-
250GTO και βέβαια Testarossa/512TR
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
ρε παιδια για πειτε διαφορες 348 με τεσταροσσα..η ιδια σε αλλη εκδοση?μου μοιαζουν πολυ..
Kamia sxesi metaksy tous
V8 vs V12
kai diaforetika sasi.Η testarossa όπως και η προγενέστερη 512BB και η μεταγενέστερη 512TR δεν είχαν V12 αλλά flat12, 12κύλινδρο Boxer.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
250GTO και βέβαια Testarossa/512TREπιτέλους συμφωνήσαμε
-
thanks lotusnick
krusenstern TR stands for TestaRossa?
η enzo δεν ειναι αγαπημενη κανενος? -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
ρε παιδια για πειτε διαφορες 348 με τεσταροσσα..η ιδια σε αλλη εκδοση?μου μοιαζουν πολυ..
Kamia sxesi metaksy tous
V8 vs V12
kai diaforetika sasi.Η testarossa όπως και η προγενέστερη 512BB και η μεταγενέστερη 512TR δεν είχαν V12 αλλά flat12, 12κύλινδρο Boxer.
5λιτρο V12 η testarossa δεν είχε?
-
V12 se 180 moires einai flat12
-
Ο χρήστης vassilis88 έγραψε:
thanks lotusnick
krusenstern TR stands for TestaRossa?
η enzo δεν ειναι αγαπημενη κανενος?To ορίτζιναλ μοντέλο ήταν η Testarossa που ποστάρισε φωτό ο technik στην προηγούμενη σελίδα.
Η 512TR θα μπορούσες να πεις ότι ήταν το facelift της Testarossa, και όντως τα αρχικά TR σημαίνουν ακριβώς αυτό (κόκκινη κεφαλή στα ελληνικά). Σκοπός των Ιταλών ήταν να δείξουν ότι η 512TR ήταν αρκετά αλλαγμένη (είχε σημαντικές αλλαγές εκεί που 'πονούσε' η Testarossa), αλλά ουσιαστικά ήταν το ίδιο αυτοκίνητο. Προσωπικά, προτιμώ την 512TR εμφανισιακά.
Τestarossa
512TR
-
Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ!!!!!!!!
-
-
Tha gamisoume to Ferrari topic alla ksereis oti mono se gremo einai taxytero to S2K apo tin Elise, logo barytitasΜπα. Μαζί θα φτάσουνε κάτω. Στο μάθημα της φυσικής δεν παρακολουθούσες ε?
Personal Favourite: 355 & 360CS.
-
V12 se 180 moires einai flat12Και ο straight six είναι V6 σε μηδέν μοίρες?
Είναι θέμα ορισμού βέβαια και όχι ουσίας.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Tha gamisoume to Ferrari topic alla ksereis oti mono se gremo einai taxytero to S2K apo tin Elise, logo barytitas
Μπα. Μαζί θα φτάσουνε κάτω. Στο μάθημα της φυσικής δεν παρακολουθούσες ε?
To eiksera oti kapios egathetos tha ebgene na mou tin pei, alla eitan oreo gia na tin mpo ston Kosta
-
Tha gamisoume to Ferrari topic alla ksereis oti mono se gremo einai taxytero to S2K apo tin Elise, logo barytitas
Μπα. Μαζί θα φτάσουνε κάτω. Στο μάθημα της φυσικής δεν παρακολουθούσες ε?
To eiksera oti kapios egathetos tha ebgene na mou tin pei, alla eitan oreo gia na tin mpo ston Kosta
Εγώ? Εγκάθετος? Με έχεις παρεξηγήσει...
-
-
-
A, ξέχασα, ξέχασα, μαζί με την Testarossa, αγαπημένη η **F40 **:inlove:
-
-
ρε παιδα ολες ωρεες οι φωτο αλλα μηπως μπορει καποιος ναμε βοηθηση ?
θυμαμαι ειχα μια φωτο του ενζο φερραρι και απο πισω του να εχει εναν ν12
κινητηρα
μηπως την εχει κανενας? ευχαριστω ! -
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
http://www.rsportscars.com/foto/04/ferrarienzo_engine_1600.jpgΟ Enzo που πηγε?
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)