-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μπράβο Μιχάλη! Καλοτάξιδο
Krusenstern Τελείωνε!!Άντε να μαζευόμαστε οι πισωκίνητοι...
Θα βγάλω φωτό το Σ/Κ ρε, φαγωθήκατε
Με ή χωρίς την ταμπελίτσα ΤΑΧΙ?
Άντε...
Και χωρίς την ταμπελίτσα να το βάλεις, ξέρω καλό photoshop...
-
-
Μεγειά Μιχάλη, καλοπαντιλίκωτο..
-
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Καλοτάξιδο Μιχάλη!!!
Σύντομα θα βάλω κι εγώ φωτό
Τί έγινε ρε παιδιά;
Με γεια και στους δύο!
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 529#708529 + scroll down
-
Mιχάλη καλοτάξιδο το Μιατάκι, να το χαίρεσαι
-
Krusenstern
merc; Χρονιά-χλμ; Έξτρα; -
Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα σε αμφότερους τους τυχερούς!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Krusenstern
merc; Χρονιά-χλμ; Έξτρα;190Ε 1,8 (όχι για πολύ καιρό ) του '91, καταλυτική, λευκή (προφανώς!).
Χμ: 213.000 αυτή τη στιγμή, σε πολύ καλή κατάσταση όμως, θέλει μικρά μικρά μαζεματάκια όπως ένα RCD + 2 πίσω ηχεία (έχει radio-casette με μπροστινά μόνο), έναν αεραγωγό A/C (δεν στέκεται εκεί που τον ρυθμίζεις), ΓΕΡΟ πλύσιμο στο σαλόνι (μυρίζει σκυλίλα ), λαμπάκι φωτισμού πορτμπαγκάζ, λαμπάκι στο τασάκι, ένα καμμένο φως στοπ, αλλαγή το αναλογικό ρολόι με στροφόμετρο (γούστα...). Και ένα μεγάλο, εξάτμιση!
Εξτρά (δεν ξέρω σίγουρα αν είναι εξτρά στις Merc): ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρική ηλιοροφή, κάθισμα οδηγού με ρύθμιση ύψους, πλάτης ΚΑΙ έδρας, ηλεκτρικό δεξή καθρέπτη, διζωνικό A/C, εμπρός-πίσω φώτα ομίχλης, parking lights, ζάντες αλουμινίου 15', ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές και ίσως κάποια άλλα που μου διαφεύγουν (χθες την οδήγησα πρώτη φορά).
Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα σε αμφότερους τους τυχερούς!
Θέγκιου!
-
Πολύ καλή ακούγεται Σπύρο καλοτάξιδη!!
Γιατί δεν την κάνεις κατευθείαν EVOII??
-
Μεγειές!
-
Καλοτάξιδα μάγκες!!!
Μιχάλη στο γράφω και εδώ:
**Κατέβα κάτω γρήγορα με το miata. Θέλω απλώς να σου πω κάτι βρε παιδί μου... **:twisted: -
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Γιατί δεν την κάνεις κατευθείαν EVOII??Κερνάς?
Φαντάζεσαι λευκή EVO II??? Ο αγαπημένος πελάτης της τροχαίας θα είμαι
[size=75]edit: 70 ευρώ πάει το πλύσιμο του σαλονιού (δώρο το εξωτερικό)
Ατάκα πρατηριούχου: στα Merc παίρνω πάντα -
Γιατί δεν την κάνεις κατευθείαν EVOII??
Κερνάς?
Φαντάζεσαι λευκή EVO II??? Ο αγαπημένος πελάτης της τροχαίας θα είμαι
[size=75]edit: 70 ευρώ πάει το πλύσιμο του σαλονιού (δώρο το εξωτερικό)
Ατάκα πρατηριούχου: στα Merc παίρνω πάντα -
Krusenstern
merc; Χρονιά-χλμ; Έξτρα;190Ε 1,8 (όχι για πολύ καιρό ) του '91, καταλυτική, λευκή (προφανώς!).
Χμ: 213.000 αυτή τη στιγμή, σε πολύ καλή κατάσταση όμως, θέλει μικρά μικρά μαζεματάκια όπως ένα RCD + 2 πίσω ηχεία (έχει radio-casette με μπροστινά μόνο), έναν αεραγωγό A/C (δεν στέκεται εκεί που τον ρυθμίζεις), ΓΕΡΟ πλύσιμο στο σαλόνι (μυρίζει σκυλίλα ), λαμπάκι φωτισμού πορτμπαγκάζ, λαμπάκι στο τασάκι, ένα καμμένο φως στοπ, αλλαγή το αναλογικό ρολόι με στροφόμετρο (γούστα...). Και ένα μεγάλο, εξάτμιση!
To μεγάαααλο μάζεμα των 2500 κυβικών και 16 βαλβίδων πότε θα ρθει;
Καλές κούρσες!
-
Καλορίζικα και στους 2 εύχομαι!
-
Ο χρήστης ΣταύRRoΣ46 έγραψε:
Καλορίζικα και στους 2 εύχομαι!Καλοτάξιδα παίδες
θέλει μικρά μικρά μαζεματάκια όπως ένα RCD + 2 πίσω ηχεία (έχει radio-casette με μπροστινά μόνο), έναν αεραγωγό A/C (δεν στέκεται εκεί που τον ρυθμίζεις), ΓΕΡΟ πλύσιμο στο σαλόνι (μυρίζει σκυλίλα ), λαμπάκι φωτισμού πορτμπαγκάζ, λαμπάκι στο τασάκι, ένα καμμένο φως στοπ, αλλαγή το αναλογικό ρολόι με στροφόμετρο (γούστα...). Και ένα μεγάλο, εξάτμιση!
Εξτρά (δεν ξέρω σίγουρα αν είναι εξτρά στις Merc): ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρική ηλιοροφή, κάθισμα οδηγού με ρύθμιση ύψους, πλάτης ΚΑΙ έδρας, ηλεκτρικό δεξή καθρέπτη, διζωνικό A/C, εμπρός-πίσω φώτα ομίχλης, parking lights, ζάντες αλουμινίου 15', ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές **και ίσως κάποια άλλα που μου διαφεύγουν **
-
GTI_
Καλορίζικα και καλοτάξιδα να είναι εύχομαι, Μιχάλη και Σπύρο!
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
GTI_Καλορίζικα και καλοτάξιδα να είναι εύχομαι, Μιχάλη και Σπύρο!
Η εγκαθετίλα είναι κολλητική ε? Ε?
θενξ!
-
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!