-
Ωραίο εσωτερικό!!!
-
Τιμούλα δεν βλέπω...
Στα χαρτιά φαίνεται πολύ καλό, αλλά εξακολουθώ να περιμένω τα test-drive (αυτό το τιμόνι το άτιμο)...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
(αυτό το τιμόνι το άτιμο)...είπαμε, θα έχει κουμπάκι 'sport'
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
tsilis μα δεν είναι κρίμα να δώσει το polo γι' αυτό το Panda-κάτι;Bεεεέβαιαα....
Συγκρίνεται ο γερμανικός κεφτές με το Πάνταπωστολένε?
Κρίμα,κρίμα...
-
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
(αυτό το τιμόνι το άτιμο)...
είπαμε, θα έχει κουμπάκι 'sport'
Θα είναι δηλαδή, με το πάτημα ενός κουμπιού, ακόμα πιο ελαφρύ; Για να μην κουράζεσαι στο στροφιλίκι!!!
-
Και μερικές φρέσκες φωτό:
http://carwoman.blogo.nl/?comments/1037/18738
http://www.racewaynews.net/galleria.php ... 55&photo=7 -
-
Επιτέλους έφτασε…
Βαρέθηκα να βλέπω πανάκριβα μικρά με πολλά άλογα και πολλά κιλά . Ένας νέος πρέπει να μπορεί να συντηρήσει το αυτοκίνητό του .
Σήμερα (Κυριακή 1-8-06) στις 16:30 test-drive στη Πεντέλη (στο δρόμο για τα radar)
Όποιος ενδιαφέρεται για μια πρώτη γνωριμία θα είμαι εκεί με ένα μπλε (από τα πρώτα που φθάσανε) .
Ανυπομονώ -
Πόσο ζυγίζει αυτο?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Πόσο ζυγίζει αυτο?το απλό 1200άρι ζυγίζει 860kg.
εάν υπολογίσεις ότι η διαφορά του Punto II το 1.2 (60) από το 1.4 (95) Sporting είναι 100kg ...τότε πρέπει να έχει βάρος γύρω στα 960-980kg αρκετά βαρύ αν σκεφτείς ότι ένα Ibiza 1.4 101hp ζυγίζει 1040kg.
-
Ο χρήστης ingegnere έγραψε:
Επιτέλους έφτασε…
Βαρέθηκα να βλέπω πανάκριβα μικρά με πολλά άλογα και πολλά κιλά . Ένας νέος πρέπει να μπορεί να συντηρήσει το αυτοκίνητό του .
Σήμερα (Κυριακή 1-8-06) στις 16:30 test-drive στη Πεντέλη (στο δρόμο για τα radar)
Όποιος ενδιαφέρεται για μια πρώτη γνωριμία θα είμαι εκεί με ένα μπλε (από τα πρώτα που φθάσανε) .
ΑνυπομονώΠες μας εντυπωσεις και τιμες!!!!!!
-
Ειδα ένα χτές στην Πάτρα... άρα ήρθα Ελλάδα τα μικρά
-
Kι εγώ ένα μαυράκι στα Τρίκαλα.Πολύ όμορφο!
-
αφασια ειναι
-
Όχι Fiat είναι
-
Σαζμάν ποίημα , πολύ πιο γρήγορο από το Πούντο (ίσως και να είναι ιδέα μου αλλά πρέπει να έχουν τουλάχιστον 200+ κιλά διαφορά) και τρομερή αίσθηση !!!!! .
Παράκληση: ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΙΜΟΝΙ !!!!! Αστειεύομαι , αλλά πραγματικά είναι πολύ καλό (εντάξει δεν είναι και Πορσε )
Επίσης ο πίσω άξονας είναι παιχνιδιάρικος και δεν χτυπάει.
Κάντε ένα test-drive για να συζητήσουμε σε καλύτερη βάση (αξίζει τον κόπο)Τιμή (επίσημη 13000 κομπλιιιιιιιεεεεε !!!!!
Υ.Γ. 1 : Το μπλε δεν μου άρεσε πολύ (είδα ένα μολυβί στην έκθεση κούκλα… )
Υ.Γ. 2 : Αυτή τη μάσκα δεν μπορώ να τη χωνέψω (γούστα είναι αυτά ) -
Η τιμή αυτή πως σας φαίνεται ?
-
Ο χρήστης ingegnere έγραψε:
Η τιμή αυτή πως σας φαίνεται ?Διάβασε το πρώτο-πρώτο post μου στο topic
-
Η τιμή κρίνεται οριακά καλή...
Τα υπόλοιπα που γράφεις αν ισχύουν,τότε....
Fiat Panda 100