Ο χρήστης alekos2004 έγραψε:
ok αγαπητοί φίλοι(δεν είμαι εχθρός με κανέναν) kyan και Vasilios...αναγνωρίζω ότι μπορεί να μην είχα συνειδητοποιήσει τη συναισθηματική αξία που μπορεί να έχει για εσάς μια μάρκα όπως η alfa romeo.φαίνεται λειτουργώ περισσότερο με το ορθολογικό στοιχείο και λιγότερο με το συναισθηματικό...μπορεί και αυτό να είναι συνέπεια του πανεπιστημίου που σε κάνει θες δε θες να γίνεσαι ορθολογιστής(αν μάλιστα μιλάμε για ΑΣΟΕΕ τότε ακόμα χειρότερα)...οπότε πάσο...
εαν κάτι σας έθιξε από αυτά που ανέφερα ανακαλώ ειλικρινώς.ξαναδιαβάζοντας τα posts διέκρινα αρκετές υπερβολές στο γράψιμό μου και κάποιες φορές ειρωνεία...sorry .εαν τα ξαναδιαβάσετε και εσείς μπορεί να ανακαλύψετε και εσείς κάτι υπερβολικό από τη δική σας πλευρά.
δεν έχω διάθεση να συγκρουστώ με κανέναν λεκτικά...πόσο μάλιστα όταν δε το γνωρίζω και δε με γνωρίζει αυτοπροσώπως να σας πω την αλήθεια τώρα νίωθω καλύτερα που αναγνώρισα τα όποια λάθη μου.
ΜΠΡΑΒΟ!
Μ'αυτό το post δείχνεις όχι μόνο ότι μπορείς να σκεφτείς καθαρά, αλλά και, αν μου επιτρέπεις, σημαντικές ψυχικές αρετές.
Από την μεριά μου να πω ότι τόσο στην δική μου περίπτωση, όσο και στου Κουμπάρου (kyan), δεν υπήρξε ποτέ ίχνος εμπάθειας προς το πρόσωπό σου, αλλά μόνο ένα -ίσως υπερβολικό αλλά μάλλον δικαιολογημένο- πάθος για μια 'στάση ζωής' όπως είπα και πριν. Λυπάμαι αν έγινα εριστικός σε κάποιο σημείο.
Ο κάθε άνθρωπος αξιολογεί την καθημερινή εμπειρία διαφορετικά και με τα εφόδια της προσωπικότητάς του. Προφανώς δεν είναι 'κακό' να είσαι ορθολογιστής, όσο δεν είναι 'κακό' να είσαι συναισθηματικός. Την επιλογή που έκανες, με την 147, είμαι σίγουρος ότι δεν θα τη μετανοιώσεις αν προσπαθήσεις να δεις το αυτοκίνητο σαν αυτό που είναι: ένα αυτοκίνητο με τα σωστά γονίδια, με μερικές κορυφαίες τεχνικές λύσεις, πολύ καλή (αν και όχι άριστη) ποιότητα κατασκευής, με κορυφαία ενεργητική ασφάλεια και τη δυνατότητα να σου προσφέρει μεγάλη οδηγική ευχαρίστηση. Σίγουρα δεν πήρες Ferrari, σίγουρα δεν βάζει φωτιά στο δρόμο, αλλά αυτό δεν ήταν το ζητούμενο από την αρχή. Αν έχεις τέτοιες ανησυχίες, με 10000 Ευρώ περίπου το κάνεις πύραυλο (βλ. Autodelta, Novitec).
Περιμένουμε περισσότερες εμπειρίες σου από την 147 που, σαν Alfisti, ελπίζουμε να είναι όλες ευχάριστες