την τυχη μου και για να διασκεδασω με την παρεα μου! Τελευταια φορα πηγα στο Λουτρακι πριν 1 μηνα και επεσε τρελλο γελιο! Εχω γνωστους που χαλανε πανω απο 2,000 τη βραδια. Πραγματικα ορισμενοι θαμωνες ειναι για λυπηση! Εχω δει περιστατικο στην Παρνηθα με τον αντρα να σερνει στην κυριολεξια τη γυναικα του προς την εξοδο και αυτη να τον παρακαλαει να της δωσει 20 ευρω για να παιξει... Πιστευω πως ολοι πρεπει να περασουν μια βολτα απο ενα καζινο για να δουν σε τι χαλι μπορει να φτασει ο ανθρωπος πανω στην απληστια του... Ειναι κι αυτο ενα μαθημα! Πιστευω πως δεν υπαρχει κινδυνος για καποιον που δεν εχει στο αιμα του το μικροβιο του τζογου.Α, θυμηθηκα κι αλλο περιστατικο! Ειμαστε στην Παρνηθα και περιμενουμε την κληρωση για τα λεφτα. Γινεται η κληρωση και ανακοινωνεται το ονομα του τυχερου... Νικος Κοεμτζης! Θαμωνας απο τους λιγους!
ΥΓ. Ενας καλος λογος για να πατε στην Παρνηθα ειναι και η διαδρομη! Μονο προσοχη στην επιστροφη αν ειστε χαμενοι και εχετε νευρα! Επισης, προσοχη στα πουλμαν!
-
such a waste of time...
i prefer wasting my time on other things... -
Έχει όμως τζάμπα φαγητό...
Εαν παίξεις μικροποσά 10-20 ευρώ και φας τον αγλέορα έχει είτε χάσεις είτε κερδίσεις δεν έχασες
-
Μια φορα στους 6 μηνες αντε να παω...
Παιζω max 50-100 Ευρω κ ετσι δεν υπαρχει κινδυνος να παρασυρθω....
Την τελευταια φορα εφυγα με + 400 Ευρω(100 απο μηχανακια κ 300 απο ρουλετα!!! )
-
Kαλημέρα.
Σπάνια πηγαίνω, 1-3 φορές το έτος και πάντα για παρέα στο φίλο μου....
-
Έχω πάει μία φορά, στο Λουτράκι. Θα ξαναπήγαινα με την κατάλληλη παρέα. Ευτυχώς, δεν μπορώ να πω ότι εθίζομαι. Το βλέπω καθαρά σα διασκέδαση και χαβαλέ
-
Έχω πάει σε Πάρνηθα, Σύρο, Ρόδο από 1 φορά (ωραίοι χώροι).
Δεν έπαιξα εκτός από κάτι κουλοχέρηδες για να μην κουβαλάω τις μάρκες. Αν έπαιζα, θα προτιμούσα μπλακ τζακ, δεν μου αρέσουν τα τελείως τυχερά παιχνίδια.
Επειδή κοντά στο σπίτι μου είναι μια λέσχη και βλέπω τους μανιώδεις παίκτες που φέρονται σαν ζόμπι, μπορώ να πω ότι έχω αντιπαθήσει αυτό το είδος διασκέδασης. -
Δεν έχω πάει ποτέ γιατί είμαι 19. Έχω ακούσει ότι απαγορεύεται να πηγαίνεις αν είσαι κάτω απο 23 ή 21 (δεν θυμάμαι )
-
Μια φορά πήγα στη Μάλτα... ΟΚ, ένα ψιλοkitsch μπαρ είχε και μπόλικες θέσεις για να τζογάρουν όσοι γουστάρουν. Δεν καταλαβαίνω τι βρίσκει κανείς εκεί.
-
Σε όποιον πάει για πρώτη φορά του εύχομαι ολόψυχα να ΧΑΣΕΙ και τα βρακιά του. Δυστυχώς αυτός είναι μονάχα ο τρόπος για να μην ξαναπατήσεις.
Τα καζίνο παρακαλάνε να κερδίσεις. Αν 1 στους 10 κέρδιζε (οποιοδήποτε ποσό) θα είχανε κλείσει όλα.
ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝΕ
(Σσ ποτέ δεν έχω πάει και ούτε προβλέπεται)
-
Καζινάκι.... Zero και τα διπλανά, tierάκια, ορφανά κλπ. κλπ.
ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΠΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΟΔΕΨΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ, ΣΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ, ΣΤΙΣ ΒΙΖΙΤΕΣ ΚΛΠ!!!!
Παλιά που υπήρχε και το ξενοδοχέιο στο 'βουνό' ήταν πιο ατμοσφαιρικό, ένώ υπήρχαν και βίζιτες που το έκαναν για μάρκες!!!!!
Απο κοινωνιολογικής προσέγγισης βλέπεις τα πάντα!!!!...... ενώ τελευταία έχουν εισβάλει και οι Κινέζοι!!!!
Όσοι παίζουν μηχανήματα είναι οι Νο 1 ΠΕΛΑΤΕΣ!!!!
Θεϊκές ατάκες
Γιαγιά σε κουλοχέρη προς έτερη γιαγιά σε διπλανό μηχάνημα που κραταγε το κουβαδάκι με τα κέρματα¨
- Πως πας ???
- Στα κιλά μου!!!!
Θεός που παίζει ρουλετα ενώ έξω πέφτουν αστραπές και κεραυνοί στο βουνό..... σκάει Zero στην ρουλέτα..... και αναφωνεί ο τύπος
'Καταστοφή και μέσα και έξω!!!!'Έχει καταστραφεί κοσμάκης....
το καζίνο πρέπει να έχει ψυχολογική υποστήριξη... αντ' αυτού έχει ΑΤΜ τραπεζών και τελειώνουν οι πιστωτικές σε dtΕπίσης κάποτε έμπαινες με γράβατα και φορολογική δήλωση!!!!!
-
Στην Αγγλία είναι πολλοί που περιμένουν έξω από τα καζίνα για να αγοράσουν αμάξι....................
-
Για χαβαλέ και μικροποσά μία στο τόσό, καλό είναι, αρκεί να ξέρεις τι κ(χ)άνεις
Προτιμώ πάντως τα πιο παραδοσιακά παιχνίδια εντός σπιτιού
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
Στην Αγγλία είναι πολλοί που περιμένουν έξω από τα καζίνα για να αγοράσουν αμάξι....................ΚΑΙ ΕΔΩ!!!!!!!!!!
-
Εκεί = Ελλάδα;
Από πότε μπορείς να αγοράσεις αμάξι α λα Εγγλεζικά;
-
Δεν έχω πάει ποτέ, θέλω να πάω αλλά φοβάμαι. Ειμαι ανθρωπος που παθιάζομαι και όταν παθιάζομαι χανω το μέτρο...
Αν θα πηγαινα μόνο με σωστη παρέα και 50 ευρώ στην τσέπη (κάρτες και λοιπά σπίτι)
Καζινο